Mitt glada kommer aldrig försvinna, bara inte synas lika tydligt ibland!

Jag vet att jag inte är den enda med många tankar, med liknande tankar, med samma tankar under en hel månad och sjuttioelvatusen olika på en och samma dag. Men varför känns det så då?
Vet inte vad jag ska skriva just nu... Rasmus var här innan. Vi fixade lite mat och halvsov i soffan med pepparkakor och julmust. Efter han gått så har jag bara latat mig. Har spänning i huvudet sen ett par dagar tillbaka. Trött som katten är jag känner jag. Snart sommar hörni ;)
Kan någon rekomendera mig lite bra musik att börja lyssna på. Behöver lite nytt och fräsch!
Behöver verkligen en kamera snart..... får se hur det står till i kassan om ett litet tag, men mycket annat jag vill göra också. Gud vad jag slits mellan det ena och det andra hela tiden. Jag orkar inte. Jag kommer aldrig leva i frid och fröjd...
puss.

Jag vill vara min

Ahhh, en sån där dag då jag skämms över det ena och det andra, det meste egentligen och inte riktigt är sådär framåt som jag kanske borde vara. Igår hade jag en ganska jätte bra bra, idag inte fullt så bra, men åndå bra. Galet kul saker man har fått höra på Jobbet, bl.a. Mobilkåt eller var det monsterkåt eller vad fan nu den "låten" hette och hårdporr film, riktigt hårt för skulle göras av Metta om hon fick två miljoner för det, med en snygg kille då förståss, hahahhaa! Denna underbara kvinna är ruskigt rolig! xP

Hade riktigt trevliga gäster på restaurangen igår, var jätte mysigt när dom var där. Hur trevliga som helst och åt och drack bra :)  De var jätte nöjda och sa att de skulle komma tillbaka med deras vänner. Riktigt kul att höra också att dom tyckte att jag och vi hade gjort ett bra jobb under kvällen nmed servicen och maten!
Får hoppas att det blir lite att göra idag också, det var ett bort bokat vid klockan ett vet jag, så ska snart dit och kolla läget lite så innan jag ska gå på och jobba själv.
Ganska jätte trött idag. Har bara klagat och inte riktigt fått allt att gå så värst snabbt. Planerat in att jag ska äta och drcka lite med Anna på torsdag, ska bli super trevligt och jag längtar tills dess! :)

Jobbig dag idag känner jag, trött och hängig. Ska jobba i morgon frukost och brunch, sen måndeag lunch sen två pass till i veckan och sen frukost nästa helg och kanske någon lunch, kommer inte riktigt ihåg nu. Sen ska jag vara kattvakt i veckan som kommer, mys! :)

puss.

Jobb i helgen

Ska snart byta arbetsplats och hoppas jag kan måla naglarna där borta :)

Hoppas ni har en fantastisk helg med lite mindre obb än vad jag har ;D

puss.

Ska snart hem från jobbet.

Sitter som vanligt vid datorn på jobbet. Har inget eget internet där hemma och jag vill inte sitta vid hyresvärdens dator om jag verkligen inte måste, så här är vi. Jobbat frukost och kaffe idag. Varit en väldigt slapp idag från att jag började på kaffet. Inte så super mycket att göra där precis och eftersom vi blev tre när jag kom i början där så stod jag mest och tittade på. Trött i benen och fötterna. Var ett tag sen nu jag kände av det soppas mycket faktiskt.
Jobbar lunch i morgon och sen är jag helledig fram till torsdag då jag börjar jobba igen och så jobbar jag hela helgen. Inte super kul att jobba hela helgerna, och eftersom jag vill göra bra ifrån mig på jobbet utab att behöva må dåligt så känner jag att jag skippar utgången under helgerna tyvärr. Däremot kan jag ta en lill-lördag eller två under veckodagarna istället ;)
Har inte haft pengar på mobilen på ett tag, men ska fylla på den idag. Jag hade tänkt att jag skulle försöka komma hem, duscha och sen åka och handla lite grejer så som tandkräm, fylla på mobilen, krossade tomater om jag inte är allt för trött på det, något pålägg, knäckebröd och kanske något annat ätbart om jag nu inte ska jobba på två dagar så jag får i mig någon mat.
Åhhhh, jag vill bara åka och träna, träna judo! Först och främst vet jag ingen träning idag, och för det andra, för jag lägger verkligen det som en andraprioritering, att min axel inte riktigt skulle klara av en träning utab att åka ut led. Och känner inte för att få den ur led två gånger på en vecka, haha. Så kan det vara ibland.
Usch, jag orkar verkligen inte ta mig hem egentligen, ska försöka hitta orken..... kommer nog ta ett tag, men snart så.

Hoppas ni hade en trevlig helg,
puss.

M&M

Blir att ta sig direkt från jobbet till Mormor och Morfar om en liten stund bara.
Måste inom och köpa lypsyl bara så jag överlever och inte ser ut som en clown =)
Jobbade lite loängre idag för vi skulle hjälpte till att röja i Banketten där de har konferansdag, "missade" nussen i morgon eftersom det inte gick någon så tidigt vilket gjorde att jag fick stressa som fan när jag kom till jobbet och blev 5 minuter sen. Dock så gör det inte så mkt på så sätt att det inte är så mycket att göra under den tiden på dygnet, men det ser inte ríktigt okej ut på papper.


puss.

Helg med jobb

Tillbaka i Stockholm och på jobbet. Slutade runt trer tiden, sitter bara och använder internetet som vi får använda. Har ju inget eget internet hemma så försöker använda det på jobbet lite grand så jag inte tappar kontakten med alla och allt ;)
Jobbade bara lunch idag så gick upp så sent som kvart i 8 i morse :D I morgon blir det andra bullar och jag ska upp vid halv fem då jag börjar klockan 6 + att jag jobbar lunch.
Dagarna hemma var mycket bra! :)
Så bra som jag mådde igår var det sjuuuukligt länge sedan jag mådde!!! Tränade i tisdag, jag älskade det! MEN, jag fick min axel ur led igen.... AHHHH!!! Det roliga var att jag dagen efter, även fast det gjorde lite ont, mådde jag bättre än på 6 månader! Fy fan vad jag skanr träningeb, fy fan vad jag saknar judon. Det går inte att säga för många gånger i detta fallet! Jag ska verkligen börja igen. Även om det är många bortförklaringar på grund av lathet är det också min axel som sätter stopp för väldigt mycket. Jag mår så mycket bättre. Så glad jag har rebecca här som hela tiden puschar på mig. Hon tränar boxning och tycker det är skit kul att jag tränar judo. Någon gång ska vi ha en match, eller hur! ;) haha.

Fick en så sjuk rolig bild i huvudet innan när jag snackade med Ogaga :D
Han och Abou sprang runt nakna i matsalen, den bilden fick jag i huvudet... hmm... fan vad kul man kan ha på jobbet då ;)
Nej, om jag skulle försöka dra mig hemmåt snart. Ska bara kolla lite till på internet innan jag ska hem, måla naglarna, läsa och försöka äta lite middag senare ikväll.

puss.

Ullared

Låg och tittade på film med lillasyster i förmiddags efter att jag plockat lite och städat lite av duschrummet där nere. Då fick jag för mig att jag skulle till Ullared och strosa runt lite, så det fick det bli. Fick till slut tag på mamma och frågade om jag inte kunde få låna bilen vilket jag fick. Så hon kom hem och lämnade den och så for jag och lillasyster till slut ibäg efter att också lämnat lillebror i Arenahallen. Väl där hittade vi ändå ganska mycket, men blev som tur var för plånboken inte så mkt som hamnade i kassarna. Fick nog inte med mig en enda julklapp, bara saker till mig själv egoistisk som man är. Får väl försöka komma på något jag gjort för att förtjäna det.... kanske att jag städat hemma i Halmstad vilket ingen anna verkar göra... hmmf, ja, vi säger det så känns det bättre för stunden =)

Träffade min underbara Malin Sandin i lördags kring elva tiden. Jag skulle ju egentligen ha varit i stan ganska tidigt och fått mina ärenden gjorde, men så blev det inte dock.... Träffade Malin vid halv tolv och så fick hon följa med mig och vägleda mig genom min dagsshopping. Blev strumpbyxor, fundation och lite alkohol till kvällen. Satte och sedan på Espresso House där jag fick i mig lite varmt och någerlunda gott te och så satt vi och snackade, och snackade och snackade! Malin är en sååå underbar människa. Hade inte haft en bra morgon men när jag såg Malin blev hela jag helt bortom oändligheten och svävade i stort sätt på moln! HAHA! Var bara så himla otroligt glad att träffa min lilla Malin! <3
Sedan bar det hem och packa ner lite grejer inför kvällen. Alle kom och hämtade mig hemma och så bar det ivväg till Hylte och in i Alle och Calles nya lägenhet. Hon fick lite presenter för hon har fyllt år och tog nytta av hennes flytt i min kretivitet, haha. Så filten och kudden fick en väl vald plats i soffan och blev infisen ganska snabbt ;)
Efter att ha gjort mig i ordning hemma hos Alle och Calle var det vid halv åtta tiden dags att ta sig över till Jullan där det redan var i full gång, bokstavligen talat ;D
Linnea och hennes pappa kom och vi blev körda till bowlinghallen där det till slut blev mat och bowling och lite dricka. Nör bowlingen var slut var det över (för nästan alla) till Laila där jag satt med Linnea på toa'n och snackade om killproblem :D Slutade med att jag följde med Linnea hem och somnade där efter en och en halv timmes snackande om killar och hon somnade ifrån mig. haha, men det var lika bra det så vi somnade alls den natten xP
Gick över till Jullan runt lunch tiden där jag satt och hånskrattade lite åt henne då hon var bakis åt ett helt kompani! Åkte hem med halv 6 bussen till Halmstad och spenderade kvällen hemma i lugn och ro.

I morgon är planen att skjutsa mamma till jobbet och sedan ta och kasta in hunden i bilen och köra upp till Farmor och Farfar! Vara där över dagen och sedan kanske dra mig ner till någon träning och säga hej på lite folk innan jag packar det sista och flyger tillbaka till Storstaden.
Det har gått fort dessa dagarna jag varit hemma i Halmstad, det känns jobbigt att åka tillbaka till Stcokholm utan alla mina älskade vänner. Gud, jag känner verkligen vad jag har saknat er! Men vi ses snart igen, Lovlie :D


för nu,
puss.

Cha Chaaa :)

Ååhhhh, har bakat massa med lillasysters, det blev 3 av 7 sorters kakor :)
Ska snart åka och handla lite, tror det blir eusostop, behover kolla på ett par saker eller så blir det kanske Flygstaden, roligare att handla mat där. ´
Ikväll blir det att träffa Sandra, myyyyyys!!! Lilla, underbara, fina Sandra. Hon kommer hit och så ska vi nog baka lite paj och se om vi inte kan hitta någon film att titta på och snacka massa, massa, massa! :)

Detta är en utav VÄÄÄLDIGT få gånger pappa tycker det är bra att jag är 20 och får gå på Systemet. Det är fredag, helg, och han vill ha öl ;)
puss på er så länge!

Halmstad

Åker i morgon vid halv sex från Bromma. Åker hem onsdag sen.
Just nu orkar jag ingenting.... skiiiit!

Snökaos!!!

Usch, hoppas snön försvinner väldigt snart så att den sen kan komma tillbaka till jul och stanna i kanske två tre veckor innan den försvinner igen sen och låter våren falla in! Tror vi det? NEJ!!
Började klockan 6,00 i morse och har även jobbat lunch. Trött i axeln så går lite sisådär just nu tyvärr, men jag kommer igen! :) Ska försöka fixa mig i ordning lite grand och åka ner till hotellet igen för att titta på konstutställningen. Är en utav kockarna som ska ställa ut sina fotografier, så tänkte det kunde vara lite mysigt att åka dit och kolla. Försöker få med mig Anna, men hon svarar inte på mitt sms, hon har nog annat för sig kan jag tro :) Men jag åker nog ner, orkar kanske inte egentligen, men vill göra något. Ska duscha, måla naglarna och sen så tar jag mig ut i kaoset igen och hoppas jag orkar ta mig till Loj eller Fias jobb och säga hej. Får se om jag hittar ngn rolig filur på utställningen som jag kan ta med mig dit, någon arbetskamrat då ^^

Bor hos Sussie söndag-onsdag, tar hand om hunden. Städat lite för att försöka göra dom lite glada så de kommer hem till lite mer rent :) Lite myspys ;)
Nej, nu måste jag göra mig i ordning så jag kommer iväg sen och kan komma hem tidigt också.
puss.

JobbJobbJobb

Sitter på hotellet och tar det lugnt nu efter jobbet. Vet inte om jag ska ta en kaffe också. Hade bestämt mig för att inte dricka något kaffe alls idag för att de om jag kanske mådde lite bättre då med tanke på att jag dricker en hel del nu i dessa da'r, men jag fick i mig en och en halv kopp i morse, och det var SÅ gott! :D haha!
Tror jag ska försöka spara mig till ikväll istället om jag känner mig i alldeles för stort behov av en då. Eller om jag ska köpa lite godis idag att trycka i mig ist. Godis låter faktiskt ganska frestande just nu, eller ett glas vin. Ska jobba sen ikv, så verkar som det blir godis ^^ Hahhaaa! (A)

Jobbar lunch idag också, skulle egentligen bara jobbar frukost. Men Metta hade lite för ont i armen för att jobba hela dagen så jag tog henne lunchpass. Gör dock mig inte allt för mycket eftersom jag vill ha timmarna :) Alla pengar som jag inte kommer att använda för hyra eller mat kommer nog dock gå till julklappar, men då går det iaf till något bra ist :)

Annars händer det inte så mycket mer hos mig just nu faktiskt. Måste försöka planera mitt december så jag vet om jag kan/ska jobba på hotellet och skriva upp mig (och då hoppas på att jag får lite tider) eller om jag ska se om jag kan få ett anant juljobb, men då kommer jag vara på en plats som jag inte vill vara på allt för länge bara.... vi får se hur det blir i veckan antar jag.

ska hem på torsdag ser det ut som nu, till Halmstad då. Åker sen tillbaka till Stockholm onsdagen efter.

Hoppas ni har en bra helg, kramar!

Put you're hands up

Hade tänkt lägga in massa bilder båda här och på facebook, men så inser jag när jag kollar på hårddisken att alla mina "nya" bilder ligger på min laptop, orkar inte just nu sätta igång den och flytta bilder och grejer, kanske ikväll om jag orkar och har lust och har en dator...
Jobbar i helgen.
Frukost: fredag. lördag, söndag
Lunch: Fredag, söndag, måndag, tisdag
Restaurangen: Fredag. lördag
Idag ska jag försöka ta mig till en judoklubb här i Järfälla, ska göra ett försök! Får se vart jag sover idag, ska kolla när bussarna går hemifrån och så. Börjar 06,30 i morgon och behöver sova så länge som möjligt eftersom jag även jobbar lunch och på restaurangen och sen på lördag och söndag börjar 07,00. Kämpigt, men det är också jätte kul. Bara lite smått irriterande att det alltid blir massa jobb på helgerna och nästintill ingenting under veckodagaran. Vissa helgen blir det bara lite på restaurangen. Kom förbi vet jag, Katarina Bangata. Mitt över köpcentrat Skrapan, stället heter "Loj". Jätte mysig restaurang kan jag lova! :)

Var supermysigt i Örebro när jag var där måndag till tisdag. Kollade film, snackade massa skit och massa annat också, åt godis, shoppade och hade det allmänt jätte bra! Fick med mig tre par skor hem bl.a. Mycket trevligt! :D Lilla Josefine, du är underbar! <3 :)

Igår var jag på en föreläsning/seminarium på hotellet. Så jävla bra!!!! Handlade om hur man skull eförvara sin energi på bästa sätt och må bra samt om hur man skall handskas med viussa personligheter och att vi alla har olika personligheter och att vi helt enkelt måste acceptera det och lära oss handskas med dom. Att man ska VILJA, hitta sott VILL olch sedan kämpa för det och göra det man är bäst på. Jätte intressant och roligt. Vi skrattade en massa och hade det väldigt bra. Fick lite fika och sen lite mat efter också.

puss. för nu.
RSS 2.0