Kan man be om ett bättre väder?

Ja, kanske lite mindre blåst om det skulle vara riktig sommar, men för dagen, NEJ!
Det har varit kokhett och jag har älskat det, vilket jag tror många andra också gjort!
Nu ska jag tyvärr till judohallen och stänga in mig där i en och en halv timma på ett ungefär.
Sen hem och försöka plugga på geografin.
Fast först ska jag försöka komma ihåg att rätta mitt PA som min handledare har tittat igenom.
Det är fan ett kasst, man skriver ju bara samma på varje punkt, och hon säger att det är då jag gör rätt, jag fattar fan inte riktigt!! :S
Jaja, men jag måte till träningen nu, måste ju ha pappas väska med mig också, fast jag kör ju, så det gör la inget ;D

PUSS
jag ber om ursäkt för allt, 
jag bara orkar ingenting just nu. 
28 dagar kvar med skola, 
28 dagar kvar till betygen sätts 
40 dagar kvar till balen 
och 47 dagar kvar till studenten 
..... 
<3  

GÖTEBORG !!!!

Bilder, snack, buss, skratt, dricka, ölspel, bakfylla och massa annat...
Mer senare, just nu PA, sista rycket nu med redovisning i morgon.

Chaao... <3

jag kände syrendoften på vägen hem

Jag gick hem idag, mysigt som bara den. Varmt och soligt var det!
Jullan kom för ett par minuter sen, Douglas är här nere med oss och snackar skit med en tidning. Fråga inte!
Ska till stan om ett tag, behöver byta kläder och lite så bara, sen packa ikväll.
Puss

Fast i en värld beroende av pengar

Ont i magen nu. lite för mycket att äta. Blev stekt fisk med ris och gurksås med ett par paprika-skivor, mums :)
Nu borde jag egentligen plugga på naturen eftersom vi har prov i det i morgon, men det är så jäkla tråkigt ''/ Ska snart, jag lovar (AA)
Öppet hus idag, skit tråkigt, inget folk alls.... men, var kanske en god gärning, vad vet jag(!?)
På tisdag har jag projektredovisningen så det måste jag egentligen sitta med nu med och göra klart allt, men jag gör det i morgon eftermiddag en stund och sen ska jag träffa Jullan vid tre eller något och sen på lördag så åker vi flickor till Gbg, ska bli ruskigt kul!! =)

Snackat med både Kim och Ellenor idag, myys, visa sms dock. Men skönt att höra att de lever och mår bra. Måste ses snart, jag saknar er båda!! <3
Puss så länge!

Snart ska allt gå i lås, 50 dagar

50 dagar kvar av detta liv, 50 dagar kvar till frihet.

Jag sitter och väntar på att mamma eller pappa ska komma hem, jag vill näligen att de skall kolla igenom mitt s.k. arbete. Sedan skall jag göra en broshyr av en del av den informationen och sedan skall jag göra "det lilla". Dagen har varit bra, rolig faktiskt. Började dagen med idrott inne i badhuset med. Cederholm och Pinne höll i vattengympa vilket var riktigt kul. Blev bada i bubbelpolen en halvtimme innan vi gick in och gjorde oss i ordning för skolan. Kom till skolan, åt lite lunch och sedan satte jag mig i bioblioteket och läste på naturen som jag ska fortsätta läsa på om en stund, handlar om melokyler och atomer, som alltid typ. Provet är på fredag så fan vad jag måste plugga nu, men tanke på att lektionerna inte varit väldigt många för mig den senaste tiden p.g.a massa olika anledningar. Gick hem, det var varm och mysigt. Nu börjar det mula till, och jag blir just nu väldigt glad för det. Då slipper jag ha så dåligt samvete att jag sitter inne och pluggar eller chillar och jag kan då kopncentrera mig mer på att plugga då. Sedan behöver vi en liten regnskur, märk LITEN!

Blir galen på mina syskon, de ska alltid gnälla på varandra, men det är la så det ska vara mellan syskon? Vi alla kan vara glada ibland, vissa bara färre stunder än andra, ojoj ^^

Den 7 juni är balen, och jag vet ingenting om det, och ingen annan heller. Vad är detta?
KRAM

och vad gör man när läget ser ut som detta?

Lejonet 23/7-23/8

Ingenting speciellt händer. Du ägnar en hel del tid åt att försöka planera bort diverse vardagsproblem. 

Så sant, så sorgligt!

PUSS
gör något åt det !

Tropikcenter och jordgubbar

Dagen började med att möta Elin som kom och mötte mig på min färd mot henne. Vi gick ett tag vid Nissan bort mot hamnen och tittade på båtar. Bytte sedan sida när vi inte kom längre och vi hamnade (efter en rundtur runt hela huset) inne på Tropikcenter där vi gick och tittade på alla djuren. Jag tror det var krokodilerna som tog mest uppmärksamhet av oss faktiskt. Jag är glad att dörren de där hade glömt att stänga var till "Herr Nilsson" - aporna och inte något annat djur..... och fy fan vad hon skrämde mi´g sen Elin, bus på dig ^^

Blev att jag hamnade på Espresso House och sedan även ute i det fina vädret och hade en väldigt filosofisk och djup stund, mysigt var det i alla fall. En utav de många diskussionerna handlade om bögar, som övergick till pålar och avslutade med tortyr........ jag vet inte, men vi fick ihop det i alla fall  =)

Kom hem och satte mig och kollade på massa bartenderutbildningar. Elin och jag kom att snacka om det idag och det är något som jag velat göra ett tag faktiskt. Fan att det ska vara så dyrt bara och att jag ska vara så fattig och utan jobb. Ibland är livet hårt!! ..... gör jag det inte nu så gör jag det sen !!

Kom till träningen, uttråkad som jag var tog jag mig igenom träningen som många andra gånger. Körde sen med Levander och det gick ruskigt bra, sen precis innan vi skulle sluta skada jag mitt knä, underbart kul :@ hatar det, men det är väl bara att leva med antar jag.

I morgon blir det skola, plugga och sen massage och sen kanske lite mer plugg, får se vad lilla Carros huvud orkar med, antagligen inte så mycket, det brukar det i alla fall inte vara...

PENGAR = KÄRLEK! :S

Hemam från storstaden Stockholm

Torsdag  - började färden exakt en timme efter planeringen (beräknat dock). Körde till Ljungby, sen stannade vi för kaffe och bulle. Blev att jag satte mig i baksätet och åt och drack. Tror att det blev lite för mycket kaffe och macke dock, jag vet inte... men Josefine och jag hoppade, skuttade, dansade, skrek, ljällde, lät och tog toner inte någon av oss viste fanns. Kom fram runt 5 tiden till mormor och morfar och tog det lugnt hela kvällen. De andra spelade lite kubb, jag tittade på.

Fredag - Josefine och jag tog oss till Stokholm city och gick runt där ett par timmar. Tog oss sedan till Bromma runt 3 tiden för att göra det vi skulle. Åkte hem med familjen som redan var där och vilade och lagade lite mat hemma hos mormor och morfar igen. Pratade en massa på kvällen och hade det riktigt trevligt.

Lördag - dags att åka hem igen. Mådde inte super så blev lite sovmorgon och trycka i sig frukosten (som vanligt dock). Kom iväg runt halv 12 tiden och stannade bara en gång på vägen hem, blev i Jönköping på A6. Kom hem och tog det lugnt. Kollade TV och chillade och sedan blev det att laga mat snabbt, blev jag som fick göra det, men inga problem för SuperCarro. Åt och glodde film hela kvällen sen snackade en snabbis med Jullan. Sen sov jag så sött :)

Söndag - idag, började med att sätta mig vid datorn här nere och plugga, måste för fan bli klar med projektarbetet snart, ska vara klart om två veckor nu nästan exakt, och jag vet inte riktigt vad det kommer att bli av detta......... dagen är inte slut ännu, mycket kan hände. Ska träna Kata sen och nu kolla lite tv, för pallar inte mycket mer. Plugga lite mer om en stund igen... HATAR SKOLAN =)

Kram

Lördag

Lördag var helt enkelt sjukt kul, var på Stefans 40 års-kalar. Cyklade sit, sa nej till att köra hem folk men blev så ändå. Massa skitsnack, skratt, sång och dans. Sjukt kul man kan ha åt vissa mäniskor :)

Söndag var lugn, sov i min säng kvart i 6 på morgonen så blev att sov till ett någon gång. Sen kolla lite tv och sitta ute i solen med syster. Sen åka till Jullan som var mäktat trött kan jag ju lova. Dagen slutade hemma hos mig med grillat med min familj och lite tv. Kollade på en rolig film som innehöll en syskonskara på 18 barn. WOW säger jag ju bara, x) Somnade tidigt på kvällen och tog det lugnt.

Måndag kommer jag inte ihåg vad jag gjorde just nu x)

Tisdag åkte till Holm med mamma och pappa, stod på ranschen och slog ett par bollar. Sen åkte jag hem och sedan vidare till Wallentin. Var hos henne en snabbis och sen kom jag med det braiga förslaget att åka till Tylösand och lägga oss på en filt, vilket vi också gjorde. Jätte mysigt var det att ligg i solen i det varma sanden för första gången detta året! Sedan tog vi oss en tripp till Möllegård och åt lite god glass. Sedan påväg hem. Hämtade min cykel hos Stefan sen lördagen, eller mamma cykel var det ju faktiskt. Hemma och tog det lugn och åt gott och sedan körde jag iväg till lilla Helena. Kollde datorn, tog en promenad och kollade en film, sen bar det hemmåt för att sova gott.

Idag försov jag mig, så setat och pluggat på idrottspsykologin som ska vara inne i morgon och som alldeles snart är klar!! ÄNTLIGEN!!
Har två lektioner idag och sen ska jag hem igen och plugga så mycket jag bara kan. Kata klockan 5 och sen kanske lite mer träning efter den är slut klockan 6. Sen hem och plugga och vila igen.

Torsdag åker man till Stockholm med familjen. Jag hoppas på att få köra så jag slipper sitta där bak och trängar x) haha, fan vad bra jag är ibland ;D Kommer hem Lördag kväll någon gång. Sedan plugga som ett as påsöndag och måndag!!! =/

PUSS, måste göra mig i ordning nu!

Jag måste ha ett jobb

Jag bli så förbannad när jag hör att alla andra har jobb och pengar när inte jag har det. När alla andr tjänar pengar så dom kan hitta på en massa skoj utan att få dåligt samvete för att de inte har pengar till allt annat de vill och behöver. Jag har sökt jobb nu en massa, och jagh ar jobb där jag antagligen inte ska jobba för de inte har något att göra åt mig. Jag blir fan bara ledsen!
Förlåt för allt tjaffs och onödigt, men orkar inte....
KRAM

"kuk eller fitta smakar lika gott i munnen" - Måns

Igår var en av de bästa dagarna någon sin och jag har umgåtts md några av de bästa gubbarna som existerar på denna planet. Först till Slottsmllan för att väntqa in vår fördtjänstbuss dagen till ära. Börjar med att Rasmus och Måns offrar min festis och kastar den som en amerikansk fotboll och Rasmus var rädd den skulle komma på bilen som Gary satt i och gå igenom fönstreet. Vi sa det att han inte är så stark, och han började lipa lite grand. Jag sitter fram vägen till Kristianstad, och jag tror jag ska vara ganska lycklig över detta faktiskt, haha. Tränade kata hela dagen och det gick fruktansvärt bra. Tror jag kommer döda Marko och jag tvingar honom att träna så här mycket. På väg hem satte jag mig där bak, på gott och på ont, men kul som fan var det. hem blev det att köra mig och tre grabbar till, pappa, Levander och Måns. Jag gjorde mig i ordning ochs en väntade vi alla med en gin och tonic i handen på att vi skulle ta oss till stan där vi skulle till Harrya och käka allihopa som varit med under dagen + Ference. Kom dit och det började som sagt som det alltid gör när både Rasmus och levander är med i samma rum. Jag kan inte förklara hur kul vi hade det, det var så kul att jag aldrig kommer glömma det! Måns och jag satt och snackade om folk vi hade gemensamt, vilket inte var så många dock. Lite senare ser jag henkrik gå in på toan. jag saäger detta till Levander och Rasmus och upp ut stolarna tillsammans med Måns flyger dom och in på toan. Ser Linus i baren och vinkar honom till bordet också. henkrik med flickvän sticker efter en lite stund eftersom de skulle äta hemma hos hans mamma, naww. Linu stannar kvar och det visar sig att han tränar inteför bamatör body building. Fy fan vad coolt, jag ska dit och titta med Måns om jag är hemma då. Så jävla grymt det ska bli. Måns kör oss på sin motorcykel dit då, helt underbart om det bli av. När gubbarna skulle dra sig hem stack Måns och jag ut på stan. Blev inte som var tänkt, vi hamnade på Asian place, men det blev bra där med. Träffade några stycken och sen så blev det ganska lugnt. Vi satt och snackade och hade det sjukt trevligt. asian stängde och vi började röra på oss hemmåt via Slottsmöllan där han har sin cykel som han senare cyklade hem på. Först gick han med mig hemmåt efter en kisse-paus. Och på tal om det, fy fan vad den människan kan kissa. Då menar jag inte långt, ofta eller något sådant, utan högt och med tryck. Jag kan inte förklara detta utan bilder, vilket vi har på en kamera som Levander just nu har hemma hos sig. Men bilden skall även hamna hos mig innan jag dör.

Det var en helt lycket dag som jag länge kommer minnas. Detta gäng går inte att beskriva med ord, de går bara att förstå genom att umgås och se dom. Stäng inte in dom i ett rum tillsammans, de dödar varandra till slut!!! :D
PUSS

PIUSS

det känns så ensamt...
helena, vi måste fan fixa det snabbt, haha. på direkten!
usch och fy, vad ska vi annars ta oss till ?? :O

vad ska vi ta oss till ?

I morgon bär det av till Kristianstad, ska på kata- kurs, judoläger, dock bara över dagen.
Var över hos Helena en liten stund innan, satt där ett tag och fick hema mina grejer äntligen :) hehe. Tänkte att jag kanske behövde något som låg där, har nog två omnyten däri som jag kannske skulle vilja ha på mig på middagen i morgon när vi ska ut och äta alla som varit i Kristianstad.

Jag ska nog lägga mig och läsa snart, egentligen borde jag läsa på religionen... men fy fan vad det är tråkigt! Stockholm på torsdag också, ska bli skoj faktiskt! Hoppas jag får köra en bit sås lipper jag sitta och trängas med alla i baksätet, fy fan vad jag hatar det, ska se till att jag får sitta fram mycket =) Ska gå på stan en del tror jag, får dock inte köpa så mycket efterson pengarna tryter, as usual :O men vi löser detta på ett eller annat sätt, men det är alltid kul att bara få gå och titta lite också! :)

Nej, nu dags för att polera tänderna,
PUSS

Skärtorsdag

pratade om hur judon kan se och låta misstänksam igår efter träningen för de som inte tränar judo. vissa står med hakorna i golvet... varför förstår jag inte?  

haha.


 
ska till helena om en liten stund och hämte grejer där som jag haft där sen i fredags. sedan ska jag inom andrea en snabbis och hämta smycker-grejerna och pengarna. ska se om jag kan snickra ihop något fint av det som finns kvar.

Glad Påsk på er alla om jag glömmer det på lördag :)

PUSS

ehm..... snygg !!

 


 


 


 


 

ändring

så klart så blir dagen inte som planerat, men det är vi ju vana vid nu vid det här laget =) haha
pluggar senare, nu till rasmus.


PUSS

orkar inte, jag är så orolig hela jävla tiden och jag vet inte vart fan jag ska göra av den!
jag orkar inte och jag vill inte att det ska bli som innan, vill ha det bättre.
och kan det fan inte sluta tjuta nu??? :@

måste lära mig lägga in fler bilder

Sitter och pluggar, har sjukligt mycket vill jag lova! Vill få gjort en del idag och i morgon så kan jag kanske träna ordentligt med kata sen! Men jag tror inte på den idéen heller!!

hatar skolan!! =/
PUSS
men saknar sommaren !

jag och linnea på morfars uteservering sommar 2008
(ändrade felet linnea :D)

Hallå. Hallå. Gå. På. Tå.

God kväll på er.
Hoppas allt står bra till. Hemma nu, varit i Hylte lördag - måndag. Det har varit himmla mysigt. Har varit på utflykt till Kungsbacka, ute och myst och fixat i solen, träffat Elin & Kicki, kört fulla människor och haft det sådär som man ska ha det, bra. Har lov nu, och det är underbart, men som vanligt sitter jag och grubblar över hur kort det är fastän det bara har börjat än så länge. Är ledig både månsdag och tisdag nästa vecka också, fast jag är dock ledig varje månsdag nu framöver tills studenten! GOTT! Känner mig lite trött faktiskt, men ska försöka vara uppe någon timme till i alla fall, inte allt för länge för ska försöka komma upp tidigt i morgon så jag får saker gjort. Ska försöka träna, plugga, träffa Rasmus (kanske även Elin), städa snabbis på mitt rum, byta lakan etc... Hoppas på lite småfint väder också så kanske jag kan sätta mig ute en stund och njuta. Har inte varit uppe på mitt rum än, medvetet, orkar inte. Kommer inte riktigt ihåg hur jag lämnade det, och hörde innan att mamma hade varit inne där och ibland vet man inte hur folk lämnar det de kom till. Men det är bara att lära sig handskas med och hålla tummarna för det bästa. Jag höll på att glömma mina solglasögon i Hylte, jag hade kannp klarat mig utan dom kan jag meddela er. Det är en av mina topp-5 grejer <:)

KRAMAR

slutt

Efter utgång igår så tog jag mig upp ur sängen klockan 8 i morse för att ta mig till hylte och sedan vidare till kunsbacka. Vi ses kanske där, puss

mycket svart och lite till, och på det mycket helg





Helenas skånekompisar kommer idag. det ska bli sjukt kul att träffa dom, Helena är glad, glad, glad, haha, inte konstigt dock! :) Ska hämta dom på stationen sen tror jag, ska ha båda hennes bilar, får hämta den ena sen, jaa... aja, vi löser det sen skulle jag tro. Så det blir festa ikväll, ruksigt kul ska det bli! :D
Sen i morgon blir det att ta bussen till Hylte, måste ta 9 bussen från mig härifrån.... på morgonen.... Sen så ska jag följa med Jullan till Kungsbacka, antingen sova över där eller åka tillbaka till Hylte. Elin pratade om fest.. hmm... JAG ÄR PÅ! ;D Sen så blir det att träffa Elin lite grand, Kicki kanske och vem vet vilka man råkar sig på där uppe.

Måste egentligen plugga, ska nog göra det, för det är inte jätte mycket kvar nu. Ska till religionen sen och redovisa. Shit, måste packa klart för helgen, för jag kan ju nätt och jämt lova att jag inte kommer packa på lördag morgon, hahah!! Antagligen blir det att gå hem i natt också, och alla vet ju hur det går för Carro då. Men jag kanske kan cykla, cyklen står ju faktiskt hos Rasmus. Ska ta mig ett snack med den dära och se vad han har att säga dagen till ära. han svarade ju inte igår när ja ringde den lilla token. Saknar nig den dära, vad an, inte hört av honom på jääätte länge nu. VAKNA NU!! :)

Hunden hade varit och ätit på innehållet i min papperskorg igår när jag var och pantade, så nu har hon fjäskat gris till mig sen dess. haha. Fast hon slutar nog snart när hon märker att jag inte är arg på henne längre. Det är ganska härligt. Nu när man haft Ellie i snart två år så märker man verkligen hennes  personlighet, och hon är helt underbar, inte helt olik mig..........


PUSS

vackert väder gör mig glad

igår var en helt underbar dag och det kändes som sommar nästan. gick upp, var jätte glad, gick till skolan och hade idrott, kom hem, fikade och solade och sen vid halv fem bar det av till judoträningen och efter detta skjutsade pappa mig till sporthallen för att jag där skulle träna handboll. Hade redan bak på låret i ena benet, och fick under handbollen en lite värre sträckning på framsidan av det andra. kul,kul. Så det blev inte jätte mycket handbollsträning för min del, tyävrr!!!

Ha en underbar dag för än så länge lyser solen, puss !

1 april

och jag vet vilka jag inte ska prata med alls idag =)
RSS 2.0