Nu är det torsdag, i morgon fredag och helgen är här.

Helg känns inte längre som något roligt egentligen. De flesta av mina helger spenderas med jobb. Och under vardagarna får jag träffa mina nära och kära och jag slipper joba. Så vardagar är för mig helg medans helg är vardag... Men jag har iaf helg någon gång i veckan om jag har tur xP
Skulle egentligen bara jobat lunch idag, men Anette ringde igår och frågade om jag inte kunde komma in lite tidigare. Eftersom jag inte hade något bätter för mig än sova så sa jag att jag kunde göra det.
Var hos mormor och morfar igår. Åkte så jag var där kring 12 tiden som vanligt. Fick lite lunchigt i oss, jag fick en liten power nap och sedan gick jag och mormor ut med hunden som de passar ett par dagar i veckan. Kom hem och fick i oss välbehövt kaffe, i alla fall för min del. Middag runt kvar i sex tiden och sedan var jag tyvärr tvungen att rusa vid halv 7 tiden eftersom Patrik skulle komma på besök. Fast han fick ändå vänta på mig, fast jag åkte från mormor och morfar en och en halv timme innan xP haha. Han fick möta mig på vägen så han slapp vänta allt för länge ^^ haha

Ledig på lördag, funderar på att gå och köpa nya arbetsskor då. Måste köpa ett par i vilket fall som helst, kan lika gärna få det gjort. Ska se vad dom kostar här i Stockholm, kan ju köpa ett par när jag är hemma i Halmstad om de råkar vara billigare där. Ska hem någon gång i april. Just nu ser det ut som att jag åker hem under veckan där helgen är 22-23 april, men håller frotfarande på att fila lite grand på det.
Ska i vilket fall hälsa på mina farföräldrar och hjälpa dom lite med gården och städning och vad de nu kan tänkas behöva hjälp med! Längtar dit, speciellt nu på våren då man kan strosa omkring i den vackra miljön och lugnet där borta.
Nej, om jag ska försöka komma hem någon gång snart så får jag nog sluta skriva nu. Skriver ändå inget vettigt. Skulle vilja lägga upp massa bilder ist för att skriav en massa skit. Men inte någon lust med att koppla upp min hårddisk på datorerna på jobbet eller i bibioteket, och glömmer den alltid när jag är hos någon vän, haha!

puss.
Glöm inte telefon och a-kassa på fredag! ;)

Söndag

Jobbat på buffen hela dagen idag. Jobbar både frukost och brunch. Gick ändå ganska bra tycker jag, men kan vara för jag jobbar med Abou och många andra som är ganska duktiga så jag kanske inte fattar att det är jag som är slö och att de kanske gör lite av mitt jobb också? Vem vet, men jag tycker ändå det gått bra idag ^^ haha! Kul att jag fått börja jobba lite på buffen också så det blir lite mer olika arbetsuppgifter och inte bara samma hela tiden. Blir ganska tråkigt i längden! Sen att ajg gör bort mig lite då och då, det bjuder jag på ;)
Lämnade Josefine i min säng i morse igen, men nu när jag kommer hem så är hon inte kvar.... :(
Vi har bara kollat på film, tv, ätit massa onyttig och haft det mysigt. Tyvärr var jag ganska så trött efter lite jobb, men vi fick iaf träffa varandra ett par timmar ^^ <3

Ska väl försöka ta mig hemmåt snart, hade tänkt försöka hinna med 20 i sex tåget som går snart, men vi får se om jag känner mig tillräckligt klar med datorn. Fast jag kan ju iof boka en dator på biblioteket i veckan... det fungerar ju det också.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikv. Funderar på ett bad, ansiktsmask och fotbad och grerjer och allt sånt där som jag inte gör allt för ofta. men vi får se om jag orkar med det ^^
Är ledig ett par dagar nu. Torsdag jobbar jag igen, sen fredag och söndag och sen är det inte super mycket mer det blir innan Öland faktiskt. Är inte så mycket bokat på hotellet så det blir lite spontant med jobb tror jag. Hoppas på ett par pass, pengar är liksom alltid välkommet och det får man genom att jobba som så väl alla redan vet.

Ska försöka träffa Mormor och Morfar någon gång under mina lediga dagar samt att de kanske kan hjälpa mig med en grej hemma. Sen funderar jag på att låna deras cykel. Skulle vara lite mysigt att cykla runt nu när det börja bli fint väder och slut på snö och is :D
Ska ta mig hem till Mayvor helst i morgon för hade kommit någon post till mig där.
Annars händer det nog inte allt för mycket just nu....
Vad gör ni nu för tiden?
puss.



Vad kommer hända nu?

Myshelg!

Jobbat lunch idag, så har precis slutat. Ska nu ta mig till Centralen och möta upp min underbara Josefine Olofsson för att ha en riktig mys-helg! :) Jag jobbar frukost i morgon samt frukost och brunch söndag, men hon klara dig nog några timmar utan mig ska vi se. Ikväll blir det tacos och grönsaker med dipp! MUMS! :) HAHA!
Ska fixa lite nu innan vi pyser hemmåt bara och sedan börjar en underbar kväll dock med en extremt tidig morgon som vanligt.

Är snöstorm ute nu, fanskapshelvete! Varför ska det börja snöa igen precis när vi hållerp å att bli av med det sista. Jag som var överlycklig över att det i Matro stod att det skulle vara solsken och plusgrader hela helgen, men nej..... Istället blir det våran underbara snö som kommer tilbaka... jippi....


Nej, nu måste jag försöka dra mig för att möta upp Josefine.
puss.

Skit

Mormor fick till slut tag på en manniska, så nu vet jag iaf vad som behöver göras.... Hur jävla svårt ska det vara att få tag på någon som kan berätta vad det är jag behöver göra? Nu har jag iaf fått en uppgift för att komma vidare med min skitaxel!

Underbart väder ute, men jag vet inte vad jag ska göra och är nätt och jämt gråtfärdig. Blir väl att åka hem och kanske plugga lite drinkar.... kanske om jag orkar ta mig till Waynes. Men då får jag dåligt samvete för jag sitter och betalar för dyrt kaffe eller annat när jag kan få det hemma nästintill gratis liksom....
Var så arg, ledsen och stressad i morse när jag försökte få tag i sjukhus efter sjukhus. Helt slut efter det nu när jag äntligen lugnat ner mig lite grand.

Vi får se vad som händer.
Skulle vara mysigt att gå till Rickos ikväll och lyssna på lite livemusik och popquiz, men vi får se huir det blir med det. Var ett par veckor sedan jag var där nu, så börjar bli dags :P

Annars rullar det väl på antar jag. Josefine kommer i helgen. Jobbar en del, men vi hinner umgås en del också så det är ingen fara på taket. Kommer hata att gå upp så tidigt nu i helgen känner jag. Känner redan nu har plågosamt det kommer vara. Aja, inte mycket kvar nu innan det bli lugnt. Är inte så mycket bokningar i april så kommer bli en del ledighet. Men det gär inte mig något eftersom jag åker till Öland i maj och då kommer det bli en hel del jobb, si sådär 24 timmar om dygnet under en tid, haha, så jag klara mig ^^

puss.

Ny vecka, nya möjligheter

Har precis jobbat klart och ska ta en snabb kaffe med Mr. Falk som tajmande in tiden nästan för bra xP haha! Sen så ska jag hem, ska se om jag inte tittar in på Lidl för behöver lite tvättmedel och andra tråkigheter hem. Sen får vi mysa lite ikv :)

Sussie var hemma hos mig i söndags. Fick en massa gjort till Restaurangen och nattklubben till i sommar. Och på det en dunk vin, fadd Galiano och dagen efter 2 liter juce och en brakfrukost. Underbart när Sussie kommer på besök ;) haha!

Nej, nu måste jag kila för Mr. Falk står nog och väntar på mig nu som vanligt.
puss.  

Onsdag

Konstigt nog är det onsdag udaf, wierd va? DaaahhH!!

Ibland tajmas inte riktigt saker och ting som jag vill. Hade kanse en chans, känns som jag hade ganska stor chans,  men så blir det inte nu. Men jag gjorde rätt som sa som jag sa också så jag inte går och låtsas som om det vore något annat. Shit, vad jag skriver halvdant hela tiden, berättar bara att saker händer men inte vad. Aja, bara att leva med ibland xP

Vaknade precis lite innan 07,00 idag och det var ljust ute, gissa om jag blev rädd!??? Trodde fan att jag hade försovit mig! Men när jag insåg att jag inte hade gjort det så kunde dagen inte ha börjat bättre =)
Vad ska jag göra med resterande av dagen nu då tro? Blir väl att åka hem och städa lite så kanske man faktiskt kan ta hem folk ikväll utan att skämmas, och kanske t.o.m. få fin besök i morgon =)


Hoppas ni har en fantastisk dag i plusgraderna =)
puss.

Klumperier

Alltså jag är ju för katten lite för bra för att vara sann. Kul att jag inte klara av att vara lite normal ibland. Vi tar inte det som inte är så roligt här, däremot kan jag berätta något som jag gör liiiite för ofta. Står och håller en "kylare" till smöret. Går till disken och tittar på hyllorna, tittar ngn minut eller så. Efter det frågare jag diskaren om han har sett några sådanna "kylare" till smöret som jag höll i och visade den jag hade i handen. han tittar på mig lite konstigt går fram till dig jag tittat den stunden jag tittade och tog fram det jag stått och stirrat på hela tiden..... hmff.....

Upp och hoppa blev det klockan 04,15. Och nej, jag skojar inte! var en väldigt lugn frukost vilket var ganska skönt eftersom det bara var jag och Annika som jobbade i matsalen, men det gick riktigt bra. Vi jobbar ganska bra tillsammans det lilla vi jobbat än så länge :) Fick gå upp med en roomservice idag också samt gjort en massa kaffe i kaffemaskinen. Yey! Malin visade igår hur man gjorde så nu kan jag det lite grand. Fick t.o.m. 6:- i dricks ;)

Pratat med Sussie på telefon för ett litet tag sen och fick lite insikt i hur det kommer vara i sommar, hur det kan bli i sommar och hur det annars kan bli i sommar. Typ. Jag är inte den som är den, så det kommer bli skitbra till slut i vilket fall som helst! Jag ser fram emot sommaren, det har jag gjort sedan den tog slut senast, haha!

Fick etttroligt fint förslag idag, blev så sjukt glad när hon sa det till mig! Måste ju betyda att jag gör ett ganska bra jobb och att jag íaf gör lite nytta på jobbet! Blev i vilket fall skit glad bara för att hon sa det till mig! :D

Sitter på biblioteket i Jakan eftersom "stadsbon" lever som en "bonde"..........


Annars då? hahhahaaa ;)
puss.

Jobb igen

Var ett tag sen jag jobbade nu, men snart på väg härifrån. Jobbar nästan bara på hotellet nu, ibland på Globen, när det är ngt vill säga. Vad har jag gjort den senaste tiden egentligen? Jag har inte gjort så mycket tror jag.... jag har varit i Avesta där både jag och Patrik blev magsjuka, haha, tabbe där, fast Patrik var ju bara bakis ^^ Hahahaaa!!
Sen har jag träffat Josefine, Patrik, städat, lagat mat, bakat två satser muffins, träffat Sussie.... pratat i telefon? Jo, jag har faktiskt inhandlat tre böcker på bokrean. Blev en Jamie Oliver kokbok, en vinbok och en coctailbok. Kan ju inte bli mycket bättre =)

Vet ni vad någon har införskaffat mig? En personlig väckarklocka, fatta hur bra det är!! Haha!! Blev lite chockad när ändå när det ringde på telefonen 16 minuter över 5 i morse och det inte var väckerkliockan på telefonen. Rise and shine everybody!
I morgon börjar jag halv 6 så det blir att ta fem pendeln och då behöver jag gå upp vid kvart över fyra helst. Underbara tider jag lever med x(
Skönt att jag har fått lite tider inbokade nu så att jag får in lite pengar, och även ha något att göra emellanåt, dock har jag vant mig lite vid att ha det jävligt chill......

Hade egentligen tänkt att hitta på ngt bus fredag kväll, men nu jobbar jag lördag morgon, börjar klockan 7... känns sådär då, men om jag är uppe hela natten och går direkt till jobbet sen så bör det ju inte vara någon fara, jobbar ju bara till 11 :D

Just nu är det lite jobbigt sådär, jag vet inte varför egentligen, men solen skiner just nu så jag är väldigt glad ändå :) Önskar bara att förutsättningarna var lite bättre för saker och ting, men man kan väl inte få allt antar jag... Saknar min Josefine Olofsson som jag inte kommer få se på ett tag som det ser ut som. Jag vet inte, jag jobbar frukost ganska månge helger nu denna månaden.... får se om jag pallar, men kalrt man pallar med den bruttan. Jag får helt enkelt leva med lite ångest när jag jobbar någon dag för att jag skulle gått och lagt mig si sådär 10 timmar tidigare än jag gjorde xP

ha en fantastisk dag,
puss.


:) ?

.,.,.,

På väg hem då, hoppas ni har haft bra dagar nu de som varit sedan alltid :D


puss.
RSS 2.0