Vad har du lovat dig själv att göra nästa år som du inte kommer kunna uppfylla?

Nyår i morgon, redan!!!?
En dag som många längtat efter. Supandets helg på ett ungefär, eller?
För mig mycket mer än så; det är slutet på det gamla året som gått och början på ett nytt. Jag ser bakåt lite grand och tar åt mig av all kritik, både den dåliga och den bra, och försöker göra något bra utav den. Jag ser fram emot året som gått och önskar mig alltid saker som jag inte håller mer än i 2 månader och det som allra max, haha!

Mina nyårslöften;
• Börja träna igen ordentligt - för att må bra
• Börja bli mer positiv igen !
• Våga mera
• Uppfylla drömmar som jag har , eftersom studenten för mig och många andra tar sin plats om 6 månader och man har "ett helt liv" att blicka framåt på.

Vad har ni för nyårslöften? :)
PUSS !

  

Måndag kväll - uppblåst

Var på gymmet och tränade lite idag, och lite var nog faktiskt ledordet för den träningen. Tycker inte att det är skoj att träna på gymmet själv. Träffade Martin där faktiskt, kul att se honom, det var äbven hans första träning på lovet, så jag är ju inte ensam om att latmasken kommit fram ur en nu när jul är runtom en ;D hahaha!!
I morgon ska jag faktiskt gå på skivstångs-passet, hoppas att det är skoj och ger massa bra träning! :)
Kom hem och fuskade lite, men blev två koppar te, så mätt sen maten innan träningen... Sen så setat vid datorn hela kvällen, + tittat på Prison Break.
Asså det är så bra, och han är så snygg. Vet baar inte om jag orkar följa det en säsong till, nu får dom fan ge upp. Men eftersom jag vill se hur det slutar betyder detta att jag kommer sitta den 12 januari framför TV:n igen och se om dom får tag i Scylla och kan förgöra The Company :D

Sitter hör och tycker lite synd om mig men ser fram emot morgondagens träning, Rebecca skall med så skall bli väldigt roligt faktiskt!! :) (F)


Nej, dags för andra roligheter, sen om ett tag sova.
Måste först byta glödlampan vis sängen så jag kan läsa ett par sidor innan jag somnar också.

Pssst, puss :)

Måndag, 2 dagar innan nyårsafton. Vilket betyder att det snart är ett nytt år som påbörjats. Take a chance.

Var hos farmor och farfar i tisdgas, pappa fick köra dit, jag fick köra hem. Vi åt och bara tog det lugnt, som vi alltid gör hos farmor och farfar :) Alltid mysigt att vara därnere, saknar dom! Saknar atmosfärens om är där nere. Jag är rädd dom. Det är ju trots allt min farmor och farfar!
Kom hem runt två tiden (eftersom jag måste köra lagligt) ^^. Mormor och morfar kom senare under dagen men då var jag, mamma och josefine i stana och fixade de sista julklapparna. Det var mysigt. Så när vi kom hem hade redan mormor och morfar anlänt så det blev ett lite mindre kramkalas och sedan lite prat. Kommer inte ihåg vad vi gjorde, men det var väls koj, haha! Åt gott och tog det lugnt under kvällen men lite TV och mys.
Julaftons morgonen började bara bra :) Så klart så vaknade vi jätte sent (om man jämför med mormor och morfar som kommer in i huset runt 7-8 tiden). Eftersom jag är 18 år och s.k. vuxen så får jag fortfarande julstrumpa med paket i på morgonen, skillnaden io år var att jag var tvungen att säga till att jag ville ha det ^^
Julafton var faktiskt riktigt bra, jag behövde detta. Jag tror att det blev lite av en vändning av ett slag, saknar som vanligtvis händer kanske kommer att bli borta. Håll tumarna (Y):.
Fick massa paket, så många att jag skämdes, men så klart blev jag glad över dom, det blir jag alltid!! Att någon tänker på en och vill ge en något är det som räknas för mig, sen att jag får ngt eller inte, utan bara en tanke, det räcker också gott och väl, mer än så! (Fredagen innan hade jag tappat min mobil så blev inga kära julhälsningar på sms, men jag hoppas att folk vet att jag tänkte på dom ändå! :)) (Mobilen kom också fram på annandagen :))
Annandagen var jag på stan en liten stund med Rasmus, han letade kläder som jag fick hjälpa honom vilja ut =) Stolt ^^ ;) haha! Sen så var det att ta det lugn hemma hos honom med lite fika och dant. Blev att åka hem och käka och ta det lite lugnt. Sen in i duschen och göra mig i ordning för kvällen då vi skulle ut. JAg skulle först till Linnea som fyllde 18 år den 23 december. Vi fick middag och hade det trevligt. Sedan så blev jag och tre till skjutsade av Katta in till stan medan de andra fick ta bussen, hehe. Kom in till stan och tog oss en promenad medans vi väntade på de andra. De andra hittade vi och mötte upp. Jag hoppade på Rasmus och gick emd honom resterande tiden av kvällen i stort sätt. Stack till B&B och var där resten av kvällenm, men var kyyyyl :) 
Dock försvann alla ett tag, men men, jag klarade mig, som alltid =)
Åkte taxi hem med Ida efter att hon och Karin fått i sig lite mat. Hemma rätt sent och somnade väldigt fort. Dagen efter var det trött. Var hemma hela dagen. Glodde TV och spelade BUZZ med de andra "växna" hahahahaha!!
Fredag blev det utgång igen (förrgår:)). Sms:ade runt och fick höra från Rasmus och Sandra :) Sandra och jag stack till Rasmus n'är jag var klar och träffats i stan och var där en liten stund. Fick lite mat och sen fick Pontus köra oss till Tylösand där vi var på förfest hon en klasskompis till Rasmus, trevligttrevligt :). Sen så tog jag, Rasmus och Sandra bussen till stan och satte och på Aischian en stund. Gick vidare senare men hade kul under kvällen!!! :)
Morgonen efter var väldigt trött och gjorde inte mycket alls.
Nu ska jag snart till Rasmus, ska gå på stan och glo lite, sen träffa Rebecca! :)

Gött läst ;D
PUSS :)


Föresten, vad gör ni på Nyår??????

föresten

jag lästa ut min bok igår, "Små citroner gula".
den var la helöt okej ändå, vissa parti älskade jag, andra fick jag tvinga mig igenom... ska snart börja på en ny, "Inte han" tror jag det blir, av Sheila O'Flanagan. det verkar inte så jätte bra... men försöker läsa klart böckerna jag har hemma innan jag ska låna eller köpa nya.

KÖSS !

God jul och god fortsättning

Än så länge har inte det nya året påbörjats, men just nu känns det som att det kommer att börja på ett väldigt bra sätt. Saker kommer att på ett sätt startas på nytt och hopp har kommit, i alla fall från min sida. Hopp som jag saknat och tankar som jag glömt jag en gång önskade nästan. Jag hoppas att 2009 kan bli ett mycket lyckligare år. detta året har inet varit kattskit, det har det verkligen inte, men fler motgångar än medgånger har det varit, det kan jag erkänna.

Ska snart till stan tror jag, behöver smink, sen så måste jag hämta prylar från Linnea och Rebecca. NI får höra om Julen hitills senare, nu behöver jag ta tag i mitt utseende så folk kan se på mig utan att direkt behöva vända bort ögonen för att det svider.

Puss på er, och hoppas verkligen att ni haft en bra jul, för det har jag faktiskt haft, riktigt ´bra. En av de bättre tror jag, och det är jag mer än lycklig över! <3

Tränaaaaaaaaa

Hunden ligger bredvid mig och tuggar på sitt ben, och här sitter jag, vid datorn nere vid köket och slöar. Rebecca ska komma om en stund, vet ej när, men idag i alla fall, haha!! Ska försöka träna ikväll också, på gymmet, känner att jag behöver och vill det. Är en sån underbart skön känsla efter man har tränat, inte bara slötränat, utan tagit i så man känner att det gjort nytta, både för kropp och själ. Sitter och funderar på när gymkortet går ut och jag behöver köpa nytt. Till nästa år har det ju även höjts med 200 kr har jag läst  mig till, men men. Jag har nog inte tjänat så jätte mycket på det i år om jag ska vara ärlig, men jag känner att jag har haft så mycket annat. Men till nästa år skall jag prioritera. det har jag även gjort i år, men nästa år vill jag skall bli lite bättre ändå på den fronten, och det kommer det bli, för jag har bestämt mig! :)


året, händelser, jul, nyår, vad mer?

Det är december, 26 december för att vara mer specifik. Det är snart jul, och jag längtar men längtar inte. Jag älskar att vakna upp på julaftonsmorgonen då jag sett min julstrumpa hänga alldeles bredvid mig med ett par paket i. Älskar att öppna upp dom och tänka på fina minnen. Men jag gillar det även inte. För är det julafton, är det snart nyår, och det betyder att ett heöt år redan har hunnit rusa förbi. Och vad har jag egentligen gjort under året. Det jag vet och har vetet länge är att människor har förändrats, både till det sämre och bättre. Jag har lärt mig saker jag inte velat lära mig och jag har lärt mig saker som jag kommer ha användning för hela livet. Det är hemskt hur snabbt tiden går, och jag som vill göra så många saker känner att jag inte fått något vettigt gjort.

Saker jag minns och kan komma tt tänka på nu som hänt är bl.a.
• Cypern
• Bus med lillasyster
• Vann över Anna på Budo Nord
• Jag 18 år
• ....
• ...

Ja, kommer inte på fler sake just nu, kanske för att jag känner mig stressad.
Jag hatar det, det är så jag kännt mig mestadels under året, stressad. Det tär på en, så otroligt mycket. Jag söker efter perfektion, men man kan aldrig nå det, inte ens om man vill. Kan det vara därför? Aldrig nöjd med något, kan vara så ja.


Men även ifall saker gått dåligt och att det gått utför och att det kännts för jävligt så håller jag tummarna för att det skall bli bättre, och det hoppas jag verkligen, och det som redan går bra skall fortsätta så eller bli ännu bättre. Jag  älskar att de som ställt upp för mig ställt upp för mig ich jag älskar att vissa människor gör mig glada och lyckliga. Fortsätt emd det, snälla, för det betyder oerhört mycket!

Puss och kram, och god jul på er alla :) <3

Gekås

Ja, jag ska till Gekås idag, med mamma och systeryster. Ska bli skoj faktiskt. Jag ska köra dit, ska bli asmysigt tycker jag!! :)
Var på lagfest igår, var mysigt. Träffade Rasmus, Alle och Sandra en stund under där med när jag var på en litebn utflyjkt, mysmys, hihihii ^^

Sen så var det ju studentfest i onsdes, var kulikul måste jag säga, asskönt att bara vara glad och dansa och en massa annat skoj =) SEN SÅ HAR JAG LOV NU!
Mer om detta senare, måste hjälpa till att st'äda lite och pyssla om huset innan jag skall köra mig och flickorna till Gekås för att shoppa julklappar till diverse folk (mig själv bl.a., men måste u ha trosor  ;D)

KÖSS :)

CRAZY CHRISTMAS FFS =)

Idag skall det ösas järnet ocxh ha ruskigt skoj, eller vad säger ni? :)
I morgon skolavslutning också och alla kommer utklädda, kommer bli super snyggt att se allehopa med deras (antagligen) sönderrivna, svettiga, smutsiga och äckliga kläder sen idag kväll/natt.

Ha en underbar kväll allehopa och lev livet ;D

<3
tack för allt

Snart jul för fan! :)

Julklappsshoppandet är i full gång och det är både underbart och lite mindre kul! xD
Berättar sen, tittar på Titanic som går på tv:n nu, har dock filmen på dvd hemma, men va fan :)

XoXo
Carro



^^

Jag grät som en bäbis igår och idag har jag tränat

Gud vad jag är glad att jag tränade idag, underbart, och svettades som en gris, bokstavligen talat (fast grisar svettas ju inte :S och jag svettades inte inte, hahahahahah!! ) Jaja, skämt åtsido ;D

Kom till skolan och hade 5 minuters lektion, vara bara att hitta Marina för att veta betyget i PRaktisk Marknadsföring. MVG!!! Så jäkla lycklig jag blev eller, hon gjorde min dag, helt klart! =)
Sen så hem och fixa och dona. Satte mig ner vid datorn coh gjorde det sista jagg kunde göra hemma. Sedan har jag setat och tittat på maaaassa inredning på internett, vilket har varit väldigft kul och inspirerande :)

Sedan så blev det att laga lunch till pappa och mig. Mestadels setat vid datorn idag faktiskt, tills jag kände att mina ögon ändrat form (till fyrkantiga). Då gick jag runt i huset och var rastlös. Har varit ute med hunden ett apr gånger idag också ja. Sen så Friskis vid halv sju och tränade på gymmet i ca 1 timme. Bastade lääänge och tvättade sen håret samt balsamerade det. Kom hem och fick mat, korvstråganoff med ris.

Så klart kollat Prison Break och fick pappa att hjälpa mig med speglarna. Har fått ta Josefines två (av 3) speglar. Är sådanna slama krokiga från IKEA som papap hjälpa mig limma fast på mina garderobdörrar, på insidan.

Vill till Gekås och UIlared, till Inger och till Stockholm! Men icke sa Nicke, inte något utav det blir det antagligen, gud vad sur jag är på min mamma för detta!!! USCH säger jag ju bara!!

Pusspuss, hors i morogn.
Foresten, jag grat for jag laste min bok, den var sorglig, men de borjar bli lite gladare nu tror jag.... man lar sig leva med sadanna saker helt enkelt...

8 frågor i 6 kolumner

Regler:
1. Publicera reglerna på din blogg.
2. Svara på de sex 8-sakerna
3. Meddela de utmanade på deras bloggar

8 favoritprogram
1. Prison Break
2. Roomservice
3. One three hill
4. Gossip Girl
5. 2 and a half men
6. Vänner
7. Du blir vad du äter
8.

8 saker jag gjorde igår
1. vaknade
2. Frukost
3. Handbollsmatch  
4. Duschade
5. Åt julmat J
6. Tittade på tv
7. Läste
8. Somnade

8 saker jag ser fram emot
1. Jullov
2. Studentfesten
3. Träna
4. Julafton
5. Träffa släkt
6. Mysa
7. 2009
8. Våren

8 favoritsaker att göra
1. Träna
2. Pyssla
3. Läsa
4. Laga mat
5. Umgås med vänner
6.  Shoppa
7. Promenera
8. Datorn

8 saker på min önskelista
1. Golvkandelaber i silver
2. Smink
3. Matta
4. Extern hårddisk
5. Svarta pumps
6.  Pysselgrejer
7. Polarkamera Fotölj
8. Datorskärm/tangentbord/mus

Halvtimme sen hemma igen

Känner mig inte toppenfrisk, utan lite smårisig och så, så det blev att strunta i första lektionen.  Eftersom jag ska lämna in det arbete efter julen så känner jag att jag kunde ta mig den tiden till att sova och annat. Blev att jag gick upp vid tjugo över åtta idag. Klädde på mig, åt, sminkade mig och allt annat som jag behövde. Kom till lektionen fem minuter senare eftersom jag träffade Alel ifdörren ut som var på väg hem. Blev avundsjuk på att han fick gå hem, fast endast en kort stund :)
Kom till lektionen och fick efter sju minuter gå därifrån. Kalle och Pernilla var tvungna att hämta tvåorna och de som prövar på att gå samhäll/idrott idag i sporthallen. Fast vi skulle ändå inte haft en hel lektion eftersom vi ska börja på uppgiften vi fått till våren.
Har gjort Livsåskådningsuppgiften klar nästan. Måste bara komma på vad de jäkla religionerna heter xD haaha, tabbe där :P

Ska snart göra labbarna, för då har jag ingen skola i morgon =)


PUSS :)

Julskinkan har rymt, det tycker vi är grymt !

Fick en full och glad Jullan som nattgäst, haha!! Att hon mår prima idag kan jag inte lova, ni kan la gissa själva :D
Idag inte gjort mkt, spelat match, ätit julmat, kollat tv och snackat med Jullan, det är det enda. Kanske också vad som behövdes.
Med tanke på att jag blödde näsblod i 25 minuter i förmiddes, så var det nog inte mer som skulle göras.

Sov gott nu så hörs vi i morgon <3
ätit säsongen första julskinka nu =)

Lucia, 13 december 2008

Har inte sett något Luciafirande alls idag, vet inte när det gick i morse och jag okrade inte kolla i tidningen igår, så jag kände att det fick bli som det blir. Mår sådär idag, ska leka med Becca sen, men får se hur det blir för börjar må dåligt igen =(
Pysslade i förmiddes :))))))
Gick upp nästan exakt klockan 9. Gick ut med hunden för tyckte synd om henne eftersom ingen hade varit ute med henne innan under morgonen. Kom hem ca halvtimme senare och åt lite frukost. Tog en dusch och klädde på mig. Sedan började jag pyssla med mina fina blommor och krukor och annat skoj som man kan ha till det. Fick två fina arrangemang färdiga ( inte fler eftersom vi inte hade tillräckligt med jord.... ).
Sedan så åkte syster och mor till Stenstorp för syster har SM i helgen. Så jag gick upp och fixade lite. Pappa kom hem vid kvart i ett och vi åkte till Stenstorp för att se deras första match. De förlorade tyvärr, men vinner förhoppningsvis nästa match!
Pappa och jag åkte en snabbis till apoteket och skaffa tillbehör och han lämnade mig hemma för att sedan igen åka till jobbet. Jag pysslar lite mer just nu med en grej på övervåningen.
Men hemlis * :)

Behöver åka till stan och köpa papper och fix-saker så jag kan göra julkort! Sen så måste jag verkligen snart till Gekås också anser jag =)

KÖSS :)

IDOLFINALEN !!!!!

Måste faktiskt säga att rätt person vann. Tycker faktiskt att Kevin skulle vunnit, vilket han också gjorde! Alice är också ruskigt bra, och hon sjunger like a queen, men det saknas något i hennes röst tycker jag.



♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Låg här hemma på mitt rum med tända ljus och kollade på finalen, kollade även lite på femmans film som är bra också, sett den innan, medans det var reklam och annat tjaffs på idol. 
(Medans alla andra är ute och festar) haha. Nej, men det är ändå ganska skönt att få vara hemma och bara vila lite, ska ju festa på onsdag och fredag veckan som kommer, sen så får vi se vad som händer på torsdag =) hahaha!

Nej, nu ska jag göra något och sen så ska jag nog sova, har inte feber längre som jag haft under dagen.
PÖSS!

come in to me

Sitter hemma, har varit en helvetes dag samtidigt som den har varit helt okej egentligen.
Jag är otroligt glad för att jag har Alexandra, Sandra och Helena måste jag säga! Ni gör mig så glad tjejer och jag är tacksam för att ni alltid ställer upp ! <3 :)
Puss på er söta flickor små :)
På onsdag ska vi ha fett skoj, längtar som fan, förbres er, för vi ska ösa på ;D tiihiii *
Tack Alle för allt <3333

Vet inte om jag ska vara hemma idag eller om jag ska försöka ta mig hemifrån. Går ett program klockan 19,00 på 3:an som jag skulle vilja se, vuxna som möter barn i olika frågor, och barnen verkar vara ganska så mycket smartare än de vuxna, precis som alltid ;D Sen så vill jag se på Idolfinalen som är idag, men palla själv egentligen. Har ju systeryster så klart, fast hon är lite vresig påmig baar för jag tog lussekransen som hon hade gjort... fast jag skulle nog också blivit lite småvfresig då ;) ^^ hahahah!
Skulle vara så sjukt mysigt och bara sticka till stan och fika, men alla ska typ ut och festa som jag vet... så blir nog inte någon väldigt populär fråga. Just därför vill jag ut med, alla ska typ ut idag. Jag vill dock inte riktigt lägga pengarna på det nu för jag behöver dom till bättre saker, men det räcker ju med att jag betlar inträde dock, har ju också -40 tror jag någon stans här på rummet, haha! Någon stans var det ja! xD
orkar typ inget idag känns det som, funderar på att kolla film, har ju faktiskt itne sett Step up filmerna, och jag har ettan på datorn sen typ 2-3 månader sen.


Puss, något förslag på något att göra ikväll?

Jag kan föresten lite bokföring nu, kan t.ex. gföra verifikationer i SPCS nu,
det som pappa skulle läsrt mig för två år sedan som han inte gjort...
Men nu så kan jag det =)

Blommor

Planterade om ett par blommor igår, blev jätte fint i de krukorna jag hittade som mamma inte använder. =)
Blivit på så sjukt pysselhumör så jag vet inte vad. Hittade en blogg som handlade om inredning, kollade igenom hela den i förrgårkväll och gjorde mig sjukt suger på att göra om överallt =)
Vill ha en egen lägenhet jag kan göra om i hur mycket jag vill och hur jag vill, skulle sitta fint!
Kommit på ett par bra julklappar, och det gör att jag också får pyssla en del, myyyys =) Men jag vet bara inte om det är någon som jag ska ge julklapp i år som vill ha det typ, men det märker vi alltid ;D haha!


PUSS :)
har föresten kvar en halv lussebulle i min väska !!

SNART LOOOOOV!!! :)

Ja, det är snart lov, men det är fan inte roiga att plugga för det! Nu har jag typ fem grejer kvar, en ska in efter jul, som tur är, för jag skulle aldrig pallat annars!!!
Va i skolan klockan sju idag för skulle köpa stundentbiljett, så nu är det klirrat och nu är det bara outfitten kvar, och kanske en liten minidetalj också´, men det tar jag nästa vecka :P haha. =) Ska bli ruskigt kul iaf  och jag ser fram emot det!

Börjar bli sjuk känner jag.. men jag ska köra idag iaf, sen plugga. Ska göra klart marknadsföringsarbete idag, sagt det många gånger, men eftersom det ska in i morgon så BLIR det klart idag............
Ska till blomsterlandet idag med mor min och köpa blommor och jord, skit kul!!!

Jag saknar

Jag saknar det enkla.
Jag saknar att man inte kan få svar!

Dagen som sådan är inte alltid det bästa

Inte mått bra idag, blev att stanna hemma... på gott och på ont. och när ska jag göra naturen?
jaja, orkar inte bry mig såv ärst just nu. saknar att träna, men känner ingen motivation just nu, och pallar inte gå dit om jag sen ångrar mig. idag är jag nere, riktigt bajs känns det.


hoppas er dag varit bättre!
glöm inte; www.caansmyckenuf.blogg.se


/ C

Uppstoppad

Uppstoppad

Ja, vad är det som kan vara uppstoppat undrar ni då kanske, eller?
Vill ni verkligen veta det? Nej, jag skulle inte tro det =) haha!!!


Usch, jag känner mig hemskt, jag känner mig just nu lite värdelös på ett sätt. Ett sätt som inte riktigt går att beskriva. Jag försöker hela tiden men allt går i kras. Jag är inte den jag vill vara och det gör mig sur. Framförallt hinner jag inte med det jag vill hinna med....


JAG ÄLSKAR ATT TRÄNA!!! JAG SAKNAR ATT TRÄNA!!!
Tränade idag på handbollen i skolan, lite småkul då vi hade barnträning, vilket passade oss utmärkt!! Hoppade långhopprep, passade, lekte lekar, stafetter etc. Efterår kände jag mig glad, lycklig, bättre, duktig och allt som hör därtill. Jag saknar att träna, jag har nu i två veckor i rad tränad handboll en gång i veckan. Och veckan före det tränade jag handboll och en judoträning och veckorna före det var det inte mycket mer än det heller. Jag blir så trött. Och varför det är så här är för den jävla skolan. Jag blir inte mer än trött, deprimerad, ledsen, arg, frustrerad... eller jo, jag blir mer än det. Men jag vet inte om jag kommer komma på så många ord för att kunna förklara det!


Jag saknar att träna, ha kul på träningen, ha vänner att umgås och kämpa med och mot på tr'ningen så där riktigt ordentligt så jag känenr att jag förbättras och blir till en bättre idrottare och människa. Känna att jag gör någon nytta för mig själv och att jag har kul. Unnar mig något som jag verkligen tycker om. Men inte ens det hinner jag med när jag har skolan och allt annat också.


Jag berättar för många hur jag har det, vad jag gör, vad jag inte gör och vad jag vill göra och även vad jag itne vill göra som  jag redan gör. Alla säger, lugna ner dig, stressa inte osv. Jag är jätte glad för det, det säger jag itne att jag inte är. För jag blir glad av att höra det. Grejen är nog den att jag vill alldeles för mycket och är rädd för att jag inte skall hinna göra alt jag vill få gjort innan det är för sent liksom, och det gör mig stressad. Sen så är det så att jag vill göra så mycket men är rädd att jag inte har tid till allt det, elelr att jag itne har penar till allt det, eller att jag helt enkelt inte kan göra det av någon annan anledning.


jag har en Hello Kitty chokladkallender, jag gillar det inte, inte alls faktiskt. Det gör mig ledsen, inte ens en tomte på liksom.......... Fast en sak jag är glad över är; fastän jag är 18 år, fastän det egentligen är meningen att man skall se mig som vuxen nu, fastän jag inte har hjälpa till så mycket hemma som jag borde fastän massa saker som jag borde gjort men inte gjort och så vidare, så hade mamma tänkt skaffa mig en chokladkalender nu till december i alla fall. Vet ni hur mycket jag älskar min mamma????? Hon är verkligen en av de bästa. Jag vet bara inte hur jag skall kunna visa detta så att hon förstår... Ja, jag vet hur jag skulle kunna göra, men det räcker inte. För jag tror inte riktigt hon förstår till fulla att vi inte tar henne för givet, att vi vet hon tjatar för allas skull och inte bara för att hon tycker det är kul att plåga folk =) PUSS PÅ HENNE <333


Berättar om helgen i morgon, nu ska jag plugga på naturen som jag glömt hela dagen. Tänkte jag bara skulle avsluta den "roliga" dagen med ett blogginlägg!
Glöm föresten inte kolla in: http://www.caansmycken.blogg.se/
Där kan ni hitta handgjorda smycken till ett väldigt bra pris som både är kvalitativa och fina! ;)
KÖSS

Öppet hus 6 dec 10,00

Lördagen den 6 december står vi på Sannarp och ställer ut våra smycken där de också går att köpa. En jätte bra julklapp till mamma, syster, flickvän eller en annan när och kär. Ta vara på tillfället och köp något som igen annan kommer ha. Man blir unik, vacker och egen på en och samma gång!

Kom innan vi stänger!
10,00 - 14,00
Öppet hus för de som ska välja gymnasium, så slå två flugor i en smäll!

// Caan Smycken UF
www.caansmyckenuf.blogg.se

Uugghhhh!!! Ääääckligt!!!

Usch, jag vill ha nytt tangentbord och en ny datormus! (bäst med förtydligande;D)

Ska snart till skolan... Jag ställde klockan på ungefär 20 i 8, för tänkte jag ville göra en massa saker nu på morgonen så slipper jag vara så stressad idag, m an inte då.. ag kom upp vid 20 i 9 i stället. Börjar inte förrän 10 i 10... så känns helt onödigt att jag legat och varit irriterad hur länge som helst på att klockan ringer så jävla ofta... hahahahahahaha!

Föresten, tränarutbildningen var riktigt kul i helgen i Ängelholm om jag inte sagt det. Och nu så har vi börjat med barnträningsutbildning på handbollen i skolan med. Gud, det är allt för roligt, tyvärr blir det nog inte mer teori på den biten, för där går det att snacka om hur mycket som heeelst :)

SMYCKEN I STORA LASS!

FREDAG - KOLLA IN: caansmyckenuf.blogg.se


Setat och tagit kort på smyckena igen, för när jag tog dom hos Andrea blev de jättre suddiga, nu blev de lite bättre som tur var. Ska snart lämna in min kamera, och för en gång skull, eller som vanligt kanske man skall säga, har jag inte gjort något spe4ciellt med kameran, det bara blir så..... usch, det är tråkigt. Men jag har ingen tur med tekniska ochelektroniska prylar, inte något alls. Inte datorn ller mobilen heller för den delen! Suck...

Längta tills lördag då jag ska på maskerad :) grrrrrrr ^^

Varit en välödans trevlig och skön dag, men också egentligen lite jobbig, haha.
Jag stack till stan som jag skulle faktiskt, lite stolt är jag ju faktiskt över mig själv för det :) haha.
Åkte buss in, kollade efter presenter, men träffade Jecka i allt detta stimm inne på Lagerhouse som var mitt första stopp. Så snackade jag med henne i ca en halvtimme allt som allt. Hon hittade en söt present som jag köpte och vi gick vidare. Vid stora tog skiljdes våra vägar åt. Jag gick in på H&M med hittade inget så gick vidare till en annan affär. Som jag hittade värsta bra julklapparna i, riktigt bra! Och jag som hade tänkt att inte gå in där.... PYTTSAN VET JAG :)
Sen så gick jag till Malin och Hanna och pratade med dom en massa, haha, Malin kan seriöst inte vara lvarlig, det gillar vi med henne! :) hahahahah! =D
Till dom gick jag och jag gick sen till Andrea och hämtade min cykel, knackade på men ingen öppnade så tog den och cyklade hem. Kom på nu att jag inte sagt till att jag tagit det.. och ändå ringde jag Andrea inna, haha. jaja, jag säger det i morgon eller ngt =)
Sen så kom jag hem och började plcoak undan på rummet, det börjar faktiskt bli riktigt fint här nu, det är så mysigt, ska bara:
• få undan det sista
• tömma byrån
• skaffa hyllor
• hoppas på att jag i julklapp får
- ryamatta
- fotölj
- golvkandelaber i silver

och sedan önskar jag ju mig en massa mer också, men det hör ju inte till den "riktiga" inredningen. haha.

Nej folk, nu får ni ta och skärpa er, det är en dag i morgon också. God natt och bra läst <'7 :)
P.S : fick väldigt bra betyg på geografi-arbetet, som jag trodde jag skulle faila helt totalt på :)

Stanistan

Ska snart ta bussen till stan. Jag orkar inte ta mig orken till att cykla, eftersom min stora otur idag vill jag inte ta den chansen. Jag ska försöka hitta en present till Alex, har komit på en sak jag ska köpa till Jullan iaf, haha :)
Sen så ska jag förbi Malin och säga hej och sen så ska jag nog åter ta mig hemmåt. Behöver plugga lite grand och sen ska jag se om jag hinner och orkar träna. Antagligen judo, var ett tag sen.

Jag kom på när jag cyklade hem. Skulle jag haft mer folk att träna med, tjejer i min vikt och storlek och tjejer med den kapacitet och kunnande av judo att träna med skulle jag redan nu vara bäst i världen. Eller kanske inte bäst i världen, jag hade ju itne fått de kunskaper jag har idag om så skulle varit. Men om jag i alla fall skulle haft någon att träna ordentligt med skulle jag nog inte haft dessa problem som jag har idag med judon. Jag skulle fortfarande tycka det var jätte skoj och jag skulle tycka det var kul att komma till träningen, kanske till och med vare sig vem som håller träninge. Sistnämde vet jag inte om det skulle lösas, men sen så vet man ju aldrig.
Nu menar jag inte att jag ångrar ngt med judon så, jag bara önskade att jag hade haft lite bättre förutsättningar för det skulle gjort att idag skulle varit en aning enklare. Men samtidigt finns det så mycket som jag tycker är bra också.

Nej, nu ska jag kila, puss.
Föresten så är min hum inte duktig alls just nu. Springer ifrån en fastän man säger till henne att inte göra det och äter på saker här hemma. Gissa om vi är trötta på detta nu? När ska hon lära sig?
suck...

Varför stressa sönder sig själv tills man går in i väggen?

Jo, för att man skall hinna med allt man känner att man behöver, måste och vill!

Jag sitter och börjar bli sjuk, och varför? Jo för att jag är sönderstressad. Och en glad gubbe på det :).
Varfrö sätter man så höga krav på sig själv? Varför vill man göra allt på samma gång? Varför kan man inte räcka till för alla precis som man är utan stress och stoj? Jag vill så mycket, men hinner dess värre så mycket mindre. Mitt idealsjälv inte inte nära min självbild alla, det är så stor kongruens mellan dom så det går att skjuta nyårsraketer däremellan utan att någon av dom skulle höra det.

Men annars så är allting bra, tackar som frågar :)
/ C:t

 

Föresten, Nationella talet gick jätte bra!!
Föresten, psykologiprovet gick sjukligt bra!!

Julskyltning

Julskyltningen var inget märkvärdigt alls. Var där med mamma och lillasyster, hade super kul med dom, jätte mysigt! :) Mamma kom på det braiga idén att vi nästa år skall vara där när det öppnar, så kanske man kan ta och höra på lite körer och annat som håller på. Alla år har vi alltid varit där under sen eftermiddag och kväll, men då är ju allting slut typ. Fast det är dock väldigt mysigt att gå runt där i mörkret :)

Pluggar på som en galning gör jag, men nu är det snart slut. Fått uppskjutet lite saker så jag kan få gjort allting lite mer ordentligt än vad det annars skulle blivit, speciellt när betyg hänger på det ena och det andra.

Lite bilder från julskyltningen.... <3

 

 

RSS 2.0