Life is life

Lejonet 23/7-23/8

Du har gott om alternativ men väljer förmodligen att inte göra något alls. Lugn och ro ger mersmak.

Nej, nu får det faktiskt räcka. En gräns tack. Nu!

Åhh, galet vad mycket jag längtar till våren nu. Kunna gå runt i tunna strumpbyxor, en tunika och jeansjackan och ett par converse. Inte behöva klä på dig lager på lager och sedan upp på det en tjock vinterjacka och bylsiga skor och vara tvungen att ta bussen om man inte vill frysa ihjäl när man skall ta sig någonstans runt om i staden.
Kunna hitta på vilka hyss som helst och känna sig lätt och glad. Kunna vara den där spirituella och positiva människa på riktigt och inte bara kunna sitta och prata om att man är den människan. Gå ut och träffa massa människor spontant för att man hade samma tanke. Ta del av det underbara vädret med lite äventyr, utflykter eller en enkel promenad.

Idag tagit det jätte tråkigt lugnt. Harrys igår efter ett fyspass och städning.
Varit på Drottmatchen idag med mor min. Där träffade jag Alexandra vilket var en överraskning som gjorde mig mycket glad! :)

fungerar inte att lägga in bilder idag av någon anledning, ni får stå ut med att inte titta på en bild efter ni läst klart.

Träning, städning och underhållning

Var i Arenahellen innan jag och pappa för att se lillebror spela hgandbollsmatch, men han spelade inte utan skulle spela matchenm därpå istället och den kan vi inte se för då är vi i judohallen och har annmat för oss. Ska ha fyspass, sedan städa lokalen och sedan ska vi nog ut till Harrys. Ser faktiskt fram emot eftermiddagen nu. Skulle ju upp tidigt idag, men så blev det inte. Måste ändra temperaturen i rummet, jag blir ju helt dåsig av värmen där inne. Öppnade fönstret som jag i dagsläget somnar in bredvid samt vaknar upp bredvid och jag började till slkut bli pigg och kom upp efter ett tag. fast då var klockan runt halv elva tyvärr, men men. Men kan inte vara på topp varje dag ^^

Kom hem från Arenahellen och åt, både pappa och jag var hungriga, ha, ha!

Aja. nu sitter jag här vid TV:n och"internettar", så förlåt för alla felstavningar, men jag ser inte så bra på skärmen just nu tyvärr så det kan vara lite vad som just nu känenr jag, men ni är la vana vid mina underbara felsteavningar och så där.

Snön har i alla fall äntligen börjat smälte, jag sitter bara att hipopas på att iaf hälften till också´kommer smälta bort innan det fryser på igen vilket jag är hundra på att det kommer att göra här om inte alls länge. Så då kommer vi åka fram, bokstavligen talat, eller de som inte bvågar kanske kryper fram ^^

ännu en fredag...

Jag har för många tankar och aldeles för många saker som jag vill göra! Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vet vad jag behöver, ett jobb, annars kan jag inte göra något allt. Jag blir galen på allt detta! Sitter nu och pratar med mamma lite grand i soffan. Nu pratar vi böcker. Jag har blivit så intresserad av läsning. Har jätte många böcker som jag vill läsa, men jag läser ju  så sakta så jag kan inte alls säga att jag faktiskt kommer att hända. Inte det att bara för att man läser sakta att man inte skall läsa böcker. Bara det att när jag väl läst ut en bok så läser jag inte på ett tag av någon anledning. Typ "andas" efter den senaste ^^ haha. Jag vet, jag är knasig!

Nej jag vet inte, jag har haft en halv tänkardag idag, men lite så där på ett flum sätt om det är förståligt. Inte en så där djup-tänkar-dag, utan en lättsammare. På gott och på ont som alltid! Men vad gör man, de går inte riktigt att hejda.

High School Musical igår. Jobbade med att riva biljetter och sedan plocka undan stolar och städa lite grand efter musikalen också. Det är la kul att ha sett det, men jag är såååå glad att jag inte betalade för den. För den var inte bra, det kan jag absolut inte säga att det var!

Aja, vet inte hur länge jag pallar sitta vid datorn och glo tv, så blir kanske en tidig läggdags så kan man la försöka att komma upp någerlunda tidigt i morgon, som alla andra dagar, och hur har det gått!?? Jhag har haft lite problem med att komma upp nu de senaste mornarna, men jag kämpar på! ^^

Nej ni, nu ska ni slippa mig för ett tag igen.
puss.

ännu en fredag...

Nej, nu börjar det bli obarmhärtigt (eller hur stavas det!?).
Aja. Idag varit en liten stund på stan nu setn i eftermiddag med syster för att kolla lite på bokrean. Måste säga att det faktiskt inte är så stort längre. Jätte mysigt att gå runt och kolla på böcker och så då kanske, men jag känner i dessa dagar att det är så mycket bättre att låna böcker på biblioteket eller t.o.m köpa second hand, så det är så jag kommer göra nu framöver ett bra tag.  Har X antal böcker jag vill läsa, men sakta med säkert. Eller i alla fall sakta.

Ikväll blir det en lugn kväll hemma. Mamma och lillabror är och kollar på Halmstad HP A-laget i Arenahallen ikväll. Pappa, lillasyster och jag har redan ätit och kollat lite på TV. Ska se om pappa inte är sugen på en film, fast då kanske mamma kommer instampade och vill se på Lat's dance. Vi får helt enkelt se.

 Veckan har inte varit på speciell eller graciös eller äventyrlig som jag hade velat, men man kan ju inte få allt alltid ^^ I alla fall varit på arbetsförmedlingen, läst lite bok, myst, promenerat, tränat gym, tränat judo, städat en massa och haft en massa tråkigt. Men så är det väl att vara arbetslös antar jag, haha. Nej, men ska se om jag kanske inte kan klara av att starta ett projekt som jag velat starta hur länge som helst nu, men som sagt, vi får la se. Finns egentligen massa jag vill göra och alldeles för många saker av dessa är saker som jag faktiskt kan göra men aldrig tar mig den energi jag faktiskt har och genomför det, tyvärr. Men vi ska ändra på detta och det ska absolut bli andra puckar!

Har sockersug så jag vet inte vart jag ska ta vägen, måste ändras på, men på måndag ;) hahahahaa!!
puss.

underbart tråkig dag

Arbetsförmedlingen, promenera? Jobba i Arenahallen under High School Musical vilket ionnebär att jag även får se den :) Mys, mys :) Annars så snöar det katastrofalt mycket just nu, dock bara småfjun, men ändå, även det lägger sig och höjer mängden snö här hos oss. Kom upp tidigare än på ett par dagar nu, var uppe klockan 8, mend et är kämpigt! Usch, trött är jag nu, men idag var det nog efter träningarna. Så där slut i både kropp och huvud för att m an tränat på så bra, lovely!
Fan, idag saknar jag London så det skriker om det! Bara längtar efter känslan att få vara någonstans där man har alla möjligheter som helst och där jag kan se något jag inte sett innan och som jag faktiskt vill se. Saknar lite den där spänningen att man aldrig vet vad som kommer hända fast man har planer, om man kommer hinna, och vad man kan hitta på vägen. Ja, allt detta har jag även här i Halmstad, men det är inte samma sak! Måste snart få göra något innan jag blir tokig! Behöver ett jobb för att få pengar! Jag behöver kommer ut på äventyr :)

I morgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag vet vad jag borde göra, men jag orkar verkligen inte, eller jo det gör jag, men jag har ingen lust, verkligen ingen lust och vill inte egéntligen. Fan också!
Ätit frukost nu iaf, havregrynsgröt med diverse frön i och en macka med ett glas juce. Gott, gott. Uttråkad till tusen, har saker jag kan göra, men de är inga roliga saker. Varför är det alltid så?
Saker jag kan göra:

- städa nedervåningen
- försöka komma underfundf med vad jag ska göra med träningskläderna
- försöka komma underfund med vad jag ska göra med de kläder jag inte avänder mer
- pyssla med boken
- glo tv
- printa ut papprena till AB som jag ska till om ett tag
- välja ut en av tre lådar att rensa och städa
- ut med hunden i snörusket
- ringa ett tråkigt samtal

ja, ni ser, listan kan göras längre, men jag ska inte plåga mer än nödvändigt, för denna gång.
puss.

Söndag

Föreningsdag idag i Arenahellen är vad jag har "pysslat" med idag. Kom dit lite tidgare för att se på en A-flicksmacth, men det blev det inget av. Sedan kollat på lite handboll och kollat på lite andra sporter som också håller till i Arenahallen och sedan gått runt lite. Även träffat Rasmus den äldre och puttat lite golfbollar. Okej dag ändå i slutändan. Ikväll ska jag försöka bli av med vindsgrejerna till vinden som är på och utanför mitt rum. Även plocka undan lite och nmöjlogtvis städa lite mer vilket jag är ganska säker på att det inte kommer att bli. Ska flytta runt på lite möbler och sådär, håll en tumm eller två tack.
Möte samt träning inplanerad i morgon.
puss.


gullig bild på mig från london efter utgång

Äventyr

London var ett utav förhoppningsvis många äventyr. Precis läst igenom några Lndon-flickorns bloggar. Längtar tillbaka till själva London, en stad att älska! men just nu är jag jävligt nöjd med at få träna en massa. Bara jag hittar ett jobb, några timmar i veckan räcker för stunden. bara jag får något att göra och i alla fall får in lite pengar!
Gymmade innan ikväll. Ett väldigt tufft pass och jag svettades för 5 personer sammanlagt tror jag. Gott som fan! :) Sen så hjälpte jag till på judon för Andreas och sedan hjälpte jag pappa med hans träning med. I morgon vill jag träna igen! Blir kanske bara bastu och massa mys istället. Inte bastat på länge nu. Var i bastun fem minuter, men då hinner man ju knappt känna värmen mot huden!?


kyss.

Snökaos med massa bus

Hund + snö = ut och busa

Som sagt, ut med hunden alldeles strax. Jag har ni fixat halva Anders present, hahahaa. Får bara hoppas att det blir något bra, ska kolla sen om det faktiskt är lönt att ge bort det ^^ Om det gör det, så är jag fan ta mig bäst :)


bra dag idag, hitills ;)
kyss.

Judoooo

Judon gick la inte så jätte bra idag, sleten efter de andra tre träningarna i veckan nu. Judo tar på kroppen kan jag lova, men det är det bästa jag någonsin gjort, eller något av det bästa jag gjort vill jag ändra till! :)
Lite vila nu i helgen med träffa massa mysiga kompisar och lite så, kommer bli great! Sedan på't det till nästa veckan igen! Jag ska fan ta mig bli bäst ;)

Var först på arbetsförmedlingen och sedan träffade jag Sandra i stan idag. Vi gick till Sandy's och jag åt och sedan gick vi runt lite innan hon skulle gå till Mia och jag blev efter ett par om och med upphämtad av mamma. Åkte med henne till Eurostop och handlade lite och sedan komma hem och äta havregrynsgröt och sedan ner till judon och chilla i ca 2 timmar innan min egen träning började.

Nu snart dags för sängen skulle jag tro. I morgon upp ganska tidigt och pyssla lite, ser jag faktiskt fram emot. Sedan blir det nog "vin och popcorn kväll" med mamma med lite Let's Dance =)



puss.

Flyttlåda

Fan också, fick inte ihop lådjäveln igår... men syster gjorde det innan när jag var och tränade. Fy farao vad träningen gick bra idag förresten! Tränade med pappa, var själva på matta, sjukt gott. Gav så mycket på så många olika saker, detta kommer hända igen!

I morgon - basmöte med arbetsförmedlingen, Träffa Sandra och träna judo
Fredag - Ännu inga faste planer
Lördag - Bus :)
Söndag - Arenahallen


puss.

onsdag allra redan!?

Ahhh, måste få tag på Marko, och jag kan inte få tag på honom om jag inte förstår mig på denna skitmobilen, och det gör jag inte! Ska jag behöva ringa mamma för att få in alla nummer i mobilen så jag kan använda dom!? Blir galen, tycker inte alls om denna mobilen just nu! Aja, varit ute med Ellie, läst tidningen och ätit frukost, ungefär vad jag hunnit med hitills. Mör i kroppen idag, judo nu två dagar i rad, helt underbart och jag älskar att det känns efteråt med! :D Idag vet jag inte riktigt hur det blir. Vill till gymmet, men va fan, palla betala för det, vi får se hur jag känner mig i kroppen sen idag, kan kanske vara skönt att vila lite nu då jag har judoträningen i morgon igen, och så kan jag kanske dra ner någon i helgen som kan träna med mig!

Seriöst, det är onsdag allra redan, vad gör jag egentligen? haha. Aja. Nu är Sandra hemma från Thailandet och jag hoppas på att jag kan se henne snart! :)
Fika sugen, men åt previs frukost! ^^

puss.

En tisdag av ett nytt liv

Vad jag är duktig, or not?
Aja, pallar inte. Börjar bli sådär äckligt förslöad och jag HATAR det! Nu ska jag upp med den sista av min nutvättade och torkade tvätt och sen ska jag ta en promenad till stan och kolla på utställningen i Biblioteket och sen har jag ingen aning om vad det blir. Kanske kan ta med Ellie, gå till mamma, låna bilen och åka till stranden? Nej jag vet inte, har ju en massa pyssel jag kan pyssla med dock :) Men först promenera till Biblioteket. Efter att jag fixat med lite grejer förståss ^^

Judon igår gick kalas bra, mycket roligt att få träna igen, och framförallt skönt att äntligen få komma igång igen! Judo ikväll igen och i morgon får jag se hur det blir med träningen och så, alltså vad det blir för träning. Inte så mycket intressant att säga längre, haha, eller va fan är det jag säger, när händer det att jag har något intressant att säga HÄR! (A)


puss.

Sverige hitills i bilder

Helg

Det har varit helg och i morgon börjar verkligenheten igen. Ja, i alla fall de som har ett arbete, ha, ha. Själv är man arbetslös och ska i morgon in på arbetsförmedlingen igen. Får se om det kommer bli som jag vill med lite olika saker, så som städning, bakning, laga mat och så där.... ^^

Mamma lagar mat just nu.
Var och kollade på handboll innan. Såg på tjejerna när de spelade, gud vad sugen jag blev på att få träna handboll igen. Fan också att träningarna är samtidigt som judoträningarna! Men ska ner på handbollen i alla fall lite då och då, jag vill och behöver, i alla fall en gång. Jag kommer liksom aldrig släppa handbollen, dock så tror jag att judon är något som jag verkligen aldrig kommer sluta träna däremot. Skillnad som jag nog helt enkelt kommer att få leva med. Judo kan jag träna vart jag än kommer, hanboll är snäppet svårare att göra det med tyvärr.
Provade Beckham-parfymen innan när jag var och handlade på Maxi, den funkar faktiskt, luftar ganska gott =)

Nej, ska fixa en massa på datorn ikväll, snälla allahopa, håll en tumme för mig! :)

puss.

Halmstad

Hemma i Halmstad nu. Ganska skönt ändå, dock inget spännande, men det kommer nog hit också ska ni se ;) Ska anmäla mig inför Högskoleprovet på måndags om är sista dagen, eller det hoppas jag i alla fall att det är... fan då, aja.

Städar garderoben, en del ligger nu på golvet och ska inte in igen. Kanske byter rum i morgon med bror min. Fortfarande en funderare. Blir ju av med min älskade garderob då, dock så kommer innehållet att stanna kvar, vart ska jag liksom annars ha grejerna?

TRÄNA I VECKAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


puss.

tänderna på bilden nedan är bra om man är ute och går i mörkret, det lyser liksom upp vägen. Vad är du bra på?

Nej nu tycker jag faktiskt att mormor och morfar får se till att pallra sig tillbaka till deras hus där jag nu sitter och väntar med en kurrandes mage på att kunna få göra lite mat och så att jag kan dra mig mot centrum! Packat nu och jag har tagit fram det jag ska ha på mig på hemvägen i morgon. Bädda och dammsuga gör jag i morgon bitti innan jag åker! Ska shoppa lite sen i centrum ha. de jag tänkt mig att försöka mig på i alla fall. Ska se om jag inte kan hitta något fint till mormor och morfar och sedan försöka hitta ngt litet mer till far min. Skulle kännas bra om man för en gång skull hade någon bra födelsedagspresent till honom. Han fick en ganska bra julklapp dock :)
Det känns inte kul att åka ifrån Stockholm. Skulle gärna stannat här, söka jobb, hitta lägenhet och leva livet ett tag. Ganska mycket som säger emot dock, typ som att hitta lägenhet och ett välbetalt jobb så man kan ha råd med lägenhet då, haha. Jaja, ett annat liv. Nej. Bara lite senare.
Har mailat lite med Maj-Britt från Arbetsförmedlingen, hon är allt för härlig hon! Hon är alltid så glad och positiv och man blir liksom lite glad av henne. Får se hur det går denna gången på arbetsförmedlingen, haha. Men jag kämpar vidare på den fronten ja! :) Jag är inte negativ för detta, öppen för allt och gör vad jag kan för stunden.


puss.
Glöm inte le och vara glad för fan, det gör det så mycket enklare!
 

Jag vet inte om jag ska låta bältet vara oknäppt eller om jag ska knäppa det, eller om det är knäppt och jag kanske ska knäppa upp det.

Precis packat ner majoriteten av mina grejer i väskor och kassar nu. Orkade inte göra en "London" så jag fick två IKEA kassar att låna av mormor och morfar att stoppa ner grejor i. Skönt som tusan kan jag lova er att det är! Hade skit mysigt igår! Lugn formiddag och tidig eftermiddag. Sedan tåget och tunnelbanan till Skanstull där jag träffade Isabell och vi hade en mysig fika på Waynes Coffe. Efter det tog jag tunnelbanan till Rasmus. Ringde och bad om en vägbeskrivning. Efter ett par om och men så lyckandes han guida mig rätt, men ändå så ringer han och säger att han möter mig, haha. Den jäkeln ^^
I alla fall, blev att vi tog tunnelbanan mot Fias resturang och satt där ett tag och drack öl och snacka en massa. Idag är planen att jag ska åka till stora centrum igen. Se om jag inte kan shoppa lite och sedan träffa Rasmus igen. Får ju passa på när vi ändå är i samma stad!!

Snart klar med packningen, sen ska vi få mig att se ut som en människa och inte en utomjordling och sedan blir det föhoppningsvis lite lunch och sedan ska jag försöka bege mig mot den stora staden.

Saknar min Lovisa och min Elin borta i London, Sheen Team liksom =)

Nej, om man skulle försöka få det sista gjort kanske? Nja...
puss.
jag hör fågelsång och kvitter och det gör mig glad
jag vill ha vår och skoj med sol i en underbar stad.


Aldrig vill jag aldrig vara med om
Jag vill vara med om kanske inte stabilt, men stadigt
Funkar det?

Allting är inte alltid rätt

Nu lägger jag in alla bilder fran kameran som jag inte har gjort på evigheter, det var dock inte så många, endast 663 stycken, men många minnen =) Börjar få det lite halvsegt nu igen. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Sitter nu vid datorn vilket jag har gjort ett litet tag nu. Undrar om jag kan fjäska till mig en löjligt snygg kofta av mormor eller om jag ska låta bli, haha. Så himmla fin kan jag lova! Precis målat naglarna, najs som bara den. Annars så ska mormor och morfar nu ut med Nova, jag pallar inte, eller ska ändra ordet. Jag har ingen lust. Kanske tar en promenad lite senare när de är tillbaka någonstans. Kaffesugen. Åt nybakta scones innan som jag gjort och drack te till det. Mumsigt. De fick godkänt av morfar, jag fick alltså baka dom till honom fler gånger ^^
Blir la lite TV snart igen. Usch, nu börjar jag verkligen känna mig deppig, trött och allt det där. Ingen träning, ganska dålig mat och inget rörelseschema över huvud taget. Slöar till här borta. Aja, träning nästa vecka, ska bli asgott. Dock inte super sugen på judo för stunden, dock gymma. Pepp som fan på att gymma en massa! Ska försöka smita in till gymmet och träna lite. Marko kanske kan hjälpa mig med bänkpress som jag vill se hur mycket jag klarar. Vem kan gissa närmast? ;) haha.

Nej ni,
puss.

Ord blir inte bara till en berättelse, de blir även till en drömm

Myst med Nova, ätit frukost, läst tidningen, skrivit på datorn, nu lite internet. Vad kommer härnäst?

Det är inte klokt sicken galet bra dag jag hade igår. Träffade rasmus runt 11 tiden i Täby Centrum och därifrån tog vi oss in mot stora centrum. Fikade på Muffin Bakery på Drottninggatan, där vi faktiskt fick, på gott och på ont, påtår på kaffet, hehe. Gick runt lite och åkte runt lite och kollade på lite vintagebutiken vilket var urmysigt. HIttade en massa roligt, bokstavligen jätte roligt (=fult) eller lite annat roligt (=fint). Inget följde dock med hem. Rasmus hittade dock en plånbok, grattis till honom :)
Åkte i alla fall runt på tunnelbanan lite grand och sedan fikade vi Fia's fik, eller där hon jobbar då. Skulle fikat på string, men vi hade inte ärtt underkläder på oss =) HAHAHAHA!

Kom hem till lägenheten och fick träffa söta Fia. Lite snack och lugn och sedan iväg igen mot Täby. Rasmus följde med mig på tunnelbanan en bit och sedan var det bara snabbtåget kvar och en lite promenad. Pinsamt nog hittade jag inte från centrum till mormor och morfars hus. Till slut ringde jag mormor som kom och möte mig samt guidade mig en bit på vägen.....
Det är så rysligt många utgångar så det är inte klokt. Jag kommer ihåg att jag gick genom hela centrum för att möta rasmus, så jag vet ju från vilken ända jag kom från, men vilken utav alla fem utgångar kom jag ifr¨n. Provade en och gick en bit men det kändes inte riktigt hundra... hmf. Gick blind runt i ca en kvart. Hade tänkt att fråga efter vägen, men jag vette fan vad jag skulle fråga efter och jag kände inte igen mig så värst bra i börkret heller. Ibland är man bara liiiiite för bra för sitt eget bästa!

Usch, det var länge som jag skrattade så mycket jag som jag gjorde igår, jag hade an assum time in Stockholm with my friend Rasmus! Thanks for the roundtour in the big city :)

Idag vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer, jag hoppas på att jag kommer iväg ikväll och så där, annars blir det väl att dricka vin med mormor och morfar ikväll igen. Visst är det super trevligt, men skulle vara kul att hitta på något annat kul när man ändå är här liksom :)

Nog på tjat, förresten, kollade Bond-film härrom kvällen
och igår var det Mamma Mia, hiitiihiii *
Kanske ska baka lite av detta idag?
puss.


Taken

Filmen var helt betagande och jag vet inte vad.
Jag gillar filmen starkt. Jag tror det var själva äment den to upp som jag tycker är så hemskt med all denna traffiking... hjälp vad det finns för människor...
Tittade på den igårkväll med mormor och morfar med lite mörk mintchoklad till :)

Ikväll vet jag inte vilken film det blir, men vi hittar nog någonting i biblioteket ska ni se. Annars så söker jag job som bara den, mycket arbetsförmedlingen som jag ska skriva in mig i igen, men jag måste gå dit för att anmäla mig? Hittar ingenting på hemsidan i alla fall...

puss.

Tisdag

Jag vet jag borde lägga upp en enorm mängd med bilder, och de kommer komma, men jag pallar inte just nu... kanske senare ^^ Varit på utflykt idag, gick la som det gick, haha. Träffade iaf en urtrevlig tjej, och hoppas allt gott för henne. Sitter hungrig... orkar inte. I morgon blir det en långpromenad med mormor och morfar och så tar vi ju så klart med oss Nova, grannhunden som mormor och morfar hundsitter ett par gånger i veckan. Fasligt kallt och säkert halvmeter snö som är här på dtällen som de redan skattat. Inte klokt... men det är tyvärr inte så mycker att göra åt än att klä på sig. Alltså se ut som jag gör när jag är ute och flyger ungeför, lager på lagerpå lager på lager på lager... osv ;)

Nej, mer senare,
puss.
RSS 2.0