Fint ska det vara

Vilken underbar dag! Vaknar bredvid min underbara prins borta i Ida & Daniels hus och får mina födelsedagspresenter, tack älskling!!!
Tar sedan lilla promenaden hem till vår lägenhet där man möts av en väg av inslagna paket och hunden rusar mot mig medan mamma från sängen tar ton och sjunger lite av "Ja må hon leva". Öppnade paketen och åt frukost med dom innan jag begav mig till jobbet. Står och tittar ut på det fina vädret, och jag mår väldigt bra!
Ikväll kommer jag hem till färdiglagad mat av min lillasyster och sedan blir det fika med svärmor och alla.
Kunde knappt ha det bättre!!!

BESÖK!

Står på jobbet och har inte mycket att göra tyvärr. Det lilla jag ser av gågatan ser det helt tomt ut överallt. Galet. Vad ska vi då ta och hitta på? Dricker väl lite mer kaffe då, haha, kommer inte sluta bra då kan jag lova. Idag tror jag att min mor och lillasyster samt min underbara vovve kommer och hälsar på mig här i Avesta. Ska bli helt underbart, saknar som hur mycket som helt, speciellt hunden så klart ;).
Dom stannar till lördag morgon tror jag eftersom dom ska vara här på min födelsedag som är på fredag. I morgon är jag ledig så då kan vi hitta på lite bus. Tyvärr jobbar jag fram till 18 på fredag, men det ska inte hejda mig från att vara superglad!! Synd bara att vi ska iväg så tidigt på lördag. Ska då på bröllop i Borlänge, vilket jag ser fram emot väldigt mycket, men synd bara att vi åker från Avesta vid 8 tiden på morgonen bara. Så kan det vara.
Ska se om jag inte kan hitta lite jobb att utföra nu.

Jobbar

Det är bevisat att färger har stor inverkan på oss rent fysiskt. Varma färger, speciellt rött, har en uppiggande effekt. Rött får hjärtat att slå snabbare och ökar adrenalintillförseln, varvid vi gärna påskyndar beslut. Kalla färger däremot, såsom blått, har en avslappnande effekt.

Juli

Antingen var jag inom ett par dagar på väg till Avesta eller så var jag redan här denna tid förra året. Det jag kan komma ihåg nu är att det i alla fall var mycket finare väder då. Kommer ihåg att vi på min födelsedag satt på Strandbacken i strålande sol och jag svettades i min svarta klänning och vi år räkor och hade det mysigt utmed vattnet. De senaste veckorna har det bara regnat och regnat och det börjar bli ganska tråkigt. Vad ska man göra?

Jobbar till 18 och sen blir det hem till mat som skall ätas med min sambo, svärmor och sambos syster med hennes sambo. Hänger alla med? Haha.

Nu ska vi se om någon kommer springandes med insektssättet som är i Trav Inn's skyltfönster. Haha, det sista gick för någon dag sen här i butiken och jag sa till Petra att det kanske är dags att hämta det, nu blev det gjort i alla fall ;)

Trött på jobbet

Lite seg idag, längtar hem för att mysa ner mig i min blå dräkt tror jag. Slutar om en halvtimma så inte så långt kvar. Känns längre än vad det är. Har inte varit mycket folk alls idag på förmiddagen, hoppas Linn får det bättre nu i eftermiddag med lite folk och försäljning.
Var och plockade jordgubbar med Ida igår i Hedemora. Jätte mysigt och jätte fina! Var grått ute men vi slapp regnet på oss vilket vi var lyckliga över. Blev mat hos Ida & Daniel på kvällen och på det fick vi glass med nyplockade jordgubbar. Det sitter aldrig fel det!

Träningstider

Står på jobbet nu men det är tyvärr inte så mycket kunder. Kom precis in en mamma, mormor och två barn som handlar lite grand vilket är mysigt här i regnet.
Åh, jag är så glad att jag igår tog tag i mitt liv och unnade mig ett gymkort efter galet många "om och men". Jag är så peppad (inte ens börjar träna, men det börjar bra ;)) att gå och träna i eftermiddag. Jag bara hoppas att mitt magont stannar någonstans långt bort så jag slipper det. Jag vet inte riktigt hur jag ska lägga upp min träning nu riktigt. Inte tränat mycket på gym innan, bara enstaka gånger egentligen eftersom jag alltid haft judon och handbollen. F*n vad jag saknar judon, även handbollen!! Men det ska bli så galet skönt att komma igång med träning nu. Hoppas att jag kommer känna mig gladare, lättare och helt enkelt bara mycket bättre!!

Jobbar 10-14 alla vardagar denna veckan så har mycket tid att träna vilket känns bra. Går väl direkt till gymmet nu efter jobbat och sen hem för att försöka fixa lite mat till mig och sambon. Får se vad som händer ikväll, i morgon ska jag nog ut och plocka jordgubbar i Hedemora med Ida :)
RSS 2.0