3 km igen

Idag tog jag mig 3 km på löpbandet igen. Var ett tag och sen igår när jag tränade orkade jag inte mycket. Mycket som händer på bara en natt... igår orkade jag nästan ingenting, dock så tränade jag innan frukost, och idag orkade jag springa hela vägen från start 3 km. Det var jobbigt, men jag ökade till och med både tampo och höjd. Skönt!

Sen blev det ben idag igen, inte så jätte många övningar, men det tog. Benböj med 20 kg vik, breda benböj 17 kg och allt 3*12 eller 3*10. Idag blev den också ett par minuter träning för magen. Ska försöka att alltid avsluta ett par med mage igen. Gjorde alltid det todogare, och det är så skönt!

Nej, lite smink på ansiktet och iväg till jobbet och dricka kaffe... och kanske jobba lite :)

3 km

Idag var tredje gången jag sprang 3 km! Jag är helt till mig av lycka!!!
För väldigt många är detta ingen prestation, men för mig är det. Både fysiskt men även psykiskt. Har alltid haft svårt för att springa om det inte är efter någon eller en boll, men nu börjar det släppa lite grand. Galet glad!!! :)
Idag blev det även biceps och bröst som fick träna innan jobbet.
 
 
För att hålla hopp och motivation uppe ska jag försöka dokumentera lite om lite av varje som har med tärning och hälsa att göra. Följ med mig om ni vill :)
RSS 2.0