driver tid.....

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Sitter och fördriver tiden en aning här vid bloggen då jag samtidgt pratar med Jullan och Sandra.
Ska nog snart sova, ögonen är trötta... sen så vill jag upp tidigt i morgon för att jag ska hinna med ganska mycket!! Jag hoppas jag får lite hjälp bara, men det löser sig alltid.
I morgon ska ajg försöka; plugga svenska, engelska, MIS och sen också massage - ska massera mamma tror jag, jag hoppas hon har tid bara. Sen så ska jag städa rummet, ta en tupplur vid middagstid så man får vila lite, sen fortsätta plugga eftersom jag antagligen inte är klar på lååånga vägar, och sen så ska jag nog hitta på ngt skoj i morgon eftermiddag/kväll :D


Pratar med Jullan ikv, vi har nog kommit fram till en del saker. Eller saker vi kommit fram till själva delade vi med oss till varandra. Eller nått... jaja. Vi pratade iaf :D  (pratar)

jag vill

jag vill ut, eller jag vill träffa vänner och ha skoj!
kanske kommer ut iaf, men ser inte ut som det nu ... =(
jaja, i morgon får det blir ngt skoj iast ;D

Idag är ännu en ny dag... och i morgon kommer en annan.

För er som inte visste detta har jag avrit i Finland, och jag kom 1:a! :)
Så sjukt glad och nöjd med det asså! :D
Hade kul med Linea och Moa, väldigt kul måste jag säga att jag hade :D :) Tack tjejer för en väldigt mysig helg! <3

Den här helgen kommer bli... tjaa... jagf vet faktiskt inte riktigt, blandat måste jag nog säga. dagarna kommer nämligen bestå av städning, plugg och pyssel. Jullan ville jag skulle åka hem till henne och julpynta hennes hus, men får se, behöver fixa som attan inne på mitt rum också, och man vet aldrig hur lång tid det kan ta som det ser ut här just ... :S Seriöst!

Måste bara säga att jg saknar Rasmus något rejälv, vill att han ska komma hem så jag har någon att skratta och ha så sjukt kul med som bara vi har :D Måste baka diekt när du kommer hem, och den här gågen tänker jag vinne mjölkriget! som förra gången! :D (A)

I morgon åker Jullan till DH, hon kommer sitta framför sin dator i en hel helge, så komemr nog inte vara så svårt att missa henne x) hahaha! :P

Jag är nervös inför mitt massageprov, min eximination... övade på Linnea idag, ( tack för hjälpen!! ) och känder sådär, gör det för snabbt, men kanske om jag dubblar knådningen och friktionerna kan tiden bli bra, hoppas det iaf, och kan stryka.. eller jag menar smeka lite mer också ;D


hade uppvisning idag på judon, just det. haha. va faktiskt lite skoj :) :P 
10 minuter för varje grupp typ, hehe, sen så gick alla, jag masserade Linnea och sen så duschade och bastade vi innan vi drog oss åt vårsitt håll den här kvällen också...
just det, jag fick "ljuden" från Rasmus också, tack rasmus (han från judon då! ;D)
fan, jobbigt att man känner två Rasmus som man båda umgås mycket med! haha :P


jaja, men nu är det dags för natten, ska kansk eborta tändera också innan, eller jag SKA det! :P
Sen så skriver jag nog klart massagen i morgon. Har fått order om att "tvinga" en viss person till gymmet också :S x) hahah!

Puss&Godnatt !!  :)

Finland

I morgon bär det av till Finland då.
Ska åka i Jörgens bil, utan Linnea... hur ska detta gå? Moa är med, med Linnea, åker alltid med Linnea! tFast då kanske jag kan plugga... ta inte illa vid dig, det är en komplimang, orka plugga när man kan snacka med dig och ha trevligt ;D :)

Invägning på fredag och tävling lördag och hemgång söndag. KUl med två övernattningar på hotell <3
Älskar hotellfrukost, RIKTIG hotelfrukost då så klart, som den på Scandic!
Vadå, vi är bara lite bortskämde med hotell och deras underbara frukost! :$ :D


Kommer sakna Julieta väldigt mycket. Snackade med henne idag, dock inte väldigt länge, och jag hade ju lite andra saker för mig smtidigt, som datorn, tvätten och mat och så vidare.. hehe, duktigt att jag gör det iaf :P Som vanligt sitter jag uppe halva natten innan vi ska åka för att.. jag vet inte.. det är bara liksom så det ska vara, haha, fixa allt under natten, då får man saker och ting gjorde iaf, för man har inget val. fixar men det inte nu, så får man det inte med sig. och då gäller det att hålla tummarna för att man glömt vad man glömt ta med sig och att man inte behöver ha det när man väl är iväg! :)
RSS 2.0