Blått

Sitter med mina blå naglar framför datorn coh försöker skriva en rapport. Srivit teorin nu, vet inte hur den är egentligen, men det blir var det blir. Nu ska jag bra välja företag att analysera detta med. Annars är det ganska blått ute idag också. Solen har lyst ett tag och det är inte många moln på himlen. I morgon coh på fredag skulle det visst bli underbart väder så jag hoppas att jag kan få detta kalrt idag så jag kan få ta del av solen ordentligt i morgon. Kan lova att det verkligen behövs!!! :D


Nej som sagt, välja företag och analsera lite.....

VÅR

Det känns som vår ute, och gissa om Carro är glad då!!! :D
Har läst en del i marknadsföringen nu och suttit lite vid datorn. Hunnit en snabbis till stan för att låna om mina skolböcker. Har druckit en del kaffe nu men hade tänkt göra mig lite lunch. Omelett blir det.
Sen blir det ännu mer plugg. Ska läsa en del i marknadsföringen och sedan påbörja arbetet i Företagsekonomin som ska vara inne senast midnatt på söndag. Har ett arbete med samma marginal i Företagsekonomin, men ska först läsa ikapp lite där så jag vet vad det är jag ska skriva. Toppen (Y)

Detta är himlen hos mig just nu
 
Från balkongen

Vissa saker glömmer man aldrig

 

Kollat igenom lite bilder på hårddisken nu ikväll medans jag tittat på James Bond som går på tv. Det var riktigt länge sen jag såd denna filmen så det var lite kul ändå. Annars gör jag inte väldigt mycket. Fått i mig lite kaffe men är trött ändå. Sitter hemma själv just nu då karln min är på vift.
Pappa och syskonen har varit här i två dagar och hälsat på. Kom i torsdags kväll och åkte i förmiddags. Jätte mysigt att ha dom här!!!! Vet inte riktigt vad jag ska göra just nu bara, har inte riktigt ro till att göra något spec men ingen lust att bara hänge framför tvn heller, trist det där ^^

Mammas kanelbullar

Varit hos Arbetsförmedlingen idag på ett skitmöte som jag vill kalla det. Kände mig bara helt fel där eftersom jag inte hade det minste nytta av det... Aja. Kom ut därifrån spå kasst humör och hngrig. Ewe som jag träffade efter fick vara med om en hungrig Caroline som endast pratat om olika maträtter, haha!
Kom till slut hem för lite mat i maggen. Halvdann mat och te och kanelbullar efter det satt fint.
Blev precis inbjuden till ltie fika hos Carita & Bror. Ska bli mysigt att vara där en stund innan jag ska hem och som vanligt orka ta tag i plugget. Mannen min jobbar sent ikväll och kommer inte hem förrän vid halv tio tiden, så får lite lugn och ro för plugg hela kvällen. Fast saknar honom som tusan ! Behöver en kram!

v. 8

SKIT DATOR!!!! Den "Startade om sig" sin det så fint heter.... suck!

Borde egentligen sitta långt in i mina skolböcker, men skulle jag läsa nu skulle det inte vara till någon nytta. Det skulle gå in och ut igen, om ens in..... Sitter ensam ikväll, så förhoppningsvis kan jag få lite plugg gjort ikväll också ett par timmar. Ska kolla igenom uppgiften i Företagsekonomin också tror jag så jag vet vad den går ut på i alla fall när jag börjar på den dagen innan? Nej, ska börja på den så snart jag kommit ikapp med läsningen lite mer :D Sen har jag bara Marknadsföringen kvar också ;) Detta går ju susen :)

Var iväg till sjukgymnasten innan och tränade. Var ute och gick en timma innan den också med ett par stopp på vägen som jag hade att fixa med. Sedan var jag på gymet "Må Bra", eller heter det "Må Bättre"? Aja, var där och kollade lite och jag är super sugen på att börja där egentligen. Får se hur det blir inom ett par veckor.
Annars vill jag bara att snön ska försvinna nu och att det ska komma i lite vårväder och vårkänslor. Dock såg jag på vädret idag att det antagligen ska snöa lite i veckan. Om det kanske t.o.m. var i natt.....

Nu ska jag kolla runt lite mer på datorn och ta det lugnr en stund innan jag ska försöka plugga lite mer. I annat fall kanske jag i alla fall kan vika lite tvätt.... suck.

Detta hade suttit fint nu, kanske dags att gå och sova i alla fall...

Hemma igen

Sitter i soffan och vill att tiden ska gå lite grand så jag kan börja steka falukorven. Konstigt nog är jag galet hungrig, men det kan nog bero på allt kaffe jag fått i mig idag. I förmiddags medans jag pluggade och sedan kom Josefine över och efter vi fick i oss lite mat så hällde jag i mig ett par koppar kaffe till. Kan man någonsin få nog av kaffe? Svar: Ja.
Stockholm var jätte mysigt. Doktorn gick bra, fikade med Rasmus & Gustav plus att jag träffade en gammal handbollskompis som jag inte sett på kanske 5 hela år. Spenderade kvällen med Fia, lite pizza, vin, snack och film och sedan somna skönt på soffan. Mysig frukost och sedan in till stan för att vandra ett tag innan tåget hem gick. Saknat.
Alla hjärtans dag spenderades med min älskade kärlek. Lagade lite mat tillsammans och hade det jätte mysigt. Han är världens underbaraste, bara så ni alla vet!

Längtar tills soffan kommer som han beställt. Vill se hur det ser ut med den i lägenheten! Kommer göra att allt ser annorlunda mot vad det gör nu, men på ett bra sätt!
Nej, blir nog att börja på maten nu, steka och koka. Korv och ris.

Har inga roliga bilder just nu, kommer lite senare.

På väg till Stockholm

Sitter i i soffan, i alla fall påklädd och fått i min frukost, men börjar väl behöva göra det sista för att kunna gå till bussen om ett litet tag. Är ganska trött, men kan sova på tåget i värsta fall, men det kommer jag väl inte göra bara för det.... Aja. Drömt sådär konstigt... igen. Drömde om att det var en massa vampyrer och jag och Buffy skulle rädda världen typ... Börjar blir trött på alla sjuka drömmar och lite sovande eller konstigt sovande. Man blir liksom inte jätte lycklig!

Men i alla fall, om en stund på väg till Stockholm. Ska till läkaren på kontroll av min axel. Opererade den sista augusti och ska nu kolla om jag är "återställd". Nej, nu måste jag rusa. Försökte hitta en bild på mig med armen, men fann ingen och har inte tid med fördjupad letning" just nu. Måste skynda, kram.

Jag önskar jag slapp mina drömmar, dom är inte goda mot mig

Ligger i sängen och tittar på The 70's.
Förskylningen börjar släppa.
I morgon har jag lite att göra.
Jag är sugen på kaffe, men om jag ska sova i natt bör jag skippa det.
Och det som står på bilden jag hittade nyligen stämmer mer än mycket! :D

Kväll

Idag har jag inte gjort något väldigt mcket. Sov länge, åt frukost/lunch, tittat på 70's, försökt plugga, ätit middag och efterrätt och fåtti mig ett glad vin. Bra dag men lite för lite gjort :D
Vad har ni hittat på idag? :)

kolla in: www.pocketbook.blogg.se, lillasyster :)

jag önskar jag hade hennes självförtroende




Har man inte varit med om detta, då har man inte haft roligt! Fann denna på systers blogg, www.pocketbook.blogg.se. Idag har det varit en liten spännande dag, mer säger jag inte. Blir det något av det så får ni veta tids nog, blir nog ett tag i vilket fall som helst, så hoppas inte för mycket ;) Karln min har varit hemma för sjukdom idag och är det i morgon också. Även fast han är sjuk, så är det underbart att få ha han hemma hos mig! 
Fått lära mig ganska mycket idag och har pratat med nya och intressanta människor! :)
Läst klart kapitel 1 idag och tror jag förståt vad som står också, bara 60 sidor kvar och uppgiften, i det ämnet ja... Ska se om jag inte kan fixa uppgiften i morgon, är det som stressar mig då jag alltid kan läsa in när som egentligen, men uppgifterna ska in i tid. Denna boken är på engelska, det är därför det tar lite extra tid, men intressant och så får jag öva lite på min engelska som jag inte använd sedan jag var i England och jobbade egentligen....
Natti.

Nybakat bröd till frukost

 

Nybakat bröd till frukost är nog något av det bästa!

3dl vatten
3 krd jäst
1 nypa salt
1,5-2 dl torkad frukt/nötter
ca 7 dl mjöl

Ugnstemperatur 225 grader

Blanda allt och låt stå och jäsa i 8-10 timmar i rumstemperatur. Lägg ut degen på en mjölad plåt och låt jäsa en timme till där. In med brödet i mitten av ugnen i ca 20 minuter, allt beror på tjockleken på limpan. Brödet skall vara fast när du petar på det. Låt limpan svalna något så den får stå till sig. Är kalasgott att rosta brödet!! :)


Lite krasslig idag, känner att jag börjar bli sjuk.. inte bra då jag har en massa viktiga saker för mig i veckan, bl.a. plugga en hel massa. Behöver läsa ikapp och jag behöver läsa ikapp ett par 300 hundra sidor, förstå vad som står och göra klart en uppgift och börja på en annan som ska in på söndag. Som vanligt, inte riktigt tid att vara sjuk... Sitter och dricker kaffe nu och tittar lite på tv. Ska försöka plugga om en liten stund. I alla fall läsa klart kapitlet i Marknadsföringen jag börjat på!

SJUKDOM

Satte precis på tv:n och fick på ett program på 3:an där det handlar om barn och deras relation till utseenden. En 2-årig flicka säger att det rä viktigt att vara smal och ha så små kläder som möjligt. Hon vill bli modell och det viktigaste är att vara smal. Hon håller koll på kaloreier och äter inte fet mat, hon tränar så fort hon väger mer än hon gjorde igår....... HON ÄR 12 ÅR! Jag fattar inte att hennes mamma tillåter det. I viss mängd ja, men inte som detta. Hon måste gå upp i vikt för att kunna vara sund och för att kroppen ska fungera normalt. Jag förstår inte att barn i den åldern och t.o.m yngre åldrar inte vill gå upp i vikt och inte tillåter sig att äta godis eller bara potatismos och grejer......... Helt otroligt.....!!! Det är sjukdom på riktigt!

jag vill flyga som en fågel och simma som en fisk

inte gå som en groda och hoppa som en björn...


Sitter och pluggar lite. Faktiskt lite kul!! :)
Har börjat läsa i marknadsföringsboken nu efter att läst i företagsekonomiboken ett par timmar. Får se om vi klarar kurserna, men det ska vi väl göra, om inte med bravur så med ett leende?
Varit hos sjukgymnasten i förmiddes och ska snart till stan en snabbis in på Arbetsförmedlingen. Ska försöka få iväg ett par papper idag som jag velat få iväg i ett par veckor nu. Äntligen har mitt tjat verkat!

Ett par minuter till innan jag ska duscha och ge mig iväg en stund.

i want to be best in something!

Suttit och pluggar nästan hela dagen igen. Eller idag har jag haft lte pauser. Började dagen med att köra Inger till jobbet och lämna bilen på verkstaden för att sedan gå hem. Började plugga och somnade efter en och en halv timme. När jag vaknade blev det att gå till Hemköp och köpa kaffe och kaka som jag sedan mumsade på när jag fortsatta läsa. Vid två tiden gick jag till Carita för då var det dags att hämta bilen. Kom hem och pluggade då också. Blev lite middag och ett glas vin och nu sitter jag och pluggar lite till. Förstår inte riktigt hur jag ska få ihop två a4 sidor med det jag håller på med nu om jag endast ska skriva det frågorna frågar om. Det blir nog bra när jag är klar! :D
Pratat med både Lillasyster och Mamma idag, mycket skönt att få höra deras röster då och då, dom är ju så söta båda två, eller alla mina tre tjejer är det! :) <3 Saknar dom!
Nej, dags att läsa igenom kapitel två nu igen och hoppas på att jag hinner klart med uppgiften gärna innan helgen så jag sen kan läsa ännu mer i boken och sen börja på den andra kursens litteratur!

RSS 2.0