beslutsångest

trodde jag ja, att det skulle bli enkelt nu.
inte alls.
varför ska allting krocka
varför all denna press
från mig själv
nej!


Tja, idag är det då ngt med handbollen, ngn kurs om mental styrka och så, låter väldigt intressant i mina öron, men så har vi då judoträningen som jag måste gå på egentligen eftersom vi ska till holland nästa vecka och tävla där. formen är inte den bäst jag har nu, och det är jäkligt trist, men träningarna är ju så jäkla trist så man vill ju inte bara. skoj att träna så emellanåt. tror det har varit för mycket nu på sista tiden, jag menar med skolan och så, jag är inte riktigt van vid det längre. handbollen och judon är jag van vid att ha och jag har varit van vid skolan också, men nu i ettan har vi ju inte haft någonting i stort sätt, förrän nu. alla lärare är ju så jäkla korkade. varför kan dom inte se till att jämna ut allt arbete under hela kursen!? jag menar, hur svårt kan det vara. nu har vi en jävla massa i skolan asså och man bara vill eller orka inte. och så vill man ha bra betyg dessutom och det gör det inte enklare om man säger så.







övertrött - nej då. bara inte skrattat på länge :) :D

mycket av det goda och lite av det dåliga

skolan är just nu så jäkla trist, jag vet inte vad jag ska göra egentligen. har så mycket att jag inte klara av att koncentrera mig på att göra en sak utan massa annat simmar runt där uppe också samtidigt. nu är det verkligen en stor längtan jag har till sommarlovet. jag hoppas verkligen att det kommer att bli ett fint sommarlov, mycket sol och mycket vänner. mycket av det goda och lite av det dåliga. ibland önskar man att man kunde se in i framtiden, men just nu gör jag inte det, inte alls. jag vill inte veta, för då skulle jag få veta allt dåligt också som komma hända i framtiden och det vill jag verkligen inte, men kan ju alltid ana något nu, i nuet, vad som komma hända i framtiden, senare. sommaren är snart här, nu bara två veckor kvar till skolavslutningen ungefär och det är inte många skoldagar kvar. både bra och dåligt. bra för att ÄNTLIGEN! och dåligt för att då är det ännu mindre tid att göra klart allt vi har i skolan.

nej nu får jag fortsätta med samhällen så kanske man kan bli klar med den och man har en mindre sak att oroa sig över. måste plugga på provet också för om jag får bra på det får jag någerlunda bra betyg. målet är att ha minst VG i alla ämnena, kanske kan klara det. :)

Plugga är så jävla trist!

Shit asså, hållt på med detta hela dag nu, borde egentligen vara klar för länge sen men det är ju så trist så det tar ju evigheter. Har prov i Naturvetenskap A i morgon, suck säger jag bara. orka med det egentligen.. har inte så jätte mycket kvar nu.. men sen så är ju problemet att man ska komma ihåg det till i mogron till provet också..
och upp på det hela så har vi nationellt prov i engelskan i morgon... SUCK!!!! vill verkligen inte..

Men då tar man en stund vila och tänker på allt fiins som finns i värden..
tänker man på vännerna så kan man inte bli mer än glad <3




SAKNAR SOMMAR - KOM!     :)
RSS 2.0