Svullna ögon efter man gråtit?

Stämmer det?
Ingen kommentar? Eller jag menar...


Igår var jag på gymet med Skåne vid klockan 10 på morgonen, det var riktigt skönt måste jag säga! Träningen påkvällen gick inte bra! Men blev i alla fall någon bra, haha. Hassan, jag har inte träffat dig, haha!

Fick sovmorgonen idag!!! Gud så jävla underbart rent ut sagt!!! Hade tänkt att plugga och städa idag, blir nog inte så mycket utav det. För jag ska på bio idag! =)
Blir den nya James Bond filmen, ska faktiskt bli kul att gå på den! Gick på förra med syskonen och pappa, det var väldigt ,ysigt, idag ska mama med också :)
Den börjar kvart i 4, vi blir upphämtade av mamma kvart över 2. Då ska vi hämta biljetterna hos pappa och fixa lite. Ska bland annat fixa mitt studiebidrag som vi inte riktigt förstår oss på? Jag har ju gått i skolan tillräckligt för att få det, så vad är problemnet? Jo, att jag är 18, vilket inte alls är ett problem annars ;)

Sen så ikväll så blir det mys hos Linda före Underbar!! :) Ska bli skoj, hoppas jag på i alla fall! :)


Ses ikväll :)



Kvällen gick ännu sämre, jag vet inte vad jag ska ta mig till. Är så rädd att jag kommer säga saker som sårar, jag vet att jag kommer göra det, jag vill inte det egentligen, men det är kansle ändå utvägen. Hur mår vi andra liksom på grund av det? Jag känner mig suddig!

Ramar in diplomet

Kom hem från träninge nyss, försöker äta något nu, men hittar inget jag vill stoppa i mig.
Skall nu få in mitt diplom i ramen, sen kolla lite tv, och sen kanske fortsätta plugga på körkortet...


Grattis Sara till körkortet idag!!! =) (F)

Ibland reser jag ensam

Skall träna senare ikväll. Har varit hos Simon redan idag och tränat knäna, det var faktiskt riktigt skoj, men kommer dock bli tråkigare med tiden. Det ser jag inte så mycket fram emot måste jag faktiskt säga. Har haft möte idag med min kollega Andrea hemma hos henne med Mats (?) och Magnus. Gick nog ganska så bra egentligen, men kändes dock som att vi pratade om en del som inte hade med saken att göra, men det hade det säkert ändå, haha!

Vet ännu inte om det blir judo, handboll eller gym ikväll, eller att jag till och med stannar hemma. Bör träna, men jag har inte riktigt rätt inställningen till det just nu. Så vi får se..


ÅÅHHHH; jag fick precis prata med Peter, min kusin. Gud vad han är underbar. Hanf ick mig verkligen på gott humör. Lyckosten Peter och han lillebror Nicklas (också min kusin då ^^) ska få vara där en hela vecka, nu under deras lov. Man är ju faktiskt lite avis måste jag ju faktiskt erkänna.... själv ska jag flyga och flänga överallt och ingenstans. Fast jag fick ju order om att stanna kvar på jorden av Peter, och jag loade att stanna kvar ett litet tag till, så blir att flyga någon annan gång...



I'm staying on earth :) <33

PRISON BREAK

Weeeeiii!! :)
Jag fattar inte att jag fortfarande tittar på det egentligen, fast denna säsongen är riktigt bra (i alla fall hitlls!). Förre och förra igen fick jag dra mig igonom det ganska så mycket faktiskt. Kände bara att nu när jag väl börjat och faktiskt kan titta på det så kan jag la fortsätta med det. haha. Kan la vara en kul grej eller något i den stilen ^^.
Nu är det riktigt spännande faktiskt, fast ingen slår så klart 1 säsongen, som jag trodde skulle vara en en kort serie på max tre avsnitt från blörjan, jo tjena, dra en till vits "vett ja".


Nu så ska jag i fortsättningen fortsätta att plåga Marko, haha. Han är nämligen en person som jag från och med nu skall köra bil med. Mohahahah =) Detta kan fan inte sluta bra...... xD


Snart ringer Jullan, måste tyvärr göra henne ledsen idag igen då jag ska gå och lägga mig om ett tag. Ska nämligen till Simon i morgon och träna tror jag. Får se vad jag får för övningen den här gången, samma kanske. Vill i vilket fall gå dit och repetera då jag inte kommer ihåg alla övningar jag fått från honom innan, och sen så vill jag kolla min arm som jag just nu har väldigt ont i. Jag vet ju varför jag har onti både knäna och armen, men jag vet däremot inte hur jag skall hantera det för att det skall bli så bra som möjligt på så kort tid som möjligt.
Många tycker inte om Simon som sjukgymnast, men jag tycker han är riktigt bra. Kanske för att han får mig att inse att det är viktigt att ta hand om det, göra det på rätt sätt, aldrig sluta med det och så vidare. Han vet vad han pysslar med och det gör att det känns tryggt på ett sätt.


pöss

wonderfull helg :)

Helgen har varit helt underbar.

en den här jävla fittdatorn hatar jag, och det är inte ens min!!!! :@

Svart är den nya färgen

Nu är det äntligen gjort.
Sicken lättnad det var när det var över. Så jävulens nervös jag varit, men det gick ju super egentligen =D



JAG ÄR FAN BÄST (A) =D

Lejonet

Lejonet 23/7-23/8

Tur i kärlek och gott om nöjen att välja mellan. Som om inte detta räckte har du tur i affärer också.

Ja, det stämmer faktiskt, en del utav det då. Jag har ganska många nöjen att göra just nu och välja mellan. Idag Alle en stund, sen i morgon kata och sen ut och käka på kvällen med de alla. Sedan söndag Sm - 2 matcher. :) Wiieee <3
Hoppas bara på lycka också xD haha!
Men affärerna, jag hoppas verkligen att pappa har jobb som jag kan göra åt honom!! För annars blir det alldeles för jobbigt med pengar nu när man skall köpa julklappar och allt! Räcker med 400 för att jag ska bli glad faktiskt. Beehövs, hellre det än ingenting!!! =)


Ska träna sen också ju, efter skolan, och skolan slutar halv 5 =/


PÖSS :)

Pepparkaka

Så mumsigt, fast dessa var lite starka, snart till judon, sen matchen. Sporthallen 19,15.

köss på er :)

Väckt ett antal gånger nu på morgonen. Jag tar sovmorgon til halv ett!

Föresten, VI VANN STUDENTTÄVLINGEN I MÅNDAGS!!!! :D

Idag blir det skola, 2 lektioner. Sedan så ska jag nog till stan en snabbis med Sandra. Efter det hem och plugga lite på fritidskunskapen, äta lite ska jag också göra.

Sedan ta mig till judoträningen. Och efter det är det vidare till sporthallen och där skall jag spela match mot Åstorp där matchen börjar 19.15. Om ni vill veta då alltså ;) ^^



Jag ska plocka undan lite snart, pallar inte gå runt på en soptip mycket länger till... mitt rum då alltså för er ljushuvu'n som inte fattade det (A) haha.


Frullen fortsätter och inte detta.
Köss



Weiiiiii :)
(första bilden; minigolf med jullan en sommar
andra bilden; jag 3:a på någon tävling
tredje bilden; håller på att kast en tjej på SM i Borläng 2006
fjärde bilden; jag på match på Växjöcupen med hallandslaget 2005 (?)
sista bilden; jag den men ryggen mot med en 5:a på, den andra tjejen är elin :))

Går du 10tusen steg per dag?

Nu så ska jag aldeles strax gå upp på mitt rum och läsa lite, faktiskt. Det var ett väldans bra tag sedan jag gjorde det tyärr. Ska försöka göra det lite mer på lovet. Då jag också skall prioritera; träna, plugga på körkortet, köra och bara va, ällmänt göra ingenting då alltså :)
Ska bli skönt!! Ska försöka göra sådant som jag inte gör annars också, typ måla lite, fxa det sista på rummet så jag kan få dit allt jag vill så det ser fint ut (innan jag ska bort).

Var på judo kvart i 5 idag, kom därifrån 5 över nio. haha. Fyra timmar i judohallen. Visade upp katan för den "gamla nybörjarguppen". Det var lite nervöst, men inte alls mycket egentligen. Men det är nog främst för att jag vet att det ändå inte vet hur det skall se ut om jag gör fel eller dömmer mig för hur det ser ut, för de vet ändå inte. De dömmer inte, de ser bara upp  till en eller så är man bara där liksom. Som sagt, de dömer inte. Vilket dock är väldigt skönt, men på lördag så vet jag ju om att alla tittar på en och dömer en. Spekulerar i allt man gör för att ge e"poäng" på hur duktig man är. Och "perfektionist" (stora kaninöron på det ordet!!) så vill jag ju så klart ha högsta poäng, sticka ut för att jag är så duktig och kanske till och med duktigast. Jag vill att alla skall säga något i stil med; "Titta på henne, så duktig hon är. Hon sticker verkligen ut från mängden. Hon måste ha övat på detta ett ganska så bra tag. Hon är en naturbegåvning" etc, etc, etc.
Haha, men hur fan hade jag tänkt mig att det skulle ske egentligen?????? xD


jäjä, nu ska jag upp och läsa, hoppas på att boken jag började på för ett antal veckor sedan som jag lånade från Janike ett antal veckor före det, blir bättre ju längre man kommer. Jag har velat läsa den här boken länge för den verkar riktigt bra och jag har flera vänner som har rekomenderat den här boken starkt, även Janike då ;) haha.

Så puss på er, ta hand om er och vila ut er ordentligt. Det ska i alla fall jag för i morgon kommer bli en ganska så påfrestande dag vet jag om redan nu, men förhoppningsvis rolig och intressant.


LÖV!

En trikårolig dag vill jag ju inte direkt beskriva denna som

I morse gick jag upp runt nio- snåret. Hade snozat i en halvtimme, och hunden kom upp och la sig bredvid mig en stund också. Gick upp och ut med henne, faktiskt skönt att komma ut och gå en liten stund under morgonen. Tränade igår, judo, ordetnligt igen. Händer ju inte så ofta nu för tiden, hahah!! Men det gick helt okej ändå, sakar konditionen och styrkan, emn teknikerna sitter i en som tur är. Men det behövs mer styrka än vad mina tränare säger, det är i alla fall en sak jag kan konstatera och vara 100 på nu i alla fall, håller ni med mig? :) haha.

PLuggade på Naturkunskapen i morse med, stack till skolan och hade prov, hade en väldigt onödig svenskalektion och sen så var det att gå hem tidigare. Kom hem och städade lite i köket för att mamma inte skulle behöva bli jätte irriterad för att komma hem, men gick sådär verkar det som.. hon kom precis hem och avr inte direkt på sitt bästa humör, precis som i morse. Då rusar hon in i mitt rum för att hon inte har några byxor att ha på sig. Och klagar på mig för att jag inte lämnat tillbaka hennes byxor som jag lånat. Säger att de hänger på stolen men det är hennes svarta byxor som hon vill ha, och den har jag inte ens tittat på.... så ja... lite småjobbig morgon klockan kvart i åtta. Som tur var det bara att somna om igen. :)

Sedan så åt jag lite rester sen igår + en klementin (som var enormt jätte god:)) Och sen gick jag upp hit. Plockade unden det jag kunde (eller orkade:S) och sedan satte jag mig vid min dator som jag inte använt på ett väldigt bra tag.... Känns ändå skönt att "slippa" datorn, men ändå något som man saknar en del när man vanligtvis sitter där ent imme/dag typ... 'jäfla daturnörd' :D


Puss på er
/nörden ^^

Rallybrudar

Igår var jag på bio med Jullan, och den var så mycket bättre än vad jag trodde. Är inte ritkgit för svenska filmer, men den här gången ska jag inte klaga. Kom en del skratt ifrån oss också, finfint ;)

Igår var det träning mellan 11-13, och likaså idag. Om jag skall klara av det jag skall klara av nästa lördag så får jag fan se till att jobba på. Usch, jag är så jäkla nervös nu. Fast läsrde mig en del namn på en del fasthållningar igår vilket jag är lite stiolt över, samt en del kast. Nu ska vi bara se till att komma ihåg dom till främst lördag nästa vecka också xD haha. Men det ska nog gå fint skall ni se.
Snälla, håll en tumme redan nu och frm till lördag eftermiddag, det skulle betyda mycket :) (A)


Ska käka lite frulle alldeles strax, sen så skall vi ta oss ner till träningen.

Sen så ska man komma hem och plugga på naturkunskapen. Pluggade lite igår, inget att skryta med men det blev lite läsning i alla fall. Lärde mig att va har ca. 5 liter blod i kroppen, artärer är vägen när blodet går från hjärtat vener till (??????)

haha.

Puss på er mina gäddor

Lite trötter men ändå glad :)

Ska till Skåna ikväll :)
Hade först tänkt mig en hemmakväll med lite mys och fixande.. men men. xD haha, Detta ska bli kul, hoppas bara att jag inte är för trött. Varti trött hela dagen, typ bara sovit fem timmar så det kanske inte är så konstigt egentligen när man tänker efter.... men men. Jag har varit med om värre om vi säger så xD haha.

Träningen i morgon klockan 11 också ^^ haha



Puss på er :)

  

JAG ÄLSKAR DIG SÅ OTROLIGT JÄVLA MYCKET OCH KOMMER ALLTID GÖRA !!!

JAG TACKAR JAG VET INTE VEM (GUDARNA?) FÖR DETTA!!!


FÖRLÅT, MEN DET ÄR FAKTISKT MEST FÖR DIN SKULL, ELLER LIKA MYCKET FÖR BÅDA!!  MEN JAG ÄR SÅ LYCKLIG AV ATT HÖRA DETTA FÖR ATT DET BETYDER ATT........ JA, MASSSSSSSSSSSA! OTROLIGT MYCKET HELT ENKELT!!!! <333333 


ÄLSKAR DIG OCH KOMMER ALDRIG LÄMNA DIG, OCH DET VET DU VID DET HÄR LAGET! DET VET JAG NU, MED ALL SÄKERHET!!! TACK <333

fråga inte, bara är så!!! :) :) :)

 

Du får aldrig knacka på min dörr om du inte är berädd att komma in

Läs och förvånad :) : Jag var med på en hel judo-träning idag. Weeei, lite små stolt sådär. Ja, var itne värsta randori passet (randori=fajt), men i alla fall! Jag har nämigen inte tränar ordentligt på flera veckor, mycket på grund av katan och före det haft problem emd alla kroppsdelar jag äger i stort sätt. Så det kändes riktigt skönt ändå, jag är väldigt nöjd över min prestation. Så, nu var det sagt =)

Asså, igår la jag mig i sängen för att läsa lite på naturen som jag väldigt gärna vill kunna tills på tisdag, lästa 4 sidor, kanske 5, sen slocknade jag. OCH VAD SÄGER DET OM VAD JAG TYCKER OM ATT PLUGGA? xD haha. I alla fall, sedan vaknade jag väldigt pigg, ganska så mörk, hade ingen aning om vad klockan var elelr vad som typ hade hänt. Tittade runt lite, fortfarande är alla lampor tände och jag chockeras utav att jag har på mina kläder fortfarande (alltså inte fått på mig pyjamasen xD haha). JAg stiger upp och stänger av min dator eftersom jag baa loggat ut från min användning, jag byter om till pyjamas och släcker och går och lägger mig efter en snabbkiss. Och till min stora förvåning (inte) kan jag inte somna förrän en timme senare... haha. Vaknar på morgonen och är helt slut. Haha. Sicken natt. Se vad pluggande gör mot oss ungdomar, inte bra... inte bra =) haha.


Skolan går ganska bra ändå, hade seminarium på psykologin. Jag sa inte mycket, men tanke på att Dymna och Fredrik är så duktiga... men det jag sa tycker jag var bra, och det tyckte Maritn (läraren) också. Och det räckte för att jag skulle vara nöjd =) hehe.


Ska snacka med Jullan lite senare, hon ringde innan men jag snackade med mamma då, kände att jag ville snacka med hene eftersom vi inte snackar så mycket om "riktiga" grejer så ofta....


Var på stan idag med syster efter skolan. Blev att ta bussen eftersom precis när jag gick ut och skulle cykla till stan och vårt möte så börjar det regna..... blöö säger vi då och får lite pengar av mor för att kunna ta oss dit jag skulle och för att fika en snabbis också bland allt vi skulle göra. Provade ett skit fint linne som jag vill ha, optroligt snyggt, men satt mindre bra på mig. Sen ska jag till stan i morgon igen och så ska jag prova en klänning som jag nästan provade idag (fråga inte om nästan!!! xD hahaha, orkar inte förklara ^^). I alla fall. Tog en fika på Espresso House och sen blev det snabbt till Hemtex för att fota.

Sen skulle jag gå till träningen, men mamma skulle komma och hämta Josefine så hon skulle köra mig då med. Men Josefine och mamma missförstod varandra något drastisk oxch stressaad till 1000 blev jag eftersom jag skulle hjälpa till på nybörjarträningen idag. Eftersom jag inte visste om det skulle vara någon mer än Marko där så blev jag orolig, för en tränare på så många nybörjare, det funkar helt enkelt inte! Jag kom en kvart sent tills mamma äbntligen fick tag i oss. eftersom vi inte kudne få tag i henne eftesom hon lämnat sin mobil hemma... :@ Men men, allt löste sig till slut i alla fall och det är la det som är meningen/poängen/så det ska vara, inte sant!?



Well, slut på skit snack.

God natt snart och tänk på mig (A)

/ Er enda unika Caroline

stan

ska till stan nu och träffa syster, kolla runt lite och så och sen ta kort på hemtex skyltfönster zxD haha
för fan om jag glömemr kameran... :S


puss

Knäckebrödsmacka med leverpastej, en soya-yougurt och en kopp te



Äter frukost nu, snart klar. Usch, klara inte av att äta längre... gott och på ont ^^

Jag var riktigt glad igår, första dagen i skolan. Försöker bara tänka positivt och bli mitt gamla vanliga jag. Som jag ser som en 'alltid' glad och positiv tjej som alltid försöker och ställer upp liksom. Jag känner att jag saknat henne!!! Ska försöka vara henne igen :)


Idag har jag på mig mina vinröda jeans, vitt line, höga vita strumpor, gammal grön-vit sjal som jag hittade på vinden  häromdan, skor - vet ej, tröja - vet ej.... jacka - beror på tröja xD haha



Börjar 10,10 idag av anledning. Ska ta tag idet innan det är för sent, jag gillar inte läget, som ska fixa detta nu!



Måse nog till stan idag...... äähhh, måste göra Marknadsföringsläxan.. ja, vi fixar kanske detta senare idag, eller jag menar; jag fixar detta senare idag! =)



PÖSS /  C

15 oktober 2008

Har varit väldigt glad ändå, det hoppas jag att folk har sett :)

Sitter och dricker te nu, ska nsart sticka till judon för att träna kata. Har tagit sjukt mycket bilder de senaste dagarna, runt 1000 bilder nu... WIIIEEE :) haha.

PÖSSSS



Är med och tävlar om en personlig almenacka från http://www.personligalmanacka.se/ i Theres blogg http://www.therre.blogg.se/ . 
VILL VILL VILL VILL VILL VILL VILL VILL VILL VILL VILL VILL VILL VILL VILL VILL VINNA!!! =)


 
Såg ut så här i dag i skolan
 
Här har ni mig i morse gladare än på länge
 
Det regnade idag när jag och Andrea cyklade hemåt, detta ser inte så farligt ut som det var dock
 
att sätta sig på en blöt sadel är la inte det mysigaste om man säger så och ser la inte så snyggt ut heller.... hmmf.




Nu har ni sett mycket av mig (bokstavligen) så nu dags för träning. haha
PÖSS :)

Telefonmedandreaienheltimmaochniominuter :)

Vad underbart det var att få snacka av sig lite med Andrea.
Som hon sa är det nog väldigt bra att jag varit hemma nu, dock så tror jag att jag kan behöva ett par fler dagar är jag rädd för... men dett får bli bra och jag ska verkligen försöka skärpa mig!!!
Massa snack, lite tjejsnack och sen lite annat snack. Nu känner jag mig lite så där helad ;) hahahahaha =)


Snart dags för sängen, ska plugga lite geografi där, har nämligen prov i morgon. Är rädd att jag känner mig lite för självsäker på att jag klara det i morgon eftersom det är prkatiskt prov...

Önska mig lycka till och håll görna en tumme eller två :)


Puss

/ gladare caroann :)

 
Förlåt Andrea, men den här bilden är så otroligt bra på dig <3333
Glöm inte att jag älskar dig ;)


 

Typ städat :)

Jag har varit duktig idag!!!

1.  Jag har skrivit klart svenska arbete och skickat in till vår kära svenska lärare
2.  Jag har städat på mitt rum (inte för att det är klart, men alla kläderna ligger nu nästan där de ska, måste bara tömma en låda till och trycka ner resten av kläderna i den, sen är kläderna klara =))

Borde ha gjort:

1.  Läst på på geografin
2.  Glömt att hitta mammas gammla stövlar på vinden som jagvar uppe på innan

Önskar jag hade:

1.  Mer motivation för allt
2.  Lite mer speed i pluggandet och resterande saker jag gör som oftast inte är så roliga
3.  Egen lägenhet som jag får göra vad jag vill med och vad jag vill i


   /   :)

idag 14 oktober 2008

HÖST HÖST HÖST HÖST HÖST !!!!

 
 

Det är höst för att; 
löven är fint färgade i alla vackrya nyanser
- jag har varit sjuk
- jag dricker ta minst tre gånger i veckan
- vi har haft fika som kvällsmat
- jag äter klementiner
- det är oktober
- jag har använt vantar


/ vackra fina carro :)

Kan pepparkaksgubbar springa?

 
Om inte så kan dom det nu i alla fall, haha, fy fan vad kul jag hade på Seniormatchen. Det lite komiska är att jag märkte inte pepparkaksgubben förrän senare xD haha
Fast jag hade ju ögonen på snyggingen som inte fans med i matchprotokollet, vad är det för fuks? Och tråga på det så var det min mamma som hade gjort det, haha. Jag har inte skällt ut henne än, men vänta bara ;) (A)
"Mitt" lag spelade matchen före också, det gick itne bra alls. usch, derby mot Drott. Synd, för vi kan så mycket bättre!
Jag avr nit med, eftersom min förbannade sjukdom. men snart frisk, fast fortfarnde feber och tjock i halsen men inte lika ont. Lisa var där och kollade på seniormatchen, och vet ni vad? Det visade sig att snyggingen hade varit på hennes skola och hälsat på!!!!!!! HALLÅ LIKSOM? Varför får jag aldrig veta såbt i förväg så jag vet vart jag ska vara och när? haha. Men jag har fortfarande inte fått reda på varför han var där.. undra om Lisa har något hon vill berätta för mig... ^-) xD haha.

I alla fall, jag har varit värsta duktig idag, jag har pluggar konstant hela dagen, eller tja, när jag väl gick upp, haha! Gick upp vid halv 12, eller då vaknade, gick upp och hämtade Geografiboken som låg på golvet och började läsa, samtidigt kommer min hund och lägger sig bredvid mig i sängen. Myyys :)


Snart klar med svenskan, den ska in i morgn och jag skulle egentligen gjort klart den i typ fredes, men så blev jag sjuk och allt.... ÖÖHHH!!! jaja. In i morgon kommer den i alla fall, bara lite kvar på duskusionen som hör till enkäten jag har delat ut. Sen så skickas den in till Lis-Britt ...

Ääähhhh, kan inte den jäkla geografin som jag vill. Ändå har jag pluggat påd en heeela dagen i stort sätt... öhhh, mög!
Började läsa igenom den för andra gången och då ta anteckningar, bara hälften kvar att anteckna. Sen läsa igenom bara anteckningarna och sen det på internett, för det har jag inte gjort idag... blääää.

Blir nog ingen skola i morgon heller, ganska mycket feber just nu... runt 38... fast hade fan runt 39,5 i fredes.. så jag ska la kanske avra lite lycklig i alla fall.


Måste göra om min blogg snart, jag pallar bara inte, ngn som vill hjälpa till (A) ^^






Kyss med massa basilusker :)

(Mamma-bloggar) / MÅ BRA !!!

Tycker det är ganska häftigt att det är så många mammor som bloggar.
Fast det jag tycker är mest roligt är att dom har tid med det.
Jag ska förklara mig;

Många, speciellt mammor, säger att de inte har tid till något annat än att ta hand om sina barn, jobba etc. När någon vännina eller annan person säger att den här kvinnan behöver ta och vila eller ta en semester eller något så är det helt orimligt och går absolut inte eftersom hon måste ta hand om barnen.
Visst, att blogga tar inte mycket tid av ens liv, men ändå.
Tycker det är roligt att se folk ta hand om sig själva. Speciellt kvinnor/tjejer, och inte bara mammor då.
Det finns så många som bryr sig om alla andra (inga namn nämnda, men vissa tar kanske åt sig ändå) men tar inte hand om sig själva. MEN HUR (FAN) SKA MAN KUNNA TA HADN OM NÅGON ANNAN OM MAN INTE MÅR BRA SJÄLV?
Nu lät detta väldigt arg, och påstridigt. Men det är kanske det som behövs för att vi skall se till att vi själva mår bra och förstå att det är viktigt!?



/ En som vill att vi alla skall må bra,
Ja ni vet mitt namn; Caroline, som för övright sjukt mycket vill ha denna tunikan som är så jävla snygg!!! Men dock lite för expensive för min tomma och ekandes plånbok... =/

Fortfarande jätte sjuk, och vad fan ska jag ta mig till?

Orkade inte vara hemma hela dagen idag så fick Pappa att be Marko att hämta mig hemma så jag skulle kunna komma till sporthallen en stund. Hade tävling där idag med judon. Jag var inte med, skulle varit det från början, men när jag inte ens kunde träna på träningslägret tyckte jag att det var en ganska så dålig idé. Så jag skulle hjälp till hela dagen istället, bokstavligen, men så blev det inte. Eftersom jag FORTFARNDE är sjuk. Mår inte lika kasst som igår, men ändå... mår inte bra.

Jag vet, det är bara lördag, och jag vet´jag hatar skolan. Men får till och med så om vi klara av att gå i skolan på måndag... Måste försöka plugga i morgon med, främst Geografi, sen så måste jag göra min läxa i Marknadsföringen.
(Åhhh, vill så gärna ha C-kursen i maknadsföringen, men det går inte... =()

Ska äta Kinamat idag. Fy farao vad jag känner mig onyttig. Jag har knappt ätit någonting, och det jag hitills ätit har varit så kallad nyttig mat, men jag har druckit läsk, jag tror jag har druckit 3 glas läsk nu, bara när jag varit sjuk vilket är fredag och idag.... Vanligtvis innan drack jag max 1 glas läsk / år.
Ja, det är faktiskt sant, jag lovar. Började med att jag skulle klara min viktklass, sedan så fortsatte jag bara, var aldrig sugen och kände att det var önödigt att dricka och så... fick bokstavligen tvinga i mig ett glas julmust på julafton, bara för att liksom ^^ hehe. Men i år började vi.. hmmf, undra varför :$ ^^ Har inte ätit chips (förutom majschips) på ca. 3 år. Började äta nötter för 1,5 år sedan och före det åt jag inget på ca. 1,5 år.
Jag äter fortfarande inte chips, och tänker inte heller börja. Men jag äter allt annat, men till det följer också ångesten...

Föresten min hund är ibland ganska mysig, i morse stod hon och krafsade och gnällde på/utanför dörren för hon ville komma in, så efter ett tag öppnade jag. Så kom hon in, hoppade upp i sängen och la sig bredvid mig och vilade och tyckte synd om mig och henne. (Eller jag vill tro att hon tyckte synd om mig eftersom jag är sjuk (A)) Och hon tyckte så klart synd om sig själv eftersom ingen ville busa elelr gå ut med henne xD
Men sen försvann det och nu har jag varit ute med ehnne ett par gånger idag, så har hon srpungit iväg 3 gånger. Och en gång höll hon på att tackla ner en liten pojka, han blev rdd och började gråta och där får jag stå och skämmas inför pappan..... :@
haha


// Er otroligt sjukligt (snygga) Caroline ;)

 

 

Andrea, du gör mig glad!!

Tack för att du är ärlig mot mig, jag behöver det, och dig!! <3 :)



hitade detta när jag kollade runt på aftonbladet en stund ^^ haha
http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article3505552.ab

JÄTTE SJUK =(

Usch, jag hatar verkligen att vara sjuk!!! HATAR!!!

Pratade med Jullan igårkväll/natt. Mycket trevligt!!! Haha, najs som bajs som sagt :)
Som du sa, tur att folk inte hör på oss när vi snackar xD
Men kände redan då att min hals började tjockna och göra ont samt att mitt huvud började göra ont och bli väldigt tungt.

Idag har varit en väldigt jobbig dag och jag har inte mått så här jävla dåligt på väldigt jätte länge. Tur är nog det för ja skulle aldrig palla må så här fler än en gång per år.

Mamma och syster har varit på IKEA idag, jag skulle egentligen med, och Andrea med. Men eftersom jag blev sju så blev det inget. Jag skulle ikväll hjälp till med tävlingen också, men det blir det heller inget av med, Skulle egentligen också till Rasmus men det blir det hller inget av med...... ääääähhhh, pallar inte vara sjuk, vill bara hitta på ngt, må bra och ha skoj!! Istället blir det sjuk och tråk.
Har bara ätit lite yogurt idag, samt 3 bitar choklad och 2 ipren. Sen så blir det tacos ikväll!!! <3 wiiee :O)

Får se hur det blir i morgon, ska la hjälpa till lite på tävlingen, om jag mår bra, men får se om det blir något Hylte, vill väldigt jätte gärna dit och träffa alla, men får se hur jag mår...=/



Saknar mina Hyltebor <333

Jag höll på at bli överkörd av en jävla traktor fan mitt inne i stan !!! :@

Shit, tänk om han hade kört lite fortare, tänk om jag hade kört lite fortare och tittat bort i 2 hela sekunder, då vet jag inte om jag hade stått upp eller om jag hade varit mos... =/ :@

Försov mig idag, började inte förrän vid 10, så bev en lång sovmorgon. Den behövde jag nog, men jag missade geografin vilket inte var så bra. Kom till naturen sen i alla fall, och sen hade vi fortsättning på vårt psykologiprov.

Var riktigt trött igår, usch och fy. La mig i sängen runt 9, halv 10 tiden. Somnade men vaknade lite och halvsov precis innan Jullan ringde. Sa att jag inte gjorde så mkt, men att jag var trött för jag hade bara sovit 2 timmar natten innan, då sa hon att det kanske är bäst att jag sover, och jag höll med och vi la på.
Hann tänka: "jag som vill pratat med Jullan" och sen slocknade jag.
Alle sa i skolan idag att hon sovit 13 timmar... jag blev jätte chockad typ.. men sen räknade jag ut att jag sovit 12,5 time, så varför blev jag så chockad? xD haha.

puss

det kommer aldrig bli som förr eller?

Jag bör så väldigt mycket plugga psykologi egentligen

Men jag har ingen lust alls, får i alla fall ta och läsa igenom vad det var jag inte kunde, sen så i alla fall kolla igenom två punkter.

I morse var jag inte så pigg, men sen blev jag typ jätte pigg när jag kom till idrotten vid 10 tiden. Då hade vi Hockey Bopckey som hölls av en fortfarande full Linus som även flashade med att spela detta roliga spel på isen i sin fina Partyboy-outfit (bilder kommer senare!!!)

Blev bara tröttare och tröttare ju längre dagen gick, och huvudet började då samtidigt att krångla. Fest och kul till 3, halv 4 och på den max 2 timmar sömn med skola dagen efter är ingen bra kombination, KOM IHÅG DETTA =)

Kom hem och la mig och sov en stund, skulle nämligen träna vid klockan 5 idag.... aaaaahhhhh!! Men det gick bättre än vad jag trodde i alla fall, Marko såg på mig att jag var lite trött... hmmf, undra vart han kan ha fått det ifrån ^^ (A) Är föresten 2,5 vecka kvar tills det smäller :D:D:D:D Vill faktiskt detta nu riktigt mycket, men är redan nu nervös... :) :S

Kom hem mådde inte så bra, kollade lite tv, josfines laptop framför tv:n innan maten var serverad och det var bara att plocka på dig 2 portioner med kebab i pitabröd med grönsaker och ett glas vatten.


Tack för sovplatsen, :)
Puss på er ungdomar

/ 18 år och trött

:)

Wiie, studentfesten var helt okej. Hade mycket kul.
Speciellt när Alle och Calle kom : )

Efter Penny Lane gick jag med Alle, Calle, Oskar och Sebbe en runda på stan, den öde staden... ooohhhh :)
Och sen gick vi hem till Calle och Alle. Calle och Sebbe spelade tv-spel och vi andra tittade på och tog det lugnt, men det var skoj. Var egentligen meningen att jag skulle cykla hem... men blev att jag stannade ändå. Orkade och sen var jag för pigg för att kunna sova =)

Hemma nu och ska sova innan träningen då natten innehöll max 2 sovtimmar.... en aning trött nu så att säga.


Pusspuss, förlåt <3

Hos Linda´nu :)

träningen gick la sådär, blev ingen kata för marko var tvungen att hjälpa dottern.

Sitter i alla fall nu hos Linda...  snart dax att dra sig. Påklädd med hela dressen nu, och zorro ska snart flyga iväg? eller så går vi bara... :)


Pus på er idioter och alla andra då så klart :) <33333

STUDENTFEST!!!

ZORRO !!!! :)
Here I come as the big and brave one :)  Yeeeeyyyy :)

Ska snart först gå till träningen, måste träna kata. Har bara en del förväntningar på mig för ikväll eftersom det gick så bra igår. Jag måste säga att jag är stolt över mig själv (A) :) <3


Efter träningen duscha pch bli svettfri sen till Linda på lite förfest :O)
Sedan är det bara raka vägen till Partyt. Hoppas på en väldigt rolig kväll!! :)


Var på stan efter att jag varit i skolan och köt studentleg. Träffade först mammsen och sa hej på henne. HON FYLLER FÖRESTEN ÅR IDAG!! GRATTIS TILL HENNE <333

Sedan träffade jag Linda och Rebecca för att fixa kläder tll kvällen. Sedan blev det en snabbträff med Petra eftersom en halvtime själv när man inte har något att göra på stan är fruktansvärt låååååååångtråkig. Tack för tittet <3 :) '
Sedan träffade jag min syster vid 3 för at fixa paket till mor och hon hjälpa mig med kläder till ikväll. Sedan var det att få en kaffe och sedan hem. Träffade Kicki och Elin innan man skulle hem, <333 :) Hoppas jag kan se er match i helgen :)
Sedan komma hem och ha sviiiiiiiin kul med syster när jag letar och väljer kläder till ikväll. FY FAN VAD KUL JAG HA HAFT!! Synd att hon inte är gammal nog att kunna följa med ikväll... =/ Men den tiden kommer nog den också ;)


Nej, nu måste jag packa mina väskor som jag ska ha med mig, en med judokläderna och det dära och en med festgrejorna :)


PUSS HEJ PÅ DIG <33


tack för att du fortfarande hänger kvar i mig <3


Jag har min hund i knät

Min hund har blivit kelsjuk... <3

Därför har jag ingen naturkunskap och missar labben idag. PÅ grund av det och att jag pluggar svenska...

/ galning?

Har ett mord skett?

Varför ligger annars massa galgar och uppbrända kläder nere i skogsingången?


 

Barnmisshandel - utredning i svenskan

Varför blev alla så konstiga när de fick ett frågoeformulär av mig gällande detta?
Det första folk sa var typ "så du blir misshandlad", "så du vill bli slagen", "varför gör du det här"?
Ja, mycket att det var ironi, det vet jag, men ändå var det något i blicken som sa, "varför?" liksom. Fast jag tror att det kan vara för att barnminsshandel är något så alövarligt som många tar på väldigt stort alvar. Det gör jag med, det är därför jag gör detta arbete också. Jag vill veta mer om det. Vad man kan göra för att förhindra det, vad lite saker inom detta ämnet står för och så vidare. Det skall inte få finnas över huvud taget, vilekt det tyvärr gör.
Det som jag tycker är viktigt att veta är att det inte bara är slag och sparkar som räknas som barnmisshandel (misshandel över huvud taget dock) utan det är också kränkningar och uteslutning från familjen etc. Det finns inte bara en fysisk misshandel utan också en psykisk sådan. Båda är lika alvarliga, men man vet mindre om den psykiska och hur man skall handskas med den. Den är också svårare att hitta om man skall uttrycka sig på det viset. Vissa barn får till och med se sin mamma bli misshandlad eller höra när ens mammam blir kränk och så vidare. Detta kan man också kalla för barnmisshandel. För det är ens vårdnandshavare som skall ta hand om barnet och se till att alla dess behov blir tillfredställda. Och genom att "visa" detta beteende för barnet är inte bra, det tar på dess psyke väldigt mycket.

Vad skall man göra om man misstänker barnmisshandel?
Varje person som arbetar med barn och ungdom eller med föräldrar (t.ex. inom missbrukarvården eller den psykiatriska vården) och som misstänker att ett barn misshandlas eller far illa på något sätt skall anmäla detta till socialtjänsten.


/ - För att det är viktigt att veta att vi skall ta hand om varandra och visa respekt


Tinkerbell söt :)

 

ska snart träna kata :)

STUDENTFEST Í MORGON!!!! :D

dfghdfhgmjuk,.l-

Skolan är just nu ganska så lan, ska nog sticka hem, för då kan jag få något gjort också. Börjar ju inte förräns vid....1....



tjosålänge.

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ont !!!!

Nu är träningslägret slut, och det gick katastrofalt för mig. Som Jacke sa, "hon är ju så ung". Jag ska inte ha massa verk och skit överallt, jag blir såjävla förbannad. Jag vill så gärna träna, jag vill verkligen det. Jag tycker det är skit kul att kunna träna med så många olika och få ut något utav träning ordentligt för en gång skull Men så kan jag ju fan inte träna.. :@ det gör mig så jävla förbannad! Jag vill koma långt, jag vill bli duktigare och vinna saker och så vidare. Men jag pallar inte att ha ont överallt när jag väl ska träna. Jag vill kunna göra allt utan att ha ngot som sätter stopp för saker och ting. Men jag tror att den tiden tyvärr är förbi. Ja, vissa saker kan jag verkligen motberka, kanske till och med allt, men vem fan vet hur det blir sen då??? jaja.

Sitter hemma nu i alla fall och tittar på en film. Den är egentligen jätte bra, men jag blir så jävla arg för jag tycker sådananna människor är dumma i huvudet som har så jävla mycket fördommar och snackat skit och allt annat!!!!!!!!! Jag tycker så jävla synd om den här tjejen som det handlar om... ....




puss

TRäningsläger = ont

Jag kan fan inte träna ordentligt och det gör mig så jävla piss förbannad så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen!!
Jag vill så gärna, speciellt nu när det är landslagsläger!!! :@


Fast det var jäkligt kul att Jacke ringde och frågade om jag inte skulle komma till träningen i morse till pappa. Det gjorde mig glad och ännu mer taggad att jag skulle vara med och träna. Så kan jag ju inte träna för att jag har så jävla ont överallt!!

Vore nog lättare att säga vart jag inte har ont, men jag vet inte om jag har ett sådant ställa just nu :S
Jag har ont i; huvudet, knäna, vaderna på sidan och famme och bakom, ryggen, nacke, magen, handlederna!!!!!



/ från en som har väldig ont !

KURVA !!!

jävla fucking skit!!!
Vad fan tror dom om mig? de tror de vet mycket, kanske till och med allt. 
Men de vet ingenting alls!!!!

Allt är skit, men annars är der bra <:) ^^ 

hade körlektion idag, gick inte så bra. skulle öva på att köra på kurviga vägar, han körde ut mig på en sådan också, det var det ju inga problem med. men att vägen var så jävla geggig vad jag ju inte direkt beredd på om man säger så... så ja, jag hade lite problem xD haha. !! 



varför förstår ingen mig?
jag vill inte såra någon, men jag gör det hela tiden nu känns det som och de är fan för jävligt, att hela tiden ha dåligt samvete för det, när jag bara försöker fixa allt för mig själv   !!


   

Nya trenden: Höga klackar UTAN klackar

Victoria Beckham är självklart den första att haka på

När paret Beckham i helgen lanserade sina nya parfymer passade Victoria på att lansera en annan uppseendeväckande trend. Höga klackar - utan klackar.

Enligt experterna är de både dyra och farliga.

Vi har precis vant oss vid att klackarna numera ska vara, eller är, skyhöga. Men nu kommer något nytt. Skyghöga klackar, fast utan klack. Låter det konstigt? Det är det också.

Vem annars än Victoria Beckham lanserar denna senaste trend, en sko skapad av Antonio Berardis. Sedd framifrån ser den ut som en sko i allmänhet, men när Posh vänder klacken till, ja, då finns den inte där!

Dyra och farliga

Skorna ska enligt tidningen Metro kosta cirka 22 000 kronor och med det kan man också få en sned rygg, enligt experterna.

- Det här är inte bra för vare sig rygg eller fot, säger brittiske fotspecialisten Michael Paynton till New York Post, enligt tidningen Metro.

 

  

 

30 september (skriver 1 oktober) 2008

        
          

Idag tog jag mig friheten att skippa mentordagen. Jag ville inte sitta där och deppa...
Jag gick istället ut med hunden i morse efter ätit frukost. Kom hem efter en timme, eftersom kameran var med<3333, frmaför TV:n och kollade på Oprah och Rachel Ray med systers Lap top i knät och myste. Tog mig sedan en kopp te med en macka innan jag klädde på mig och gjorde mig i ordning för stan. Lånade systerysters mössa men den tog jag av sen ^^ haha. Ringe mamma och fick med henne på stan en stund, och jag shoppade med än vad jag hade planerat, otroligt förvånande, jag är fan omöjlig!!! Jaja, det var i alla fall otroligt kul att äntligen få med mamma i stan. Nara gå runt och titta och mysa tillsammans. Sedan kvart över tre träffade jag Petra. Vi gick och fikade! Gick till Espresso House och tog oss lite gott. :) Gick sedan runt lite i stan, träffade Rebecca och snackade med henne en stund innan hennes buss gick. Sedan var det att fara hemmåt. Snabbkiss och snabbpack och sedan cykla i full fart till judon. Tränade lite kata innan träningn och träning tog jag med en klackspark. Alla mår inte så bra nämligen... =/
Kom hem och åt, bestämde att jag ska massera syster i morgon för hon har ont i ryggen,.. usch och fy. Kanske bror kommer med för han har också problem emd rygg och ben.. suck, sicken jävla familj asså, inte en enda har inte ont i ryggen ^^ så dålig komik! x)
I alla fall, setat här och skickat bilder till Petra, lagt in några på bilddagboken, om idag, resten kommer när jag orkar... innan jul i alla fall ^^ haha! :P


kristoffer mår bättre, tack gode gud för det!
Må alla glada miner skina, låt oss se framåt och blicka bakåt på de vackra minnen vi föralltid kommer ha kvar!
RSS 2.0