Kasper

Sitter bredvid denna buse just nu. Kom nyligen in från en promenad som gick upp till vattentornet och tillbaka. Jätte mysigt väder nu, kunde varit lite mer sol, som igår då vi var vid Lillsjön och grillade korv men vi tar vad vi får nu :D
Hoppas verkligen att min skolbok kommit idag. Hade behövt gå till biblan,  men får bli i morgon då jag har Kasper idag.

. . . .

Det blev städning igår, städade inte hallen dock för det står saker som ska ner till källaren som jag inte haft någon lust med att gå ner med... ska försöka göra det idag. Annars kanske min älskade pojkvän kan göra det när han kommer hem från jobbet idag (A)

Har en bok hemma som jag haft hur länge som helst nu från biblioteket. Inte tyckt den varit så bra när jag började läsa, men nu när jag läste igår och i morse så tycker jag trots allt om den. Handlar om en mamma och hennes dotter som kommer till USA. Dottern är väldigt begåvad i skolan och det är hon som ska rädda henne och hennes mamma från fabriken och till ett bättre liv. Nästan hemma av Jean Kwok.

Ska till sjukgymnasten om en stund. Ser nu att jag ska gå om cirka en timma. Tur jag redan ätit frukost och bara behöver dra på mig träningskläderna :) Ska försöka se till att träna lite extra när jag kommer hem också. Vet inte vad jag mer ska göra idag. Skulle vilja pyssla lite, men känner att jag inte har tilräckligt med pyssel hemma bara... Vi får helt enkelt se vad jag erbjuder dagen.

Soffhäng innan städning

Få se om det blir någon städning snart, bör, men vill inte. Haha.
Sitter och funderar lite, shit vad det är mycket jag jag "behöver" (VILL HA)!! Galet, en full kyl och skafferi så jag kan laga vilken mat jag vill och baka hur myckets om helst, massa kläder som jag saknar, behöver och vill ha, smink, möbler, böcker i mängder, smycken, resa, leka, hälsa på massa vänner långt bort, gymkort, färska blommor i köket varje dag... ja, det slutar ju inte där om ni trodde det.... Bara att hålla tummarna nu för att det går vägen med det jag har nu. Går det inte vägen vet jag inte vad jag tar mig till egentligen. Visst, allt är inte perfekt, men man kan inte alltid få det perfekt, och egentligen så blir jag glad för allt och vad som. Bara jag får något just nu!

Äntligen så är min skolbok beställd och jag kan till helgen (nästa vecka, haha) börja plugga på de nya uppgifterna vi fick igår :) Ska bli ganska intresant. Hoppas bara att jag kan hålla motivationen uppe så att jag tycker det är roligt också och inte bara ett måste.


en utav alla saker jag skulle vilja ha.....

Kasper

Var ute för ett par dagar sedan med Kasper i snön. Var ute hos Patriks mormor med honom och Inger och tog oss ut efter fikat och åkte lite spark också. Idag har jag varit och tränat. Bórde träna lite nu också. Men tar nog det efter duschen istället. En kopp kaffe är jag rädd jag måste få i mig, annars kommer jag inte längre än så här idag.... Ska kanske iväg lte senare ikväll på en fika också, mys! :)
Just nu är det ca minus 3 grader med moln och snö på backen. Kanske ska inflrskaffa en pulka och ut och åka?


Mys i soffan

Sitter i soffan och har börjat titta på Nord och Syd. Tänkte jag skule ta mig igenom det :)
Ska fylla på tekoppen också så ska jag mysa ner mig riktigt ordentligt ett tag. Innan jag tar mig an tvätt och annat pyssel.


Söndag kväll

Sitter i den slitna soffan med älsklingen spelandes Gutiar Hero. Jag har inte gjort mycket idag men de andra har. Åkte till Ida någon gång vid ett-tiden. Ida målade trappen, Patrik och Danne fixade med det de skulle och jag satt i soffan med en kaffekopp och Kasper i famnen. Fick lite mys med hunden och bara ta det lugnt. Tittade på när de andra jobbade. Ibland har man det lite för bra!
I morgon hoppas jag att jag får en del gjort! Hoppas jag kommer upp ganska tidigt i morse, får i mig en kopp te till lite nyheter och sedan påbörja det jag hade tänkt. Ska rensa lite i skåpen och packa lite grejer som Ida har kvar här så hon kan få det. Sen kommer Ida och hämtar upp mig så åker vi till klädmarknaden och hittar på saker vi behöver till våra hem :D

Snart kryper vi ner, så god natt!

Så här kan jag mer än gärna tänka mig att ha det hemma!!! <3

Försöker studera

Försöker göra klart första uppgiften vi fått, men en fråga fattar jag inte riktigt... Irriterande!
Annars har jag tagit det lugnt efter sjukgymnasten, ätit lite lunch och en kanelbulle blev det till kaffet (A) Ska försöka göra lite mer övningar idag då jag tänkte försöka inte träna axeln alls i morgon. Hoppas på en promenad kanske, men tror inte att vi ska ha så höga förväntningar till morgondagen, eller!? :D


PLUGG

Idag hittade jag Fronter'n så jag hittade på min första uppgift på Marknadsföringen som jag så glatt kom in på. Bara en mindre som tur är då jag inte har någon bok än. Hoppas på att den här tjejen kan svara så kanske jag kan få den lite billigare, men hör jag inget i morgon så får jag köpa en ny för ett par ghundringar till tyvärr. Jaja, pluggar man så pluggar man.
I alla fall, tittade visst mailen dåligt i förra veckan och såg i måndags att jag fick reservplatsen då jag stod först på listan, men då skulle jag svarat senast på fredagen innan klockan 13.00.... shit, hoppet satte igång när jag såg jag kom in och sen bara försvann det som för ett stup när jag insåg att fredagen redan hade vart..... mailade men ringde efter också. Sån jävla tur jag har! Då har deras mail krånglat så hon hade inte kunnat skicka mail till någon annan för att fråga om de ville ha platsen så jag fick den i alla fall!!!!!! Gissa om jag var lycklig!? :D

Trodde ju aldrig någonsin att jag skulle kunna ha sån tur, men det nya året har börjar riktigt, riktigt bra faktiskt! Jag bara håller tummarna hårt för att det ska fortsätta så ett långt tag till! (Y)

Börjat hs en sjukgymnast nu också vilket käns helt underbart! Carro har i början av detta året försökt ta tag i livet. Hitills går det framåt, lite segt i vissa trådar, men det går framåt! :D Undebart tycker jag !

Ska flytta möbler och lådor ikväll till huset där Ida och Daniel ska flytta in. Så glad för deras skull! Skönt att det börjar ta sig nu och det kan flyttas in nu. Ska måla trappen upp en gång till i alla fall och deras sovrum en gång till också, annars är det som skall göras nu klart :D

Ska fixa och kolla runt lite nu, kram.

 
gammal bild, tyvärr inte denna snöyra nu...

Stickar

Detta (det på bilden) är något jag åstadkommit under dagen, en början på en mössa! Ringde en släkting innan och hon satt också och stickade. Skillnaden, hon är mormor och jag har inte ens egna barn xP haha, nej jag skojar. Tycker det är jätte mysigt! Tycker om att pyssla och ha något för mig så det är kalasbra! Varit på stan idag och sökt lite jobb, handlade lite och sen har jag inte gjort så  mycket idag, ingenting alls egentligen med tanke på när jag vaknade och gick upp. Somnade aldrig om efter Patrik gick och sen sattejag på tv:n runt halv sju och sen satte jag mig i soffan vid sju tiden.
Ringde farfar och sa grattis på honom innan också! Även pratat med Helena en liten stund :D
Nej, nu ska jag tända lite lampor och så får vi se om det blir någon träning idag. Ska kolla lite träningsvideor och annat så jag blir lite peppad! :D

Måndagsmys

Ska till Inger om en stund då jag inte orkar gå till biblioteket idag, kan gå dit i morgon också så det är ingen fara. Det blir nog ingen dricka som på bilden idag, men däremot tror jag att det skulle bjudas på semla, går lika bra det ;)
Ska titta på film, äta och mysa ner oss i soffan nu när Patrik jobbar sent idag. Ska bli jätte mysigt! Förresten, jag tränade Zumba innan idag. Fick låna skiva från Inger i fredags så tränat det idag på dagen. Sjukt kul, kanske inte jätte roligt att göra det själv, men jag tror det var lika bra det. Det såg inte jätte vackert ut, hahahaa!!!

Korvgrillning vid lillsjön

 
Åkte tidigare idag ut tilllillsjön och grillade korv på en engågsgrill med Ida och Inger. NU är det dags att krypa ner i sängen och mysa. God natt!

Lördag, i morgon söndag

Sitter i soffan med mannen min. Jag vid datorn med ett glas vin i handen och han med guitar hero gitarren i famnen och spelar. Fick låna hem det från hans systers pojkvän. Inger var här innan och fick mat och Ida fick smaka lite på efterrätten. Blev hemmagjort pizza och hemmagjort pizzasallad med fruktsallas som efterrätt. Kalasgott!! (Y)

 
Om man ändå fick sommar snart! Bilden taget för ett par år sedan.

Papparkaksbak innan jul

 

Lägger upp lite julbilder och annat allt eftersom :)

Torsdag

 

Sitter med efterrätt (the) efter en underbart god minestronesoppa till lunch. Har gjort en massa papperarbete och ringt en massa viktiga telefonsamtal idag. Shit, jag låter ju nästan lite viktig och att som jag jobbar... Tja, allt handlar ju i stort sett om jobb och pengar, så vad är skillnaden?

Super fint väder här i Avesta idag. Inte varit ute något alls, men har behövt få en del gjort då som sagt. Funderar på att gå en mindre promenad, men ser så kallt ut... brrrr. Så vi får se hur det blir om en stund. Kanske ska kaste ner mig i källaren med grejer som ska dit? Säger att jag gör det senasre så låter jag duktig, eller!?

2012

Både mycket och lite har hänt den senaste tiden tycker jag. Det största antar jag är jul och nyår. Halmstad fick finbesök av mig och jag träffade tjejerna, festade, träffade pappa och lillebror, mamma och lillasysterm farmor och farfar och judomänniskor! Åkte hem på torsdagen så var borta en vecka och en dag. Kom hem till min Patrik och tog det lugnt innan det var nyår. Drack gott och såg på raketer. Det viktigaste, jag fick vara med Patrik! Nu är det vardag igen och jag ser på ljuset istället för skuggan, än så länge i alla fall! Har två nyårslöften som jag verkligen ska försöka hålla så mycket som möjligt. Håller jag dom mår jag så galet mycket bättre vill jag lova!

Tisdag idag och jag känner mig riktigt bra! Nyduschad och fräsch igen och fått i mig en lite mindre lunch. Rissallad med ceacersallad :) Ska snart ta mig ut en stund och så ska jag kommer på middag till ikväll, så jag har det riktigt kämpigt! Haha. Måste försöka lista ut hur jag ska fixa det där jäkla e-leg så jag kan fixa lite studiebidrag och grejer! Kommit in på en Foto-kurs i Falun och en Kognitiv psykologi på distans. Båda på 7,5 poäng. Det är för att jag ska ha något att göra och något som jag tycker är intressant! Känns lit sådär att behöva åka till Falun, men tror det kan bli bra när man väl är där. Får se när lektionstillfällena är innan jag tittar på skuggan. Duktig tjej, rätt attityd där!!

Nej, dags att försöka rätta till livet lite grand :)
RSS 2.0