Lite bilder från Halmstad

Hem ljuva hem

Dags att börja pallra sig tillbaka till östkusten igen nu.
Resan dit börjar idag, ska bli skönt att komma hem igen! Borta bra men hemma bäst? Ja, just nu när mitt hemma är i min egen lägenhet i Stockholm så är det verkligen så!

Askalas fint väder idag igen, känns lite jobbigt att sitta i en bil X antal timmar då, men det kommer nog soliga dagar framöver också skulle jag tro. Några dagar hemma innan det blir att resa uppåt i landet för ett par dagar igen och mysa till det över Valborgshelgen. Ska träffa Fia och förhoppningsvis Rasmus och sedan ska jag försöka inhandla lite saker som kan vara bra att ha över sommaren så som bikini, hårspray och andra tjejgrejer ;)

Åh, vad jag älskar solen! Nu önskar jag bara att jag kunde ta mig till en strand eller någon mysig gräsplätt med kaffe, glass och älskade vänner och bara mysa sönder!!!

Lite smått ledsen att jag hann med allt jag ville hemma, skulle så gärna vilja hinna träffa lite fler människor innan jag pyser igen. Men känner att jag behöver ta mig hemmåt igen, det liksom känns i magen att det är dags. Börjar känna mig lite smått stressad inför Öland. Inte allt för långt kvar tills jag åker och ja... Vill så mycket just nu...

Ha en fantastisk dag i solen och ta hand om er riktigt ordentligt. Drick mycket vatten och bränn er inte ;)
puss.

Falkenberg

Kom i stort sätt precis hem från Falkenberg dit jag åkte igår eftermiddag och mötte upp pojkarna Bus hemma hos Maria. Kunde inte varit bättre väder eller med mycket bättre människor. Saknar dom redan även fast jag fick ta en hel del skit nu i eftermidags, hahaa!! =)

Satt hemma hos Maria och förade oss ett bra tag igårkväll/eftermiddag, vissa hade ju druckit sedan tidig morgon medans andra tog igen sen och försökte komma ikapp, haha. Drog till stan och kom till slut in och snackade skit, dansade, drack och hade det mycket bra. Dock ganska tidig hemgång, men klagar kanske inte, haha. Till slut kom vi dit vi skulle sova, efter jävligt många och om med och jävligt många olika försök till vägbeskrivningar. Lite efterhankande på vissa (men lätt värt det eftersom han fann en jävligt välbehövd cigarett!!! Haha!!!!)
Jag mådde prima ballerna i morse och har inte haft några men alls, jämfört med en viss annan, absolut en peak hörre du ;)
Åkte och fick i oss pizza och sedan hem till Maria igen för att chilla, dricka saft och kaffe. Fick skjuts till Halmstad, eller jag körde, men ja, jag fick skjuts :D Trevlig pizzabagare iaf ^^

Nej, ut i solen kanske?
puss.


Åh, vad jag inte vill vara där jag är just nu, det bara skriker inom mig! Jag vet exakt vart jag vill vara, men går inte just nu...... jaja, snart så :)

Halmstad

Sitter i min hemstad Halmstad och degar. Börjar få feber känner jag så ska trycka i min en ipren alldeles strax och sedan ta en mindre vila inna jag ska till Arenahallen för att kolla på den andra semifinalen mellan Drott och Sävehof med mamma och så kommer jag träffa Malin och några till där också antar jag :)
Var ute med hunden i förmiddags och sedan rotade jag fram lite sommarkläder och annat tjaffs som jag behöver ha med mig till Öland. Sedan tog jag min älskade cykel och cyklade till stan. Köpte mig i BH och sedan träffade jag Malin en snabbis., myyyyyys! Cyklade till Mamma som satt på jobbet och så körde jag oss till Stadium outlet där jag köpte skor, jobbskor, ska bara se om jag kan komma att få använda dom jag vill i sommar eller om jag "måste" behålla båda två, haha. Kan vara skönt att lämna tillbaka dom jag minst vill ha, men dom vet jag Sussie vill jag ska ha att jobba i eftersom dom är svarta, och det kanske dom andra inte riktigt är, haha! Iaf hemma nu och har fått i mig lite mat.
I morgon åker jag till Farmor och Farfar med lillasyster och självklart hunden. Kommer hem på kvällen och då ska jag en sväng till lilla Wallentin skulle jag tro.
Fredag ska jag se om jag kan fjäska till mig en bil på förmiddagen ett par timmar och ta mig till Ullare, får se hur det går med det. Ingen omöjlighet, men kan komma att bli svårt! Fredag kväll blir det nog att ta mig till Falkenberg och på lördag vet jag inte riktigt än. Kanske se Håkan Hellström i Arenahallen eller kanske träffa tjejerna, vet inte riktigt hur det ser ut än. Märker vi med tiden som vanligt.
Söndag blir det att ta en liten tripp till Hylte där jag ska träffa Jullan och sen köra oss till Halmstad på kvällen och då förhoppningsvis träffa hennes päron också.
Sen börjar det närma sig hemresa, vet ännu inte riktigt när det blir, men någon gång i början av nästa vecka.
Mycket att göra som vanligt, men detta ska vi nog kunna klara av ska vi se.

Nej, hur var det nu med den där iprentabletten?
puss.
<3<3<3

Älskling

Jobbade frukost i morse och sitter nu hos Sussie. Ska ringa mamma som får boka ett flyg till mig i morgon så jag kommer till Halmstad, ska vara där ett par dagar nu innan jag åker till Öland. Sussie, jag och hunden ska ta oss hem till mig en stund och sedan ska iaf Sussie hälsa på hennes mamma, kanske att jag följer med också, vi får se om jag orkar. Är ganska trött, hade en tuff natt, eller hur sötnos? xP hahaaa!

Är la hemma en vecka, sedan behöver jag ta mig hem till Stockholm för att hämta kläder och gerjer, kasta in en ljus och en mörk tvätt och sedan åka iväg för Valborgsfirande och mys.


Ha en fin dag, det har jag,
puss.

Rasmus fyller hela 21 gammal :D

Ska ut och fira lilla Rasmus ikv :D
Josefine kommer också idag, och hon ska stanna hela helgen, mys på det =)

Måndag jobbar frukost och sedan åker jag till Halmstad på tisdage ller onsdag.

puss.

...

Skall alladeles strax börja ta mig hemmåt efter att ha jobbat ett par timmar. Blir att jag även jobbar i morgon ett par timmar lunch. Får tänka att det är pengar, men ahhhh!
Josefine kommer i morgon och ska vara hos mig hela helgen. Sedan ska jag ut och fira Rasmus i morgon. Är inte super pigg och vet inte riktigt hur jag mår, men detta ska vi nog kunna klara =)

Annars händer inte mkt alls nu för tiden, massa ståhej och grejer kan jag inte säg att det är, så kan det vara. Näst intill bestämt att jag åker till Öland den 10 maj. Ska försöka ta mig hem ett par dagar i kommande vecka och sedan blir det förhoppningsvis lite mys innan jag åker iväg.

Nej, nu ska jag ta mig hemmåt,
puss.
<3

Sussie

Sitter hos Sussie och dricker en massa kaffe =)

Stress och saknad!

Sitter och stressar på datorn i biblan eftersom jag tabbade mig med min bokade tid.... ska se om jag inte kan komma och ta en kaffe ngn stans nu, men helst ute och sitta och skriva lite i min nya bok kanske. Får se... Ska köpa lite grönsaker och grejer på torget och jordgubbar som jag ska göra ngt kul med ikv :) Men vad mer jag ska göra har jag ingen som helst aning om xP Har till åtta på mig så det är chill =)

Josefine var hos mig i helgen och va var på Cafe Opera och hade det skit kul! =)
Varit en ganska seg helg efter fredags, men riktigt mysig med att ha Josefine över!!! <3  


puss.

Helgen föra det var underbar, ville bara säg de!

Ibland

Ja, vissa är stjärnor andra inte, vissa saker är bra, andra inte och få saker vet man inte riktigt vad man ska tycka om!

Glöm inte bort att du är värdefull

Så vacker, så vackert....
Jag kan inte beskriva det bättre än med tystnad och en leende på mina läppar....

RSS 2.0