Halmstad

Sitter hemma i hemstaden Halmstad i mitt barndomshem, kan man säga så? Eller mer, kan jag säga så? Pappa fyllde ju gubbe i torsdag (50 år) så har överraskat honom idag med att komma hem + lagat middag och fixat samt bjudit hem min faster med hennes nya och Jörgen. Blev väldigt lyckat med väldiog god mat och god dryck. Emelie kom också med! :)
Träffade Emelie i stan idag samt lilla, söta Linnea som är hemma i Halmstad ca ett dygn innan hon drar vidare igen, haha. Så sjukt mysigt att träffa tjejerna, speciellt tillsammans! Alltid något magiskt vid de tillfällena ;) Satt iaf på Robert Coffee och fikade med flickorna innan mor min kom och hämtade mig och Emelie i stan för att åka och hämta stolar och sedan hem och fixa inför kvällen.
Det bästa är, att jag träffar Emelie om en vecka igen =)

Ska försöka ta mig hem till Stockholm i morgon. Gick inte att boka biljett eftersom min bank krånglar som vanligt. Jävla, fucking, skit!!! Aja, kunde varit värre. Bara jag är hemma måndag kväll eftersom jag ska jobba på tisdag! Skulle egentligen velat åka och hälsa på Farmor och Farfar!!! Men jag ska ringa dom i morgon och prata med dom på telefonen iaf. Känner att jag både behöver och vill tillbaka till Stockholm eftersom Magnus kom ikväll! Går nog fint för honom, hoppas jag iaf, haha!

Kom i fredags kväll till Halmstad. Mamma kom och hämtade mig på flygplatsen och skjutsade mig till bussen som tog mig till Hylte där jag träffade fina gamla vänner och sov över för att ta det försenade bussen morgonen därpå för att överraska min, nu, gammle far :) Han ficm tårar i ögonen, bättre respons kunde jag inte få! (A) :)

Hoppas på att jag klara mig med handbagage på vägen tillbaka också, men skulle vara kul att få med mig lite mer grejer till Stockholm! (A)

Sorry alla jag inte hört av mig till för att säga jag är i Halmstad och kanske träffas, men jag kan inte hinna med allt, och jag kom hit för att fira pappa och göra honom glad!!! :D
Hoppas iaf ni har det bra så hörs vi,
puss.

Överraskning

Ska försöka överraska en viss person nu i helgen, hoppas det går hela vägen.
Förresten så fyller även min Pappa Peo 50 år nu idag och jag vill hälsa honom massa fantastiska grattis!!! :D
Skall även tillägga att Dalahästen jag såg i Avesta, är Världen största och inte Sveriges största!!!!
Sitter på jobbet, slutade för ett bra tag sen. Men fått i mig lite mat och dyligt samt att jag låner internetet eftersom jag inte har något hemma.....
I helgen blir det andra bullar i mitt liv, hoppas bara dom är ätbara iaf.....

Haft en del besök i veckan, varit toppen! Massa mys... :)
Känns nog ganska bra faktiskt......

Nej, ska förbi Åhlens och köpa sminkborttagningsmedel så man kan bli lite fräsch och sedan ta mig hemmåt för att packa sminket och så lite kläder jag någonsin gjort i mitt liv! DENNA GÅNGEN SKA JAG RESA LÄTT!!!! :@


hahaha!!!
PUSS.

Avesta

Sitter i Avesta hos Karp med min lilla Josefine. Åkte tåg hit igår och ska la hem i morgon eftermiddag/kväll. Blev lite alkohol och Buzz igår och idag har det inte hänt mycket alls. Fick se Sveriges största Dalahäst och ätit lite grand. Ikväll blir det nog filmkväll och får se om det händer något mer. Hur har ni det där hemma i Halmstad nu då??
Blr lite jobb nu framöver så det är ganska skönt! På måndag blir det en helvetes dag och får se om det blir som det ska eller om det blir något annat, typ. Nej annars så har det inte hänt så mycket på sistione. Har ju flyttat in i lägenheten nu. Städar rent det ordentligt nu bara och mormor och morfar har varit och hälsat på samt lämnat lite grejer som jag inte hade som jag behövde. Najs, najs, najs!! :) De ska komma tillbaka snart och lämna lite annat också och så ska jag fortsätta städa rent och få det lite mer som jag vill ha det! :)

Nej, ska inte uppbehålla er något mer.
puss.

Flyttdags!!

Nu är det dags, ikväll flyttas det till egen lägenhet, äntligen!! Ska bli så sjukt skönt!!
Ska snart hem där jag fortfarnade bor och så ska jag flytta in all packning och allt jag som äger här i Sthlm i bilen och städa rummet och toan och sedan skjutsar tanten mig till min lägenhet där hon släpper av mi9g och mina grejer. Så ska jag försöka komma i ordning nu ikväll lite grand. Åhhhhh, som jag längtat. Hoppas jag inte får tråkgit nu när jag är alldeles själv och inte har någon annan alls att prata med vare sig jag vill eller inte xP haha.  Måste bara försöka skaffa lite högtalare så jag kan spela musik från datorn sen ordentligt och ha någerlinda ljud :) Mormor och morfar kommer förbi i veckan när jag inte jobbar, vilket jag börjat göra en del nu :), och ska hälsa på samt lämna lite lakan, handdukar och annat mys som jag inte har och kan komma att behöva. Så jag kommer äntligen få nytta av mitt strykjärn som jag fick i 20-årspresent ^^

Varit en del jobb io helgen, men har inte varit sådär som jag hade det i november förra året då jag knappt hann andas mellan alla mina jobb. Nu har jag kunnat andas lite grand och det har varit helt okej. Mycket jobb, men ändå en lugn början. Ganska skönt!

I morgon ska jag jobba på Idrottsgalan, lätt att jag ställer upp och jobbar så länge som möjligt bara för att få vara där (A) Sjukt kul. Innan det sänds live på TV så ska alla få 3-rättersmiddag tor jag, mat i alla fall, och det är det jag ska jobba med i morgon. Ska bli lite spännande ;)

Lite jobb i veckan, fixa och dona i lägenheten och förhoppningsvis få lite besök också innan helgen då jag ska iväg på äventyr :)

På återseende,
puss.


P.S. ÄVEN KÖPT EN SYSTEMKAMERA NU!!!!!! <3 D.S.

Omen

Vet inte alls vad jag ska göra idag, kanske ska åka hem en snabbis och fixa lite med att printa ut lite bilder och mysa med det. Sitter gärna och gör ingenting nu under dagen, men ikväll måste jag göra något känns det som, men jag vill heller inte spendera några pengar. Kanske ska gå och köpa en flaska vin och bara sitta inne och glo på dålig tv, haha. Eller vatten, vatten funkar också ^^
Vad gör ni idag?
Ska väl försöka komma ut och ta en promenad i alla fall, hoppas jag slipper åka kana för att komma framåt idag bara, haha.
puss.

SYSTEMKAMERA

YEEEEY, precis införskaffat mig det jag velat ha i flera år, äntligen (A)

Gjort bort mig

Fan vad jag önskar att jag aldrig tappade den jävla skiten..... suck!!
Sitter i Fia's lägenhet just nu medans hon är borta på Kanarieöarna på semester. Sköööönt! Haha. Även om det känns ganska ensamt efter att ha haft folk omkring mig sen veckan föra förra så är det i alla fall skönt att kunna vara lite själv, göra vad man vill utan att behöva oroa sig för att man stör någon annan och kunna sitta vid en dator med internet och ha en TV att bestämma över själv... och allt det där som jag inte har annars (A)
Sov hos mormor och morfar till idag. Hade det jätte mysigt med dom igår som alltid, fika, centrum med mormor, middag, vin, film och massa prat som alltid. Sedan så begav jag mig hemmåt efter frukost och packade mig klar för att gå till simhallen och simmade i ca 40 minuter !! :D Känns så sjukt bra nu efteråt kan jag lova, och jag trivdes som fan med att få träna igen. Ett leende på läpparna, ett som inte liknar något annat, bara glädje över att få träna och göra ngt nyttigt liksom, hehe. Ska försöka komma dit ngn mer gång i veckan + träna något annat också! :D
Annars inte så mycket, ska se om jag inte kan överraska en viss person i veckan också, får se hur de går med det, men som alltid försöker vi i alla fall. Blir det inte lyckat så blir det ngt annat ist ;)
Verkligen på väg att införskaffa något jag velat ha sedan många år tillbaka tror jag, fan att jag gjort som jag gjort det senaste tiden, men va fan, ibland får man ha det så också! ... (A) .... eller!?? Aja... Förlåt skriver i gåtor, men men.
Nej, nu ska jag göra en massa annat som inte alls är nödvändigt utan bara för att ;)
puss.

Nyårshelgen

Kunde inte ha börjat bättre!!
Josefine mötte upp mig på T-centralen när jag anlände dit och jag fick en bamsekram! Vi tog oss ut till mig för att lämna väskorna som var tunga som bly och väldigt otypliga, så klart eftersom vi har tjejer som reser går ju inget annat att acceptera! ;( HAHA! Gjorde oss lite i ordning för att ta oss till stan och äta något litet och ta en öl. Hamnade på en mysig lite restaurang där servitören var sjukt sur, inte att rekomendera! Men vi hade det bra ändå. Fick tag på bus-pojkarna och kanske skulle träffa dom lite senare när de anlände till Sthlm. Vi bestämde oss för att gå vidare och ta en öl ngn annan stans och hamnade hos fina Fia-Lisa. Blev att vi fastnade där och hittade så klart Carro som Fia jobbade med och som hade anknytning till Aveste där Josefines kära pojkar kom ifrån ^^.
Till slut blev det bestämt att vi skulle ta oss till pojkarna eftersom de skulle anlända till Sthlm ganska snart. Efter ett par om och men kom vi till Hässelby strans, hahahaaa!! Sista tuben hade visst gått, så vi tog oss till Alvik och därifrån var tanken taxi, men så såg underbara Josefine att det visst gick en tube till Hässelby därifrån, så vi väntade i 20 minuter med skönsång på perrongen.
Hittade rätt första gången och till slut anlände även pojkarna så vi fick komma in och värma oss.
Vid 5-05,30 gick vi nog och la oss och vaknade upp vid 11 tiden dagen efter. Tror jags omnade vid halv 8.... Lagom sovtimmar tycker jag nog. Efter ett par timmar så åkte jag och Josefine hem till mig igen för att reda ut oss själva och försöka lukta lite gott. Och tro det eller ej. men vi lyckades. Snygga som fan var vi båda två och redo för att ta oss an Nyårsafton! Lite vin på det och vi var på väg till Stan. Hoppade av på Medborgarplatsen och tog oss till en fin Japanrestaurang där vi fick Japan mat. Hovmästaren var sjukt rolig, vi var hans prinsessor, han var en sån som jag bara ville krama om och säga att "det är ok" haha!!! Tog oss därifrån till Axela där vi träffade Sussie och sa hje. Vi fastnade för 2 glas vin och in kom sen Rasmus & Cassie och en stund senare Andre. Satt där ett tag. Efter många om och men fick vi Josefines grabbar till oss och vi möttes upp och vi hamnade på Scandic där vi firade in det nya året!!! Massa prat, lite dans, massa mys och underbara stunder under kvällen så blev det att dra oss åt lite olika håll. För Josefine och mig blev det efterfest i Hässelby med grabbarna och det blev en lagom tidig natt denna natt igen ^^
Dagen efter var underbar. Jag var nog den enda som mådde vettigt, stolt som katten är jag för det ;) haha! Blev en ganska så lugn dag. Josefine och jag tyckte det var dags att ta oss hem för att duscha och se ut som människor igen, så det blev det. Hem och duscha och sen ännu en gång tillbaka, haha. Josefine och jag spenderade kanske runt 8 timmar hemma hos mig, dock så tror jag att hyresvärden till mig dock ska vara glad för det xP Haha! 
Söndag och Josefine skulle åka hem.. Vi han träffa Henke en snabbis vilket var kul innan jag följde henne till bussen. Känns lite konstigt att vara själv nu... haft människor runt omkring mig hela tiden. Sitter näst intill ensam i huset nu.. Men jag sitter här utan att ha någon (som jag vill) att prata med och utan att ha någon att ha tråkigt med......... aja, kanske bra att man får vila upp sig lite. Somnade vid 9 tiden igår vilket jag verkligen försökte undvika!! men det gick inte... vaknade en gång men somnade sedan om och då var klockan bara runt 23-tiden. Vaknade sen vid halv ett och hade lite svårt att somna om man gick till slut. Sen vakn ade jag 10 i 12 nu vid lunch. Då tyckte jag att det var dags att gå upp. Så nu har jag förhoppningsvis sovit ikapp mina timmar ganska bra!! :D Har kanske sovit runt 8 timmar sen torsdag, sen natten innan jag åkte sov jág hella inte super mkt. Duktig Carro! ;)

Nyårshelgen var ruskigt bra! Fick träffa massa underbara människor och många skratt, vad mer behöver man!?
Tack för det gångna året som varit sjukt bra! Jag har varit med om en hel del och lärt mig mer än det. Jag har gjort saker som jag verkligen velat och jag har uträttat saker sinm jag länge önskat. MYcket har inte blivit gjort, men nu är vi inne på 2011 och det kommer bli helt jävla fantastiskt!


Se upp, för här kommer jag! :)
RSS 2.0