Lördag

Idag är det då lördag, och jag sitter hemma... det är inte varje lördag jag gör det ni, nej, det kan jag lova. Och inte gör jag det frivilligt heller, haha. eller jooo, lite kanske. Skönt att bara vila och de flesta verkar på ganska bra humör här hemma faktiskt. Det gör mig på bättre humör. Igår var tejerna hos Wallentin. Alle eller Josefine var dock inte där men istället kom Hampus, hehe. Vi fick tacos och hallonmuffins till mat och efterrätt. Sedan så spelade vi Guitarr hero, eller bandit rock var det ju för hon hade ju faktiskt trummor också :). Vi spelade till slut plump och det slutade med att jag, Helena och Hampus spelade "hej knäckt" vilket var hur kul som helst, Helena och jag satt och grät, så skoj hade vi! hahaha!! Super mysigt hade vi i alla fall, så tack för kvällen :)
Idag har jag körit lite bil, sett min bror spela match, varit och handlat, plockat undan lite på rummet, haft sovmorgon och inte så mycket mer än så länge. Antar att det blir att sitta med familjen framför melodifestivalen med grönsaker och dipp ikväll. Kanske tar en promenad också, men hunden antagligen, men vi får se. I morgon blir det att köra bil med Marko, sen ska jag försöka plugga. Och försöka är verkligen ordet. Pallar inte, vill inte, har ingen motivation eller något annat som man behöver heller till att ta sig att plugga typ.

PUSS
- vet inte om det blir Stockholm, sa idag att jag skulle följa med och fick familjen att åka på torsdag, men vi får se, blir la antagligen det.... =/

det är pinsamt....

Fan vad jag är otränad just nu... vill tillbaka då jag var duktig opå att träna och verkligen klarade av ett pass och ha roligt rakt igenom det också! Längtar tillbaka....... Har ont i ryggen så kan inte göra alla grejer vi gör på idrotten och så vidare, blir galen, jag blir ju fan inte bättre av att ligga och inte göra ngt. Nu är det dock så att jag inte inte gör något, men känns så ändå när jag inte kan göra allt som alla andra kan typ....  Ikväll blir det att träna kata med Marko eftersom jag ska hjälpa honom med att ta sitt andra dan (andra svarta bälte). Jag ska bli kastat hela tiden...... aja, blir la payback xD haha. Dock så ska han göra 5 serier, och jag gjorde ju bara 3....... just fan, det påminner mig om att jag måste kolla igenom lite grejer tills nu......

PUSS
- good old times

RAW

det sägs att tjejer gillar farliga killar
sen dess har jag sagt att jag har aids

alla svarta ser likadana ut
förutom eminem
det är ngt särskilt med honom

hur ska man ta mig
nä, men prova bakifrån

ni ser lite fejk ut här idag, jag menar brösten
....
nej så klart det är dina egna, de är ju så små

ge en man en fisk och han är märr för dagen, lär en man att fiska och han är mätt hela livet
ni vet de barnen med uppblåsta magar som envisas med att bo i öknen
jag ska skicka dom min fiskeutrustning

Saknar mina kära småkusiner, dom är helt underbara!! <3 :)

Klar med delproven för teorin nu, känns bra. Gjorde inbromsningen nu idag på körskolan och i morgon har vi körlektion igen. Ska bli skönt faktiskt!! :) Körde med Jonny idag, inte gjort det innan, jag undrar varför!! Han är hur härlig som helst, hade skitkul !! Sitter vid datorn nu sen ungefär en trekvart sen. Väldigt längesen jag satt vid datorn och gjorde... ingenting... internett har krånglat, min dator är seg som en sköldpadda och jag har inet haft lust eller tid till det heller. Inte för att jag har så mycket mer tid till det nu, nu skiter jag bara i det som jag borde göra. Dock så är detta också en liten belöning till mig själv eftersom jag varit så duktig idag (A) hahaha. Ska träna sen, nu orkar jag inte mer här...

PUSS -
scheisse vad jag saknar dig!

idag börjar verkligheten igen

och jag vill tillbaka till min fantasi .....

Jag kommer inte ihåg vad jag ville skriva som rubrik

Gid upp vid halv åtta i fredes för att jag klockan 10 skulle väcka Jullan, underbart =)
Vi åkte till slut till bopwlinghallen där VI skulle träna, var faktiskt ganska skoj, haha, fick ju lite coaching också :D Sen så blev det att vi åkte och handlade och sedan hem till henne igen. Gjorde inte mycket, inte mycket alls faktiskt!! Kollade på TV, åt, sjöng sing star och åt och drack gott =) eller gott och gott :S haha!!!
Gick och la oss tidigare än någonsin eftersom båda var halvt döda. Upp desto todigare typ, vid 9. Skulle till stan för fira min bror och Anders och innan det skulle Jullan handla present till Anders med, haha. Åt lite grand och träffade Nisse med hos familjen Nilson och sen hem till mig för att äta smörgåstårta och prinsesstårta :) Jag överföll min bror och Jullan sov i soffan med resterande av min familj, hahah!
Sen så åkte vi och beställde mat och lite och kollade sedan på Melodifestivalen hos hennes föräldrar medan de var i Hylte. Admir kom också och tittade lite på´tv och tillslut kom de som faktiskt bodde där hem också i snöstorm. Hem fick jag som tur skjuts. Fast.... när jag kom hem gick jag ut med hunden i snöstormen vilket var underbart. JAG GJORDE SNÖÄNGLAR, OCH DOM BLEV JÄTTE FINA!!! Sen kom Douglas ut och vi 3 hade snöbollskrig :D
Idag har jag lagat lite kläder, så nu kan jag använda dom igen, skönt. Så kanske jag kan vänta ett tag till med att köra kläder och sprara lite på de väldigt få pengarna jag har.

KRAM PÅ ER ! (?)
- jag drömde en grej. är det saker man vill ska hända som man drömmer?
jag tror nog faktiskt inte det.

jag kommer aldrig bli som alla andra, för jag vill inte bli dom

  

Jag hittade fördelsedagspresent till lillebror idag, jätte tråkig, men har tyvärr inga pengar och just nu ingen fantasi till något bättre. Får hoppas att han också tänker på att det är tanken som räknas.... men jag ska nog inte hoppas på för mycket ^^ haha. Får la göra det bästa av situationen :) I morgon ska jag till HYlte, det blir att gå upp ganska tidigt, vill vara där ganska tidigt med så får skylla mig själv kan man la säga. Ska försöka hinna duscha innan jag ska iväg med och inom Espresso House för att få en kaffe och ngt gott, så blir en tidigare buss ändå, hehe. Nej, nu ska jag ta ngt lätt att få i mig så jag kanske kan må lite bättre. Sen blir det rummet, fortsätta med städningen som jag håller på med och sen packa till Hylte. Nej det är inte mkt jag ska ha med mig, men ändå. Och om jag gör det i morgon glömmer hjag minst hälften. Och då gäller det verkligen att hålla tummarna för att jag inte behöver det jag har glömt =)
PUSSSSSSSSSS - jag hoppas jag ser dig snart !

nyöppnade och sovsvullna ögon

När jag vaknade och tittatde ut med mina nyöppnade och sovsvullna ögon var det vitt. Det har snöat i natt, och de gör du även nu med. Jag har varit på väg till stan i minst två timmar nu, ska försöka hitta en present till Douglas, han fyller 16 på lördag. I morgon blir det att åka till Jullan äntligen, ska bli skönt att komma bort härifrån och få träffa henne!! Igår hade jag superduper kul med min syster. Dagen började med att jag var på körskolan och körde lite bil, kom hem och åt lite grand och kollade på tv en aning. Jag la mig sedan på min fina matta och pluggade på projektarbetet vilket, faktiskt, gick väldigt bra. Syster kom in på rummet efter en timmes tid på ett ungefär och vi snackade en massa och hade det underbart kul. Till slut kom jag på den underabra idéen att vi skulle ta ner mammas gamla kläder som hon har i en låda på vinden (eftersom Douglas redan hade öppnat den och så ^^). Så detta gjorde vi hela eftermiddagen, provade mammas gamla kläder sen 80 och 90- talet, haha. Mamma har ett antal byx-kjolar, långklänningar, rysch -kläder och lite annat skoj. Hittade en del som vi tog ner och ska försöka använda nu till sommaren, eftersom nästan allting var sommarkläder. Men kul hade vi vill jag lova och kort togs det ;D haha!!!

PUSS
jag är ett tappat barn

Låt mig tänka en sekund bara

Försöker jobba på mitt projektarbete, men det går sådär. Det är så fruktansvärt tråkigt. Jag är seriöst gråtfärdig över denna skiten, just så tråkigt är det just nu. Jag känner mig bara stressad över det och att jag vill ha klart det så snart som möjligt. Jag kämpar på och försöker, vad mer kan jag göra? Tränade inte igår föresten, hade ingen lust. Istället kom Rasmus hit och fick smaka på Paj som jag gjorde, lite för snabbt och lätt tycker jag nästan, men rusktigt god var den. Ni vet Felix 2-stegs paj :) IGår var en sådan dag då jag inte gjorde ett skit, förutom träffa Rasmus två timmar på kvällen typ, haha. Sjukt träkigt var det, men idag är det annat... jätte mycket roligare vet jag inet om det är, men jag gör i alla fall något. Ska träna ikväll med. Körde med Marko innan. I morgon blir det körskolan.............. Jag behöver kissa, så jag ska nog gå och göra det nu tror jag. Egentligen oirkar jag inte, tror jag går till toan där nere, det är så kallt på den här på övervåningen..... PUSS - Jullan, du är helt underbar :)

SISTA SPORTLOVET

Igår var hur trevligt som helst!!
Åt på Harry's med flickorna, Helena, Josefine, Alexandra, Sandra och Syren. Wallentin och Hampus kom lite senare. Vi åt och hade trevligt och snackada en massa skit egentligen, men massa annat med :) Gud vad trevligt man har med dessa människorna, tack för igår!! :) Idag äre mindra kul. Vaknade vid kvart över elva, jävlar sicken drömm jag hade, den var sjuk, fast lite rolig ändå, komisk. Saker som aldrig skulle hände hände där, hahaha. Komiskt. Gick hem senare, snackade med Jullan på vägen. Tack gode gud för det tror jag. Märkte att jag var så mycket mer mörkrädd än vad jag trodde att jag var, scheisse, det var inte skoj!! -- Jag ser en, en sån där, snö något. Du vet, en sån som... den är inte stor, men den är där. En sån där som man får när man skottar snö.. typ skottar hög... hög... EN SNÖHÖG!!! Hahaha, ja, vad säger man? .... Dammsög nyss, så lite duktig har jag varit, på mitt rum alltså. Funderar på att äta något snart.Jag är hungrig, men jag mår illa... sugen på sådant som inte riktigt är bra för mig, typ socker, bl.a. :P hehe. Ikväll vet jag inte om jag ska träna, känenr att jag skulle vilkja vila lite från träningen coh träna i morgon istället. Kan g¨å och titta kanske, men inte mer. Har ont i min arm med, ficknog en smaäll på muskeln i underarmen i lördags så får se. Kan inte greppa ordentligt tror jag, men som sagt, vi får se. Usch, nej, nu måste jag göra något innan jag typ, kollapsat eller något i den stilen. Ha ett trevligt lov, det komemr jag nog tyvärr inte ha... =/


PUSS
jag är otrolig, jag blev så lättad!

Svenska Junior Mästerskapen

Kom 3:a i helgen på Svenska Junior Mästerskapen. Jag hade riktigt skoj uppe på mattan, jag var glad, jag var riktigt glad och hade riktigt skoj. Jag är stolt över mig själv att jag gjorde så bra matcher som jag gjorde med tanke på den lilla träningen jag har haft, tre - fyra veckor har jag tränat och att det ändå gick så bra. Tränade ju ingenting på hela hösten, så läs och beskåda ;)
Ikväll blir det ut med flickorna. Vi ska äta på Harry's ikväll och prata och ha det trevligt, ska bli jätte mysigt :)
Innan dess skall jag till judohallen och så ska vi ta kort på oss medaljörer sen lördags på JSM:et. :)


PUSS
Kunde inte hjälpa att jag kände så, men det är så det är liksom. Skrattretande.

P.S. Glad alla hjärtans dag i efterhand <'3

TÄVLING. VI ÄR 7 STYCKEN, BETYDER 6 MATCHER :)

Jag beklagar mig över att jag inte tränat så mycket som jag kanske borde, men jag har egentligen inget att förlora, eller? Jag vet att  jag kan om jag tränat, varför skulle jag inte kunna nu? Jag vet jag kan det i huvudet. Om jag bara har huvudet med mjig i morgon så kan det går bra. Bara jag gör bra matcher.. eller egentligen är det inte det jag tänker just nu, men det är vad jag vill tänka och vad som jag vet att jag kommer vara nöjd över om jag gör. Bra matcher alltså, sen kommer resultatet i andra hand....
Ska i alla fall bli riktigt kul att tävla, men nervös är jag, det kan jag lova. Men skoj ska det bli :)


PUSS - no asps :)

Junior SM - Stcokholm

Nu tar jag mig hemifrån till judohallen. Ska väga mig innan jag sätter mig i bilen och åker till Stockholm med resterande. Ska tävla, ÖNSKAR MIG LYCKA TILL OCH HÅLL EN TUMME FÖR MIG, SNÄLLA !!!! Kan liksom behövas (A) :P

PUSS

Sweetiesweet :)

10 bevis på att du är kär.
1. Du känner dig avundsjuk när du ser personen med någon annan
2. Du kan läsa sms från personen om och om igen
3. Du känner dig ibland lite osäker när du är med honom/henne
4. Bara av att höra hans/hennes namn ler du
5. Du kan sakna personen, fast ni precis har träffats
6. Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen
7.
När ni är med massa andra, fokuserar du bara på den personen
8. Du älskar att känna personens lukt
9. Du ler för dig själv när du tänker på honom/henne
10. Medan du läste detta, var det bara en person du tänkte på.




( Lillasyster ;) ) <3

LOV SNART!!!

Igår var det studentfest, hade kul :)
Tränade innan, skönt, gick riktigt bra på träningen, gud vad underbart det känns :)
Sandra och jag gjorde oss i ordning innan vi begav oss till Matilda där, hon var samt; Elin, Lisa, Rasmus, Jocke, Robban och Anita :D

I morgon är siat dagen innan lovet eftersom vi är lediga på fredag och hela nästa vecka :D
På fredaf åker jag till Stockholm, så i morgon blir det till att packa efter skolan, sen träna och sen får vi se om vi hinner med mycket mer....

PUSS så länge
fan vad jag kan vara rolig då,
kul att andra har skoj iaf =) <'3

Skönt att vara hemma, men bättre att känna sig hemma

Jag sitter och äter på pennan jag ritar med för tillfället. Jag suddade även bort allting jag precis skrivit, kände att det blev för mycket, för mycket av mig helt enkelt. Ska till judon om en stund, sitter och hoppas på att pappa ska träna så jag slipper cykla. Bara om jag har tur kör han mig annars....

Jag är ganska så tom, och jag har ny musmatta. Skönt att äntligen slippa den tjocka fula boken som matta till datormusen. Vad gör er glada?

PUSS -
Gud vad jag saknar er just nu, ni är dom jag känner mig bäst, gladast och tryggast med, och ni är alltid så långt bort från mig!

trött är jag och är alltid

Hade bara en lektione idag, gick ut med hunden i omrse och satte mig sen ner och svarade på en fråga på naturen. Har bara nästan allt kvar sen, underbart...
Sen så kom jag hem efter den timmen i skolan och satte mig vid TV:n i vardagsrummet och tittade på den hela eftermiddagen, gud så underbart det var att bara göra ingenting. Sen så senare så började jag städa lite på mitt rum och så och min översta låda i byråpn är nu äntligen städad, skönt att äntligen ha fått detta gjort. Antagligen fick jag lust med detta så jag skulle slippa plugga, och det var precis så det blev också, inte bra dock :S.
I morgon skal jag nog köra lite bil, sen kanske jag ska till Helsingborg, om jag pallar. Mamma ville på IKEA så tänkte jag kunde följa med. Dock så vill jag inte det för jag har inga pengar alls så kan inte köpa ngt, och jag vet hur jag brukar bli då.... :'((((

vet inte riktigt vad det är med mig, trött och hängig hela tiden. Antagligen bara för att jag vet att jag alltid har saker att göra, och det är saker som jag verkligen inte vill göra egentligen!!! Det tar på mig och det går mig även på nerverna!! Jag orkar inte med det, men vad gör man. Men skjuter upp det så man har ännu mer att göra. Det är vad man gör. Dock så får jag alltid gjort det om jag har press på mig med tiden, dock så blir det aldrig bra då... =/


PUSS
Miss- Lyckad

Balklänning

och alldeles, alldeles undebrart :)

Kom hem för bara en liten stund sen, varit och köpt min balklänning idag nämligen :)
Mamma och syster var med mig och tittade. Just nu känns det inte riktigt 100 eller så, men jag vet, med håret, sminkningen och allt annat som ska till så kommer det bli jätte fint!! Känns lite småroligt faktiskt att ha köpt balklänningen nu. Något som man har tänkt på i typ 3 år. Eller tänkt och tänkt, men man har ju kollat på de andra balerna tidigare, så man har ju haft sina tankar. Klänningen var inte mycket lik den jag hade tänkt mig, men det är inget fel på denna!!! :)


/ Carro

Jag skriver namnlös igen

Jag ska snart till skolan, måste bara göra mig i ordning en snabbis. Klockan är 11,19. Gick inte på idrotten idag, mår inte så väldans bra, och vi ska ha prov i geografi nästa lektion, 12,30. Tyckte att jag skulle försöka klara av det provet istället för att bara gå dit och sitta. Behöver verkligen bra på detta provet, så jag är måttligt nervös faktiskt, och jag har inte pluggat som jag skulle heller. Jag är hopplös, ett helt misslyckat fall emellanåt. Förhoppningsvis tar jag igenom mig skiten och hinner sitta i solen en stund någon gång då och då i alla fall. Har pluggat på geografin nu på morgonen i alla fall, och jag fattar det jag läser. Jag hoppas bara jag kan binda ihop alting sen på provet till ett eller flera vettiga svar på frågorna på provet, eftersom det är det som räknas, och inte prestationen. Dock så skulle nog prestationen fått IG ändå, kanske et + i kanskten också, men det är kanske som sagt. Jag klara bara av att plugga när det snart är dags för prov eller inlämning, pluggar bäst i stress. Då får jag i alla fall något gjort!! Om det blir bra vett jag fan, men jag gör i alla fall det jag ska. Jag blir så trött på mig själva ibland så det är ju inte sant! Haha. Min mobil är min överlevnad just nu tror jag!!! Jag skulle inte klara mig utan en mobiltelefon, dock så vill jag ha en ny, en egen. Får se vad som händer den närmaste tiden! Mycket som jag vill ha, en del saker som jag också behöver, men det är ju faktiskt väldigt få saker =) Jag är en av de haigaste människorna jag känner tror jag. Jag vet inte vart jag ska ta vägen på den fronten. Bara ser och hittar massa saker jag vill ha, men vad fan har jag inte redan då? Varför kan jag aldrig bli nöjd? Varför kan jag aldrig bli mätt på ting? Det är seriöst hemskt! Jag vet i alla fall om det, nästa projektarbete är la att sluta vilja ha saker. Jag säger bara till detta; Lycka till! Haha! Undra om mammas cykel är hemma eller om Josefine har tagit den idag. Jag fattar inte varför hon använder mammas cykel och inte hennes egen. För min del är det för att min är det just nu halv punka på, och på kvällarna så vill jag ha lampa på cykeln, mina är trasiga sen ett (bra) tag tillbaka... well well. Nej, nu dags att dra sig lite grand i örat och sen sticka till skolan för att ha prov om ett tag. Önska mig lycka till, snälla, för jag behöver det verkligen!


Tack på förhand

PUSS

/ Caroline den tafatta

namnlös

duu.. detta är inte klokt :)
jag blir så glad, men samtidigt så ledsen.
jag vill kunna stanna tiden och bara tänka efter. det skulle vara toppen =)

jävla skitskolan ska jag till i morgon då.
måste plugga som ett as ikväll efter träningen. måste egentligen sticka nu.
jag ska fjäska för mammasen nu.


PUSS, misssss

Vad jag borde är inte vad jag gör, inte heller det jag heter i efternamn. Vad jag vill är inte vad jag gör, och inte heller detta som jag heter i efternamn. Kalla mig Carro, vem gör inte?

Borde fortsätta med att plugga på geografiprovet, men just nu har jag blivit väldigt trött!! Blev ingen skola idag för jag övningskörde ist, pluggade körkortet, körde ännu mer och sen pluggat på geografin, ätit lite grand och lyssnat på musik.


Bara 4 månader kvar av detta "liv", men jag kan ändå inte motivera mig till att göra det jag behöver göra. I morgon hoppas jag verkligen att mamma kommer ihåg vad vi planerat tills då. Annars kommer jag inte att bli glad på henne, det kan jag verkligen lova er!! Just nu lite småsur på syster, hon har bakat, vilket gjorde att jag åt av det hon bakat... kladdkaka... har så förbaskat ont i magen nu bara för det. Och jag som ska träna ikväl... igår tränade jag, det skulle gått bra om... fan, FAN!! Jag hatar att jag är sån här, men det är faktiskt inte riktigt bara mitt fel. Bara för att han aldrig riktigt lyssnat på mig de senaste 4 åren är inte mitt fel. Bara för att han inte kan ändra på sig bara för han är 60 år och dum!!! ...


Jag får fan inte glömma låna om psykologiboken fan, shit. Lägger den i väskan direkt!!! Så, nu ligger den bredvid väskan så jag inte glömmer den i morgon =) hahahahah!!


Jag vill ha skoj!! Jag vill gå ut, dansa, ta en promenad, gå och bada och sola på stranden, träna, springa, leka lekar, spela spel, hoppa runt, dra skämt, spela kort, sitta vid datorn, se på film, lyssna på musik, baka, laga mat, läsa en jätte bra bok, måla, skriva, rita, bygga sandslott, picknik, cykla, ha vattenkrig, gå i gräset barfota, använda mina sommarkläder, etc.
= Jag längtar helt enkelt till sommaren. Vill ta studenten helt enkelt och ha ett annat liv framför mig. Inte för att det är något fel på det jag lever i nu, förutom skolan (!!!!!!!!!!!) Hahaha, så kan det gå =)

Jag vill skriva jätte mycket just nu men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag skulle kunna skriva så mycket skit så det är inte sant (SKIT, SKIT, SKIT, SKIT, SKIT, SKIT, SKIT, SKIT, SKIT, SKIT, SKIT, SKIT, SKIT, SKIT, SKIT, SKIT, SKIT) men det blir ju näst intill bara bajs =)


♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

Jag önskar att jag kudne sätta mig ner i ett rum, plocka fram alla mina pyssel- och målargrejer och bara göra vad jag kände för. När jag är klar för dagen, går jag bara därifrån och låter alla prylar ligga kvar där jag lämnade dom. Sen nästa dag så går jag in igen och fortsätter med det jag gjorde. Just nu har jag ingen tid eller plats att vara på för att ens kunna måla känns det som. Jag vill inte vara på mitt rum om det skulle skvätta och ha sig, och där vill jag inte ha det liggandes, vart ska jag då vara liksom och göra allt annat jag vill göra.. som sova.... sitta vid datorn... titta på tv...... sova på mattan..... öhh.. sa jag sitta vid datorn? Men ni fattar la, det hoppas jag iaf, haha!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Jag är två stycken, och dom två stycken går inte riktigt ihop.


PUSSELIPUSSPUSSI <'3

Jag önskar jag kunde skiljas med mig själv


Tjejmiddag med flickorna :)
Spelade singstar, Buzz och ngt annat spel. Åt, kollde lite tv och hade det
allmänt trevligt !! :)

 
Middag med familjen i lördes innan utgången.
Mycket trevligt måste jag faktiskt säga!!
Inte världens godaste mat, m en sälskapet var la helt okej ;D

 

 


- Caroline -

Grejen vet jag inte vad den är. Men.
Jag känner inte mig själv. Jag gör inte det.
Inte alls. Jag är inte den jag trodde jag var.
Förlåt!
Men jag saknar er!! :)
<3
PÖSS !!

(Junior SM den 14 februari i judo)

Antingen tänker man för mycket, eller så tänkar man inte alls. Jag förstår varför inte ordet lagom är översatt till andra språk, för det existerar inte!

Mormor och morfar kom precis hit, de övernatter och åker i morgon igen. 
Ska alldeles strax ta min cykel och cykla till träningen. Träna är bra för hälsan. (Har jag hört!)
Var på handbollen idag (min enda lektion =)). Gick ganska bra faktiskt. Sen så åkte jag hem, tog lite mat. Har faktiskt setat framför TV:n hela dagen. Även med geografiboken i knät och läst på till provet som vi har på onsdag. Nu efter att ha läst mina mail vet jag också vad det är jag skall kunna till provet, lysande ju :)

Musiken har öst över mig hela dagen, undebrart! :)
Nu ska jag bara skaffa hem den så jag kan lyssna på den permanent.... eller ... jäjä, ni fattar vad jag menar =)

Nej, nu är klockan halv, måste hinna packa, ta mig dit, byta om och komma in på mattan innan klockan 7!! :)

PÖSS
jag har inte glömt dig, nej! 

<'33

Jag är bakfull

Gårdagen: Körde bil med Marko, vilade, middag med familjen, ut med Allex & Jullan m.fl.
Dagen: Studentmässan på Wapnö, handbollsmatch, sova... nu här (datrorn).

Sitter och klämmer på en agressionsboll just nu. Den är svart med en silvrig märkning av en dödskalle.
Jag vill ha en ny mobil, en egen, och jag vet tom vilken jag vill ha nu =)
- W198i

Vad har ni gjort i helgen?
Glöm inte att jag finns!

PÖSS
never dead, always alive

RSS 2.0