Just nu

 
Sitter vid köksbordet och försöker ordna upp mitt liv lite grand. Skulle nu behöva en hålslagare så det blir nog nästa projekt. Småstädar i lite lådar och så också så man har något sådär koll på det stökiga också :)

Arbetande mäniskor i en trädgård, och mormor'n

 
Allihopa :)
 
Det arbetades flitigt i den stora trädgården igår. Löven samlades ihop, landet gjordes klart, perenna växter täcktes och kaffet blev drucket. Underbart vacker dag med lite kalla vindar. Åkte sen hem till Inger och köpte mat och spelade vist med massa massa skratt, eller hur Mayvor :)

Kolla vad jag har pysslat med :)

 
Haft dom sen i fredags och jag tycker dom är niiiiiice :)
Köpte lösnaglar utan något alls på och sedan nagel-klistermärken som man fick pyssla på. Lite pyssel men kuuuuuul :)
Somnade inte om efter Patrik gick till jobbet så ligger här med Vakna med te Vice på tv:n och ska nog äta frukost om en liten stund.

Var på gymmet och tränade 1,5 timme igår. Gd vad jag mår bra efter det, känner mig som en helt ny människa efter det! Inte tränat på jag vet inte hur länge så även om jag var lite ringrostig och seg först när jag började så var jag jätte duktigt och jag känner lite träningsvärk idag och jag är lycklig!! :D

Idag har jag inga speciella planer. Ska se om jag kommer ut på en promenad lte senare, ska kolla på en ny mobil och ringa lite samtal ska jag också försöka göra.

Studier

Skickade precis in min ansökan om kurser jag skulle vilja läsa till våren. Spänd.  
hittade denna bilden :) (http://sandraajax.se/)
strax ut på en promenad med kameran som jag ska hämta hos Inger.

Gårdagskvällen

 

Efter att jag var till Västerås igår så åkte Patrik och jag över till Mamma Inger och fick mat med Ida och Daniel. Spelade kort och skrattade :) JAG KOM INTE SIST PÅ "PLUMP"!!!!!!!!!!

Var i Västerås under dagen och träffade Helena ett par timmar. Vi gick runt i stan, åt galet god kinamat och sedan kaffe på ett mysig café innan jag tog mig tillbaka hem. Hade massa mys i höstens kyla.

Frost

 
Jag tog dessa bilderna igår lite innan tio tiden på förmiddagen. Det måste ha varit ganska jätte kallt under natten och sedan också ganska kallt när jag tog mig till bussen. I morse när jag var ute och promenerade vid åtta tiden var det inte frost någonstans dit mitt öga nådde. Det var underbart skönt att jag kom ut i morse!! Håller nu på att tvätta. Har nog en maskin kvar sen, ska tvätta judodräkten. Den är inte använd på jag vet inte hur länge, men det var lite blodfläckar på byxorna och så har den legat en garderob jag inte är superförtjust i. Kanska ska använda den snart, men tyvärr inte för det syfte den är till för, hehe.

Jag lever!

Har då fortfarande problem med min dator, liksom ett problem som jag inte riktigt kan fixa på sturt. Kan låna Patriks dator vilket jag ska bli bättre på =)

Kan dock berätta att jag på fredag ska på Magnus Betnérs stand up i Västerås :D !!!!!!!!!!

Ja må hon leva, HURRA HURRA HURRA

 
Tyvärr så fick jag inte någon bild på födelsedagsbarnet, men Patrik och jag var och firade hans mamma med resterande av släkten igårkväll. Fick mat och lite senare när de andra kommit blev det fika. Mysigt :)
Annars gjorde jag inte ett skvatt igår... trist men sant...

Fick svar på mitt mail från färsäkringskassan igår också, och shit i bövelen vad arg jag blev!!! JÄVLA SKIT KASSA!!! Aja, bara att leva med och ta tag i vilket jag gjort nu på morgonen.

Idag ska jag till sjukgymnasten för första gången. Är lite nervös. Nu känns det lite värre än vad det gjorde innan operationen i axeln  men jag vet att jag inte har samma styrka eller rörelse och framförallt så vågar jag inte så mycket, men det kan nog vara lite bra så jag inte slänger och har mig med axeln och allt går sönder igen. Nu ska allt vara läkt i axeln och nu är det dags för att återta superkvinnomusklerna igen :D

SKIT DATOR!

Har haft problem med min dator. Det är något fel på batteriet, så måste nog köpa ett nytt, eller om man lika gärna ska köpa sig en ny dator, men det har jag egentligen inte råd med. Håller just nu på att tvätta lite. Ska ner och hämta allt vid tolv så ska nog försöka mig på en dusch snart och inpackning i håret.
Bara så galet trött på att allt ska gå sönder hela tiden!
Ska försöka få in lite bilder ikväll från helgen när cdet var så fint väder!!!
RSS 2.0