Roadtrip till Malmö över dagen

Hela vid ratten med mig i passargerarsätet och Alexandra och Sandra i baksätet för vi i morse klockan åtta till Malmö, medans de andra som skulle dit från Sannarp åkte buss dit. Vi har gått på semenarium och gåt bland alla montrarna och lyssnat på vad de har haft att säga om de olika skolorna/utbildningarna, vissa av oss har ju haft något annat i tankarna som bokstavligen är gratid och bara att ta. Hur mycket bättre kan det bli? Vi är inga fattiga tattare, vi är bara fattiga =) haha! Gick på Högskolemässan där till halv ett, sedan åkte vi till Nova (köpcenter i Malmö) och åt och kollade lite i affärerna som vi inte skulle hitta på Centrum Syd (också ett köpcentra).
Kom till Syd runt två-tiden. Alle hittade vi något, även Sandra, men det slapp hon betala för, den här gånger ;D hahah!
jag hittade en röd väska som jag letat efter i typ två år, sedan ett grönt tunt skärp, och sedan julklapp till min lillebror. Fikade innan vi gick runt i två butiker till ens nabbis och sedan begav vi oss hemåt kvart i fyra, nästan exakt faktiskt. Massa prat, plugg, tittade på kläder etc. och för andra lite mer än så ;)

Hemskt kul hart jag haft på vår roadtrip, med mycket gjort och utfört för oss alla tror jag. Vi tar med oss massa roligheter från Malmö idag, bl.a. lena händer med salt, flört(?), gratissaker - främst pennor, bilåkande, s.k. turister som inte kan köra bil ordentligt, plugg m.m, m.m. :)

Handbollsträningen nu ikväll gick otroligt bra, jag är så sjukt stolt över att jag faktiskt tog cykeln dit så jag fick träna. Underbart kul och helt jätte enormt skönt att ha fått göra det. Måste bara skaffa Nivea innan jag torkar ut!!

Psykologiprovet i morgon - önskar mig lycka till!!
och Talet (svenska nationella) på fredag - önskar mig lycka till!!
(A)
 
(väskan)
 
(skärpet)
 
(skärpet igen)
 
(Elin är kanske för kort för att bli brandman? Vad tycker ni?)
 
(mat fick vi också i oss lite grand på Nova)
 
(Sandras önske-outfit) :)
 
(på väg hem, lite små trötta...)
 
(Helena fick äran att köra, kan dock bero på enda som hade körkort) xD
 
(jag på väg hem efter en smålång men mycket rolig dag!) :)


Tack för dagen flickor, hade supermysigt!!
Nästa roadtrip, Stockholm?
;)

KÖSS

Trötter ( inte han, utan bokstavligen )

 
14 augusti 2009
(hoppas du kom ihåg att betala?)
<3333333


Varit väldigt mycket att ta in idag, men
det har både varit kul och intressant!
Först skolan idag, sovmorgon som vanligt på tisdagen. Hade utvecklingssamtal idag, och ingen naturkunskap, halvklass p.g.a. labb, chill. Plugg med Sandra i biblioteket en timme och sen till svenskan. Christoffer kom till skolan idag, på svenskan för att vara övertydlig, och hälsade på. Kul att se honom faktiskt, och skönt att se att han tillfrisknat så bra som han gjort!! Bara kul att se och inget annat!
Sedan så var det
att träffa Martin och gå igenom allt i psykologion som vi har nu. Har prov i det på torsdag. Så enormt intressant så jag blir ju glad över att få plugga på det. Tyvärr hinner man inte plugga ordentligt, så är rädd att jag inte får bra betyg på detta ändå, för att allt annat kolliderar med detta också. Sen så på fredag har jag mitt muntliga nationella, som jag nog ska skrva om..... .....

I morgon då, en ganska kul dag, men som också gör mig stressad. Ska till Malmö i morgon med söta små flickor små. Alexandra, Sandra och jag blir körda av Helena tillMalmö för att vi fyra, tillsammans med en hel bunt från vår skola som dock åker buss dit, skall gå på Malmömässan för att kolla utbildningar som finns att välja på i landet. Sen så innan vi åker hem skall vi gå och shoppa lite =) Myyys!!
¨Så ska försöka gå upp tidigt i morgon så jag både hinner dusch och göra mat, därför min tidiga sovtid idag som snart kommer uppfyllas.

Skall inte "plåga" er mer ;D
Puss och sov gott, för det ska jag fan göra =)

Carro - stressad ^^

GÖM INTE

Titta vad jag har runt min hals idag, har på mig smycke som jag har gjort och som är till salu.
Kolla www.caansmyckenuf.blogg.se inom kort så finns kort där :)

/ C

Stressig vardag, stressig helg

Hotmailen funkar inte, jag kommer inte in på sidan, och jag som behövde skriva ut en del som jag skickat dit. Blir galen på datorerna lite för ofta nu tycker jag. Det är mycket som strular på dom, är det för att datorerna blir överbelastade? Använda för mycket? Jag kan dock inte tro något annat, vad skulle det annars vara? Fler och fler använder datorer? Det är fan ingen omöjlighet!

Måste försöka ta mig till turist-tjoffset idag för att få tag i en karta. Måste börja på geografiarbete som jag inte gjort som vi skall ha seminarium på på onsdag... lite stressad? NEJ! STRESSAD TILL TUSEN! Och den är inte det ända jag har heller. Förlåt för att tjat om detta, men vad fan ska jag ta vägen med all den här skiten?

Träffade Ida igår när jag cyklade hem. Pratade lite om studenten, resa, plugga och lite så. Hon är en utav de trevligaste och mysigaste människorna jag känner. Hon är helt underbart go den tjejen! Puss på henne :)

Ska ha utvecklingssamtal snart, 10,40 för att vara exakt. Ska skriva sjukanmälan för de dagar jag varit sjuk, eftersom när skolan anser sig utvecklas så går det neråt... hmm... Jäjä.
Helgen skall jag till Ängelholm ( med min pappa.... =( ) Ska på tränar kurs =) Ska bli riktigt kul faktiskt. Inom judon då, men det som man lär sig där kan man ju reflektera till andra sporter och stunder också, vilket är superbra! :)


Nej, nu ska jag rusa.
/ C

Galen, knäpp, arg, vad är egentligen rätt ord?

Jag har sjukligt mycket att göra, och jag har verkligen ingen motivation att göra det. Och när jag väl har det så är det någon jävla jävel som ska förstöra det. Hade äntligen börjat läsa på psykologin.... men nej, varför ska jag få göra det när jag skall göra alla andra sysslor också??

tränade, men tränade inte.
blir inget lag-sm. fast det visste jag nog innan med också dock.. men inte säkert då.. jaja. ganska skönt, men skukt ledsen också!


argargargargarg!

Det är inget spöke, bara en åsna som gungar fram i en fallskärm

said by: tiger

Caan Smycken UF

Nu har vi gjort fyra  varor som vi kan sälja. Bilder kommer inom kort på: caansmyckenuf.blogg.se
Ta er en titt där lite då och då för det kommer läggas till smycken då och då!


Var hos Andera innan och vi satt där och pysslade och snackade lite. :)
Kom på att mina helger som kommer nu är proppade med saker. TRodde jag inte faktiskt, men det kommer lite då och då och det blir bara mer och mer att göra. Dock roliga saker, men inte allting dock, skolan är skiiiiit tråkig, men vad ska man göra liksom?


Nu ska jag plugga... :'(
Hatar skolan!

/ C

Lördag och helg

I går kändes som en lördag, och jag har ingen aning om varför :P haha!
Men idag är det i alla fall lördag och ingen annan dag! Vaknade en och en halv timme för sent idag, ups. Jäjä- Började med att äta frukost och sen plugga i ca. 2 timmar. Sen åka till matchen i sporthallen. Vi förlorade, dommarna var emot oss lite grand men men. Vis pelade absolut inte lika bra i andra halvlek. Det är alltid kul att spela handboll (nästan) vare sig man vinner eller förlorar egentligen. Vill träna mer!!!

Kom hem från matchen och har hunnit 'äta, ducscha och plugga faktiskt! :)

Rasmus kommer snart, vi ska måla min ena vägg, den som ska målas och inte har blivit det ^^ haha. Sen så bara chilla, antagligen åka till honom och se hur hans nya hus ser ut :)
Sen blir det ut en stund ikväll :) Ska bli kul.

I morgon ska jag övningsköra, så blir en lugn kväll, tyvärr !!

Ny blogg, inte klar ännu... orkade inte vänta på den, den andra var så otroligt ful!! Men hur fan centreras jag headern?? :S


PUSS :) snart äta hemlagat pizza med, med dinkelmjöl i degen istället =) GOOOTT!! :D

Ingenting blir som man vill

jävlar katastrofal dag just nu! orkar inte!
i morgon vet jag inte vad jag skall hoppas på.
just nu är jag bara sur!

Knäckebröd

Jag tycker verkligen om knäckebröd!!! :)

kan någon centrera headern på bloggen? Det är nästan det ända som är kvar på mitt nya utseende till bloggen...

Nationella prov - muntliga (tal)

Gillar inte att hålla tal, men ändå så måste jag.
Håller på nu, har punkter, men jag har kommit fram till att det nog är bättre att skriva en hel text och memorera? jag vet inte, får la bli som det blir. Gud vad jag önskar att jag kunde prata inför folk utan problem! ... well well, bara att läsa sig antar jag.

Föresten, äter glass med just nu kalla hallon, de var varma från början....


^^ haha.

PUSS

varför ringer såddanna 004685 nummer hela tiden, orka!!! tiihiii * 

  
Jag har sagt hur jag skulle vilja ha det, men de bryr sig inte.
Tränade inte judo igår på grund av att en var där.
Jag som så gärna ville träna!

Tränade gym på morgonen, asgött!! :D

Pepparkaka

Pepparkaka, mums! Jag ska snart ta och äta lite pepparkakor med lite te till medans jag läser lite till mitt tal som jag har som uppgift i svenska, en del i det nationella provet, muntliga då, för er som inte förstod det :) tiihiii. Håller på med min bloggs utseende, men jag kan inte komma på vad jag ska göra för att fixa det sista lilla. Bara finjusteringarna kvar nu ju. Sen klart, kuuul.
Sitter och tittar på min hund, hon är fan inte klok! haha, men hon är fin och vi tycker om henne den största delen av tiden vi har haft henne ^^.


PUSS! :)

www.caansmyckenuf.blogg.se

Mitt och Andreas företag: Caan Smycken UF
Säljer: Smycken (både kill och tjejsmycken)

Skall börja tillverka smyckena inom en vecka och sedan lägger vi ut bilder på dom där ni kan se dom och sedan köpa dom :)
Är ett skolarbete i kursen Småföretagande B.
Ni kan maila oss på: caansmyckenuf.hotmail.com




/ C

sjuk

gick på psykologin bara för jag kände att jag var tvungen
kom upp på grund av att jag skulle få ge hem efter den, sjukskriva mig och sedan gå hem.
jag kom hem, mamma var fortfarande hemma. jag blev helt gråtfärdig, för jag visste att jag var tvungen att plugga.
nu har jag skrivit lite på projektarbetets loggbok. har jätte dåligt samvete för det bl.a.
inte gråtit.
ska städa mitt rum nu.
sen be mamma eller pappa åka, med mig, till inspiratören och ta fram en färg som jag ska måla om mitt rum med.
jag saknar ett lugn i mitt rum, jag saknar lugnare färg, fler hyllor, tavlor etc.

rummet:
♥ städa
♥ hitta färg / måla
♥ speglarna (systers till mig)
♥ hyllor
♥ fylla väggarna / hyllorna
♥ matta
♥ aseccoarer till rummet 

skall också plugga:
♦ psykologi
♦ geografi
♦ projektarbete (?)
svenska



en flicka som aldrig blir av med stressen, en flicka som just nu har mycken. en flicka som anser sig vara som ingen annan. en helt vanlig flicka alltså.

Fortfarande söndag

Lillasyster bakar kladdkaka, klockan är just nu 21,11 =) haha.
Hon, eller Flickor födde 94 i Halmstad HP har idag gått vidare till steg 3 i flick SM. Grattis till dom!
Var och kollade på deras sena match, kom hem och åt masssssa köttfärssås och spagatti, gott, men för mycket dock ^^ haha! :P

Har bestämt att ska gå på bio på fredag med Rasmus, kulkul!!
Nu ska jag ner och se hur det går för min lilla syster yster hade jag tänkt, om jag inte fastnar på vägen elelr något ;)


kladd på er :*

Söndag

Sitter hemma just nu, vid datorn där nere. Försov mig och kom upp vid fem i åtta. Skyndade mig och sedan kom jag till slut ut och körde lite bil. Sedan blev det hemmåt och ut med hunden. Kom in och mamma sitter i köket, får med mig tidningen in från brevlådan till henne. Mamma blir glad. Tog tre klementiner samt en banan, yogurten jag tog fram tog jag fram i önödan. Ställde in den igen. Slängde skalen från klementinerna och började äta på bananen vid datorn.

Hoppas helgen varit bra!

GRATTIS JULLAN I EFTERSKOTT! <3333
Hade kul i fredes! Ellenor var där också, tur för henne ;) Samlades hos Jullan först, sedan så gick vi ner till "stan" (hahahahahah!!) och åt på kinaresturangen. Där började vimset och det gick inte bättre ju längre kvällen gick =) . När vi var klara med maten gick vi till bowlinghallen och spelade discobowling. Jag fick tre strik's i rad, på grund av att jag satte mig när framme vid linjen efter att jag släppt iväg bollen. Jag skulle nog kunna livnära mig på en bowlingkariär snart tror jag (8-)) Efter bowlingen var det efterfest hos Alex. Fick besök av hans far, men han förwsvann nästan lika fort som han kom dit i stort sätt, hehe. Satt och snackade ett tag. Jullan somnade i Alex soffa, och vi andra tre som var kvar somnade i hans säng. Sov jätte skönt tills blev väckt för Muff kom och hämtade oss..... bläää. Kom hem till Jullan då, somnade efter en timme kanske... eller Inte Jullan, hon somnade direkt, men jag och Ellenor, hahah!! :P
Morgonen därpå gick det trögt att vakna, gud vad jag hade sovit tungt, =), synd bara att inte alla gjorde det, hehe. Anders kom och hämtade oss. SKjutsade Ellenor till tåget och sen hem till Halmstad med oss alla. Var hemma och duschade och vilade, sen fick jag skjuts av mamma till Jullan och släkten. Gick ut med Jaja precis när jag kommit in och fick den ordern. haha. Sen så satt vi bara och latade oss hela kvällen. Kollade TV, snackade och allmänt lata oss. Kunde inte göra så mycket någon av oss för Jullan skulle spela match idag (vilket hon gör just nu) och jag skulle köra bil.

Idag ska jag plugga och sova, =)

Grattis vännen! Jag hoppas att du får en underbar tid nu, och jag önskar dig all lycka och glädje som går att önska någon annan.
Jag vet du vet och jag vet jag vet! :)
Älskar dig! <3


Puss

HYLTE

Ska till Hylte idag, har inte slutat skolan än bara. Om en halvtimme har jag en ganska så rolig lektion, Greger ska titta på våra annoner vi gjrot i kursen praktisk marknadsföring och de skall han då kritisera och ge bra och positiv kritik :)
Hoppas han tycker att min är bra, Marina tyckte det, jag är la sådär halvnöjd, men men, det är bra mycket bättre än andra i alla fall, som ändå bör veta hur man gör sådanna grejer, hehe! :)


JULLAN FYLLER 21 DEN 15 NOVEMBER, FIRAR IDAG! :) 


puss 


hoppas du mår dåligt över detta, för det bör du verkligen göra, lämnar mig i sticket, sjukt dålig stil, trodde jag inte du gjorde mot mig!!!!!  

Stressig vardag? Jag har stressiga år!

Måste kolla på ett arbete, men det betyder att jag måste få igång min dator :@ orka!
Fixa lite på den arbetet och sen ett annat, sen vila och sen ut och köra.
Sedan blir det Helena's ikväll med några tjejer från klassen! :)






Puss


jag är förändrad

Svenska skriftliga Nationella prov

Nu har detta gjort! Fy fan, sitta där i fyra och en halv timme typ, så jävla tråkigt!!
Skriftliga på måndag, och jag vet knappt vd jag ska göra. Har inte gjort något till det, fick veta idag att det är en del att göra..... jag hatar att hålla tal!

Ska till stan om et tag, ska bl.a. plugga på körskolan, gå på teorilektionen och sen gå på domarutbildning ikväll. Tråk med domarutbildningen, men måste tyvärr.... =/
Söka jobb var det också ja, orkar inte sätta på min dator och massa skit, gör det ikväll eller något annat... Köra med mamma i morgon + Helena på kvällen! :)


/ C

STUDENTMÖSSORNA!!!! - (Kört "brum brum")

Kom precis hem från körningen med Marko. Går bra tycker han. Och jag bli irreterad när jag glömmer sker som jag vet om. Men som tur är så går det ganska så bra ändå. Kom fram till hur många timmar jag kört på ett ungefär, är ju faktiskt itne så många. Ska plugga svenska om en stund. Kände bara att jag behövde varva ner lite grand innan jag började med det.

Provade studentmössor idag!!
WEEEIII!! :)
Det är seriöst inte så långt kvar nu, jag är fan lite nervös
redan nu ändå. Usch,
sen börjar livet? eller hur är det nu man säger?
Min blev inte så dyr, köpte en tröja med, svart med gulddekorer
och så står det Student 09 också. Okej, loggan är inte jätte fin, men
tröjan var assnygg!! :)

Puss :)
jobbar på min blogg med, snart kommer den vara lite snyggare :)

Dubbla budskap

En man som testat droger. Som även är en idrottsman, en känd idrottsman. Som går till en skola och berättar för eleverna vad som hänt. Han nästan dog vid drogmmissbruket. Men han står där idag.

Vad ser eleverna?
- En som avråder dom från att prova droger för det är inte bra etc.
- En som överlevt och dessutom är känd för så många människor och har testat droger


Lite dubbla budskap va?
Hur fan ska man då göra, gällande allt egentligen.

- Förstår inte folk/människor att barn gör som de vuxna gör och inte vad de säger att de skall göra?


- Ordet "inte" är ett ord som går in genom ena örat och ut genom andra, så säg istället "kan du vara snäll och göra detta för mig" så kommer det nog gå bättre ska du se.

Förstår ni nu varför barnen inte lyssnar?

Möte

Mötet gick faktiskt riktigt bra. (äntligen kommer vi igång på riktigt!)
Mats och Magnus fick läsa affärsplanen och de tyckte att den var okej. Ska bara kolla igenom deras anteckningar och läsa igenom den ett par gånger till, sen klar! Fått ihop så mycket mer pengar än vad vi trodde också! Senast i morgon skall vi ha dom i handen och sen så är onsdag den dagen vi allra senast skall beställa våra delar.

För er som inte vet så har jag och Andrea startat ett företag, Caan Smycken UF. Vi säljer smycken.
Handgjorda, unika, enkla och vackra smycken till ett lågt pris. Till för alla och främst gjorda i silver och läder med berlocker och pärlor som deckoration.

Vi kommer att göra en hemsida/blogg och lägga upp bilder på smyckena vi gör och därifrån kan man nå oss via mail. en väldigt bra julklapp eller present. Blir både kill och tjej smycken så passar för de allra flesta! Kom ihåg och köp!! :) 
(Är också ett skolprojekt)

Ska och träna om en stund :)
Spelade bridge idag på fritidskunskapen. Okej, jag erkänner, det var ändå ganska så skoj, men jag är en sådan människa som gillar att spela spel, kortspel är inte mindre skoj heller. Men inte direkt det jag skulle välja att göra istället för att träna judo eller handboll om man säger så, haha!

FY fan vad jag har mycke tatt göra nu eller vad!! Missar teorin på onsdag på körskolan =/
Får se till att börja med datorerna, jag ska hinna med det i veckan!!



Jag kommer sluta i katasrof, sitta inne på
en anstalt i ett rum utan något alls, bara jag,
och en massa mjuka och sköna kuddar!!
Bra eller dåligt??

Veckan blir en massa fuffens och stress

usch, mycket som händer hela tiden. Jag får ju ingen lugn dag alls känns det som, inte ens i helgen typ. Eller tja. Blir ju inte så mycket gjort, men känner mig stressad eftersom jag vet att jag har mycket att göra, främst plugg - både skolan och körkortet!

Sitter i skolan och ska nu ringa Helena för vi ska spela bridge idag på fritidskunskapen, var inte mer förra gången så får se hur det går den här gången..... vill verkligen inte, men får la ta mig dit, får ju skjuts :)

Ska ha möta sen med vårt företag, sedan träning ikväll, ska bli kul faktiskt, känner verkligen för att träna för en gång skulL!! :) :) Så enormt glad för det!! Tränade handboll i skolan idag med, var ett tag sen nu. Får se hur detta går. Har ont i knäna nu..



Nu måste jag dra mig! PUSS

Klementin

Hemma sen ett par timmar tillbaka, kom hem klockan 7 nästan exakt. Satte mig med familjen i vardagsrummet framför TV:n. Fick lite pepparkakor och mögelost :)
Faktiskt ganska så mysigt. Andrea, jag har en väldigt bra nyhet, du får veta i morgon :)
Snart så ska jagd ra mig till min säng och sova, kanske läsa lite innan man somnar också. I morgon skola, möte, träna och plugga.


Tack för helgen vänner <3
Puss

Jag fattar inte

(jag håller på vänster patte)   -  nej, ni fattar inte, och om jag ska vara ärlig är nopg det lika bra x)

jag okrkar bara inte, jag är så jävla trött. ska snart flörta lite med mamma och se om jag kan köra en stund innan jag ska till HYlte idag. Hade tänkt ta halv 6 bussen. Så Jullan, om du ser detta, så vet du vilken buss jag tar nu =) xD haha. Antagligen. Men jag hör av mig till dig senare när jag vet säkert =) Ska inte glömma boken också hade jag tänkt mig ^^ ;)


Dricker te, och ätit macka bl.a. Blev ingen luch. Ashungrig, men så kom jag in i matsalen och blev illamående, så tog två glas vatten, mums :O


Puss på er , <3

The wind is blowing at that path

Vann matchen igår, men jag spelade kasst. Gjorde två framåtfall och fick det se ut att jag kastade en tjej när jag var i försvaret (fast jag gjorde nog det ändå, jävla tur att jag inte tänker judo till 100% i försvaret, då hade det fan varit kört för mig!!) Pinsamt, men det är kul!! Haha!
Var på teori först igår med, innan matchen då. Var faktiskt k ul, speciellt när man kunde flascha med sina kunskaper. Hade ju faktiskt läst sidorna som det skulle handla om, så varför inte, hehe. Skolan gick rätt bra igår emd, sjukt kul på klättrringen, underbart skoj. Det ska lätt göras om igen! Sen så hade jag jätte håla och en sista lektion 13,50, vilken var Småföretagande. Det går segt, vi har brottom nu, men vi ska klara det! :)

Rasmus är inte klok!! Andrea är inte heller alltid så klock!!!
OCH DOM TVÅ TILLSAMMANS ÄR ETT RENT JÄKLA NÖJESFÄLT!!! :D


Börjar skolan 12,00 idag med naturkunskap, har faktiskt förjat gilla det lite grand.... vet inte vad det är med mig. Inte för att jag gillar vår lärare... hmmf.. men ämnet i sig. Efter skolan ska jag hem och vila lite, kanske plocka undan på rummet lite vilket jag just nu gr varje dag eftersom jag inte har några hyllor eller andra utrymmen (där de inte ligger och skräpar eller är ivägen eller där jag ska behöva trampa på dom) där jag kan förvara dom. Mamma sa att hon kanske skulle till IKEA idag, och då blir det så klart att följa med vill jag lova =)
Annars ska jag träffa Rasmus och se på hans nya hus, eller i det, och sedan skall jag ju också så klart plugga :'( 




Pussisar

sjukt trött föresten!

Klättring

Ska till Slottsmöllan snart, ska klättra med klassen på idrotten.
Ska bli kul, kul, kul :)


Nu frukost, mums?


Puss ♥

Var du med i eftertexterna på radion?

Hylte i helgen :)
Träffa Alex och Jullan! :)



Har pluggat körkort idag, har kört massa med, känner mig nästan lite duktig :)


Puss

Jag vill måla om mitt rum, vinrött?

Skulle vara så skönt att få bort den blå färgen jag har, och måla dit någon annan, lite varmare, mörkare och bekvämare. Ska försöka kolla på färg i helgen eller nästa vecka. Denna är egentligen fullsmackad, får se om jag gör det jag ska bara. Ikväll blir det ingen träning, jag hoppas det idag faktiskt. Känner att jag vill försöka få lite andra saker gjorda, lite plugg, lite bilder, lite vila, lite mys och fix.

Detta hände bl.a. på lovet;

 
Jag planerade veckan i söndes, mysigt med täda ljus och så :)


JAG TOG MITT SVARTA BÄLTE!! STOLT SOM BARA DEN :) 


 
Jag lagade sjukt god chokladkaka (hemligt recept) och drack te till det medans jag myste lite



Alles födelsedagsfest :)

 
Förfest hos Linda innan Underbar :)



♥ CARRO

Så otroligt hemskt trött

Jag vet inte vad det är med mig längre, så jäkla trött, hela tiden också!!

Har varit hos Simon och tränat innan. Och sen efter skolan idag (har bara 2
lektioner idag! =)) så skall jag köra med Marko :)



/ Carro

Sitter i skolan och tråkar på hålan

Har haft Praktisk Marknadsföring, den slutade för typ en kvart sen,. kanske innan, jag vet faktiskt inte. Det är en sjukt rolig kurs tycker jag, och läraren är underbar, det gör inte saken värre! :) Gör ett arbete, kommer bli sjukt stort, men blir kul!

vet inte om jag ska på min nästa lektion som börjar tre, har ringt fyra pers nu, och ingen svarar...........
Jag är fan en bra person!!!! :@
hahah xD Skit på mig! :)



Puss

Söndag, 2 november 2008


Kom hem tidigt igår.
Först var vi hos Sandra som hade fest, sedan så tog vi alla bussen till stan 00,40. Jag åkte med nästa buss hem för jag var jätte trött och mådde inte så bra tyvärr, men men! Hade väldans trevligt hos Sandra iaf, tack för allt tjejen, maten, kvällen och resten! =) <3

Idag så var det att gå upp ganska så tidigt. Hade jag fått bestämma så hade jag gått upp runt 1, men ibland får jag ju inte riktigt bestämma allt, hehe. Nej, men, var så här att laget skulle städa Asperoskolan efter Hallandslaget som varit där under helgen. Vi var 5 stycken som var där, jag kom senare för jag hade lite förhinder att komma i tid, men det hade jag redan innan sagt till om och det var lugnt som tur var. Seadn så stack jag till Jullan i stan hos hennes päron där vi gjorde ingenting som vanligt :) haha! Snackade med Sandra som förvånandsvärt var på bra humör under hela våran tid tillsammans i samma lägenhet/hus! Ganska så imponerane, går ju fan inte att skratta åt den tjejen!

Åkte faktiskt hem runt 4 för ja skulle hinna med en del grejer, men sköt upp det lite grand. Ska fixa lite utav det i morgon. Ska då åka och prova en klänning en gång till och sen kanske köpa den, svart jätte fin! :)
Sen så har mamma lovar att köpa ett par pumps till mig för mina är sönder, mamma skällde ut mig när jag hade dom senast, haha, då är det inte bra vill jag lova! xD

Kom i alla fall hem, jag har tittat på tv. Jag lagade middagen till familjen idag som blev väldigt lyckad måste jag säga. Någon röra med pasta där jag kastade ner kyckling, lök, champinjoner, sockerärtor, majs, kidneybönor, samt lite matlagningsgrädde, cayenpeppar, peppar, salt samt lite citron. Lyckat :) wiiie !! 


Ska nog ducha snart.. men min bror tog duchen före.
Är jag konstig som inte tycker om att duscha efter någon? Alltså, jag vill helst att duschen skall ha hunnit torka innan.... :S :$

Party-helg =)

Hade riktigt kul igår, och det ska jag ha idag med =)


Var först på förfest hos Linda. Blev tacos med Linda, Syren, Wallentin och Alexandra. Sedan lite senare kom också Andrea och Johanna dit. MAssa kul med bilder, dans och gott sälskap. Kan ju inte bli så jätte mycket bättre, eller?
Sedan så var det att dra vidare till underbar där jag hade gratis inträde (som tur var, annars hade jag nog inte gått). Dansade och träffade folk. Träffade Alexandras pojkvän Calle med kompisar som vi hängde med resten av kv´ällen typ ^^ haha. Mycket kul. Andrea och Alexandra är nog de skönaste flickorna jag känner :)
Sista svängen blev på Valentine där vi höll på och somna jag och Alle typ, haha. Blev attg å hem till Alle och Calles lägenhet tilsammans med dom och Oskar. Somnade nästan, Calle somnade! och étt tag senare kom David och Calle. Haha, Oskar skulle gömma sig, fy fan vad kul jag hade, fast han spillde öl på min fot... det sved! xD haha!
Blev att man sov över i lägenheten, och det blev samma runda som vanligt (?)

Ska nu äta frukost. Kom nämligen hem vid  tiden och mor min var itne den gladaste på mig.. men men, sånt händer det också. Duschade och sov lite så nu är det ltie bättre mående för mig i alla fall. Men mat behövs annars så mår vi ite bra idag. Efter fukosten här hemma ska jag till mitt andra eller tredje hem för att träffa lilla JullanBullan :)
Mycket trevligt ska det bli.
Tror nog att det blir en sväng på stan för Jullan behöver shoppa. :) haha.


Så mycket fräna bilder togs igår, alla som tog kort, SKICKA!!!
Kommer bilder sen, för dessa ill ni faktiskt se, eller tja, det kanske ni inte vill, men skit i det då och bara läs vidare när de kommer då :)


PUSS SÅ LÄNGE!

trodde inte att jag kände så... gud. du gör mig inte glad när du gör så. men du vet inte heller. hur skulle du kunna. men det är la bara att glömma? japp! :)


En ganska så ung jag (?) taget 2005 av mig med min webcam.
Detta är en utav ca. 6000 bilder jag tagit med webcam'en :D
RSS 2.0