Jag är krångligare än vad jag tror

Samtalet igår fick mig att funderar lite mer på vem jag egentligen har blivit. Jag har tänkt mycket på det den senaste tiden då jag har förändrats...

- Vem är jag?
- Vem vill jag vara?
- Varför är jag jag?
- Vad gör jag för mig själv?
- Varför tänker jag?
- Varför har ni inte sett?
- Nu när ni ser och märkt, ser ni vad? Eller är det bara jag?
- Vet jag verkligen så mycket om mig själv?
- Stämmer det jag tror?



Ska snart till stan. Jag är så jävla shoppingsugen och nu har jag fått mitt studiebidrag.. på gtt och på ont. (Brukar ju vara så att när man väl har pengar så brukar man inte hitta något som man vill ha, och när man inte har pengar så hittar man ingenting, jag vill till Eurostop också och titta :)) (Önskar jag hade ett par tusenlapar till i månaden(A)).. Men jag ska bara köpa ett par knästrumpor och ett par strumpebyxor om jag hittar idag och sen bara kolla runt. Ska träffa Petra och fika med henne sen, myys :) Ska bli riktigt skoj faktiskt!

 
Jag vet inte hur länge jag klara detta snart, jag är rädd att bubbland snart spricker igen, och jag kanske gör något som jag aldrig trott jag skulle klara av. Men jag tror snart att jag måste tyvärr, och jag ber dig om förlåtelse för detta! Jag saknar 'innan'! (Men det är la mitt fel som vanligt)



Jag är rädd, jag är inte ensam, men jag känner mig ensam ! För jag tror inte jag kan få någon att förstå så som jag vill att den skall förstå.

 

Skulle pratat med dig igår, men med tanke på omständigheterna, är det inte lönt just nu, fan! jag saknar dig, du brukar ju alltid ge mig positiv energi, det är förändrats.... :'(



Nio av tio är rädda för mig.. Den sista ljuger

en tragisk måndag på många sätt, tankarna finns hos oss till er ! <3

Idag var ingen rolig dag....

Att mista någon som står en nära är hemskt, riktigt hemskt, men någon som står en så nära... det är för jävligt. Det är orättvist och för jävligt helt enkelt!

Att en annan skall ligga där och inte kunna röra sig, att alla andra skall gå runt den och undra hur detta kommer sluta... det är för jävligt. Alla hans tankar rör sig säkert inom honom, och han hoppas säkert precis som oss att han klara sig!


Detta är en svår tid, den svåraste för vissa utav oss, därför är det viktigt att finnas här för varandra. Bara att veta att det finns folk bakom en som stöttar och tar emot när man fallar är underbart att veta. Men att få se dessa agera med hela hjärtat och hela deras själ är älskvärt! Detta bevisar ännu en gång hur viktigt det är att visa att vi bryr oss om varandra. Detta visar hur lätt det är för folk att försvinna.... detta betyder att vi alla går igenom en tuff tid någon gång i livet.
Just nu finns ni i våra tankar. Människor saknar er, så snälla, kom tillbaka!



Tänker på er alla   <'3

Information + handboll

Spelat 3 matcher i helgen, har ju gått bättre, men men.

Sen så blivit en del information att ta in, men lika bra det, ;)
Haft det jäkligt kul med tjejerna iaf, speciellt med Lisa, Andrea och Rebecca, tack för lördag :)


Pus på er :)

Information + handboll

Spelat 3 matcher i helgen, har ju gått bättre, men men.

Sen så blivit en del information att ta in, men lika bra det, ;)
Haft det jäkligt kul med tjejerna iaf, speciellt med Lisa, Andrea och Rebecca, tack för lördag :)


Pus på er :)

idag...

.. har jag varit hemma för jag inte mått bra.. suck.
I morgon är det match så jag hoppas att jag mår bra i morgon! Annars blir det jobbigt att spela!! .. jäjä.

FARMOR FYLLER ÅR IDAG!!!
GRATTIS TILL HENNE!!

Idag varit hemam hela dagen. Inte gjort mycket. Städat i en låda, setat vid Josefines laptop nere i soffan och tittar på Operah show :)
Sedan så har jag kört mig och mamma till Eurostop för att mamma skulle köpa lite vin och jag fick då titta runt lite på Lindex samtidigt ^^

Körde med mamma i onsdes ju, gick ashackigt verkligen, och mamma tyckte att jag var duktig, hmm, hon var verkligen inte med på sista körlektionen för 1,5 vecka sedan typ ^^ haha!

Jäjä, Marie fick tackpresent, lite bensin och 3 små krokusar i 3 små vaser. Hehe, hon är för go Marie, en väldigt glad granne!! :)

Har tråkigt, Rasmus ringde innan och frågade om jag skulle komma på förfest, men jag är inte så sugen faktiskt. Så det blir hemmakväll ikväll faktis,t. Ska nog snart ner en stund, får se vad som händer sen. Jag borde plugga.... men vem fan pallar det just nu egentligen? Ja det är fredag, men det är inte det, jag pallar bara inte. Skönt att inte göra något alls eller ha några måsten alls. En sådan dag h ar jag inte haft på minst 3 veckor, i Cypern xD haha.

Saknar Cypern föresten ...
Saknar en massa egentligen...


kram, kram !!
varför kán jag bara inte öppna min mun och säga hur det ligger till?

JAG HANN I TID!! :)

jag saknar den gamla goda tiden, då bekymmer var en ord man inte kände till !


<'3

skynda, skynda, skaynda

behöver jag göra för att komma i tid till handbollen som jag faktiskt gjort nu ett tag, duktiga jag =) 


JA SKYNDA VAR DET JA ;D

look here and you will see something amazing

Var nyss i stan med Helena för att fixa fritidskunskapen. Kollade runt en snabbis på Stadsgalleriet och sen så snackade vi med Pontus som jobbade deltid där, han var faktiskt riktigt trevlig enligt mig :) Fler sånna människor borde det finnas. Haft idrott idag med, basket, var helt okej ändå.
Sen så ska jag hem efter Småföretagande. Skall sedan plocka undan lite och ta en snabbpluggtid för att sedan äta lite också. Klockan 17,00 börjar sedan min judoträning och sen till klockan 19,00 bär det av till Sporthallen för att träna judo.

I morgon blir det judoträning igen och sen är det vila på fredag med bara skola, och sen hem och sen vara hemma på kvällen tror jag och plugga och ta det lugnt, kanske ut en snabbis och träffa någon för att inte slösa bort en hel fredagskväl, vi får se... Eftersom vi har DJ SM till helgen i Helsingborg!! Tyvärr blir det ingen övernattning i Helsingborg med laget... Så jag och Andrea skall försöka hitta på något att göra på lördag för att inte slösa bart en hel lördagskväll ^^ Kan ju inte göra så jätte mycket då fäörsta matchen på söndag börja 10,30..... Men vi ska nog kunna hitta på något i alla fall :)

Ska nu skriva lite på fritidskunskapen så också Helena sitter bakom mig vid en annan dator, så kan vi göra det tillsammans, eller något åt det hållet iaf * haha.

Puss så länge


 Var berädd, för jag saknar dig !!! IIIIIIIIIII

Något ni inte trodde om mig !!

Jag har idag....




* trummvirvel!!! *


PLUGGAT!!!

Haha, fy fan vad jag är duktig, nu är jag värd lite vila och ngt ätbart innan träningen. :)

 
inte bara snabb som en iller, flitig som en också ;)

JUDON

VAR FAKTISKT RIKTIGT SKOJ IDAG!!! :D
OCH DET GICK FAKTISKT OCKSÅ GANSKA SÅ BRA! :)

Känns konstigt att jag inte skall vara med på SWOP:en nu till helgen.... faktiskt lite leedsen för det egentligen.
Men det är det rätta helt enkelt, ska ju vara med på DJ SM istället!!! :D :)

Ingen kan veta allt

Jag saknar dig helt enkelt!
Jag orkar inte gå runt och tro saker, jag vill att vi skall ha lika skoj som vi alltid haft!
Du har alltid varit den som fått mig glad vare sig jag är på bra eller dåligt humör
så har du alltid fått mig på så mycket bättre humör.
Nu verkar det som du inte vill längre...

men vad vet jag?
Jag saknar dig i alla fall, och det hoppas jag du kommer förstå,
för du är en helt underbar vän till mig!!!




Carroline - I

Ni gjorde kvällen till något fantastikst, tack Elin för att du ordnade allt!! <3 :)

Åkte till Hylte i fredes, underbart!
Åkte bussen med Alle som jag sedan följde med hem för attf ixa Elins paket. Sen så övningskörde hon min till Örnahallen för jag skulle till bowlinghallen där och träffa Jullan, hon jobbade så vi skulle sitta där och hålla koll på de som discobowlade. Så underbart att träffa henne igen nu! :)
Sedan så åkte vi hem och glottade på "Shan the man" som var gråtkul! =)
Sedan så gick vi och la oss, Jullan snackade som bara den och gick sedan och h'ämtade gitarren och spelade och sjöng, och jag var såååå nära på att somna. Vilket hon märkte och slutade spela och hoppade på mig istället. Somnade runt 3 någon gång till slut.

Dagen efter kom vi till slut upp vid halv 12 och drog oss till halv 1 till bowlinghallen igen. Jullan skulle spela sen så ville hon titta på A-laget också. Jag gick hem till Alex för vänta på att hon skull spela nere i bowlinghallen är mindre skoj, speceillt när en match tar så otroligt klång tid. Vi satt och snacakde i hans familjs lägenhet och åkte sedan till Konsum "en snabbis". Han lämnade mig vid bowlighallen så jag kunde se Jullan spela. Sedan när hon var kalr med sitt spelade, vilket gick väldigt bra enligt mig, så åkte vi hem och gjorde oss i ordning för kvällen.
Och jag fixade timmen Jullan (A)
Åkte hem till Alex på förfest, sedan så gick vi hem till Elin som hade 18 års fest! :)))
Fick massa god mat och vin, sedan fick vi skjuts till bowlinghallen igen eftersom vi skulle discobowla! Gud, så skoj har jag seriöst inte haft på mycket länge. Hade så galet skoj, spelade, drack, skrattade, skrattade, spelade, skrattade lite till, skrek och tjoade! Ojojoj, så mycket stim och skoj vi hade :) Sedan stack vi hem till Alex på efterfest. Det spelades lite gitarr och pratade och skrattade. Började i vardagsrummet, fortsatte ut på balkongen men alla hamnade till sist i hans sovrum xD Hahaha, klockrent ^^ :P
Sedan så var klockan 5 över ett och det var dags att dra sig till bussen för att åkte hem. Det var så jäkla tråkigt att behöva åka hem. Usch och fy, inget roligt als. Åkte i alla fall bussen hem med Rasmus och Matilda! :) Ringde efter taxi som körde mig hem från stan också. Sen så var det bara att kasta fram handbollsskorna till morgonen så jag inte skulle glömma det och sen var det bara att somna in innan man skulle upp igen.

Eftersom jag idag spelat match. Klockan 10,00 samlades vi för att ta oss till Höör. Matchen vann vi med 20-12, så det var helt okej ändå. Bra försvar har vi i alla fall, sen s behöver så klart anfallet förbättras, men inte drastiskt, men det behöver förbättras!


 Tack för en galet undebar kväll alla!
Elin, Jullan, Alexandra, Nikki, Petra, Alexander, Linus, Lisa, Matilda, Kicki, Rasmus


P - fika snart! :) <3

Grymt rolig kväll vilken också var den roligate på väldigt mycket länge.

[du struntar i det nu... ] man kan inte alltid bestämma själv hur saker och ting skall vara eller kännas, ingen kan förstå till fullu för ingen är jag utom jag. Va glad för det!


Fastän det så saknar jag dig och jag vill träffa dig, prata med dig och skratta med dig.
Borde sagt eller gjort något men sån är inte jag av flera olika anledningar, synd bara att du inte vet om det.
.... men ändå skyller jag mer på dig. ^^

Man kommer inte så långt med det bara ! ^^

 Drömmar är bara drömmar

 Hylte i morgon <333
- Jag ser det jag ser och jag hör det jag hör

ont i axlarna

Så det blir ingen träning idag.
I morgon blir det Hylte! Träffa Jullan ä ntligen! Träffa Alex också! :)
Och sen så blir det Elin på lördag, riktigt skoj ska det blir! :)

plugga, laga mat och städa nu :)

från den som öser som en iller  
         
erkän likt ;)

Onsdagen var en väldigt bra dag

Sovmorgon, skridskor på idrotten !! :) ,lugn geografi, UF gick framåt äntligen, körlektionen gick mycket bra och jag he just nu en jätte bra lärare! :), katan gick väldigt bra måste jag säga, sen så tog det slut det bra i ca. 2 timmar. För jag fick jätte ont i magen och kunde inte träna handboll ordentligt.. Kom hem och åt.. sen så ringde Jullan och jag blev lite glad igen! :)
Sen så sova, och jag tog sovmorgon idag :$ pallar inte, behöver lite egentid och ta det lugnt. Jag har varit så stressad i mer än en vecka nu, hela tiden något som händer och jag behöver bara få lite lugn och ro. Jag pluggar just nu lite grand, känner att jag behövde ta mig tid till det så därför denna sovmorgon, har ändå ingen geografi så börjar inte förrän väldigt sent sen idag! :) Ska om en liten stund kolla exakta tiden x) haha!

Efter skolan idag ska jag till stan! Med Helena och förhoppningsvis Alle med. Jag och Helena skall kolla lite tyger, vi känner oss pyssliga :) Sen så behöver jag och Alle fixa lite småsaker också :)
Saknar tjejerna i klassen just nu. speciellt Sandra och Helena och Alle, för de får mig allt som oftast på så bra humör! Puss på er tjejer :) <3


Jaja, nu ska jag snart fixa lite på rummet, ser ut som ett fågelbo (om ni fattar!!!)
kramar!


åhh, ibland blir jag galen på mig själv, vad känner jag egentligen och hur fan ska jag göra nu? jag vet ju fan inte hur det är för dig! det var du som fick mig att må så här, tycker du ska fixa det. men det går inte till på så sätt bara! och du läser ju inte detta heller så varför jags rkiver vet jag fan inte. bara arg på detta nu.

blomma lilla, fortsätt växa, du kommer bli en av dom vackraste på jorden, tro och det vill ske

Jag är helt dum i huvudet, men jag kan inte sluta vara det


Ska om ett tag till stan, jag ska beställa körlektioner, sen ska jag hem och jag ska försöka plugga lite teori, städa undan och förhoppningsvis någon gång under dagen komm aupp på vinden så jag slipper ha en samlingshög utanför dörren. Jag vet inte om jag ska träna idag, men jag måste nog egentligen. Speciellt eftersom jag är en idiot! Fast jag tror jag vilar ändå, för min axel och nacke kan behöva det. Jag har fått en överansträngning på högersidan, fast vänster gör ont den med. Är på grund av handbollen, inte så van att kasta och skjutsa så många bollar på så kort tid ;) hehe.

Ingen skola idag för mig, underbart! <3
I morgon skridskor och UF som jag ändå ser fram emot lite.
Kata ; snart dags nu, 25. (?)


Elin Fylde 18 igår, och jag önskar henne all lycka under hennes 18:onde år!
Hon är en av dom bättre om man säger så, min guldklimp!
Saknar min diamant!

Puss så länge

LÖRDAG !

Alla bilderna ligger dock inte i ordning..  men det får ni leva med :)
                        

Trrrrrrrrrrött !

      Som ett jävla as egentligen, och jag är rädd jag kommer träna ikv, men i morgon ska jag nog på yoga, hehe, jag har länge velat prova, så tänkte jag skulle ta tillfället i akt i morgon :) ^^
Tränat idag, eller jag var där i alla fall, jag gjorde inte mycket även om jag gjorde ett par mål på minihandbollen vi hade under träningen, haha ^^ jag är helt lam just nu,, vill bara hem och sova, kanske dricka en kopp te eller lite glass, åh, det skulle vart underbart måste jag säga! :)

Jag ska kanske också hjälpa till på nybörjarträningen ikväll, om jag pallar, kanske sticker dit och tittar på "di små" bara för att de är så söta och de ser ut att ha så skoj! Sen så ska jag försöka träna.
I MORGON HAR JAG INGEN SKOLA!! Och jag ska sova ut hade jag tänkt, underbart! Hela huset för mig själv förhoppningsvid från klockan 8,00. Förhoppningsvis är jag inte vaken då ^^ tror jag sticker till stan i morgon istället och beställer körlektioner, för då kan jag gå in på tygbutiken och se om jag hittar ngt tyg till min stol som jag fortfarnde inte fixat, suck! Jäjä...


Nu har jag lektion om 25 minuter, ska hinna till recpseptionen och hämta mina papper som jag ska lämna in som ska likna ett arbete, sedan så ska jag till skåpet och hämta alla mina grejer så jag kan cykla hem direkt sen så jag kan vila en stund, slipper ju åka till stan nu med innan träningen så det ska bli ganska så skönt!

Egentligen borde jag nog inte träna ikv... vi får se. Rasmus (W-T) kommer ju, så blir nog det ändå ^^ haha. Saknar faktiskt honom :)


jaja, ska sluta tjöta nu, Puss

Inte bästa blandningen, men sjukt kul!!

Haft träningsläger i helgen (som nu alla vet), riktigt skoj, riktigt, riktigt skoj! :)
Match idag med, mot Hylte, vi vann :)
Sen igår så var det utgång, där kom blandningen som inte var så bra, utgång och träningsläger xD haha, men det var ingen fara, och jag hade ju sjukt kul! Berättar mer i morgon lr ngt, då kommer nog bilder med, nu ska jag kolla film sen sova så jag orkar upp i morgon ^^

Puss <3
och förlåt  !

bus med sötflickorna :)

Sandra kom hit vid sju, Helena kom vid kvart i åtta, kvart över 7 kom mormor och morfar.

Sandra och jag kom in från promenade med hunden och fick träffa min mormor och morfar som precis kommit fram. Fick present från dom eftersom jag fyllt 18 och jag inte träffat dom förrän tidigare i sommras. Helena hittade hem till mig och vi fick lite att dricka. Helena och Sandra fick coola, bl.a. för Helena skulle köra och jag fick ett glas vitt vin (eftersom jag är så vuxen xD) haha. Men det var gott :)
Sedan så gick vi upp på mitt rum och snicksnackade lite och hade det skojsigt, sedan så tyckte vi att det blev dags för att kanske ta något att äta som var planen från början. Så vi tog bilen och körde till stan, eller Helena gjorde. Blev att vi åt Kinamat, blev en glass till efterrätt och sen blev det hemfärd och här sitter jag nu. Hade mycket trevligt måste jag säga, snackade och tjattrade och bara tof det lugnt. Inte dirket planen för idag, men bättre det kanske, ^^ haha, eller vad säger du Sandra ;D :P

Jag är just nu faktiskt ganska så trött och vääääldigt mätt, så det blir nog faktiskt så att jag snart går och lägger mig, ska ju ändå upp vid halv 8 i morgon helst, men om jag känner mig själv rätt så blir det nog lite senare ^^
Träningsläger i helgen då, men i morgon, då blir det minsann fest för fulla muggar (A)


God natt och drömm sött :)

The day ;D

Lejonet 23/7-23/8

En riktigt trevlig och äventyrlig fredag väntar.
Du har tur i kärlek och dessutom är du extra
charmig. 

Fredagen ser ut att bli mycket lyckad ^^


(Jag behöver skriav av mig så blir en del att läsa nu)
Sitter nu i skolan, klockan är 9,21, väntar på att klockan skall bli ca. 9,43, för då skall jag till skåpet för att hämta en bok för att sedan ta mig till min första lektion idag. Jag har varit på körlektion nu på morgonen, den startade klockan 7,30. Trodde jag skulle vara lagom glad och pigg då, men det var faktiskt inga beskymmer :) (är dock rädd för att det kommer ta ut sin rätt senare idag, och det har jag verkligen inte tid med!) Men aaaaallt kommer ordna sig, det gör det alltid, frågan är bara på vilket sätt det löser sig!! Men, men, det tar vi då när det kommer :)

Gick riktigt bra på körlektionen idag till slut. Övade på att växla lite, starta i backe, små, trånga korsningar och lite småsaker, faktiskt riktigt skoj! detta var min 3:dje körlektion, och jag hade en annan lärare än vad jag haft innan idag för annars skulle jag inte fått någon tid alls. Nästa körlektion har jag nog med samma gubbe som idag på onsdag om jag inte tar fel. På måndag ska jag boka in fler körlektioner och plugga lite på teorin där borta på skolan med tror jag. Känner att jag behöver komma igång lite mer nu och inte bara plugga i boken och så. Har ju program hemma, men skulle kanske också vara bra att se vad det har för hjälpmedel på skolan med.

Nu kom den, den första jäspen, usch, går till halv fem idag också, fy fan säger jag bara! jaja, det är la bara att stå ut, men det värsta är att jag fortfarande inte fått något mail från Komac, så måste ringa dit idag igen, inget problem så, men hade jag fått det innan kunde man kanske kommit igång idag med UF arbete Andrea och jag. Men men, bara se till att får det gjort ännu en gång.

Och som jag gjort nu i en vecka så har jag glömt ge Ulf fakturanummret till skolan. Har nämligen beställt tröjor hos honom på Dekalen till ett pris till vår handbollsturnering i skolan för alla handbollselever. Blev ingen beachhandboll i Tylöbäck (som det står på tröjorna) utan det blev minihandboll i Östergårdshallen ^^ haha. men det var faktiskt riktigt skoj ändå tycker jag. Mitt lag ko 2:a också, och det gör ju saken inte sämre, inte alls faktiskt! :)

Återkommer kanske senare, 
C:t säger puss så länge!

att dessa små människor i den här gruppen kunde göra mig på bättre humör tycker jag är bra jobbat :)

Hjälpte ju Rasmus med nybörjarna idag. Var på ganska så jätte dåligt humör nu på eftermiddagen... kom dit och kände att det skulle bli riktigt kul att träffa Rasmus, för han gör en alltid på mycket bättre humör, han är helt otroligt bra på det :) Och det gjorde han även den här gången, underbart, så var det bara att köra igång. Jag gjorde inte mycket, Nej! Men det är inte därför jag är där heller. Som nybörjade i vår judoklubb leker barnen bara och de gör övningar som de senare kan använda i sina kasttekniker, men det vet ju så klart inte de om. Men det är kul att se hur kul de kan ha det, alla tycker det är jätte skoj. Och alla är så olika, det är så roligt att se på. Och hur man kan hjälpa dom på traven, visst är de lite blyga och så nu i början, men vem är inte det!? Mig kommer dom inte alltid att träffa, men jag hoppas att jag kan följa dom någerlunda och vara med och hjälpa till på deras träning lite då och då i alla fall, det tycker jag skulle vara väldigt skoj!



Jag ser fram emot helgen vääääldigt mycket, men den kommer tyvärr bli lite stressande. Nästa helg blir inte alls likadan, då skall även mitt rum fixas på ett ganska så drastiskt sätt, inget bestämt än, men något skall ske :) ROLIIIIIIIGT! :)
Nästa helg händer bl.a. match på söndag mot Höör (borta match) :) Sedan så skall mitt rum fixas lite och sen så skall det ske lite besök hoppas jag :)


Men nu är det snart dags för natten, skall fixa lite småsaker, kanske läsa lite sen eftersom jag är ett arlse och bokar körlektion klockan 7,30 på en fredagsmorgon! Fy skäms på mig!!


glöm inte kolla min bilddagbok; caroliiinee.bilddagboken.se
pöss

Om jag skulle skriva ner allt jag var irreterad på just nu skulle inte den här sidan räcka till

Idag efter skolan var jag på stan en stund med Alle, kollade present till lilla Elin som jag träffade en snabbis när jag lämnade Alle vid bussen till hemmet sitt. Naturkunskapsläxförhöret gick ungefär så bra som det går när man skall äta soppa med en gaffel. Och träffade Petra på stan idag, kul att se henne måste jag säga! Snackade med henne senast igår, så det var väl på tal med trollen eller något i den stilen ;D Hehe!

Just nu känner jag mig ungefär så som jag inte vill känna mig! Och jag behöver muntras upp, men när jag sms dig blev det inget  vidare måste jag säga. Du sa bara du var rik..... :S
Hallå liksom?? ^^

Jaja, ska till judon sen klockan 6, för att hjälpa Rasmus med nybörjargruppen som jag lovade honom. Just nu har jag paus från plugget jag börjar med, kände att jag behövde andas lite grand. (andetag 1, andetag 2, andetag 3....)

Så, snart dags att återgå till pluggandet, fastän jag egentligen inte vill!!


Och varje dag gör jag bort mig och den som får ta den skiten är jag!

Galet trött!

Varit i Östergårdshallen idag i ca. 3 timmar bara, men det var jobbigt nog. Haha!
Igår tränade jag handboll - riktigt skoj!! :)
Sen idag tre / fyra matcher minihandboll, 5x2 minuter :)
Sedan idag så tränade jag judo lite grand, övade på kata :) :D Snart svartbälte nu ^^ haha, får la se hur det blir egentligen ^^ xD
I alla fall, jag är heeelt slut. Och i morgon blir det handboll i skolan 8,00, sen så blir det judo på kvällen, sen så träningsläger i helgen :O JAG KOMMER DÖÖÖÖÖÖÖ!! Men det blir nog i alla fall kul, hoppas det ^^ :)


orka mer nu, snart ska jag läsa på naturkunskapen xD hahaha! PUSS :)

KYYYL :)

Kommit hem från träningen nu, elelr för ett tag sen dock, hunnit äta, duscha och kolla lite på tv samt satt mig här och kollat lite, skrev ett mail nyss också ^^
I morgon blir beachhandbollen i skolan till minihandboll, dock ganska skönt tycker jag, palla ta mig till Tylöbäck och frysa ^^ haha. Bara det att det blir ett fel, tar det inte nu, pallar inte xD inget viktigt ändå ^^ haha

Träningen ikväll gick i alla fall väldigt br för mig, väldigt nöjd, förutom i början, vet inte vad det är som gör att jag tycker att det är så jobbigt att andas måste jag säga! Idag var det bara i början, jag kanske är allergiskt mot att springa utan boll, snälla säg att man kan vara det (A) xD

Puss och god natt, ska dock plugga lite körkort innan jag somnar också tror jag, kanske kolla klart på programmet med Philip och Fredrik med.

Jullan; jag tycker om dig! <33

Ser du mig?

Jag saknar dig, men du verkar inte sakna mig. Det gör mig ledsen, att du inte saknar mig, som jag trodde du skulle göra. Jag trodde att du hade kul med mig och kände dig glad och att vi hade skoj tillsammans. Men du bryr dig inte. Då går förbi utan att se. Du ser mig inte ens.....

<3 :'(



Jag kom precis hem från min 2 körlektion. Jag är ingen naturbegåvning precis, man jag kan ju inte säga att det går dåligt :)

Var dina nära kära

"Jag hinner, jag har så mycket jag måste hinna med idag" är en väldigt vanlig kommentar, ändå sitter man där i soffan och tittar på tv eller vid datorn och hittar på något tråk för att man inte vet vad man ska göra. Varför inte slå en signal till någon och säga hej, eller kanske tömma diskmaskinen eller fixa en tvätt så slipper någon annan göra det när dom kommer hem och är jätte trötta efter jobb eller dylikt.
Gör en god gärning

Peter Gardiner - Riksfortbildning - Linköping

Ska första börja med att berätta en komisk sak... Jag trodde jag var på väg till Skåne, tills att Rasmus i bilen sa något om LInköping, gissa om jag blev chockad eller vad, haha! Ibland har jag helt enkelt inte koll på saker och ting.

Men i alla fall, Peter Gardiner var vår föreläsare eller vad man skall kalla honom, han kom med väldigt många bra ideér och fick en del bra ideér från några andra som var med. Kursen gick ut på att, vi, coacher, skall lära oss att lära ut till små nybörjare på ett så bra sätt som möjligt inom judo. Hur vi skulle kunna lära ut vissa kast. Något som jag visste men som jag inte tänker på är att man skall ha uppvärmning som anpassas till det man skall göra sedan. Så om man t.ex. skall kasta en ippon soenage, kan det vara bra att kanske värma upp benen ordentligt och böja på dom (typ plocka upp saker från marken) för att komma igång med de muskler som man behöver använda i det kastet.

Han avslutade kursen väldigt bra, måste jag säga, med att säga(inte ordagrant) Man skapar inte bara en judoka, utan man skapar en person(lighet). Och det är något som alla coacher/tränare och så vidare måste tänka på, för det är inte många som göra det. Många duktiga ungdomar/barn lägger ner mycket tid på sin sport, främst för att de tycker att det är kul men också för att man vill satsa och bli något. De lägger ner timmar, dagar, veckor och år på detta. Under den tiden, barn och ungdomsstadiet) lär man sig fortfarande vem man är, hur man skall bete sig, bygger självförtroende och allt annat. Så att tränaren/tränarna blir som en extrapappa/mamma. De kan till och med vara förebilder till dessa barn och ungdomar, i värsta fall, kan tränaren vara den enda person som det här barnet eller den här ungdomen ser upp på. Så som en tränare, tränar vi inte bara den spelande, utan man tränar den personer.

En tränare skall ge så mycket, den får inte mycket tillbaka kan vissa tycka. Men en tränare skall vara en givande person och inte en tagande, den är där för den vill hjälpa. Hjälpa de tränande att utvecklas, både ínom som sport men också som en person. Tränaren får tillbaka, vara sig man tror det eller inte. Hur underbart är det inte att se den tränande le och vara glad under ens träningar som man håller, hur underbart är det inte att se den tränande kasta ett kast som den övat på länge men innan inte kunnat kast i randori eller i tävling. Se deras ansikte lysa upp av lycka och ren glädje för att den lyckades, han/hon lyckades äntligen. Och det är för att tränaren har varit där och hjälp, lärt ut, stöttas och helt enkelt funnits där för den tränande. Precis som en ectramamma/pappa! Det är något många inte tänker på, du, som tränare, är inte bara deras tränare, du kan också vara deras extraförälder. Ta vara, finns där och se till att de är lyckliga och glada, så blir du också det! :)

Helgen var lyckad, åkte dit med pappa och Rasmus, inte haft så skoj på otroooooooligt länge när judon är inblandad, jag är faktiskt lite stolt över mig själv. Att jag till dom kom med saker som de kan ta efter, saker som jag kommit på som jag tycker är bra sätt att kunna lära ut på och saker som är bra att tänka på! Sov på Scandic. Snackade med Jullan i fredes kväll, underbart att fått prata med henne igen, var väldigt länge sen före det. Sen på lördagen var jag lite trött, gick från resturangen till hemköpt till hotellet väldigt tidigt. Kom dit, kollade på TV och lite gott, och somnade sen.
 Sedan kom pappa och Rasmus instormandes och hoppade i sängen, pratade, skrek, hoppade på mig och massa. JAG VILLE JU BARA SOVA! haha, men jag hade skoj. Somnade till slut i alla fall. De slutade när de fattade att jag började bli pigg, skulle jag blivit det, skulle jag inte somnat alls under den natten tror jag!

Hoppas er helt också har varit bra :) Puss på er

Skola, älskar, drömmar

Sitter i skolan...

Varför är man egentligen blyg (eller för dom som vill kan kalla det försiktig)? Jag får hela tiden höra av min mamma att jag inte ska vara så försiktig som hon alltid varit, utan våga mer? Vad är man då rädd för? Jag menar, varför vågar man inte göra vissa saker, blygheten kommer fram. Är man rädd för att bli utskrattad? I värsta fall blir man det (utskrattad), men är man bland sina nära och kära så vet man ju att de inte menar något illa. Kanske bättre att de skrattar än att man inte får nogon respons alls, eller vad säger ni?

Min mamma är stark, och en av de bästa! Jag älskar henne!
Mina syskon kan ibland vara bäst, men det kommer jag inte erkänna för dom om de frågar ^^
- Cyklade från träningen i onsdes, men jag vågade inte cykla hela vägen själv, jag är lite mörkrädd, och efter min mardrömm jag hade så vågade jag inte riktigt cykla själv.... ruingde hem och min syster ställde upp och kom och mötte mig vid Konsum :) <333333 Hur mycket kärlek är inte det ? :)


- För att ni inte ska tycka jag är en riktig mes... (:$) så är det faktiskt så här att jag har inte haft någon mardrömm sen jag var lite.. ca. 8 år... FÖRDEL ELELR VAD? :) Så jag var lite skraj, eller är faktiskt fortfarande, det jag drömde kan verkligen hända i verkligheten, eller förhoppningsvis inte allt, men nästan allt!

Jag har börjat drömma jätte mycket konstigt nu för tiden, det är fan nästan l'skigt!!! ^^ haha


(slagen, hånad)
puss

Wiiiee :) ^^ inget alls ändå faktiskt

Fick äntligen mail som jag väntat på, och båda 2 dessutom, det gör en glad! :)

I morgon så är det skola mellan 10,00 och 16,30.... :'(
Sen så är det bara att komma hem där jag ska packa, ta något litet att äta, vänta in Rasmus och pappa och sen bege sig till... Skåne?... på en kurs. Riksfortbildning kallas den, vet inte exakt vad den innehåller, men det är i alla fall en judo-kurs. Ser faktiskt fram emot det lite grand :) Får la se om det går bra eller inte.

Tränade idag, gick ganska så bra, men ibland är jag en riktig jävla idiot och jag blir så jävla förbannad på mig själv att jag snart sprängs!!!! Inte direkt första gången, och jag vet vad och har en del att välja på svar till frågan varför? :O SUCK!!! jäjä..


Ganska glad nu i alla fall, snart sovdags ^^
pusshej


Mötat + tränat

Nu har jag varit på mötet, och tränat.
Båda var givande, fast på mötet tog vi inte upp något jag redan visste, och vissa saker kunde man bara inte säga, fast alla vet det ändå, eftersom de har ögon, fast inte vissa. Nu fattar ni säkert ingenting, men det är heller inte nödvändigt alls just nu i denna stund.

Varit på träningen, hade ont i magen, men får skylla mig själv. Åt för mycket vindruvor och nötter samt torkad frukt innan träningen, + 1 och en halv macka xD haha. Så ja, jag får skylla mig själv. Fast träningen gick ganska bra ändå, bara det att jag förstörde uppvärmningen, men det var inte mitt fel!!! Jag kom lite sent för att mötet drog ut lite på tiden, hoppade in i det blå laget fast jag är i det "gamla laget" jag skulle vara xD Men jag blev ju tillsagt att vara med i det blå laget, bara för jag hade blå tröja ´xD haha.
jaja.

Snart dags för att duscha, men det får bli om en stund. Sen läsa tidning/bok sen sova :) Sen skolan i morgon igen...........


poss :) 




nu är sommaren slut =(

PA och UF

2 väldigt stora prohjekt i år som jag har framför mig. Pa (projektarbetet) är jag ensam om att göra, och UF (ungt företag) är jag med Andrea och pysslar med.Ser fram emot båda väldigt mcyket faktiskt, hoppas att det blir lika roligt och bra som jag vill att det ska vara, eller i alla fal åt det hållet ^^

Klockan 17,00 ska jag ha möta med judon. Ska samlar hela gruppen och gå igenom det vi tycker är bra och dåligt mer träningarna och tränarna. Och jag har bara dåligt att komma med.. suck, tja, det är la som vanligt (?)
Nej, men, efter så här lång tid med dom och med så många problem under de senaste året och att de inte lyssnar på vad man säger och vill, gör helt annorlunde gentemot vad man säger så blir man pissed off till slut och det går inte göra så mycket åt det. Vissa saker förstår jag mig verkligen inte på, som dom till exempelt..... vet att många håller med mig, får la se om det kommer bli någin förändring på detta till slut? Tror jag att det kommer det? Ja, jo, lite kanske, men det komemr aldrig att bli bra, inte för mig!!

Efter mötet så är det handbollsträninge som gäller :)
KYYYL!
Tränade judo igår, gick faktiskt väldigt bra med tanke på när jag tränade senst xD haha, finfint ju :)
Så möte och fika snart, just nu skriver jag lite på UF faktiskt, Andrea - jag har redan skribvet ner några grejer som bör tänkas på och så :) Blev verkligen peppad nu inför detta :) mohahaha :D:D


Puss på er och vi hörs snart, läs så det knakar, (läst ut min bok nu; När Lucy Sullivan skulle gifta sig av Marian Keys(fast var ett tag sen ^^))

Stjärntecken

Lejonet 23/7-23/8

En härligt rolig tisdag väntar. Du satsar på nöjen och sociala aktiviteter. Gott om idéer har du också.




Börjar inte skolan förrän 11,40 idag, har 2 lektioner med =)
Inte så pjåkigt, men jag hatar verkligen mina fredagar, om dom inte går att göra ngt åt så kommer det bli skolk i 3:an :O xD



puss puss o kiss
RSS 2.0