Varför blir man alltid så haig när man går på stan?

Nu hemkommen från stan. Jag gick fram och tillbaka i denna värmen. Blev ledsen för jag inte hade kameran med mig, men den är trasig. Den säger att den inte finns något minneskort i den, men det finns det. Så måste gå in och kolla om det går att fixa! Gick till banken och fixade lite, så nu ska vi se om det lönade sig och gå dit. Var på banken i 40 m inuter typ bara för att jag fick vänta i 36 minuter, helt underbart. Tur att det i alla fall var svalare där än det var ute, annars skulle jag aldrig pallat sitta där inne kan jag ju lova. Igår var det Tylösand med Sandra ett par timmar mitt på dagen, sen till stan och in i hennes lägenhet för att byta kläder och lite så och sen träffa hennes fotbollskompisar i stan. Vi tog oss ner till Alevallsstranden och spelade beachfotboll med ett handbollslag från  Stockholm som var på träningsläger här i år igen. Kan ju inte säga att de var de mest sociala människorna jag sett. Så det blev att gå tillbaka till stan ganska så tidigt. Jag följde med Sandra upp i lägenheten och satt där och kollade TV medans hon satt vid datorn. Lillasyster kom och hämtade mig på moppen vid kvart i tio. hem och glo på TV på rummet och sen snacka med jullan fram till 00,40 typ. Somnade snabbt och drömmde massa.

Ikväll blir det nog ganska lugnt. Skulle vara mysigt med en picknick dock, hör av er om ni är på :)
Hittade massa på stan so jag mer är gärna skulle vilja ha, men verkligheten säger nej.
PUSS


Skulle vilja ha (A)
fast inte väskan....

Behöver

  
Ett par svarta, höga Converse och Jusussandaler. Gärna dessajusessandalerna och ett par svarta med nítar och detaljer på. ÄLSKAR!

Jag är inte bäste, men jag är mycket bra!

Bild sen studenten:)
 


 

Fick sms av Jullan runt halv 7 i morse då hon undrade om jag var vaken. VAD TROR HON OM MIG? =) hehe, nej jag var inte vaken, denna gång ;D Funderar på after beach i eftermiddag, dock utan beachen före. Molnigt och blåser ute så känner inte för att ligga i snden på Tylösand då. Vet dock inte vad jag ska göra här hemma, kanske åka och fixa lite färg till printen.... hmm, låter som en väldigt bra ide faktiskt!!

pusselipusspuss

(bad taste)

 

Fredag, den soliga dagen

Dagen började med att jag kom upp halv tio och funderade på vad jag skulle göra. Det blev till slut en frukost i form av gröt och knäckebröd och ett telefonsamtal av Jullan d¨hon satt i bilkl påväg till Thomas. Jag fortsatte den, för mig, tidiga dagen med att ta en promenad med hunden till Konsum för att panta lite grand, jag fick ihop hela 12,50 kr. Nöjd och belåten med min inkomst (HAHA) så gick jag hem igen och ringde Sandra som jag hade lovat och jag var snart påväg till henne och Linda som redan låg och solade i Fridhemsparken (som jag har för mig att den hette). Vi låg där alle tre ett par timmr innan vi gick in till den stora staden. Jag gjorde mitt besök på banken som jag var tvungen att göra och var sedan hemma runt halv fyra. TV, laga med, äta maten, duscha och sedan till Linda i stan. Kollade semifinalen idag, gud, den var ju riktigt spännande, tillslut. Såg på förlängningen hemma hos Linda, annars satt vi på Idas som vi till slut hamnade på. Vi hade ingen bra bild inne på BM så vi letade efter ett annat ställe där även Linda kunde få i sig något att äta. Så medans hon åt sin mat och drack sin öl drack jag mitt glas vin och bara njöt av sommaren. Cypern betalas nu i helgen och det känns så underbart!! Snart dags =)

Nu sitter jag hemma och tråkar eftersom jag skulle skicka pengar till Jullan men som inte gick... :S hmmf. Dwet blir ett återbesök till banken på måndag skulle jag tro. I värsta fall någon gång nästa vecka, men tanke på hur akttiv och intelat jag är ;D

Nej ni, dags för fim nu skulle jag tro, eller något annat på datorn, vem vet vad som faller mig in.

PUSS och tack för dagen Sandra och Linda

Lyssnar på Volbeat just nu

Dagen vet jag inte hur den kommer bli, himlen har mulnat på och det ser inte allt för skoj ut. Ska försöka mig på en promenad eller något liknande lite senare. Just nu har jag setat framför datorn i en timme kanske. Var ute med hunden i morse vid halv nio. Mamma och pappa hade försovit sig och jag kände för att röra på mig. Gud vad gullig jag är. Hungrig, så ska försöka mig på något att äta om ett tag, puss

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article5411113.ab

Leva livet, hur ska jag leva livet?

Blev att jag kollade på film ikväll ändå. Hamnade till slut i uterummet med lite godis och ett vinglas fyllt till bredden med  vatten. Snick snackade lite med Helena ikväll på msn också. Kul att prata lite med den tösen, var ett tag sedan nu. Jag kan säga att det är lönt att se "The Express". Men det kan också vara att jag tycker så för jag älskar sport, hjärta, tankar och kärlek,


"Jag kan inte säga att han är nästa Ernie Davids, för det finns inga fler Ernie Davids"


Don't forget me
Never forget you!
LOVE

puss

Just call to say i love you

Jag gick upp, åt min havregrynsgröt och tog fram inlinesen som legat och skräpat i garaget allt för länge. Tog mig en tur lite runt om i stan här och sedan kom jag hem och solade i trädgården. Efter ett tag blev et alldeles för varm,t och tråkigt, klagade lite för Douglas och han kom sedan med det braiga förslaget att åka upp till Holm och slå lite på ranchen. Hämta bilen hos pappa och iväg vi kom. Var där i kanske en timme eller något, en snabbis till stan för att Douglas skulle snabbt till banken och kom hem och tråkade igen. Låg i solen ett tag, men pallade inte allt för länge. Kollat lite på TV nu i eftermiddag runt fyra tiden innan jag gick in i duchen och blev som en ny människa igen. Lagar just nu mat, kommer bli så gott så :) Det blev lövbiff på öxfilet av innelår med kokt potatis en minimal sallad och beanessås. Sicka skills man har, oojoj :)

Ikväll vet jag inte vad som händer, ska se om någon är ledig om ett tag kanske eller så blir det att kolla på någon film som vi fick av Jullan.
PUSS
 

















Sommar och sol

Jag tar snart bussen till stan, gör en snabbt ärende och sen åker jag med Rebecca till stranden och träffar de andra tror jag. Hoppas på att få gjort en del idag, bl.a. 2 samtal och undanplock på rummet, men vi får se hur det kommer sluta.

Nu dags för att dra sig, puss.
Jag på min 4-års dag har jag för mig ^^

Midsommarhelgen =)

Dagen började med att man drog sig till tryckeriet i ca 3 timmar. INte mycket att göra alls. Han skulle ringa någon gång i veckan och se till att det finns lite mer att gra til mig. Känns så dumt att bara gå och driva och störa alla hela tiden. Får hoppas att det kommer något till mig lite senare. Ska till Hylte snart och därifrån ska jag med Emellie och Elin till Göteborg på brandutbildning för Githia cup. Suck, skullke bara behöva sova känns det som. Hoppas på fin väder hela dagen i morgon och att jag kan åka till stranden ¨då. Skulle vara jätte mysigt att bara kligga i solen med kompisarna intill vattnet.

Midsommar var hur jäkla kul som helst. Jag vet inte när ja hade så skoj senast egentligen. Började hemma under dagen och Jullan kom hit ett tag. Hon stack och vi gick efter en stund in från ängen. Pappa fick med Jullan och mig till Claes Olsson också. Sen bar det av till Josefine på kvällen runt sex tiden. Satt där och hade det trevligt och delades även in l lag och skapade hejramsor ("NI KAN GÅ HEM NU" =)) och lekte lekar. Hoppade säck och bar ägg på skedar som man hade i munnen. Laget jag var med i, lag nr. 2 kom 2:a tror jag. Beror dock på vem man frågar ;D
Jag stack runt midnat till Jullan som var i stan på en annan fest. Kom dit och hade massa skoj och massa skratt. Cyklade från Josse till festen Jullan var på, cyklade hem till Jullan päron när vi åkte hem och cyklade sedan från hennes päron hem till mig för att sova.
Så mycket som jag skrattade, så mycket som vi skrattade, så kul som jag hade. GLÖMMER ALDRIG.

Lördag var vi hemma hos mig ett bra tag. Kom till Jullan päron på eftermiddagen när vi glott på film med syster, och ätit en kladdkaka. Såg Twilight, så nu har man äntligen sett den. Fan vad han är snyg!!! Hos hennes föräldrar tog vi det lugnt. Nisse och Anna kom dit så satt och snackade med dom. Sedan blev det mat och efter det kom två kompisar till Nisse så satt och snackade massa skit där. Nissa m.fl. stack och jag och Jullan stack. Jullan och jag cyklade bort till Rebecca och Emma. Satt där och spelade Gin Runny som jag tror det heter. Det ä ett skit kul kortspel, tycker vi i alla fall, haha. Sedan kom Madde och Nisse som vi kallar honom. Satt och snackade och hade det trevligt och blev 2 glas vin. När de stack med taxin bort mot klubben de skulle till tog jag min cykel och cyklade hem. Kände mig trött s pallade inte gå ut, på gott och på ont för det hade vist varit riktigt skoj. Ojoj. Kom i alla fall hem och satte ,og och tittade på lite film med lillasyster i kanske 20 minuter och sedan gick jag och la mig.

Söndag gjorde jag inte myycket. Jag la mig i solen efter jag vaknat vid halv 12 och Jullan kom hem till mig vid halv 2. Hon satte sig och kollade film med liallsyster och hennes kompis efter ett tag och jag stod och tittade på lite grand på filmen jag med. Till slut rensade jag våra kortlekar och vi satte oss och spelade Gin Runny igen.
Ja lagade mat och Jullan drog sig hemåt. Vi åt här hemma och jag mamma och Josefine spelade Gin R igen. Och gud vad vi skrattade. Mamma var skit sur för att hon förlorade och var jätte kaxig och pratade massa skit...... Jag garvade så jag grät!!!!!

Nej, nu måste jag duscha annars hinner jag aldrig!!!
PUSS

(det jag kommer ihåg.)

MIDSOMMARAFTON

Jullan kom hit i morse, och hon var även detta året med ute på ängen och tittade på alla barnen som dansade och träffade en asgullig lite jack russel valp. Kom in för en lite stunde sen. Var på Claes Olsson innan, pappa ville ha med oss. En snabbis dit och sen kom hem och kom på att jag inte hämtat min väska hos Syrén. Så var ju bara att ta dig dit och hämta den. Tvingade med Jullan innan också, nu har hon åkt till Emma och Rebecka antagligen. 

Jaja, nu ska jag försöka hjälpa till lite grand med maten så man kan komma på förfesten senare :P
PUSS :)

Jag vet så mycket bättre än dig!

 
 
 


Jag vet inte hur jag ska beskriva mig själva, och jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva min livssituation. Den bara är som den är just nu. På gott och på ont. Jobbar på tryckeriet idag, men är ingenting att göra där alls tyvärr så det kommer bara bli ett fåtal dagar med ett väldigt fåtal timmar, men jag är just u lycklig för det lilla. Glömde ringa min faster idag, har fått en liten kusin. Ville ringa och se hur det var med alla och se när man skall planera på att åka och hälsa på :)
Efter att jag försovit mig och varit på jobbet blev det att komma hem, jag sov. Är så trött nu för tiden, tror att de flesta spänningarna släppt nu, någon med samma problem kanske? Sen var det att vakna till och ta något litet att äta. Mamma och pappa kom hem. Åkte med dom till Eurostop, på gott och på ont. Fick hem lite nödproviant, mycket användbart =) Nu ikväll blir det att sitta på mitt rum. Lyssna på hög musik och tända mina stearinljus och bara mysa och tänka på allt underbart och allt hemskt. möjligtvis lite filmtittandes också om jag har tur. Förresten, vet någon någon bra deppmusik? Tack på förhand.
Nu börjar det jävla fucking Spotify krångla igen. Jag vill bara ha musik!!! Jag blir galen, just nu går inte många saker till på det sättet som jag vill. Just nu räddar musiken mig, och det är inte ofta jag kan säga detta...

Jag


Jag var på väg att ringa Helena för att baka och göra ingenting innan, inte helt lyckat ^^ 
/ C.Ö

Balen 2009

 
 

   

 

Vilken idrott passar dig bäst?

Handboll
Action! Du älskar aktivitet med hela kroppen.





var tvungen, saknar handbollen som fan just nu....

<3<3

Livet som arbetslös

Livet rullar på och hon är nu en glad, lycklig och arbetslös tös som precis gått ut gymnasiet. Hon vet att hon inte vill jobba, hon vill göra en massa roliga saker. Men hon behöver pengar för att göra alla dessa massa saker så hon har inte så mycket val....

Vad händer i sommar egentligen? Jag ska snart till tryckeriet och kolla om jag har något att göra där, sen så har ja precis lagt ett meddelande till en annan person som sagt att jag skall få jobb där han jobbar. Jag kan bara hålla tummarna och önska mig själv lycka till nu tills han hör av sig igen, haha.
Sitter och lyssnar på musik, Weezer. Jag gjorde det där testet på facebook, what song are you? Jag blecv Porks and beans av Weezer. Tycker inte det stämmer riktigt, kommentaren jag fick stämmer utnärkt tycker jag, men låtvalet måste man ju faktiakt få kritisera, haha.

Jaja, bilder kommer snart från bal och student.... massa fina bilder!

Älska dom, för dom är älskvärda
PUSS FÖR NU <3








What song are you?
Weezer - Porks and beans
Your a fun person, up beat and you don't let anyone get you down :) You be yourself and you have fun no matter what :D

Dagen efter

Sitter just nu i skolan. Ätit frukost och inte gjort myckert mer. Väntar på Sandras morfar, stannade och väntar med henne med förhoppning på att jag bli hemskjutsad och hämtar cykeln senare eller någon annan gång. Inga bekymmer och/eller stress med det nu om man säger så. Balen, jag vet inte vad man ska säga riktigt. Massa skoj och mys men även lite annat. Underbart att gå på röda mattan, men efterfesten slutade alldeles för tidigt vad är detta!? 04,00 är la ingen pigg på att gå hem när man står på dansgolvet och skakar rumpa så det bara glöder. Mer kommer senare.

PUSS OCH HEJ <33

BAL 2009

Nu åker vi snart.
Jag har varit och sminkat mig och fått håret fixat hos Katrine. Jag blev jätte nöjd. Jag är så fin, så här fin kommer jag kanske aldrig att vara, vem vet, haha ;)
Ska snart äta lite lax och så för att orka hela dagen. Sen så åker vi till Rasmus och går upp på galgberget och tar kort på oss. Det var en tradition för rasmus familj och så, så de är klart att vi gör det. Sen så åker vi runt halv fyra mot balen och hoppas på att vi kommer in lagom då alla är pigga men inte allt för tidigt. Tänk så trillar jag ut ur blen eller snubblar, äsch, det är la bara att flabba och le fint, som alltid typ. mohhaa. =D
Ska bli så grynt kul.

Jag önskar alla lycka till idag och säger reda nu, ni är grymt fina!

LOVE
Caroline

promenad till judohallen


Helan och jag på stan för ett tag sen

 

Jag kommer verkligen sakna dig när du åker...
Du är bra, never forget my friend :)

Top 3 och Camp Sannarp

Fy fäään vad vi är bra egentligen. Synd bara att ljudet från instrumentet cp:ade lite grand. Men va fan, top 2 är inte dåligt vill jag lova. Vi är bäst ändå, och det vet alla, med tanke på att alla dissade oss totalt, men vi blir bara glada och tar åt oss, eller något :D

Camp Sannarp idag då, fy fään medväätslääs :D

PUSS

MASSA SKOJ PÅ KORT TID

Jag orkar inte lägga in bilderna nu, dom kommer inom sinom tid.
Idag öva till i morgon. Sen så kom jag hem och Rasmus kom och hämtade mig och vi åkte ner till Tylösand och låg och stekte och doppade oss i det stora och ganska så kalla blå. Kom hem och åt lite och så innan jag åkte ner till judohallen och höll Drotts sista judoträning och sedan var med och hjälpa Levander på hans träning, helt i önödan dock, men men.

Massa sol, grillning, mys med flickor och pojkar och jag älskar det.

I morgon är det melodifestivalen och sen Camp sannap och det kommer bli sjukt jävla skoj! Sen så är det balen på söndag, ni missar oss väl inte? :)

PUSS,
och jag älskar min flickor :) <3

RSS 2.0