Tjejkväll ikväll med flickorna :)

Vad väljer du att vara, tjock eller fattig?
om du måste välja!!

Kollade semifinalen danmark-frankrike.
äntligen fått våra kanaler nu, måste kissa.


PUSS
myyys :)

Skolan

nu... :)

en promenad skulle vara skönt. gick i morse med hunden och mp3, mysmys :)

Min dator cp:ar sig som vanligt så tar lite tid av mamma som sitter vid den här nere.
Spelade handbollsmatch igår, det gick ganska bra tycker jag. Jag gjorde till och med 2 mål. Med tanke på att jag inte tränat handboll på evigheter ochs pecellt inte med laget så blev jag lite förvånad ^^. 
Vi vann med ett mål, gott :)
Speciellt eftersom de förlorade de senaste matcherna och vinner närj ag var med nu x) haha, vadå tar åt mig äran (A) Ni Äsch, jag bara skojar ju. Jag gör inte så mycket på planen, mest springer fram och tillbaka.

Lugna dagar, men ganska tråkigt, får inte gjort det jag behöver....


PUSS
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Allting går så segt och jag har inget kvar

Kom hem från skolan och träffade min syster i dörren som också kom hem från skolan. Vi gick en promenad med Ellie. Sen gick vi in och hon försvann. Hon hittades senare i trappen med Carro som hon hade varit och hämtat. VAr med dom hela eftermiddagen och skrattade och hade skoj :)
Sedan stakc lillasyster och jag till Friskis, skulle dansat, men blev gymmet. Vi var rädda för att det skulle vara vi två och tanter/gubbar. Men det var det inte såg vi sen, så vi går nästa vecka istället =)
Sen så tränade jag judo. Det var dock inte skoj, eftersom vi var så få på träningen. Han som höll träningen idag har jag lite svårt för. Han anser sig kanske inte vara det men hans kroppshållning säger det, han är snart utbildad polis, så det är kanske itne konstigt, men han har alltid varit sådan dock. Gillar inte riktigt när han håller i träningarna och så då, men han kan vara bra ibland med antar jag :P haha.

Skola i morgon igen då, onsdag... snart helg =)
Ska till Söndrumshallen i morgon på idrotten, pallar inte. Då måste jag ju cykla fram och tillbaka och stresa för att hinna i tid till allting, suck....


Jag känner mig uttorkad, eller uttorkad på vardagen och "det verkliga livet". Jag vill bara ha helg hela tiden, då kan jag rymma iväg och tänka på annat.


PUSS.
Undrar om jag gjort ett misstag?
Om du läser detta, vilket jag vet du gör, ibland i alla fall... så är det bara för att jag kan inte glömma längre. Det sitter i hjärnan och är som vardagliga livet. det är därför jag blir som jag blir ibland. <33

Elephant Love Medley

Ewan: Love is a many, splendored thing. Love, lifts us up where we belong, all you need is love. 
Nicole: Please, don't start that again.
E: All you need is love.
N: A girl has got to eat.
E: All you need is love.
N: She'll end up on the street.
E: All you need is love.
N: Love is just a game.
E: I was made for loving you baby, you were made for loving me.
N: The only way of loving me baby, is to pay a lovely fee.
E: Just one night, give me just one night.
N: There's no way, cause you can't pay.
E: In the name of love, one night in the name of love.
N: You crazy fool, I won't give in to you.
E: Don't leave me this way, I can't survive, without your sweet love, oh baby, don't leave me this way.
N: You'd think that people would have enough of silly love songs.
E: I look around me and I see, it isn't so, oh no.
N: Some people wanna fill the world with silly love songs.
E: Well what's wrong with that, I'd like to know, cause here I go again!
Love lifts us up where we belong, where the eagles fly, on a mountain high.
N: Love makes us act like we are fools, throw our lives away for one happy day.
E: We could be heroes, just for one day.
N: You, you will be mean.
E: No I won't! N: And I, --I'll drink all the time.
E: We should be lovers. N: We can't do that.
E: We should be lovers, and that's a fact.
N: Though nothing, would keep us together.
E: We could steal time...
Both: Just for one day. We could be heroes, for ever and ever.
We could be heroes, for ever and ever. We could be heroes...
E: Just because I-e-I, will always love you.
N: I-e-I (both) can't help loving you.
N:How wonderful life is...
B: Now you're in the world.
Moon: Que viva la fuerza del amoooooooooor!!

olydig flicka med läppglanset i högta hugg

Åkte till Hylte i lördags och kom faktiskt hem idag. Det blir som det blir ibland, men och utan anledning.
Lyssnar på musik på min mp3 just nu, det är skönt att stänga inne sig ibland och bara vara för sig själv, som vanligt tända ljus med, dock bara ett idag för jag pallar inte springa ner och hämta fler värmeljus.
Planerar veckan och skriver sms. Planerar ett par träningspass på gymmet, judo, skola etc. Vet dock bara inte om mitt gymkort fortfarande gäller eller om jag ska behöva köpa ett nytt. Det gamla har väl inte använts allt för flitigt, men det kommer behövas nu tror jag, kanske inte. Men skönt att kunna ha den möjligheten att gå till gymmet att träna också!
Just nu luktar jag illa och behöver duscha =) Ska snart, när jag tagit mig orken efter att jag är klar med detta.
Jag vet inte vad jag känner längre, jag vet vad jag tycker och tänker, och jag kommer ändå ganska så ofta fram med svar på det också nu för tiden, men om jag gör det jag borde, nej. Varför är för att jag inte vågar, men jag vet inte vad det är jag är rädd att fölora.
Åhhh, lyssnar på en helt underbar låt, ääälskar den! Nicole kidman och Ewan McGrego med Come what may eller något åt det hållet. Den är med i Moulin Rouge, så ni vet menar jag!
Nej, dags att försöka komma igång med arbetsrutinerna, och ja, det är duscha och göra mig fräsch jag menar x)
bilderkommerkanskesenareomjagorkarochharlust,blevdockintesåmångaihelgen,mennågraeftersomkameranändåvarmedtyp.

PUSS
Tack för att du alltid ställer upp, du är helt underbar och jag vet just nu inte riktigt vad jag ska ta mig till, men jag får, som vanligt, skylla mig själva!

Magen vrider sig ut och in

När skrev jag senast?
Skit samma, spelar ingen roll just nu, orkar liksom inte riktigt bry mig. Jag är typ sjukt glad över att mitt internett har börjar fungera lite mer som normalt nu, nu tar det inte en halvtimme att komma in på en sida eller så, nu tar det bara 10 minuter =) underbart ju!

I eftermiddag blir det Hylte, saknar det. Där är det inga bekymmer för mig, där är det lugnt och tryggt!
I går träffade jag Jullan efter skolan och på kvällen var jag hemma. Jullan hämtade mig i skolan, sen åt hon på Max och jag tog en kaffe där. Vidare hem till mig och glodde på tv. Hon skjutsade min lillebror till hans träning och vi for hem till hennes päron. De skulle iväg sen så jag åkte hem. Kollade på Let's dance., plockade undan.. pratade en snabbis med jullan.. sen inget alls. Kom is äng runt midnatt och somnade strax därefter.

Idag vaknade jag av min klocka som jag ställde på klockan 9,00. Gick upp nästan direkt (behövde kissa!!). Kände inte för att gå och lägga mig igen eftersom jag hade planerat att plugga och träna. Pluggat har jag gjort, det har jag verkligen, det kan jag till och med bevisa :) Sen så ´åt jag frukost och sen har jag varit ute med hunden.

Ska snart duscha och packa en snabbis och sen ta det lite lugnt eller något. Ska nog ta halv 3 bussen här hemmaifrån. Köpa en kaffe eller något och sen ta bussen till Hylte.
Kommer la hem i morgon och sen så blir det nog att plugga ytterligare, dock på körkortet tror jag. Eller om jag gör det efter duschen.
 
Innan jag åkte till Hylte med Rasmus blev det en moccah latte på
Espresso House och sen en varm choklad till Rasmus ^^ hehe.
Puss så länge.
Jag saknar dig, med och utan anledning

full av skit

jag känner mig tom

Jag behöver verkligen en ny mobil!!

Jag har haft en pissdag hitills och den kommer inte bli bättre!!
Jag saknar en viss person och jag fattar inte varför. Eller jo, det gör jag nog lite grand. Den personen hade inga förutfattade meningar om mig, men nu vet jag inte längre....
Önskar bara att det var som det varit och inte som det, men det kanske bara är jag?
Alltid blir det inte som man vill att det ska bli och ibland gör man bort sig helt enkelt.

Nu så vet ni vilken hemsk person jag kan vara.
puss för så länge 
*  *  *

vad vi vill är inte alltid hur det blir

jag behöver massage, men det är inte det enda jag behöver

Vad var det som var så roligt med det?

Äntligen har mitt internett börjar att bli använtbart igen. Det har varit segt som fan eller så har det inte fungerat alls, så det har inte bliviti mycket användning av datorn...

Sitter just nu hemma, mår inte prima. Vill orka träna ikväll så tänka kanske bäst att stanna hemma från skolan, sova och inte göra mycket. Sitter dock och pluggar lite på Projektarbete då jag kom på att jag är jätte stressad över det. Men har kommit igång rejält nu och det känns faktiskt ganska så bra. Har lagt upp en plan som jag hoppas jag kan följa också.

Judoträningen igår var rikitigt skoj. Jag känner att jag kan och jag har  styrkan. I början i alla fall, då konmditionen och uthålligheten inte är det bästa, hahah!! Men just nu är det det bästa jag har, och då får det vara så också!! :)

Helgen var riktigt mysig måste jag säga. Började med bio och mat med Rasmus efter en lång skoldag med jobb däremellan. Sedan blev det att cykla hem där på kvällen någong gång. Upp klockan HALV ÅTTA på lördag för att jag skulle hinna duscha, packa och allt annat då jag skulle till Hylte. Var tvungen att ta 9 bussen hemifrån mig. Så köpte kaffe i stan coh en choklad till Rasmus när jag träffade honom runt 20 i 10 då bussen fick kvart i tio. Kom till Hylte och satte oss på Örnacafét innan vi gick till Örnahallen för att titta på handbollsmatchen. Sedan stack vi en snabbis ner till bowlingnhallen och sen blev det att gå och äta lite lunch. Därefter till Örnahallen igen och titta på innebandy och träffa Linus och lite så :)
Jullan kom till Örnahallen och vo9 åkte efter första perioden hem till henne. Vi skulle göra oss i ordning för kvällen då det var utgång hemma i Halmstad. Fick skjuts av Alex pappa, och vi tre (Alex också dåx) haha) åkte till Rebecca och Emma. Gick och spelade lite biljard eftersom bowlingen var full på B&B och sen gick vi till Emma och Rebecca igen för att få i oss lite mat, spela spel och snacka lite skit och så :)
Sedan ut igen.
Natten spenderades hos Alexandra som jag sedan tog bussen hem till mig för att kunna plugga lite på vår idrottslektion :) Sen var helgen slut och det var måndag.... haha.



Det var min helg iaf, puss :)

Jag har inte gjort mycket, men det lilla jag gjort har jag näst intill bara gjort fel

Har börjat träna igen, det ni. Undrar hur länge jag kommer orka med detta? Känner redan att skolan kommer ta stryk antagligen?? :S Jaja, vi får se om ett par dagar eller veckor igen.
Måndag - handboll i skolan + judo på kvällen
Tisdag - judo på kvällen
Onsdag - idrott i skolan
Torsdag - handboll i skolan + kanske judo på kvällen
Bara sådär liksom. haha.

Skolan idag med sovmorgon till klockan 10 då var idrottslektion började. Sedan så efter skolan blev det att åka till Energimannen och jobba efter att jag varit hemma en snabbis och ätit lite grand så jag skulle orka jobba.
Skulle gått bättre och jobba om pappa hade kunnat lägga i alla fall 5 minuter i sträck på mig, eftersom jag aldrig gjort det jag gjorde idag innan. Men det gick la bra. Det är svårt när jag inte vet vilka nummer alla fakturor ska ha och att jag inte kan dom i huvudet förutom 2440, 2640, 4019, 7220 och 4010. Haha!

Ikväll blir det att stanna henma. Jag ska plugga lite senare kanske om jag orkar, har faktiskt lite ont i huvudet. Körkortet eller skolan får vi se, beror på..... som alltid ^^

Kollat i H&M katalogen, hittar väldigt mycket mer än vad jag kan köpa som jag vill ha, usch och fy. Får la se hur det går med detta... ^^ haha! :P

Dimmigt och disigt ute och pallar inte det. Längtar till sommaren då vi tagit studenten och man blir "fri"? Dock så ska jag jobba väldigt stor del av första delen av sommaren, sen Cypern den 14 augusti som jag längtar till väldigt mycket och sen så får vi se. Efter det har jag hela livet framför mig, för det är väl det man har, eller?


Aja, orkar inte mer nu. Ska la snart gå upp och trycka på on-knappen på min dator så jag kan få höra den surra precis som att det var en hel elefatnhjord som sprang förbi utanför. 


PUSS
du säger sanningen, men jag hoppas inte att det är så som det låter som att det är.

TRÄNING = TRÄNA

Nu så ska jag snart till sporthallen för att träna handboll. Min enda lektion för dagen är detta, underbart!! =)
Sen så sa jag träffa Alle lite senare för vi ska planera vår idrottslektion vi ska ha o ca. en vecka.
Sedan så ska jag träna judo ikväll, vilket jag hoppas på blir skoj och att jag har i alla fall någon att träna med. Annars vet jag seriöst inte vad jag ska ta mig till. Jag har vissa mål  med den här våren. Ikväll ska jag ta reda på om de är realistiska.

Jag fattar inte hur jag alltid kan vara så trött när jag går upp. Hoppas att jag klara av att träna, har asont i min vänstra handled, tur jag är högerhänt =)

Nej ni, kissepaus ocnh sen cykla till sporthallen.
puss

För att man inte skall bli bländad när man kör bil så ska man blunda !

Idag har varit en otroligt slappedag, eller kanske ite egentligen. Har pluggat körkort hela dagen i stort sätt. Vaknade ett par gånger p.g.a. skit samma. Vaknade till slut och gick upp vid halv tolv. Åt och glodde TV ett tag, Rachel Ray ;D haha!! Sen så gick jag upp och tog fram böckerna för körkortet. LÄsta i en halvtimma kanske och sen så har jag över på ett progtram på datorn resterande av tiden tills nu förutom att jag var ute med hunden i 20 minuter runt tre tiden också.

I morgon börjar skolan igen, för sista gången skall vi nu gå vår vårtermin, wwwwwwwwwiiiiiiiiiiiieeeee! :) haha
Fasar för den, speciellt med tanke på att jag inte riktigt gjort vad jag skulle på lovet... men va fan, jag har ju faktiskt haft lov, men så klart får jag skylla mig själv, underbart =)

Nej ni, dags att kissa och sen vila lite framför TV:n med något gott och förhoppningsvis nyttigt :)

PUSS

Underbar(t)

IGår så blev det att få skjuts av mamma till Alle och Calle i stan efter att ha hjälp till på Nissan cup som vår handbollsföringen håller i. Igår var det kiosken jag hjälpte till med och idag har jag setat i seketeriatet.
Igår i alla fall, så kom jag upp till lägenheten och mötte Alle, Calle, Linus och lite pojkar och det kom flera sen. Pojkarna skulle he förfest i lägenheten och jag Alle och Linus drog oss ut på stan och hade det ruskigt trevligt tycker i alla fall jag :) hehe. Satt på Asiaten ett tag innan Underbar och Linus fick sin drink utvält av en jobbigt kille... suck.
I alla fall så dansade vi massvis på Underbar och hade det bra. Efter det träffade vi Jullan, Alex och Muss inne på Mc Donalds då de hade kommit till stan på grund av hunger, haha. Pratade med dom ett tag och sen så var de tvunga att läman oss. Vi andra satt kvar ett tag innan 6 av oss drog vidare till lägenheten där vi skulle sova.
Jag fick fotöljen med ett lakan och en kudde. Somnade runt halv sex och vaknade varje halvtimme och sedan upp klockan 8 för att försöka göra mig någerlunda fräsch och pigg för att kunna göra min syssla som jag hade för dagen, seketeriatet. Hahaha xD! Var pigg tills klockan 14, sen så började jag bli riktigt trött, jäsp ^^
Fick gå hem i alla fall och kom hem runt halv fem. Duchade, 2 gånger xD haha. Gick ut ir suchen och upp på rummet, men frös som en gnu så det blev att gå ner och ducha ett tag till (A)
Sen så somnade jag i min säng ett tag, ställde klockan som tur var men det hjälpte fan inte, hahaha. Helena ringde utan att jag vet om det svarar jag och öppnar ögonen. Drä ser jag min telefon och att det är någon i andra luran, myska det dära, hahaha.
I alla fall så ska hon snart hämta mig så ska vi ut och äta lite. Blir inga drinkar för hennes del i alla fall då hon kör tyävrr, då det är en skitsöndag idag, typ, fast det är tisdag, whhaatt ^^ '''

PÅklädd och sminkad är jag och det som fattas just nu är en Helena faktiskt, hehe. Sandra följer med och om vi har tur kan vi lura med Alexandra också (A)

PUSS så länge, nu vet ni vad jag gjort och gör ;D

HELGEN

Petra har varit här en stund idag, mycket trevligt. Hämtade henne vid bussen, för säkershets skull kan man säga, haha. Med tanke på att alla som varit här för första gången, andra, tredje och t.o.m fjärde och mer hittar inte till mitt hus för de tycker att allt ser likadant ut, haha =) Åt fruktsallad och bara satt och chillade, lite mysigt sådär :)

Levander och Marie är här, Levander är för underbar och Marie är så himla trevlig. De sitter där nere med mamma och pappa och snackar skit typ. Levander och Marie är folk från judon, hehe.
JAG HAR PLUGGAT, shit måste ni ju tänka, det är ju för fan lov, haha! Men så är det när man är stjärnstundent ( NOOOOOOT). Det är mitt jäkla projektarbete och sen så är det psykologin som jag egentligen redan skulle gjort, men för fan, det har ju varit lov ;D haha !

Nej, dags att göra något annat, jag har fått så fint på mitt rum ska ni veta :) Ny fin matta, sjukligt fina nya ljusstakar i silver och två nya hyllor. Var på IKEA igår med mamma och lillasyster. Sen så träffade jag Jullan på eftermiddagen/kvällen. Hon och hennes pappa kom och hämtade mig hemma hos mig. Jag tog bussen hem vid två då Jullan höll på att somna ifrån mig xD haha! 
Sen i Fredes kom jag hem från Hylte då jag sovit där ju... kulkul. :)

I morgon blir det kiosken på Nwe Body och sen så seketeriatet på tisdag.

Förhoppningsvis ut på måndag, någon som är på? :)
PUSS

FILM; STEP UP

Så, nu har jag äntligen sett Step up, nu är det bara 2:an kvar, hehe.
Ska jag vara ärlig så trodde jag den skulle vara lite bättre, men jag vet inte vad det är som jag saknar för att den skall bli så där toppen bra. Men de var riktigt grym ändå :) Tror att det var slutet som inte riktigt blev så där toppen.... men fint som alltid, och det tycker vi om ;)

PUSS

Några av bilderna från nyår som beskriver det på ett väldigt bra sätt =) hahaha

Middagen :) Elin  
tyvärr fick jag ingen bidl på kicki och busstiderna på kameran x) eller någon bidl från när vi hämtade petra.. ^^

Nyår

Det nya året är nu kommet, välkommen :)



Tog bussen upp till hylte på nyårsafton och vare där halv 6. Gjorde mig i ordning hos Alex där vi skulle vara. Jullan var redan där och Elin och Kikci ploppade in runt halv sju tiden. Vi fick jätte god förätt, mat och efterrätt. Sedan spelade vi lite spel, "Mytomanen" heter spelet, det var ruskigt mycket roligare än vad jag trodde det skulle vara, det skall jag spela igen :) Sen så efter ett tag så kom Tomas och två flickor. Vo var nere hos Alex föräldrar ett tag också inna tolvslaget. Alex spelade gitarr och vi andra sjöng och det pratades och hades skoj. Petra kom dit också :)

Gick ut vid tolvslaget och det sköts raketer och skålades. Bara mysigt! :)
Vi gick in igen till Alex och där spenderade vi resten av kvällen. Var en del annat folk där med, bl.a. Lisa en stund. Snackades, dansades och massa annat. När alla hade gått var det bara Jag, Alex och Jullan kvar, och Jullan hade gått och algt sig lite innan bara jag och Alex gick ut med hunden. Kom in och gick därefter ett tag och la oss vi också. Vaknade väldigt mycket för tidigt, typ vid halv 9. Jag fick mig en tupplur lite senare då de andra två satt och spelade Guitarrhero, men så klart så kom de och hoppade på mig strax efter jag somnade. Haha!

Vi spelade lite mer guitarrhero innan vi gick och inhandlade mat och film till oss 3 och per, mimmi och deras lilla pojk, gud vad han är sööööt!! Lilla Linus :)
Sedan så var det för alla som inte skulle stanna där att dra sig hem. Stannade i Hylte även natten till idag. Gick och la oss ganska tidigt då vi var väääldigt trötta, och vi somnade väldigt snabbt, konstigt nog ;D hehe.
Fick åka med Alex till Halmstad då han och hans mot och syster ändå skulle dit, tacktack :)
Så fick skjuts hem i bilen, mycket bra :)
Kom hem och har ätit lite grand och glott TV och nu sitter jag här. Funderar på vad jag skall göra i kväll, OCH VET NI, DET ÄR FREDAG!!! Jag har trott att det är söndag hela tiden. Eftersom det ver fest i förrgår och jag nästan alltid brukar åka från Hylte på en söndag xD haha, jobbigt värre =)

Nej, nu dags att försöka få ngt att göra ikväll, blir kanske lite pyssel, om jag har tur (A)
Lust att komma hit och göra ngt, ring ;D


PUSS :)
(bilder kommer sen, lägger in dom på datorn nu;D)

RSS 2.0