Långa dagar

Kände att jag hade lite för kort tålamod och kände mig trött, gnällig och bara ivägen för mig själv. Så även om klockan kanske var lite för mycket gick jag till gymmet och sprang i en 20 minuter på bandet ungefär och tränade lite armar. Mer vågade jag inte göra för var rädd att jag inte skulle hinna till jobbet i tid, men nu sitter jag här ändå. Aja, hellre ta det lite lugnt innan man börjar denna dag då det nog kommer bli en hel del att göra.
Haft öppet till 7 hela veckan och bli att jobba heldagar nu idag ocg i morgon, sen lördag och söndag men dom dagarna är dock inte lika långa men dock så mycket mer att göra misstänker jag.

Tänkte jag snart skulle gå till jobbet så jag kanske kan hälla i mig lite kaffe och störa chefen som jag vet redan är där, haha. (A)
Känner mig bättre i humöret nu när jag fått träna lite grand på morr'on, hoppas jag kommer upp i morgon också så jag kan vara på bra humör då också ;)

Stöd en god sak!

Stöd cancerfonden genom att köpa en A5 kallender för 2013 med bilder tagna, skapade och redigerade av Josefine Österman. Detta är hennes projektarbete hon jobbat hårt och länge med!
Endast 80 kronor för en kallander och allt går till direkt till cancerfonden.
 
Super fina bilder!!!
Rekomenderar varmt, som present, eller att ha själv!! :)


http://projektkalendern.blogg.se/2012/june/om-detta-projekt.html

Utkast: Dec. 14, 2012

Sitter på jobbet och känner mig ganska hopplös just nu. Jag vet inte. Jag känner mig ledsen, riktigt ledsen och det gör så ont i mig. Jag vet inte riktigt hur jag ska lägga det ner riktigt...
Vill inte tänka alls nu eftersom jag ska jobba strax, vill dock inte tänka på det annars heller, men framförallt inte nu när man ska vara trevlig fram till klockan 15 då jag slutar.
Känner nu att jag saknar att sitta vid datorn och skriva. Det var länge sedan jag gjorde det. Skriver jag något är det korta inlägg och annat. Det var länge sen jag lät fingrarna snubbla fram över tangernterna riktigt ordentligt. Jag saknar det. Känns lätt och precis som att ingen annan kan förstöra!

Ledig

Har en hel del jag vill göra, men just nu känns det som det inte kommer hinnas med... Men vi har ju en hel kväll också :)
RSS 2.0