C.Ö..

Gick upp vid halv elva på grund utav att Marko ringde och väckte mig. Åt lite, duschade, gosade med hunden och gjorde mig i ordning för en tripp till stan med Lilla söta kladdkaksSandra, haha! Hon hade lite ärenden som vi fixade. Hittade tyvärr en tröja jag velat ha på rea:n jätte länge, så den blev det att ta med hem :D
Ska till judon om en timma och hjälpa till med nybörjarbarnen, älskar det, de är så underbara. Fast jag tycker nästintill alla barnen på judon är underbara, de alla har sin grej liksom. En är super blyg, en annan bara springer runt, en annan slåss, en annan är jätte duktig och lyssnar alltid, en annan kan allt på direkten och så vidare. Alltid kul att vara där och jag blir alltid på bra humör med dom runt omkring mig!
Ganska trött och kinkig idag så kan vara bra att gå dit! :) Inte ätit så bra  och jag tror jag behöver ändra mina sovvanor lite, sover kanske lite för länge nu för tiden (A) haha!

Nej, nu lite vila och sen judon, kanske klippt mig också ^^
puss.

C.Ö

Kom för bar några minuter sedan hem från Ängelholm.
Pappa tog i fredags bilen till Ängelholm, därifrån flyget till Stockholm. Lördag tog han flyget till Malmö, fick skjuts av Kent ner till Ängelholm för att därifrån kunna ta sin bil och åka hem. Problem uppstod. Bilen var inlåst och pappa tog en lånabil hem. Söndag (idag) körde jag ner oss till Ängelholm och hämtade upp bilen och åkte hem.
Ibland har vi lite för många "lyxproblem" hahaha! Fick köra manuell idag, var ett bra tag sedan kan jag ju lova. Var skönt att äntligen få köra lite riktig bil :) Var lite ovana, så borde köra lite mer manuell, det fixar jag ska ni se ;)

Ska på drott matchen ikväll med mamma. Hon fixade biljetter igår som vi ska hämta innan också. Var mer än länge sen jag var på en Drott match så det ska bli lite kul faktiskt. Synd bara att det inte är mot Kristianstad, då skulle Rasmus varit där så kunde man ju sett om han lyckats med dom :)

Har fått lite jobb nu i veckan som jag ska lösa. Två/tre dagar på Heagård, ska hjälpa till och skriva in lite varor i datorn. Ska bli kul att få jobba lite och få ihop lite pengar, alltid behövliga!! Sen så har jag inte så mycket mer att säga just nu.
puss.

det är heller ingen contryclub

i livet fann jag det viktigaste jag någonsin haft

Förpärla i mitt uterum

Helena, Rebecca och jag, samt Sandra och Linda :)

te

För vi vet vi kan om vi bara vill!

 

Hösten är kommen

 
och den är välkommen !


Black and white with colour

 

Kungsbacka med faster och kusinerna

 
 
   
 
 

Hemma igen denna gången nästan påkörd :@

Är hemma från Kungsbacka nu.
Kom hem vid kvart í 6 nu ikväll. Hälsade på hunden vilket tog sin lilla tid och sen åkte jag ner med judoväskan till judon. Blev dock ingen träning för känner att jag blivit lite krasslig... Blir istället träning i morgon och på torsdag istället. Ser fram emot detta :)
Bilder från Kungsbacka kommer inom kort, på bl.a. lilla Sofie =)
Orkar inte mer just nu, ska snart hämta Douglas också :@ fy fan på den säger jag ju bara, ni kan ju gissa hur glad jag är på den skiten då!!!! 


Måste se till att fixa dator till England...

pupsspuss.
Gud nåde dig

Hos Emma och Rebecca på midadg ikäll, tack för allt :)))

 
Alle sov ju över. Hon åkte hem på eftermiddagen ganska tidigt
och jag och pappa med syster åkte till Biltema, On Off och Eurostop
och fixade det vi skulle. Kom hem och jag ringde Jullan som väldigt
snabbt tog sig hit, hem till mig. Åt lite björnbärspaj som jag gjorde
för ett par dagar sen och vilade en stund. Sen gjorde jag mig i ordning
och vi tog oss till Rebecca och Emma där vi skulle på middag.
Alex & Elina var också där och åt med oss men åkte sedan på
egna äventyr. Så vi andra fyra satte oss och spelade Skipbo
och hade det trevligt. Kom hem för inte så länge sedan. Kramade
så klart hunden när jag kom hem, haha.
Lyssnar på min spellista på Spotify som jag gjorde hos Becca
och Emma som jag la ut på Facebook. Det som jag lyssnar på just
nu, mohahah =) I morgon bär det då som sagt innan av till
Kungsbacka för att träffa lite släktm egen och Jockes samt
Kim. Ska till Jockes syrra i morgon på fika för hon fyller år.
Så får stana på vägen och köpa en blomma lr liknande.


Träffade Admir, Danne och Rikard på väg hem från Jullan
som var en mellanlandning då jag var på väg hem, haha.
Jullan föräldrar var förresten hemma.
Stod och snackade med dom en stund, dom var så klart
på väg ut, de hade öl i händerna och siktade mot stan.
Haha.
Nej, ska försöka träna, i falla fall ta en promenad i morgon.
Är så träningssugen men har inte riktigt någon att träna med.
Och jag kommer ju heller inte träna på måndag. Kanske tisdag,
beroende på hur jag mår och när vi kommer hem från Kungsbacka.
Nej, dags att i alla fall borsta tänderna och försöka att få bort det
mesta utav sminket som jag har på mig. Pallar inte egentligen,
men vad gör man inte för att man ska må bra!?

London - bara tre veckor kvar nu......
Kommer alltid finnas för dig
vart jag än är i världen 
för att jag vill, för jag har sagt det - J <3 !!!

Ängelholm

Ysch, men London snart :))))

Kass uppdatering och inge bilder...
Men bloggen cp:ar sig lite för mig...

I morgon åker i alla fall jag och syster till Kungsbacka för att hälsa på faster med sambo och kusiner. S´ka även träffa Kim på tisdag hoppas jag på =)
Alle sov över till idag. Kollade på Idol, käkade godis och grönsaker med dipp och försökte kolla på film. Linda var här också, hade det super mysigt! =)

Ska till Eurostop och Biltema med pappa och syster om en stund. Pappa ska bara göra klart det han håller på med, och jag kan behöva kissa ^^ haha

Puss så länge

Jag i ett nötskal =)

Träffa Wallentin om en stund, typ en timma.
Ska ha picknick i det fina vädret i någon park i
Halmstads stora stad som í dagsläget är fylld med
massa små parker =)

Har massa bilder från utflykten till Ängelholm igår med Lillasyster Josefine.
Skjutsade pappa dit och hade en underbar tid medans han var på möte.
pusssålängeerakramgoanallebjörnar.



 

 

Julieta & Sandra & Caroline

 

BLev hämtad av Jullan i fredags och vi åkte in till stan. Först ett stopp hos hennes föräldrars lägenhet då jag behövde låna internett då vårat hemma cp:ade i fredags... Sen gick vi in till stan där Jullan som vanligt shoppade loss =) Gick och Fikade på Espresso House. Sandra och Emma kom inom, dom gick och Wallentin kom dit också. Hon satt dock och näst intill somnade, men vad gör det? ^^
Vi gick vidare och in på systemet vi tre. Träffade sedan Sandra, Linnea, LillEmma vid Kicks där Wallentin skulle hoppa på bussen sin. Hon åkte hemmåt och Linnea och LillEmma gick vidare åt sitt håll. Blev ett stopp på Stora Torg och sen vidare till en av de fina parkerna vi har här i Halmstad centrum. Satte oss på en parkbänk vid biblan någon stans och snackade och njöt av det fina vädret. Gick hem till Jullan päron igen och Sandra begav sig hemmåt. Kom hem vid sju tiden och åt. Spontanåkte hem till Linda. Vi åt upp godiset hennes mamma hade köpt och kollade TV med lite cola till. Mys på hög nivå, sådär lagom för oss två den kvällen, haha!
Förresten, det var denna eftermiddag som jag bestämde mig för att åka till Eadie familjen i London! Marie från Swedish Connection ringde mig och sa att familjen efter att jag pratat med mamma jätte gärna skulle vilja att jag valde att jobba hos dom. Lite snack kring det och det var bestämt. Då var det bara färddatum som skulle bestämmas.
Mailade till familjen direkt efter maten och berättade att jag tackat ja till att jobba hos dom. Dagen däpå började all information och lite annat snack.
Börjat bli ruskigt nervös nu måste jag medge. Igår var jag coollugn, idag är det nervöst, där då om bara ett par veckor.....

Snart dags för bingen och sussa gott.
Kom hem från Helena för bara en lite stund sedan. Åkte hem till henne efter att jag ätit lite knäckebröd här hemma, haha. Snackade lite, kollade TV, lyssnade på musik och lite dator, så som det brukar vara =) Hade hunden med mig, så vi gick en promenad med henne. Så klart så blev Helena lite sockersugen och jääääätte sugen på en lyxshake på Max. SÅ det blev att vända och ta bilen till Max. Hämtade upp Hampus på vägen så han också skulle få i sig en lyxshake, hehe.
Lämnade honom hemma och tillbaka till Marbäck. Kollade lite film, började en precis när vi kom hem dit typ. Blev trött och kände att det var dags att dra sig hemmåt, och här sitter vi nu, ännu en gång..
puss.

Barnläger på judon

Varit hos Evelina och planerat ett judoläger över en dag med Moa, Oliver och Evelina så klart ^)
Ska ha en ansökningsblanket uppe på judon i morgon och marknadsföra detta för alla barnen och föräldrarna på judon under veckan. Kan inte planera så mycket som vi ville då vi ännu inte vet hur många som komemr att vara med, så blev en del skitsnack och gitarrspelandes också. Åkte inom judon och itttade till folket på Markos träning. Satt och snackade med en väldigt trevlig kvinna som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på just nu. Satt och snackade lite om London med henne, kom in på det då hon var där med sina två söner (och man?) för en vecka sedan ungefär från onsdag till söndag. 

Börjar bli nervös nu, uuuhhh!!!

Ska förhoppningsvis till Helena ikväll, måste först kolla så jag kan låna en bil....

Det för nu,
puss.

( blogg under redigering )

( blogg under redigering )


Bilder från sammankomsten med hela TKK igen 
då Helena kommit hem,
puss!

 
 

Jörgen 4 dan'are

Blev att jag hämtade mamma och pappa i Tylösand efter golfen, snabbt fick de fixa sig och jag skjutsade dom till Bingoalliansen där det var HBP fest. Därefter körde jag hem till Levander, fick med dom i bilen, utom Linus som kom senare med en kompis. Vi andra åkte ner till stan och Hamnade på Ha<rrys där det var ett bord bokat och Christer satt och väntade. Christer gick direkt efter maten och där satt vi fyra (Olle, Marko, Levander och jag) kvar. Hade massa kul och jag blev vad man nu ska kalla det... utsatt! Haha. Men tack för en tervlig käll gubbar, och grattis Levander!
Hämtade mamma senare på kvällen och vi feck med oss blåbärspaj hem från festen, fatta att det var god ;D

 




sista minutrarna, sista blicken

Gick upp ganska tidigt och visade mamma och pappa bilderna på Eadie familjen som jag ska bo hos nu i London. Var dock inte därför jag gick upp tidigt, utan för att jag ville ^^
Mamma och pappa åkte till TYlösand för att spela HBP's golfturnering idag. Eftersom pappa glömde lämna nyckeln till Toyotan hemma så fick jag skjuts av Örjan som skulle dit för att hämta den. Åkte inom Linnea och fastnade där i tre timmar. Nu ser jag inte henne på X antal månader... men vi kommer höras av, det tror jag på! =)
Önskar henne all lycka i Australien just nu, puss på dig (F)

Är trött och orkar inte så mycket nu, så nu ska jag alldeles strax  lägga mig i min sköna säng och ta en liten tupplur innan jag ska hämta mamma och pappa ute i Tylösand och göra mig själv i ordning inför ikväll sedan och skjutsa ut dom någonstans då de ska på fest. Fylletaxi idag, behöver ni skjuts ring ;)


puss och kram så länge.
L.B - kommer sakna dig massa <3


 

HejsanHejsan, välkomna =)

Den 10 oktober åker jag till London. Vet inte än vilket flygplats jag skall landa på, men detta kommer jag få svar på under helgen. Fått kort på familjen och de ser hur tervliga ut som helst, barnen ser ut som små sockerbitar :)
Kommer verkligen sakna alla här hemma så otroligt mycket, ni som är kvar, även ni som inte är kvar men är runt om i världen kommer jag också sakna en herrans massa! Men jag ser fram emot detta så otroligt mycket just nu och ser det som ett äventyr nästan, fast kanske lite säkrare än de flesta andra äventyr som verkligen är äventyr, eller något liknande :S hahahaha!!!

Kollar upp judoklubbar i närheten också, hoppas verkligen jag kan få tränat en del judo när jag är där nu också, dock så är ju inte det den grundläggande orsaken till att jag åker, men det skalle absolut vara ett plus då jag just nu älskar det mer än mycket annat!

Ska snart till Jullan och se hur hon mår efer gårdagen, haha! Sen ska ajg försöka ta mig en titt till Linnea och se henne en sista gång på väldigt länge.................

Ikväll blir det fylletaxi åt mamma och pappa, middag med gubbarna och sedan lite mer fylletaxi där tror jag nog, haha. Lovade att skjutsa dom ivkäll också =)

Ska planera min sista tid i Sverige på ett tag i helgen antagligen. Usch, känns ganska hemskt att säga så, så tror inte jag ska säga så fler gånger...

Var hos Linda igårkväll efter att jag kommit hem från Jullans päron som vi hamnade hos efter en tripp på stan och träffade massa folk, Jullan shoppade och vi fikade. Hem och äta, kolla lite idol och sen till Linda och chilla med lite godis, cola och tv.

puss&kram
massamassamassamånga =)

Rebecca Eadie - Au Pair

Precis snackat med Rebecca Eadie, mamman som skulle ringa mig om Au Pair jobbet för hon vill jag ska jobba hos dom. Hon har inte haft någom Au Pair tidigare, känner nu att hon behöver hjälp, framförallt med pojkarna på 4 och 6 år då hon har en liten tös på 6 veckor nu. Få upp pojkarna och klara för skolan och ta dom dit, hämta dom från skolan och till simträningarna och fotbollsträningarna. Ledig helger och annan tid typ... De har väldigt roliga intressen, älskar träna och konst, bio, promenera med mera. Verkar vara väldigt jordnära och trevliga!
Bor i radhus 15 minuter från centrala London i ett lugnt och familjekärt område med en park bara en liten bit bort. Bor andra Au Pairer i närheten, bl.a. från Sverige.

Ska maila Marie nu lite och se vad hon säger.
Var inte så nervöst att prata med mamman dock som jag trodde det skulle vara. Men eftersom jag var lite nervös ändå blev det att jag pratade lite för fort så jag snubblade en massa på orden, men det var lugnt anars =)

Nej, snart bingen.
puss.

LONDON

Träffade Linnea, Betti och Sandra på stora torg. Sandra åkte och den andra Linnea kom och mötte oss. Blev att vi hamnade på Espresso House, Linneorna åt och Betti och jag satt bara och tittade på ^^
När vi var klara där gick de andra två hemåt och jag och Linnea gick mot judohallen. Jag skulle hämta min cykel och titta in i judohallen och se hur det gick för de som var där, och Linnea gick med för hon hade la inget annat att göra. Mysigt att prata med Linnea, var ett bra tag sen tyvärr.


Pratat med Marie ikv från Swedish connection för kanske en timma sen, och nu, NU, fick jag precis ett mail från en kvinna i London som skulle vilja att jag kom och jobbade hos dom.
Magen vänder sig just nu ut och in och jag vill gråta, hahaha, eller nåt..
Bara så nervös, vill liksom egentligen inte lämna alla här hemma, Sandra, mamma, pappa, lillasyster <3333, lillebror, mia, linda, linnea när hon kommer tillbaka, wllaentin, jullan, elin, rasmus (som dock är i sthlm), mormor och morfar, farmor och farfar, carola med jocke och kusinerna. Men fan vilket äventyr jag kommer att ha. Ska svara på mailet direkt nu för hon ville ringa redan i morgon....



AHHHHH, GALET!!!!!!
Älskar er mer än mycket.
Vet ni finns kvar när jag komemr hem.. men ändå...
puss.

 
fast käns just nu tvärt om...

giva a little love, but just enough





 






Gick upp vid tjudo över åtta i morse. Låg och mös lite med hunden som kom och la sig vid mina fötter i sängen. Kom upp och fick i mig lite frukost i form av en skål med havregrynsgröt´. Satte mig vid datorn en kort stund. Började sedan städa undan lite i köket, det hela slutade med att jag städa rent i farstun, så nu är det fin och ren ett tag! Satte mig vid datorn en stund och sms:ade med Wallentin lite. Kom på att jag inte tittat på IEA katalogen än så sprang upp till Josefines rum där den låg och tryckte. Fixade lite att äta, macka och egengjorde blåbärsmuffins, mumma =) Satte mig i varadgsrummet och läste katalogen och åt mina grejer tillsmmans med två koppar te som jag kokade till. Pappa kom hem och jag gick ut med hunden, fick med mig kamera tur för mig och mindre tur för hunden. Hon tycker inte det är så kul när jag tar en massa foto och håller på så. Då får hon inget bus, och eftersom hon kan vara så lydig ibland så vet hon att hon inte får sticka iväg och så där när jag har stannat någonstans. Så då står hon och tittar på mig och hoppas att jag är klar hela tiden för att hon skall kunna få göra sitt och busa och stoja och allt det där.
Ska antagligen till stan snart, ska försöka gå inom arbetsförmedlingen och sen träffa Linnea. Just nu ruskigt hungrig (igen). Så får se till att laga lite mat innan jag kommer till stan. Får se om jag kommer till judon ikv. Ska inte träna, tänkte hjälpa till med barnen och de vuxna nybörjarna, måste komma på något annat namn på den gruppen, så jobbigt att säga så vare gång, haha!

piuss

judo på nytt

Gick ändå ganska bra idag på träningen, fast jag hade så sjukt ont i magen vissa stunder!
Så jävla fin vänster seo-nage jag gjorde på Jörgen! Kastade Stefan på två riktigt fina kast, kommer dock inte på vad det ena kastet heter nu, den ena var i alla fall sumi-geischi, mycket bra Carro :)
Började med lite jobb, med betoning på lit. Klarade inte av att göra det jag skulle själv, behövde hjälp vilket jag idag inte kunde få så jag åkte hem igen. Kom hem och försökte göra lite grejer men kom ingen vart typ, läste ett kapitel i min bok som jag börjat läsa ochs omnade sedan gott i 45 minuter. Vaknade till liv och fick i mig något att äta innan jag tog mig in till arbetsförmedlingen. Var där i lite drygt en timma innan jag ringde Helena och mötte henne i stan. Gick runt och hade det mysigt i sommarvärmen.....
Kom hem med mamma och fick i mig lite mat runt 16,00 tiden innan jag stack till judon vid fem. Tittade på när Levander och Marko tränade kata och satt sedan och slappade timmen innan min egen träning skulle börja. Kändes lite dumt att vara nere på mattan och hålla träningen då det nästan var fler tränare än tränande idag, haha. Fick skjuts av pappa hem så får försöka hämta min cykel i morgon någon gång. Men ska ju in till arbetsförmedlingen i morgon igen och ska träffa Linnea på eftermiddagen innan jag ska till judon antagligen.
Skriver upp alla jobb jag sökt nu den senaste tiden, jag kan lova att det inte är få, men jag kan heller inte komma på alla....


nej, ska äta lite gröt nu, puss.

60 års kalas för Bo-Göran i bilder från min synvinkel

( Bilderna börjar bakifrån, alltså kvällens sista bild är först, kan vara bra att nämna om vissa inte förstår det, dock borde det synas ganska rejält ^^ )
 

 
( fyllesvinet och jag :) )

60 års kalas för Bo-Göran =)

Haft en ruskigt bra kväll måste jag medge. Nu är det sängen som gäller för att sova för att orka med morgondagen. Ska försöka tjäna en slant, men vi får se hur det går x) Sedan ska jag försöka se på lite handboll. Bror min spelar i Alehallen vid lunch någon gång om ni vill veta, och sedan ska jag träffa flickorna från klassen på kvällen som folk kanske redan vet. Vet Linnea att jag tjatat om det en del, men ser fram emot det helt enkelt!!!!!! :))))

Träffade massa kul folk, snackade en del med Clive, Snackade med Levander, dock ska jag försöka snacka med honom lite mer då vi blev avbrutna mitt i ett samtal som vi sedan tappade bort oss om som jag skulla vilja veta en ganska mycket mer om. Grattis Bo-Göran som denna kvällen var tillägnad åt, mycket vackert systrarna Birnbo och tack för ikväll alla som var deltaktiga på ett eller annat sätt!


Puss.
Saknar morfar och Hans!


P.S. Bilder kommer i morgon mwed bl.a. mitt Fyllesvin med vänner ;) =)

Sofis dop :)

 


varit ruskigt kul och har gråtit mig glad x)

nu iväg, inget att ha på mig så tar en soppåse...
puss

nattfjärilar

Åh, jag har en sådan lust att vända på dygnet, älskar sitta uppe på natten vid datorn, snacka i telefon med någon vän och liknande. Vet inte varför. Tycker kanske om att sitta på mitt rum med alla ljusen tända och bara vara för mig själv och göra det jag tycker om utan att någon annan lägger sig i vad jag gör.

Jag håller på att översätta mitt Cv till engelska, går sådär. Skrev ut det för ett par minuter sedan och måste be mamma och pappa titta på den innan vi åker i morgon förmiddag helst så jag kan skicka in det och någon gång komma till Englans kanske.

Vill verkligen åka samtidigt som jag har ångest, men jag måste leva mitt liv. Och jag vet att alla jag älskar kommer finnas kväl där när jag väl kommer tillbaka eller dom kommer till mig ;D

Ska snart släcka ljusen och gå och sova eftersom jag ska upp vid åtta i morgon bitti, ta reda på vad jag ska ha för kläder på mig på dopet,  kolla på mitt engelska CV och skicka in det, packa med allting jag behöver ha med mig (förresten, undra vart min mp3 ligger den här gången...) och så vidare. Möjligtvid även gå ut med hunden medans någon läser igenom mitt CV, kanske blir lite av en byteshandel i morgon (A)

Iväg i morgon kväll på 60-årskalas antagligen. Just nu ser jag sådär fram emot det, är så mycket annat som jag skulle vilja göra. Dock så hindrar min ekonomi mig en väldigt massa just nu. Det ser liksom väldigt mörkt ut just nu...

Men pappa sa jag hade en dag eller två på Energimannen så det är gott. Antagligen är det bara ett par timmar, men vi kan alltid göra det till en dag eller två (AAAA)

puss och god natt mina nattvandrande fjärilar.
rresten, grattis (i efterskott) Rebecca Wallentin som fyllt 19 år den 4 september 2009

Mullrar åska utanför fönstrena

Haha, jag och min storstädningen kom inte så värst långt idag heller. Jag packade ihop kläderna som jag inte vill ha som låg på golvet i en kasse  och hängde in ett par plagg i garderoben.. hmf, detta kommer aldrig bli gjort känns det som. Nej nu jävla ska jag ta tag i detta en stund innan Sandra kommer hit, då kanske vi faktiskt kan vara på mitt rum en stund ikväll också...

Skickade in alla grejer till Marie för att kunna åka som Au Pair idag!! =) Underbart!

Sov länge idag, typ till halv 12, pratat med Rasmus på telefonen, tittat på tv, fixat med Au Pair grejen, varit och handlat med mamma och Josefine... ja, det var väl allt för denna dagen.

Ta del av denan underbara bild!
Saknar tjejerna på bilden väldigt mycket just nu!!

Kvällen som sådan saknar jag två väldigt stora saker som jag är i stort behov utav!!!

Åh, jag är i ett sådant stort behov av en riktig kamera, system med ordentliga objektiv främst så jag kan zooma ordentligt och få skarpa och fina bilder. Även behov utav ett par extra hundralappar utöver detta. Någon som har något förslag på hur jag får tag i detta?

Annars var jag och bastade innan. Satt och tittade på teknikträningen för de yngre och såg till att nybörjar/vuxen-gruppen hade en tränare innan jag gick ner i omklädningsrummet...

Nej, nu blir det som jag hade tänkt, puss.

Muffins med blåbär i, s.k. blåbärsmuffins

 

Hade tråkigt som atten, så jag tog och bakade lite grand, de blev goda, förutom att jag nite riktigt tyckte om att blåbären smakade konstigt! Linda kom hit och hjälpte mig med smakprovningen, jag tackar så mycket linda =)
Dammsugit där nere precis, tog upp dammsugaren på rummet för behöver dammsuga här inne också, men pallar inte plocka undan allt som ligger på golvet....
Jag ska dra mig till judon tror jag och se hur det går om jag pallar, annars börjar jag med rummet. Tror det blir rummet innan jag blir galen. Och eftersom jag inte ätit ordentligt idag heller så pallar jag inte så väldigt mycket tyvärr. Längtar till judoträningen i morgon!!!!! Galet mycket just nu. Gud vad jag älskar att säga det!

Blir inte att skicka alla grejer idag till Au Pair grejen, måste ha skriftliga referenser, så det samlar jag in just nu... ska ringa Jannike en snabbis, hörs.
puss.

1 september 2009, "spontnick" (?)




 


--

Började dagen med en trudelutt till stan, fick en märligt samtal av Marko och fick gjort det jag skulle. Åkte för att säga hej till mamma på jobbet vilket blev till en hel lunch och lite s.k. "lunchvila" =)
Åkte till slut hem och tog det lugn innan lillasyster kom hem och vi tog med oss hunden till veterinären där hon fick två sprutor. Åkte och handlade på Maxi och satte oss sedan i solen ett litet tag. Gjorde mat innan träningen. Åkte till träningen, men tränade inte idag, kände att jag hade huvudvärk så jag pallade inte. KOm hem och fick mat och har nu efter maten suttit och fixat med Au Pair papprena och kollar på "So You Think You Can Dance", finalen idag ju hörrni!

I morgon hoppa jag kunna skicka allting som behövs så att jag sedan kan hitta en familj att åka till och sedan komma iväg :)

Nej, nu mer TV, se bilderna, det är ungefär vad dagen har innhållt
puss.

Nära skjuter ingen rosa hare

 

Jag sitter här i mitt nattlinne och ska snart göra mig i ordning för stan. Det är underbart väder ute så idag är det ingen cykeltur fördjäves eller för att jag inte har något annat val. Idag blir cykelturen för att jag vill!
puss.

RSS 2.0