SOL SOL SOL SOL SOL

Medans jag sitter och äter på mitt gröna äpple och har på "Efter tio" på kökstv sitter jag här vid datorn och letar olika information och liv och himmel. När de sitter och pratar om datorberoende av olika slag, bl.a. bloggande kommer jag på det var ett tag sedan jag skrev här. Tittar på inläggen och inser att det är knappt ett dygn sedan jag skrev, jäjajä.

Ska klä mig inför en dag borta på Heagård. Ska se om jag inte kan fixa med mig något som jag kan äta. Kommer antagligen få ta mig från Camilla sen direkt till judon. Tränade judo igår och det gick förvånandsvärt bra. Gjorde en tabbe som jag fick ont av med det kan jag leva med. Idag lite öm i axeln och armen så vi får se hur det känns ikväll, men jag ska göra så gott jag kan! Oj, nu märker jag att mat kommer bli jätte jobbigt idag. Detta måste vi ordna upp till framtiden om det ska fortsätta så här. Ja, det tar vi om en liten stund och/eller i morgon ^^

Det är strålande sol utanför mitt fönster. Var ute och gick med hunden i detta underbara väder. Dock lite frostigt, det har varit en kall natt, men blir det dagar som denna kan jag verkligen leva med lite fröst på marken en timma eller två efter man klivit upp ur sängen.

Amanda var här igår och vi fikade på kaffe och hennes underbart goda brownies. Grattis till henne som fyllde 20 den 25 mars! :)

Lite seg i huvudet idag igen, hoppas att de försvinner snart så det går någerlunda smidigt att jobba idag!

puss.

När jag får bestämma

Ska snart till stan, ska bara borsta bissingarna och på med lite mascara och sedan resterande saker som jag kommer på om en liten stund som jag måste göra. Amanda kommer hit i eftermiddag och det ska bli ruskigt kul att träffa henne igen! Den nyblivna norsken ser man inte så ofta så det ska bli jätte mysigt med kaffe och brownie!? Ja, vi får se hur det blir med den biten ^^
Sen så SKA jag ner på judomattan med dräkten på i dag. Hoppas att det är lite folk och att jag kan köra med någon bara teknik så jag kan ta det lugnt med armen. Har inte varit superduktig på reahaben tyvärr, har la kört mer hemma lite grand och den s.k. vardagsmotionen. Stod och checkade in mina muskler, eller jag menar, checkade in ställen på kroppen där jag en gång hade muskler. Vänsterarmen är helt borttynad. Inte så konstigt, men det kändes riktigt hemskt. Även massa andra muskler är borttynade. Inte tränat på tre veckor nu, så jag har ju inte kunnat bygga dom precis. Har ju precis börjat bygga upp muskelmassan igen... får la göra ännu ett försök. Haha. Gissa om konditionen är bortsprungen (hahahaha, bortsprungen!!!) nu när jag kommer tillbaka. Aja, bara att kämpa antar jag!
Vet att Simon inte skulle godkänna judoträning idag egentligen, m en nu orkar jag inte mer!

Helgen gick inte som planerat, off course!
Men det var helt okej ändå. Fredag lugnt hemma på kvällen. Lördag blev det stan, gick och provade massa kläder själv tills Josefine kom in till mig. Vi åkte hem och åt lunch och sedan åkte jag med mamma till Drottmatchen. Kvällen blev chill och sedan promenad med Syren. Söndag upp tidigt och tvätta en bil. Skulle tvättat båda bilarna egentligen, men Vovon tog tre timmar, och då är det fortfarande inte riktigt 100% ren. fan vad skitig den var!!! Men nu kan man i alla fall åka i den utan att psykiskt må dåligt för all skit, hahahahaa! Bra jobbat Carro! Sedan blev dagen lugn. Jag tog tag i mitt rum och fick i ordning på översta hyllan i garderoben. Två utav tre lådor blev städade och den ena blev en klädlåda istället för skitlåda. Nu har jag bara två skitlådor kvar (AAAAA)

Nej, om jag ska få saker gjorde idag så får jag nog se till att börja fixa och sedan dra mig. Btw, bakade goda scones till frukost idag med dinkelmjöl, wonderful I can teel you guys!!!
Saknar er tjejer i London, även Anna. (Anna är ju nu i Miami, galet mycket avundsjuk med ännu mer glad för din skull för det är du verkligen värd tjejen!!!!!)
Ta hand om er och ha en helt underbart dag!
puss.

Telefon

Sitter och snackar med Jullan på telefonen.
Sitter och diskuterar om Las Vegas festen, ska bli kul där! :)
Drott vann idag, duktigt av dom. 

puss.

Heagård

Nu ska jag snart ta bussen till stan och sedan gå till Camilla och så ska vi åka ut till Heagårg och få ltie saker g jorde idag. Hoppas att jag är lite piggare idag. Jag måste bara fixa lite mat att ha med mig och låta hunden kissa av sig kanske. Får se, pappa ska ju ta lunchen och den är ju snart för honom. Var hos Camilla igår med, då gick det seeeegt.
Ska på Drottmatchen ikväll med. Mamma kommer och hämtar mig på Heagård och så kör vi till Arenahallen och intar våra platser för att se dom möta Guif. "Go Drott, eller nått'". 

Inga planer alls just nu utöver Heagård idag och antagligen om jag har tur i morgon och på fredag. Tänkte se finalen av Let's dance cool som jag är. Skulle ju egentligen tävlat i helgen....... usch, fy fan för min jävla skit axel. Men det känns bara bättre och bättre i den dock, men i alla fall. Vi kunde ju jobbat på och sluppit ont också. men vad är det för svårt med det!?

Och så är det snart högskoleprovet, eller snart och snart, men i alla fall. Ha, ha. Nervös för det faktiskt. Jag tycker verkligen inte om att skriva prov om det inte handlar om psykologi eller liknanden. För det kan jag plugga till och det tycker jag är intressant så det gör inget att jag skulle behöva plugga på det. (Kommer jag antagligen att ångra en dag att jag sagt xD)

puss.

keep fighting for the life

Varit hos farmor och farfar från igår till idag. Heeeelt underbart! Älskar verkligen dom människorna. Ellie var med och vi hade det toppen. Träffade även faster Anci med Ebba. Läst, promenerat, ätit massa gott och haft det jätte bra. Kom hem idag runt 6 tiden och sen har jag inte gjort så mycket. Funderar fortfarande på hur jag ska göra med alla mina smycken. Någn som har något förslag på hur man kan förvara dom???

Veckan som gått har varit gansak bra i alla fall. Jobbat lite grand, bara tillfälligt arbete, men ändå något. Jag kämpar på med det fortfarande ja. Börjar bli ruskigt deppig för jobb... men men.
Jag får ju heller inte träna än.... fortfarande ont i axeln och har jag tur kanske jag kommer ner på matten i slutet av veckan, men då ska jag nog ha jätte tur tror jag. Jag SKA ner!

I veckan så planeras lite jobb, träffa Sandra, komma ner på judomattan, sjukgymnasten, träna, sallad, läsa och kaffe. Resten blir spontana saker antar jag.
Efter datorn och TV:n ett tag till så blir det nog att läsa ut boken jag påbörjade hemma hos farmor och farfar så man blir klar med den. Sitter och tittar på den där filmen på 3:an som jag sett X antal gånger, men hittar inget bättre ändå...

puss.


<......3

Hallå i det soliga Halmstad

Ska snart ta hunden, en god bok och promenera bort till stan och sätta mig på ett cafe och läsa boken med en nyköpt kop kaffe eller liknanden. Ska bli supermysigt nu när solen skiner igen. Gud vad jag älskar soliga vårdagar, tyvärr är det ju snö kvar, men jag kan fantisera bort den och känna 20 graders värme omkring mig. Det fungerar för en liten stund (A)

Igår var en tråkdag, fast jag kände inte riktigt att jag hade så tråkigt faktiskt. Gjorde ingenting, som vanligt då faktiskt. Men kanske behövligt vad vet jag.
Jag sover alldeles för mycket nu för tiden och huvudet börjar kännas alldeles för tungt och dant. Håller inte koll på något längre och jag mår bara sämre och sämre när jag har för  mycket sömn i kroppen. Någonstans får det räcka tycker jag. Ska se till att komma upp tidigare nu i veckan. Sen så ska jag bara komma på vad jag ska göra under de extra timmarna på dagen bara, men det kommer jag nog lösa ska ni se ;)

Nej, om jag skulle göra det sista så att jag sen kommer iväg.
Ni får ha en helt underbar dag i solen och ta han dom er,
puss.

Melodifestivalen hos Josefine

Dagen blev inte som den skulle igår, men den slutade bra ändå. Dagen började med att jag "försov" mig. Hade tänkt gå upp lite tidigare än vad jag gjort, men va fan liksom. Sedan blev det att duscha lite snabbt och sedan göra mig i ordning för att lämna huset. Det blev stan med mamma och lillasyster Josefine där vi gjorde några klipp. Jag fick med mig klänningen för kvällen som jag faktiskt gillar väldigt mycket. Ville ju ha en svart, men den fanns tyvärr inte i min storlek, så det fick bli en blåliknande av den istället. Det gör mig inte jätte ledsen då det betyder att jag kommer ha två utav klänningen fast av olika färg i framtiden :)
Blev lite chill efter stan hemma innan latheten slog in och jag tog pappas bil till Alehallen där jag skulle titta på Douglas när han spelade handboll. Blev att jag fick sköta pappersarbetet i seketeriatetm, men det var lugnt, det gick bra. Körde hem och strax efter det anlände Alexandra. Snackade lite medans Stjärnkockarna var på på TV:n. Sedan gjorde jag wook så vi fick i oss lite mat och sen inväntade vi SAndra på rummet medans jag började med min omvandling. Blev bra till slut och vi lämnade huset och tog oss en promenix till Josefine. Kollade så klart på Melodifestivalen och det blev tyvärr ingen repris från förra året med Josefine, men vi klarar oss ändå :)
Var hos Josefine och hade det bra innan vi tog oss till stan, blev The Corner där Alle och jag dansade med resten av folket som var där! Efter att jag träffat Favoritpolisen (den enda polis jag känner för stunden så därför favorit, INGET ANNAT, hahah!) så tog jag mig med bestämda steg hemmåt genom natten. Landade hemma runt kvart över fyra tror jag. I mitt tempo med klackaskor, nästan arslet avfruset och fortfarande alkohol i blodet går det inte supersnabbt, det kan jag ju lova! Bra kväll med bra människor.
Måste tilläggas att Hampus och Alle är fan bäst! Hampus som hela kvällen skrattade åt sin mobilbakgrund som var Andreas Jonsson eller vad han nu heter. Eller vad säger jag, skrattade, jag menade fnissade som en liten flicka :D

See ya
puss.

En förstörd krake är inte alltid fixbar, men ibland kan solen lysa fram och faktiskt ge kraken ett leende på läpparna

Varit på stan med mamma och Lillasyster. Mysigt. Även om jag kaske inte ler och skrattar hela tiden. Men min axel gör det omöjligt. Jag är ruskigt deppig för axeln eftersom träningen är det enda som får mig på bra humör dessa dagarna. Jag saknar judon som ett jävla as. Jag bara hoppas att jag kan träna judo så snart som möjligt så att jag sedan kan komma igång ordentligt. Kanske t.o.m. köpa gymkort på gymmet. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med det längre, men vi får se. Jag behöver i alla fall träningen, den ger mig allt jag behöver. Nej, där ljög jag, träningen ger mig nästan allt jag behöver, men just nu allt för att göra mig någerlunda glad och lycklig!

Det är soligt idag. Blir nog att cykla till Alehallen med solglasögonen på och med cykelstället på pakethållaren, haha, och kolla på Lillebror när han spelar handbollsmatch. Och sen kommer Alle klockan fem. Åh, så skönt att hon kommer till mig tidigare innan vi ska iväg på fest ikväll, underbart! Saknat min Alle jätte mycket! :)

Köpte i alla fall en klänning på stan, hårspännen och tunna strumpbyxor. Tyvärr blev det inte rätt förg på klänningen som jag skulle velat ha. Men det betyder att jag kan köpa den en annan dag om den kommer in. Ska försöka köpa ytterligare en annan färg efter en svart kanske. Just nu gillar jag den skarp och vet att jag kommer kunna ha den tills jag dör typ, haha, om den inte går sönder då.

Blivit riktigt målarsugen nu dessa dagar, men jag måste köpa nya dukar, och sedan vill kag börja måla med akrylfärger och lite annat. Färger som torkar lite snabbare. Vet exakt vad jag vill måla för stunden, men jag har ju då som sagt inte material till detta. Ska åka till farmor & farfar snart förresten, love it!

puss.



jag försöker, men det känns som jag är den enda
varför vill ingen vara på min sida, jag tycker inte att den är dålig, inte någonstans faktiskt.
annars bara erkänn.  

För att jag har så super kul

OCH DET BLEV FAKTISKT SUPERLYCKAT!

 

Måttligt imponerad över mig själv, och supergoda blev dom också, alltså ser dom inte bara fina ut. Precis som jag ;)

Fredagsmissbruk - bakning

Bakning pågår, blir nog alldeles utnärkt får vi hoppas, men det är inget jag tror på. Misslyckade lite grand, men vi får se om misslyckandet kan bli ett lyckande i alla fall, ha, ha.
Annars har hunden skitat ner min säng som bara den med all lort hon tar in utifrån. Försöker få bort det från madrassen, men just nu känns det som en omöjlighet tyvärr. Städat lite i köket och sen inte så mycket mer faktiskt. Vi får se hur dagen blir, just nu är ingenting säkert. På gott och på ont kanske. Känner för en utflykt, och det är nog också vad det kommer att bli. Måste fylla på mobilfan också. BLÄÄÄÄÄ!


kram.
puss.

Idag är det onsdag

Helena tid även idag hanns det med. Eller hanns och hanns, jag har ju inte så mycket fr mig sådär, kanske ska kalla det något annat, men en annan dag :)
I alla fall, blev hämtad hemma och vi åkte till Östergök och åt lunch. Sedan till Eurostop för att par ärenden och sedan hem till mig för kaka och kaffe. Sedan var det hemdags för Helena och jag tog tag i städning igen. Blev hela 5 rena lådor + en dammsugning på rummet. Lite tv, något litet att äta och nu tittar jag på Förkväll. Försöker bestämma mig om jag ska på matchen ikväll eller inte, men jag kan inte bestämma mig. Fick reda på för inte alls länge sen att det faktiskt är den 10:onde idag och att matchen är ikväll betyder det då. Aja, vi får se hur dt går med detta. Annars vet jag inte vad jag ska göra. Promenad dit kanske? Njae...

Har fortfarande mycket ont, men jag tar inge smärtstillande, men funderar på om jag faktiskt inte ska ta en nu. Jag klarar mig utan med smärta, men jag klara mig bra utan smärta med smärtstillande i kroppen också. Axeln gick ur led i torsdags på träningen. Landade på axeln och KNAAAAAK. Inte kul någon stans, speciellt inte i axeln. Men det går fortare än vad någon någonsin skulle tro att bli bra. Idag har jag inte haft på mig mitellan alls, men det ska jag nog ha i morgon kanske. Vila armen lite kanske vi får se.
I alla fall, 45 minuter tog det att få mig till akuten ock dä tvingade jag mig till narkos för att de skulle lägga axeln i rätt läga. Om jag inte kunde slåss till mig min vilja så får jag köra på envishet. Det klara jag mig bra på ibland också :) Så fort jag kom in så tror jag att de var trötta på mig, jag kommer bli ihågkommen i alla fall, wonderful my friends! 

Senaste dagarna har jag varit med Helena, träffat rebecca med en mysig promenad, städat hemma, promenerat med hunden, sjukgymnasten, stan, läst och lite så där. Haft det ganska bra under många stunder, utaöver de bra stunderna ganska jätte tråkigt. Men jag klara mig.

puss.


HELENA

Helena är i staden och henne har jag träffat idag!
Kul, kul cykelhjul :)
Bkev fíka hema hos mig och sedan ikväll en tur till Hampus där vi även fann Sandra.

Nu ska jag titta på ett hemsk dåligt tv-program och sedan sova skönhetssomnen som man egentligen inte behöver, ni vet la vad jag menar ;) xO


puss.

kvällning och snart dags att vakna upp till en ny dag, vad kommer den att berikas med?

Sett på "Bröllopsfotografen" och nästan hela "The Storm".
"Bröllopsfotografen" gillade jag starkt, de var minsan en härlig film. "The Storm" ´tyckte jag faktiskt också väldigt mycket om :)

Nu till annars,
puss.

Mumsigt

Den som vill ha kanelbullar, scones eller goda kakor kan höra av sig till mig att köpa billigt :)
( ja jag är seriös :) )


Mysigt :)
Åt lunch nästan precis och nu ligger jag och hunden i sängen och  myser med att lyssna på underbar musik innan vi ska ta oss en liten promenad innan jag ska ta mig till stan för en liten tänkarstund. Ska hålla föredrag om Swedish Connection Au Pair och Nanny förmedling i ett par skolor om ett tag. Ska se om jag kan planera lite kring det. Dock så kommer det nog bli att jag väntar med att planera tills jag fått alla mina grejer till detta.
Ska i alla fall ta med mig boken, penna, papper och kanske datorn till stan om en stund.
Nu promenix med en av mina bästa vänner någonsin, hunden Ellie!

kram på er alla underbara,
ha alltid med er era bra minnen.
puss.

Vågra ryta och väsnas som de riktigt tuffa :)

white, gray, green, purple, see it with your own eyes and it will tell ou the real thing if you want to.

Allting är inte alltid realistiskt och allting, med andra ord, ingenting är någonsin perfekt. När vi strävar efter perfektion strävar vi inte efter perfektion. Däremot strävar vi efter bekräkräftelse. Ofast inte från andra även om det alltid väger upp. Utan bekräftelse från oss själva. Vi själva, varje person, varje individ måste känna själv att man man är duktig och att ma har gjort allt i sin makt. Det spelar i slutändan ingen roll om hur det går, om man vinner eller förlorar. Har man bara gjort allt i sin makt så är man lycklig. Har man gjort det man tror på är man lycklig.


RSS 2.0