En regnig dag att vara glad över

Sitter med kaffekoppen nu halvfull och ätit några ballerina kladdkaka kex med massa drömmar och tankar i huvudet. sitter och suktar efter kameran med objektiven jag har paxat och måste kolla upp ett par saker innan jag är 100% säker på att jag ska köpa den. eller jag är det, säker på att jag ska köpa den, måste bara kolla om jag behöver lämna in den på puts och lite så innan jag kan använda den och kolla med försäkring och grejer.
Jobb i morgon och på söndag. Städa Heagårds skafferi. Inte det roligaste, det kan jag verkligen inte påstå, men vad gör man inte för pengar, ha något att göra, lite jobb, träffa nya människor och allt det där. Får la se det så positivt jag kan :) det regnar idag, jätte mysigt. Ska snart ut på äventyr i regnet vilket jag är glad för. Ni ÄR avundsjuka, det kan jag lova! xP
MVH
Caroline

vitt vitt och åter vitt

Galet sugen på att flytta hemifrån. Inreda och pyssla heeeela tiden. Med en liten trädgård och så ska allt vara vitt, massa blommor och massa kryddor och egna grönsaker. Om jag har plats skall jag föda en egen gris och så har jag eget kött också :D

Lunchdejten med Alle var mycket givande för mig och snart skall jag ta cykeln och ta mig till stan där Linus, Hampus och jag blir upphämtade av Alexandra och vi ska ut på ett mysigt äventyr. På vägen dit lämnar jag judokostymen i hallen så kan jag ta mig direkt till hallen när äventyret slutar lite senare. Smidigt och.... ja, smidigt.


Typ så här vill jag ha det,

 

puss.

Luft

Träffat Elin idag, mys mys mys. Hade med mig nästan alla ingridienser till lite scones, hon fick bjuda på lite smör och vatten. De blev goda förutom att de var inne lite för kort tid i ugnen. Man lär sig av sina misstag har jag hört.... Aja ^^

Varit duktig idag. Var ute och sprang i morse när jag kom upp och det var tidigt för en gång skull. Kändes helt underbart att börja dagen så! Att det var fint väder hjälpte en herrans massa kan jag lova! I morgon blir det lite mys på Riccardos glass i Möllergård.



Taget hos Framor och Farfar senast :D

Förfest hos Syren och vidare till Mårtensson

Sitter vaken

Jag sitter här vid pappas lap top vid skrivbordet i köket och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Kom upp för nu en timma sedan har har hunnit klä på mig några kläder, ätit frukost och suttit här. Nu är jag uttråkad och vet inte vad jag ska göra! Jag har jätte tråkigt och behöver något att göra. Fan också att jag har saker att göra, bara tråkiga.... jaja...

Var med Sandra igår och vi fick både massa färg på våra kroppsdelar som låg och blottade sig för solen. Speciellt på ansiktet för mig. Mycket trevligt måste jag säga! :) 
Sedan tog jag mig till träningen på kvällen. Hade barnen klockan 6 och sen tränade jag själv. Idag känns det riktigt bra efter en rolig och hård judoträning tillsammans med Emelie som var på besök! Helt underbart!!
Idag kommer Alle och Sandra hit för att lunchdejta med mig. Sedan lite besök hos en Syran för lite tjejförfest och sendan får vi se om jag hänger på med ut.
Sedan blir det att bege sig till farmor och farfar på lördag till söndag och secdan Helsingborg på tisdag! :D Kalaskul!

Förresten, fick höra från barnen igår att jag pratar konstigt... vad är det för fel på orden Kalasbra och Bamsesteg ??????????

xoxo
Carro

Har man ingenting att göra, ändrar man på det!

Åker och jobbar om ett litet tag, ska inom mamma på hennes arbete och lämna lite grejer också. Ser fram emot idag dag, kommer nog ändå inte bli så mycket folk i butiken så det kommer bli lungt. Hoppas ni har en helt fantastisk dag, jag tänker på er,

Caroline


Hur ser din trädgård ut, typ?

It has bin some happy days now.
You never know when it will turn back again.

Najs väder, några najs bilder, även om det är med min kompakta digitalkamera. Bara väldigt dåligt intresse på bilderna om man säger så. De skiner liksom inte... försökte pigga upp bilderna en aning, men gick inte med det jävla programmet som alltid krånglar för mig... what to do? Ska se om jag inte kan lösa redigeringsproblemet!
xoxo
Carro


Mycket jobb nu :)

Jobbat hela helgen, varit jätte kul med att ha mycket att göra hela tiden! I går kom jag hem från jobbet och erbjöd mig till slut att baka en kladdkaka eftersom de andra två försökte få iväg mig och köpa massa godis och nötter... erbjöd mig för att slippa tjatet att baka en kaka... ups, liiiiiiite för mycket bakpulver.... :o
ska till jobbet nu, så här ser jag ut idag och så här såg den misslyckade kakan ut ^^


Jag hade glömt hur det kändes att komma till en ny värld där om ens bekymmer existerar, inte är mina

En dag som de flesta andra... MEN ändå en ganska bra dag!
Kom upp lite sent eftersom sängen var så skönt att ligga i. Hunden kom och väckte mig ett par gånger och ville upp och snooza bredvid mig. Men inte idag inte då Carro inte har något underlakan i det eftersom hon i går fick panik att det var så snuskigt efter hundens senaste snoozning tillsammans med mig i sängen. Så kan det gå.
Kom i alla fall upp och gick ut på promenad med hunden. Kom hem igen och gjorde lite frukost och satt vid pappas lap top vid köksbänken och kollde runt lite. Hittade massa kamerar som jag vill köpa... hmm, tankegångarnba är inte slut än på ett väldigt bra tag! Ska kolla igenom länkarna jag sparade lite senare och se om jag inte kan komma fram till något vettigt beslut. Skulle bli överlycklig om jag kunde köpa en kamera nu till sommaren, gärna med ett telezoomobjektiv eller liknanden. I alla fall minst ett 50-200 objektiv. Får se hur det går. Skulle var kul att kunna ha den kemaren till sommaren då så man kan få lite mer ordentliga bilder och så att jag kan börja min fotokarriär ordentligt ^^

Började ösregna och jag fick ett begär av att läsa min underbara bok som är skriven av Hakuri Mo - någonting. Så tog bilen som stod hemma och bagav mig till Eurostop. Efter ett par minuters tittande i affärerna satte jag mig på Espresso House och kopplade av med min underbara bok. Trodde inte boken skulle vara så bra, men när jag läst två sidor till efter den tanken kom inte den tanken upp längre... jag njöt och hade det så bra som jag kunde ha dte för stunden! Sen ringde mamma och sa att hon ville bli upplockad och fixa ett par ärenden från jobbet. Och nu är vi hemma och tråkar. Funderar på om jag inte ska åka iväg någon stans, men vart då när det regnar!?

Jobbade igår hos Camilla. Jätte mysigt. Fick upp alla kläder till utförsäljningen som är nu i helgen. Så har ni inget för er kom inom till Butiken på Landet på Heagård. Kan fynda jeans eller något annat kanske :)
Kommer antaglien att finnas lite kaffe och kaka att köpa med, ska se om jag inte kan fixa det iaf. Så det blir jobb hela helgen på Heagård vilket ska bli jätte kul! Sen så ska jag nog också till Lund på ett pass. Blir antagligen fredag kväll.
Sen ska mamma och jag antagligen Josefine också till Wapnös trädgårdsmässa på söndag förmiddag.
Så har ett par dagar att se fram emot nu!

Ska nu försöka komma fram till något att göra!
xoxo

is life a petty thing?

Varför får folk alltid mig att känna mig så jävla dum när det är de som är dumma!?
Jag orkar inte gå runt och tycka jag är dum när jag verkligen inte är det! Vem vill det!?
Varför kan människor fatta att alla är olikach alla fungerar inte likadant. Varför ska alltid jag kompromissa och varför ska alltid jag offra mig? Gaaaah! Moment like theese I really hate!

Love life and life will love you?
I don't think so!
xoxo c.ö

Behöver ett äventyr!

Precis lagt upp en massa Londonbilder på Facebook. Gud vad minnen dyker upp. Jag saknar det som fan! Saknar människorna! Åh vad jag vill tillbaka och träffa människorna! En dag, inte idag...
Väntar in Alexandra och Sandra på lunch. Sitter och funderar på vad jag ska äta. Ska snart se vad vi har här hemma! Har muffins hemma, inte de godaste kanske, men iaf. Min hungriga mage och jag sitter och suktar efter en eller flera sådanna just nu. Jag vet inte om jag ska ge med mig eller om jag ska protestera och strejka med kanske ett äppel, vi märker de snart! ^^
Sen blir det Linnea lite senare i eftermiddag och sedan vet jag inte riktigt vad som händer. Ska nog försöka dra en dammsugare igenom köket och in i vardagsrummet, behövs verkligen kan jag lova. Det känns som man går utomhus när man går här inne nu... inte bra!

puss. 

 

En dag ska jag vara den grymmaste av de grymmaste!

Sandra kommit hit om en liten stund, sitter och väntar på henne nu. Vi ska äta lite lunch. Blev inte vad jag tänkte, haha, fast jag hade nog inte tänkt alls dock gällandes vad jag skulle fixa för lunch, men detta blir kalas bra :)
Elen var borta innan i förmiddags ett par timmar. Jag satt i soffan och läste mest. Mysigt, var ett tag sedan jag läste nu så det var dags att börja igen. Blev boken "Innan jag dör". Har bara läst 50 sidor än så länge, så vi får se hur den är när man kommer en bit till. Var ju på biblioteket i förra veckan och lånade tre stycken böcker jag hade tänkt att försöka läsa. Jag har ju tiden till det..... haha!

Sen i eftermiddag blir det nog att städa lite och sedan ska jag se vad jag hittar på ikväll, inte riktigt bestämt mig än... Så himmla sugen på att grilla något och baka något super god paj........

Stockholm i helgen. Tävlade SM och träffade Rasmus i söndags. Himla trevligt måsta jag säga! :)

puss.
RSS 2.0