Halmstad

Sitter hemma i Halmstad. Kom till min födelseort i torsdags kväll efter en bilfärd hem med Fia-Lisa och Rasmus. Julafton i fredags, gud vad mysigt!!! Fick precis det jag hade önskat mig och massvis därtill. Många skratt och mycket mys + att jag fick träffa Caroline en snabbis också! :)
I lördags vad det något underbart som hände, något som jag var rädd aldrig mer skulle hända. Alla mina flickor från gymnasieklassen var samlade i samma land, samma stad och i samma rum. Shit vad kul det var att träffa alla! Vissa har jag träffat lite grand sedan vi gick ut gymnasiet, andra inte alls. Sjukt kul att se vad det har blivit av alla och hur de ser ut =) Oförglömligt! Började hos Josse och kom sedan ut i stan. Jag var väl hemma lite innan 05,00 och gick upp vid 9 tiden efter 3,5 timmas sömn. Faster med kusiner kom på eftermiddagen och hade mysigt fika med dom. Pojkarna har blivit jäääätte stora, speciellt Peter som har växt eom ogräs :P och lilla Sofie var stor, glad och mycket pratsam! Kul att men kan få träffa henne i alla fall två tre gånger innan hon blir stor så hon kanske minns oss lite grand =)

Idag, måndag. Har inte kunnat göra så mycket ändå då jag hade det mesta kvar hemma hos Josefine, haha. Fick hämtat det nu ikväll, så nu har jag äntligen fått gjort det jag var tvungen att göra. Skönt att ha det gjort! :)

Åker hem på onsdag eller torsdag. Vill torsdag, men blir antagligen onsdag för att det ska bli så smidigt som möjligt! Josefine från Örebro kommer till mig då och så ska vi försöka fira in det nya året med buller och ståhej! Ska försöka fixa så vi kan spendera i alla fall den första delen av kvällen hemma hos någon kanske? Någon som vill ha oss där? Eller jag menar, någon som orkar ha oss där? Eller jag menar någon som kan stå ut med oss där? =) (A)

Nej, snart dax att bege sig till kudden. Ska upp vid 7 tiden i monrgon, antagligen halv 8 då jag ska köra min kära mamma till jobbet så jag kan ha bilen i monrgon! Ville ut och köra runt lite så jag kan kolla på lite användbara saker jag behöver och vill ha!!!! :D + lite annat också så klart ;)


Nej, ni ska få höra massa roligt nästa gång jag skriver här, blir inte allt för regelbundet då jag inte har något eget internet och just nu inte jobbar :P

puss.

God jul!

Hoppas ni har haft en fantastisk dag!!
Jag har skrattat så jag gråtit och pipit i falsett och haft många bra stunder!
Tack för dagen familjen, så mkt bättre än vad jag trodde den skulle vara <3
puss.

Äckligt försenade tåg

Blir galen på den jävla kollektivtrafiken som aldrig kommer i tid! Varför ser man inte till att skaffa värmeslingor i de jävla spåren så att de håller sig fria från snö och is så man kan slippa dom sjukt för många och för långa förseningarna!!?

- - -

Förutom alla fasta ting jag önskar mig i julkllapp och alltid annars, så önskar jag mig även:
- Besök i Stockholm av nära & kära
- Solsemester


Personalfest igår, var mycket trevlig med mycket god mat. Började på hotellet där vi alla inväntade våran bussresa tilll..... någonstans. Efter en liten mindre busstur genom staden Stockholm hamnade vi på Skansen i en jätte mysig träbyggnad. Rustig och så där burrigt mysig. Lite mingel och sedan äntligen satte vi oss till bords för mat, haha. Blev gravad lax till förrät, kyckling till huvudrätt och sen en buffe med diverse efterrätter och godis till desert. Och vin på det :)
Dans, prat, mys, snö och lite taxikaos. Hann till T-centralen tillls min pendel som inte gick.. Hittade till slut nattbussen, fick vägledning av en skitsnygg ordningsvakt. Skulle frågat efter nummret om jag inte hade vart så jävla pisst off för alla jävla inkompetenta, dumma,  jävla bajs busschaufförer som finns i Stockholm! Dock han jag åkte nattbuss med var helt okej, kan ha varit för att det stod två andra ordningsvakjter bredvid honom som skulle hålla lite ordning..... kom i alla fall. 03,00 låg jag i min säng efter en dusch och värmde mig- Gick upp senare är på mycket länge. Var uppe vid halv ett eftrer en par timmars sömn (A)

Ska i alla fall iväg snart. Ska kanske på en "jobb-intervju". Får se hur det går och blir. Eftersom jag inte inhandlat en endaste julklapp bör jag kanske ta tag i det också, eller??
Det värsta ör att jag är så himla shoppingsugen till mig själv hela tiden, det är lite därför jag undvikit att gå och kolla i affärer, hittar bara sker jag själv vill ha hela tiden xP Jag är en hemsk människa jag vet, jag älskar er nära & kära, men jag har en ganska stort shoppingsug för tillfället, känns lite obotligt faktiskt.... hmmmmff (A) 

I morgon ska jag nog fixa mina naglar, om jag får av min plastnaglarna jag ha på nu.. hahahahahhaaa!!!! Jag tycker det ä skitkomiskt!! Får se om jag hittar ngt jag kan ta bort naglarna jg ha på nu så jag kan få mycket finare i morgon! :)
Har egentligen lus att bara ligga hemma idag oh glo på fillm, men känner att jag kanske bör åka och säga hej på  familjen Hellron hemma hos dom. Skulle vara mysigt att träffa Sigge också, min lilla gullegris, med betoning på gris :)

Snart hemma i Halmstad, kommer onsdag eller torsdag, just nu ser det ut som torsdag och sedan är jag hemma i ca en vecka om jag inte nämnt det innan. Ska försöka få upp lite bilder också så folk kan se vad jag ser.
puss.

....

Känns trots allt lite tråkigt att jag är på väg hem. Nu är det inget mer globen på ett år. Nu är frågan om man ska köpa en öl eller 2 för dricksen eller om man ska spara den och gå hem och göra ingenting :o hur ska man tänka liksom???

Sista för i år

Sitter på pendeln nu och är på tag till t-centralen får jag ska byta vik tunnelbanan för att ta mig till Globen och jobba. Sista jobbet i globen och sista jobb-passet för i år. Känns både skönt men samtidigt tråkigt! Åker hem den 23 sen. Har lite mys, pyssel och annat att göra fram tills dess. Jag hoppas jag kommer hinna göra allt jag vill göra hemma. Måste träffa Farmor och Farfar och sedan skulle det var hur mysigt som helst att träffa Carola och kusinera. Inte träffas Sofie sen hon var 3 månader... hon är hur stor som helst nu den lilla tösen. Hoppas på att vi kanske kan träffas hos Farmor när Farfar, men vet inte om dom klara oss alla samtidigt, haha! :) Ska nu av på t-centralen. Hörs snart igen, puss.

Mobilinlägg

Har fixat lite internet i mobilen och försöker lära mig det lite grand. Sakta med säkert ;) jobbat i globen idag. Idag var det kul, + fick in lite dricks också :) i morgon är det sista jobbdagen i globen och sista jobbdagen för detta året så som det ser ut nu. Även om det inte varit det mest roliga jag gjort emellanåt så hoppas jag ändå att jag kommer kunna få jobba för dom igen. Är bra träning samt skönt att få in lite extra pengar ibland :d Hade tjejkväll hemma hos Sunee, Jävlar anåda säger ja bara!! Galet! Galet god mat och massa alkohol. Men kul som fan hade vi kan jag lova! :d det ska göras om, dock med lite roligare dag efter ;) Nej, nu är det strax dax att sova så jag får äta frukost, städa och pyssla lite innan jag ska jobba i morgon kväll :d puss.

Hej och hå, snart 2011

Snart jul och dags att ändra sista siffran i datumet, eller andra siffran beroende på hur manskriver det :)

Skall snart gå till Fias jobb och hämta mina grejer som jag haft hemma hos henne ett tag eftersom jag inte orkar hämta det eftera tt jag lämnade det efter mina boende dagar där senast. Jobbade frukost och brunch idag gick bra. Var på buffen men eftersom inte alla gäster som skulle komma kom så var det knappt någt att göra. Pankakorna tog slut som vanligt ett par gånger, så försökte fylla på där utan att bränna sönder mina fingrar =)
Ikväll blir det nog att göra ingenting som vanligt och så ska jag försöka ta mig till mormor och morfar i morgon och kanske lite bus med tjockis-pojkarna :D HAHAHAAA!!!

Inte många arbetspass kvar detta året, har tre kvar, kanske 4... blir nog bara tre om jag har tur, pallar nog inte det sista, men känns kanske lite tvunget också! Kanske något till, vi får se, de blir nog bra.
Massa festligheter med tjejkväll hos Metta på onsdag och sedan på söndag då det blir Party Party med massa utstyrslade människor. Kommer nog inte se dom så fina någon annan gång faktiskt! HAHA! Ska i alla fall bli skit kul det också! :)

Kommer hem den 22 eller 23, får se hur det blir.
Hörs och framförallt ses snart.
puss.

Hejhej

Ovanligt att jag sitter kvar på jobbet? Fast denna gången har jag suttit med Anna sedan halv 5 och snackat skit och skrattat så mycket att jag gråtit. Vi både är ganska övertrötta så det mesta var ganska jätte kul faktiskt, underbart! :D HAHA!!!
JObbat i Globen i helgen, underbart roligt! :) Julgalan med massa artister som uppträder, bl.a. MARIA MONTASAMI!!!!!! Cred för det kan jag lova! ;) Men det är faktiskt riktigt kul, men träffar massa roliga människor som man jobbar med men ocksås om man serverar =)
Igår var början på mitt sälskap ett helvete, men den ena halvan var underbar, jätte mysiga och trevliga, så dom tar jag gärna hand om en gång till, speciellt han i det rutiga skjortan ;)

Skall jobba där igen nästa helg och helgen efter det, tummen upp för den ja! :)
Helgerna är ganska jätte jobbiga då det blir massa, massa jobb. Men jag har roliga medarbetare och skrattar fantastiskt mycket så jag stormtriva. Och det finns sämre jobb, jag har det bara bra med andra ord vilket känns toppen =)
Annars så inte så mycket. Hopaps på lite "kalas" i morgon med Anna, men vu får se hur det blir med det. Vi har sagt att vi ska festa till det länge nu men det är alltid något som har kommit ivägen.... så vi får se hur det går, men håll en tumme vet ja' ;)


Kommer hem till Halmstad runt den 21. Inte vet jag hur eller exakt när, men är iaf där på julafton innan Kalle som senast och åker hem till Stockholm den 27 ser det ut som nu. Förhoppningsvis ska jag "båta" då =) hahaha!

puss.
P.S. Vad önskar sig folket i julklapp?????????? D.S.
RSS 2.0