Sol på hennes 15 års dag

Nu är lillasyster 15 år och och moppeberedd :)

Väcktes en stund innan 9 i morse, och jag som ville ha sovmorgon.... hon fick lite presenter och så. Sen så gjorde vi oss alla i ordning och jag körde ner sos alla till stan där vi gick och åt frukost på Scandic. Sedan gick vi runt lite på stan och kollade lite kläder och så. Jag hittade en sjukt snygg långklänning i svart, tyvärr köpte jag den inte, men mamma sa att om den finns kvar när hon går dit på månsdag så skulle hon köpa den till mig. Visst är det underbart!!?
När vi kom hem åkte jag och pappa och fixade en planka och lite annat tills hans jobb som han gör, han fixar ju med vårt uterum som kommer bli hur snyggt som helst!! Vita väggar, ljusare golv, spottar precis utanför runtom och finare trapp. Kom hem och fick Josefine att lägga sig och sola med mig på filten i trädgården. Sedan duschade och gjorde oss fräscha och åkte och handlade mat på Maxi. Kom hem för en liten stund sen.

Fick ragg på vägen till Maxi också, hej kom och hjälp. Fast jag tror dock det var syster som fick. Han var inte allt för gammal den dära, haha.

PUSS
och jag älskar sol

Lillasyster 15 år, i morgon som är idag (30/5)

Var och åt jordgubbar på stranden innan man Jullan och Helena. Mys på hög nivår måste jag ju faktiskt äga, haha. Missade bussen så Helena kom och hämtade mig. Åkte till Gamletull där Jullan befann sig. Gick upp och hälsa på hennes pappa och hämtade Jullan. Jag körde efter att jag sagt att jag skulle köra. Jullan bil är br att jag inte äger, j ag skulle blivit av med körkortet för länge sen =) haha. Kom till stranden hela ochv älbehållna, och kom därifrån hela och välbehållna fast med massa jordgubbar i magen på mig och Helena. haha. Helena körde ghem mig i sin Kaan som är tillbaka och lagad nu och Jullan gick upp till sin pappa och söp lite mer, haha. Blir en lugn helg denna helgen och jag laddar inför nästa vecka. Nästa vecka är det Camp Sannarp och balen framför allt, och veckan efter det är det studenten.
Nej, ska nog faktiskt läsa. Fast först borsta tänderna.

puss

Egna bilder från BAD TASTE förfest

Det är absolut inte vad det ser ut som, det är allt annat än det!!

Det är värre : )
 


    
 

Har man både tråkigt och ont så har man

pluggar geografi

det e nån som våldtar din mamma
på storvaruhusetes golv
det är nån som kidnappar små små barn
och torterar dom med tuggummivåld

han slipar sin kniv
sen tar han ditt liv

jack ripper, jack the ripper
det går en mördare lös
jack ripper, jack the ripper
vem vågar vittna när blodet frös
vem vågar vittna när blodet frös

han sliter hjärtat ut bröstet
på en ensam pensionär
man sätter en syl i en trasig själ
som förslavats av sitt eget begär
han smyger omkring på fabriken
och lemlästar din kropp
han hackar din hjärna i små små bitar
och krossar ditt sista hopp

han slipar sin kniv
sen tar han ditt liv

jack ripper, jack the ripper
det går en mördare lös
jack ripper, jack the ripper
vem vågar vittna när blodet frös
vem vågar vittna när blodet frös

i besvikelsens iskalla tystnad
han håller oss i sin hand
förgiftar vårt blod med lystnad
att långsamt förgöra varann

i besvikelsens iskalla tystnad
han håller oss i sin hand
förgiftar vårt blod med lystnad
att långsamt förgöra varann

jack ripper, jack the ripper
det går en mördare lös
jack ripper, jack the ripper
vem vågar vittna när blodet frös
ja sa jack ripper,  jack the ripper
de går en mördare lös
jack ripper, jack the ripper
vem vågar vittna när blodet frös
vem vågar vittna när blodet frös

TV, borde plugge, ge mig inspiration!! GEOGRAFI!

Kom upp vid 7 igår morse och fixade mat och tömde bilen. Körde och hämtade Linnea i Sandhamn och sedan begav vi oss mot Lund. Kom fram en timme tidigare än träningen började så vi gick runt i träningshallen och snackade lite med folk och så. Träningen gick ganska bra, men man kände ju att konditionen inte är som den varit (en gång i tiden?) Vi hjälpte till på kids cup för att vi skulle få träna gratis. Så Linnea fick skrika namnen till alla barnen som kom från X stycken olika länder. Vi fick en T-shirt var, så det var kanske värt det ändå, hehe. Sedan så la vi oss och sov, eller jag sov i alla fall en halvtimme och tog det lugnt innan nästa pass började. Det första som händer vid tachiwaza randori så får jag näsblod, jippi, eller inte! Jaja, bara gå och kyla och trycka. In på mattan igen för att träna, kul var det, fruktansvärt skoj!! Jag saknar det, judon, jag måste faktiskt erkänna det..... Jag och Linnea gick en fem minuter tidigare från träningen för att kunna hinna duscha innan ruchet kommet. 100-200 tjejer på mycket färre duschar är inte det roligaste, det kan jag lova allehopa som läser detta och fler därtill! Vi tog i alla fall och tankade innan vi körde hem och hem kom vi. Lämnade Linnea i Sandhamd och sedan hem och lämna bilen. Åkte bussen till Jullans päron och satt där i en kvar kanske, fick i mig tre klunkar vitt vin och sen gick vi hem till mig, haha. Tog det lugnt, mamma och pappa kom hem från festen, Douglas kompisar gick hem till sig och vi gick sen och la oss. Fy fan vad trötta vi var, och fy sjutton vad skönt det var att sova!!

Vaknade idag och gick upp vad kvart över 9 som klockan hann bli. Åt lite frukost och de som ville fick i sig lite kaffe. Sen tog jag bilen och körde ner mig och Jullan till Söndrums IP för att titta på hennes 7 åriga kusen Hampus som spelade sin första fotbollsmatch på ett fotbollscup. De vann en och förlorade två, han var toppen som målvakt lille Hampus :) Såg en granne på vägen dit och skjutsade henne dit hon skulle eftersom det var på vägen.

Nej, nu tittar jag på Fab 5, ;D

PUSS

Ludn över dagen med lite judo

Nu är man hemma, har dock varit det ett tag. Det slutade med att jag åkte buss till Jullans päron (dock hamnade på österskans och gick därifrån), satt där i ca en kvart, tog tre klunkar vitt vin och sen så gick vi hem till mig. Där hittade vi Douglas och hans vänner igen som jag träffade innan jag tog bussen till Jullan, tar mer i morgon, kul dag har det varit iaf!! :)



PUSS
och god natt förresten

Kata, Landvetter, 16/5-09



 

 

Ånger?

Jag känner så här..

Studenten har jag längtat efter i 4-5 år tror jag, och nu är den snart här. Och jag ångrar att jag längtat efter den nästan. Nej det gör jag absolut inte. Men jag trivs så med dess människorna runt omkring mig även om en del saker inte är så jätte bra. Vill inte skiljas från dessa människorna som på ett eller annat vis alltid är runt omkring en.


Snart klar utrustad för fest, drar om ett tag, och jag är snyggare än aldrig :D

Kramar i massvis!!!! <3

SPI06B

Vi vann inte idag på triatlonet, men vi är fan bäst ändå!
Killarna vann, de är fan bra, och ironmännen :D Toppenbra jobbar allehopa :)


Ikväll smäller det, <3

ROLIGA TIDER

Ikväll blir det midadg med "kata"-folket. Ska bli jätte trevligt. Blir Rasmus, Marko, Pappa, jag, kanske Levander och Kanske Tom och Måns. pratade med Rasmus senast igår och han visste just då inteheller exakt vilka som kommer med. Men trevligt ska det bli i alla fall.
Sedan så är det ju studentfest i morgon, ska bli så jävla sjukt kul!!! Förfest hos Hampus och sen vet jag inte om det blev att gå till tågstationsparken eller någon, Alle nämde det. Vi kommer se ut som fan, och då är det precis som det ska vara!!! Blir vi flickor och Hampus, fast sandra och Wallentin följer dock och tyvärr inte med.
Sen på lördag så ska jag träffa lite folk tror jag, får se hur det blir. Ska kolla runt lite med folket som jag pratat med i veckan om detta och koka ihop någon skoj! :)
Jag provade outfit till i morgon nyss förresten, fy fan, jag hoppas att andra också går in med hela hjärtat i detta =)
Sen så fick jag reda på att det är fest den 27!! Sen så ska jag ta det lugnt därefter till balen antagligen. Och därefter studenten.
KUL KUL KUL KUL KUL KUL KUL KUL KUL KUL KUL KUL KUL KUL :D

Jag tycker verkligen om er flickor. Alexandra, Josefine, Helena, Sandra, Rebecca, Linda och Wallentin.
Ni är helt underbarar!!! <3


puss så länge :)

Måndag eftermiddag, solsolsol :)

Ska snart iväg och hjälpa rasmus ännu en gång med att träna Drott, ska bli kul.
Och jag ska cykla på onsdag på Tratlonet som vi har i skolan med samhäll/idrott 3:orna...... det får vi se hur det går, suck :P haha. Sen så har jag prov i morgon i idrottspsykologin. Eftersom jag känner mig lite säker på det kommer det gå katastrofalt dåligt i morgon!!!! JAG HATAR PROV, OCH JAG HATAR SKOLAN  JUST NU. Men nu är det bara fyra veckor kvar, MAX!!! :D VET NI HUR UNDERBART DET KÄNNS?
Fast jag kommer sakna Helena så det står härligt till, bara så hon vet!!


Nej, nu dags för lite viktigare säker än blogga,
puss

andra svarta bältet till marko & rasmus, grattis!!

Katan gick bra idag, alla som var värda att få sitt nya svarta bälte fick det, även de som inte var värda det (enligt mig och några till). Det var nervös, skakade lite grand. Det är både kul och inte kul att stå där och visa upp det man har att visa när någon eller ganska många som i detta fallet tittar och bedömmer varje litet steg man tar. Kul att Peter är så positiv till det jag gör. Han skall döma kata på EM nu som kommer och det är bl.a. han som delar ut de svarta bältena till de som visar upp sin kata. Eller inte bältena bokstavligen, utan licensen och säger att man klarat sin "uppvisning" och kan gå och köpa ett svart bälte, haha! Tom och Måns fick sina svarta bälten också, var dock 1 första bältet, 1 dan.

Bara tagit det lugnt sen hemma när vi kom hem vid fyra tiden nu på eftermiddagen. Igår kom hem från skolan och gjorde klart religionen, sen kom Helena ett tag och vi bakade eftersom mamma ville ha något gott :) Hon åkte hem till dig och vilade från mig lite grand och sen åkte jag till henne på kvällen ;) haha. blev film och lite prat med ganska många gäspar så vi båda bvar väldigt trötta. Åkte hem men fick ett samtal från Jullan. Åkte och träffade henne och vi åkte en sväng till Galgberget och träffade lite människor. Hem bar det sen bl.a. eftersom vi båda skulle upp idag.

I morgon har jag planer, men jag vågar inte säga dom, jag har en förmåga att inte göra det jag ska göra om jag berättar det för någon. Fråga inte, bara håll med! ^^

Kollat på melodifestivalen nu ikväll, inte dålig final faktiskt. Var inte många urkassa låtar, och det var ändå tre stycken som jag tyckte kunde vinna, helt okej final enligt mig då, haha.

Nej, strax dax för sängen för att kunna somna sött på kudden min för att komma upp någon gång i morgon.
PUSS

nada /' ankan kan även spela dragspel

 

torsdag förmiddag

Nu åker jag :)
Ska lämna av  Josefine på vägen.
Jag hittade förresten Josefines converse på vinden,
mamma hade lagt dom där av någon dålig anledning.
Orkar inte ens veta, bara använder dom nu ! :)
MVH
puss

Jag skapar mitt liv, men inte alldeles själv.

Sitter här nere vid mamma och pappas dator. Kom hem för en liten stund sen, är rädd att febern kommit tillbaka. Och idag är det träning med Drott och Marko tråga på allt (med tanke på febern). Ska försöka ta mig något att äta, m en vet inte vad, vi har inte så mycket här hemma. Sen måste jag börja på religionen, som är pisstråkig!!! Geografin, idrottspsykologin... sen är det småföretagande och sen antagligen lite smågrejer. Jag har sagt länge att det inte är så mycket vi har kvar, men fy fan, nu när jag skriver ner det och ser hur många saker det faktiskt är och att det bara är stora saker egentligen, så blev det lite mer än vad jag trodde... ups. *

MVH
puss

JÄTTEGLAD NU FÖRRESTEN, FICK PRECIS ETT SAMTAL, SEN VET JAG INTE OM DET GR HELA VÄGEN, MEN DET SKITER JAG I JUST NU!! =)

Funderingar kräver tankeverksamhet


Bilder från lördag av mig på Elin

  
De två bilderna jag fick från i lördag med min egen kamera var på Elin =)


 



Hur många gånger har du varit kär? Ingen

Favoritgodis: jordgubbar

Coolaste stad du har besökt: Paris

Action eller Skräck? Action

Ville bli när du var liten: veterinär, haha.

Hur var du i mellanstadiet/högstadiet? Mitt liv bestod av träning, skola, vila och äta och jag gillade det, nej, jag älskade det!!

Vad är du beroende av? Mobiltelefonen, datorn, färger, vänner, resa, träna

Dagens roligaste händelse: SPI06B VANN DRAGKAMPEN IDAG PÅ STUDENTTÄVLINGEN!!

Dagens tråkigaste händelse: Måste plugga

Dagens humör: ont i huvudet, men än så länge fortfarande ganska glad

Vilka tv-program följer du? Följer inget riktigt, men tycker om desperate hpusewifes, two and a half men, how I met your mother, prison break, grays anatomy, vänner, malcom nows best, project runway, oprah m.m

Vad gillar du mest med dig själv? Att jag är förståenda och kan sätta mig in i andras situationer

Vad gillar du minst? En del

Vad är det roligaste du vet? Skratta

Har du något motto? Det blir vad man gör det till

Hemlig hobby? Ingen just nu, men kommer säkert ;)

Något vi inte vet om dig? Det som jag inte vill ni ska veta, eller det ni inte frågat om ;)

Vad ångrar du? Några grejer

Vad önskar du? Just nu? Pengar !!!!!!!

Vad klarar du inte dig utan? Just nu min kallender, annars mobilen och närmaste

Vad gör du helst en vardag? Tränar, träffa någon vän/vänner en snabbis, en stund på datorn, äta något gott och nyttigt.

Vad gör du helst en lördagskväll? Umgås med vänner och gör vad som helst, bara vi skrattar lite då och då!  : )

Vad har du mest av i din garderob? Kläder jag vill använda typ ^^

Drömjobb? Ägare av ett café, idrottspsykolog, tränare, hälso-något-grej

"Man ska vara töntig"

drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, klick, drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, klick  - msn
drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrddrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, klick, klick, klick, ddrrrrrrrrrrrrrrrdrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrddrrrrrrrrrr
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr  - blogg

- Jossan




MVH (PUSS)
Caroline

ROSA, BRUN, BLÅ

JOSEFINE HITTADE MINA FÄRGER TILLSLUT!!!
JAG HADE KOLLAT PÅ MASSA OLIKA FÄRGER, MEN HON HITTADE DOM DÄR JAG INTE HADE LETAT, HAHA.
SÅ NU HAR JAG MÅLAT, BLEV TRE TALVOR. SEN VET JAG INTE OM JAG ÄR KLAR MED DOM, TVÅ AV DOM ÄR ANTAGLIGEN DET, MEN INTE DEN SISTA JAG MÅLADE. VILL HA GULDFÄRG PÅ TUB SÅ JAG KAN SPRUTA UR DEN DIREKT UR TUBEN (SLUTA TA DET FEL :D) KUL HADE JAG I ALLA FALL, ANVÄNDA MIG AV EN NY TEKNIK FÖR ER SOM TYCER DET ÄR LITE INTRESSANT, MEN VAD DEN ÄR KAN NI GISSA. ORKAR INTE BERÄTTA NU, MÅSTE PLUGGA, INTE GJORT DET IDAG ÄN SÅ LÄNGE. MÅSTE EGENTLIGEN. I ALLA FALL ETT PAR SIDOR. PROV PÅ TORSDAG VERKAR DET SOM, INTE KOLLAT KALLENDERN PÅ ETT PAR DAGAR SÅ JAG ÄR INTE SÄKER. JAG LEVER PÅ MIN KALLENDER, INTE MED, UTA N PÅ, OCH KANSKE TILL OCH MED AV.

PUSS PÅ ERA SMÅ SÖTA KINDER.
OCH JA, JAG ÄR FULLT MEDVETEN OM ATT JAG ANVÄNT
CAPS LOCK UNDER HELA INLÄGGET, OCH DET BARA
FÖR ATT JAG HADE LUST.

FORTFARANDE, PUSS

min vackra färger är bort.

Jag är spuper [felstavning menad] sur över att jag inte kan hitta mnina målargrejer. Eller de flesta penslarna hittade jag, men jag kan inte hitta min målarlåda med all färg och lite fler penslar m.m i. Det gör mig jätte ledsen eftersom jag verkligen var sugen på att måla nu, och det har jag inte varit på flera månader och dagar.....

Jag har idag gått upp vid tio över åtta för att åka och träna med Marko vid nio, det blev av. Ska träna samma tid och plats med honom i morgon också, på lördag är ju själva graderingen, ajajajaj....
Sen så kom jag hem och tog det lite lugnt med tv och dator och sen så fick jag skjuts till skolan och vi betalde balen som äger rum den 7 juni. Vi får hoppas på att jag inte behöver kissa allt för många gnger, världens sämsta "regel" tror jag x)

Konfirmation och Fegenfesten i lördags. En toppen dag !! :)
Kyrkan vid 14,00 och där kom resterande av släkten som inte kommer hem till oss innan (nästan alla dock). I kyrkan var det många sånger vilket var positivt, och Jullan tog nattvarden :)
Douglas, Axel och Eric höll på att somna, och de stack tidigare också, när alla reste sig för att ta nattvarden, reste de sig och gick ut ur kyrkan, hahaha!!
Hemma med släken för att fira lillasysters konfirmation var mycket trelig. Örjan och brita var också där och j ag Jockle och örjan hade roliga och livliga konversationer. Efter mycket om och men kom Jullan och jag därifrån (då hade redan alla släktingar som ej bor här gått) och vi åkte till Hylte. Hem en snabbis till henne, hämta Elin och sen vidare till Kinnared till Mimmi och Per. Alex och Elina var redan där. Jag och Elin tog oss friheten att gå på runtvandring i deras sjukligt fina och stora hus. Jag älskar deras kök och altan, helt underbart!
Efter lite förfest där tog vi oss i Pontiac'en till Fegen där Fegenfesten var. De spelades musik live så det dansades och pratades för min och Elins del. Vi sjöng och skrek och vi blev "spådda" och hade det mycket trevligt. Det blev att åka hem vid stängningsdags vilket var redan vid två tyvärr. Kom till Kinnared och slöppte av de som skulle stanna där och tog Jullans bil som körde oss andra hem till Hylte. Var inte så värst trött förrän jag la mig ner och slappnade av, somnade på direkten i stort sätt.
Elin har alla bilder, förutom två, som jag dock inte lagt in på datorn. Så bilder blir det förhoppningsvis senare, men man vet ju aldrig med mig dock.

nej, nu vill jag fortsätta leta efter mina färger... :@

P / Minnesförlustan.

2009 - 05 - 08 / 8 maj 2009 / UTE MED HUNDEN

 
 

 

 

 

 

 

nice people can find me


sitter hemma och försöker tillfriskna, jag orkar inte så mkt, men vill desto mer, as alltid!
städat lite på mitt rum också, dammat och plockat undan lite till. nu behöver jag aven gå ut med hunden antar jag.
hon är just nu och klagar hos pappa som ligger pås offan och vilar upp sig inför golfrundan han har med energimannen lite senare.
jullan ringde innan helt förstörd typ, haft roliga drömmar igen. inte roliga för henne kanske, men för mig, haha.

puss r nu

va och la in och upp min
balklänning i onsdags ju,
inte långt kvar nu ! :)

Torsdag är en sjukling fulla dag

Sitter hemma, egentligen sjuk, men jag har varit i skolan ändå och tränat med Marko. Jag kom hem och sen åkte jag och hämtade mamma eftersom jag hade bilen och vi körde till Maxi och storhandlade inför de kommande dagarna. Idag blir det tacos för familjen Österman/Karlsson och i morgon kommer mormor och morfar. Josefines konfirmation väntar på lördag och vi alla hoppas på vackert väder så hela tjocka släkten kan sitta ute och mysa. Vi håller på för fullt med att göra om uterummet. Skulle byta tak men fick också byta en bit av stommen precis vid glasdörrarna. Nu står mamma och målar stommarna i taket vita och sedan ska vi försöka få på taket i morgon. Pappa jobbar på som bara den, han är duktig!!! Blir ingen träning för mig idag även om jag faktiskt vill. (S jag verkligen det där?) Aja, så blir att stanna hemma och fortsätta mamma och pappa att städa här nere, sen måste jag även städa på mitt rum, för där är det äckligt! I alla fall nästan undanplockat, bara det tråkiga kvar, damma och dammsuga. Någon som vill ställ aupp med lite hjälp? Man får betalning, en kram. Det är allt jag har att erbjuda just nu i alla fall, men bara ring om ni vill, bara för er skull!! Det ska ändå bli kul att träffa släkten på lördag, fast det tycker jag alltid att det är faktiskt, det är ju liksom inte så pfta man träffar dom. Det är då främst på pappas sida dock, men de vi inte träffar är inte samma sort släkt liksom, jag vet inte om ni fattar, antaligen inte, men vad spelar det för roll just nu? Sen på kvällen så åker jag och Jullan till Hylte (eftersom Jullan också vill fira att Josefine tar konfirmation x)) och hämtar upp Alex, Elin och kanske Elina, vet inte riktigt hur de hade planerat ihop det dära riktigt... men i alla fall, sen så ska vi till Fegen på Fegenfesten. Aldrig varit där så vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig helt och hållet. LIte vet jag ju dock, men hur långt kommer man på det? Ja, det är då frågan. Blir att sova i Hylte den natten och sen så blir det att åka hem söndag kväll igen. På måndag kl. 9 är det dags för träning med Marko igen och massa plugg inför idrottspsykologiprovet samt lite annat "smått och gott".
PUSS

Mamma, jag kom på vad jag
önskar mig i studentpresent (A)

http://webbtv.hallandsposten.se/player/play/87528

http://webbtv.hallandsposten.se/player/play/87528

TV - serier gör en galen :)

Jag har tränat judo idag, kul var det också. Tränade kata med Marko, nu är graderingen på lördag nästa vecka! Gick väldigt bra idag! Förvånandsvärt bra med tanke på hur det gick igår, haha. Skola idag.. eller neej. PALLA!
Ska till stan om ett tag ist. Jag måste ha en BH till balklänningen eftersom den ska sys in i morgon och så. Så då bär det av till Gisslaved, wiieehhoooo ;D I morgon då alltså.

Jag har ont i nacken och sen så har jag träningsvärk i hela kroppen i stort sätt också. Tur att jag gillar träningsverk. Då känns det som att man har gjort nytta!! :) Blev ingen massage i morse.... Levander var sjuk, så det blir att ha ont i nacken ett par dagar till. Men vi har varit med om värre så vi ska inte klaga. Pluggat lite idag också, på geografin. Hade tänkt gå på lektionen som är nu egentligen. Men blev lite geografi och dator istället och sen till stan då som sagt.


Fråga inte, hade bara tråkigt ^^
Tittar man på TV så gör man =)
    

   






 
 




 


Dagen har bestått av plugg och judo

Pluggat en del idag, faktiskt riktigt mycket, geografin. Kom hem nu och satte mig direkt med den, nu paus ;)
Vid halv fem drog jag till judon och kom hem vid kvart över nio ungefär. Hjälpt till med att hålla två träningar och sedan tränat sjäv. Haft riktigt kul idag ändå, fast jag pluggat, men jag har kännt mig duktig och att jag gjort nytta så det har faktiskt varit lite kul. Geografi är ganska kul, dock inte allt. Har ett nyckelordsprov nu på torsdag och vissa asker är kul att läsa om, andra känns helt oviktiga, men då är det nog som det ska vara tror jag ;D
Men udon då, bl.a var det Herrlaget i Drott som jag hjälpte Rasmus mde att ha träning för, kul att se att det gick så bra som det gjorde. Var inte någon av oss två berädda på, klapp på axeln till alla Drottspelare för det =)

Idag fyller Rasmus år förresten, GRATTIS DIN DRUMMEL!!! :)
Grattade honom på judon, till slut 8-) ups, men sådant händer!
:)


Nej, nu pallar jag inte så mycket mer.
Jag saknar inte lugnet, jag saknar bara ostressen (kan man säga så? :S)

KRAM!

Som sagt, Grattis Rasmus!! :D

Senaste bilden. På Harrys efter Katan :D

Mina tre senaste veckor i bilder <3

Låte smått och gott :)

Valborgmässoafton igen då. Efter att vi spelat minigolf Syrén, Linda och jag åkte vi hem och hämtade Syréns mamma som skjutsade hem oss efter att ha släppt oss i stan. Träffade LIndas pojkvän med kompisar och drog sen hem till Linda. De drog in till stan och jag tog följa med Douglas hem, haha!!

1 maj tog jag det lugnt. Låg ute i solen och solade som dagen innan. Idag kom Rebecca hem till mig och vi låg och solade i vår trädgård här hemma hela dagen. När mamma kom hem åkte vi till Grötvik och Rebecca badade och jag tittade på till slut. Det var meningen att jag också skulla bada, men så blev inte fallet... ups ^^
Åkte hem till mig igen och låg i den sista solen som lysta i vår trädgård med grabbarna grus typ och mamma som arbetade sig igenom hela vår baksida till trädgård. Skjutsade hem Rebecca och stannade med Douglas, Erik och Caspoer på Hemmakväll innan för att de skulle köpa lite godis. Danna fick sitta hemma själv i Douglas rum och vänta på killarna, haha, sicka kompisar! ^^
Kom hem och vi käkade lite och så och sen körde jag till Wallentin och träffade henne i några timmar. VI gick ner till Jarlsbryggan och mös lite med hennes hund och kamera och tog oss sedan hem till henne igen för att kolla på avsnitt av Sex and the city som jag just nu älskar :) 
Tog mig hem och gick och la mig.

2 maj begav jag mig till Kristianstad. Marko kom och hämtade mig och vi åkte hela vägen dit och hem igen. Däremellan satt vi och tittade på Judo SM, eftersom jag inte skulle delta i år.... fy fan vad sugen jag blev. Snackade med Jacke med, vill så gärna börja igen egentligen.... Aja, ganska långtråkigt blev det dock, men men. Alex kom två, han förlorade tyvärr finalen, på en fasthållning. Men han gjorde bra matcher, vilket var kul att se.
Kom hem och åt med mamma och Josefine. Därefter åkte jag till klubban där lagfesten redan hade börjat. De hade även spelat brändboll på eftermiddagen, men jag kunde ju då inte vara med eftersom jag var i Kristianstad. Hade riktigt kul, även fast de inte kunde bestämma sig vad de skulle spela. Eftersom Gunnar och Jens var där, våra tränare, kunde de ju inte leka "Jag har aldrig", men jag kan nästan slå vad om att de spelade det sen efter att jag stcukit också, haha!  Fast med tanke på de flestas konversationer så tror jag att de fick reda på det mesta ändå x)
Jag kom hem och gick och la mig vid 23 tiden. ALdrig gått och lagt mig så tidigt typ, haha. men somnade väl vid 24 tiden då Jullan ringde full! :P Fast hon var trött så hon somnade snabbt ändå ^^ .

Gick upp tidigt idag för att plugga. Sen ta det lugnt och efter det träna vid tre. Kom hem nu vid halv sex. Tränat Kata med marko och Jörgen. Bara två veckor kvar nu.... Grejen är, jag är inte så nervös nu, men jag har hela tiden i huvudet att om Marko gör bort sig så får han skylla sig själv, men om jag gör bort mig så gör jag bort honom och gör det pissigt för honom... hmm. Bästa att jag inte gör bort mig då!! ^^

Nej, numåste jag se till att hjälpa mig jävla mamma med att ta bort plastpåsen jag hade banenen i och ta ner dammsugaren. Just nu är hon en pain in the as, fast jag älskar ju henne ändå!
PUSS <3


 

I och U länder

"Visst är det bra att vi samlats här för att diskutera vad vi i u-länderna ska göra, så att vi inte blir så många som ska dela på de knappa och begränsade resurserna. Tack för alla råd ni ger oss. Men när ska FN kallas till konferens, där vi diskuterar vad ni i I-länderna kan göra, så att ni inte konsumerar så mycket? Får vi komma och ge er råd då? Vi lovar att börja med familjeplanering om ni lovar att börja med konsumtionsplanering. Vi ska börja äta p-piller så att vi inte blir så många, om ni lovar att äta k-piller så att ni inte konsumerar så mycket."

1 maj

Ligger ute i solen, som gör precis vad den ska, lysa på oss. Väntar på Rebecca, hopn borde komma nu tycker jag, nu har det faktiskt gått 40 minuter!
Valborg igår, åt hemma med mamma, pappa och Josefine. Josefine skyndade sig iväg och jag tog det lite lugnt innan jag skulle med bussen. Hoppade in i Syréns åk osom förde oss ända till östra strandens minogolfbana där vi för första gången detta år spelade en liten minigolfturnering. Något som måste tilläggas är ju då att jag vann, Syrén kom tvåa och Linda  kom trea.

Säger mer sen, nu kommer Rebecca, Puss

RSS 2.0