IKEA

Hej där, hur är det med er alla?
Idag, efter att jag ställt om klockan, åkte jag till slut till den stora staden och träffade Rasmus och Cassandra på  Muffin Bakery där det blev lite lunch för mig med en väldigt god macka med massa fetaost på. Efter en timma där så blev det lite titta in i affärerna innan vi drog på varinna håll. Jag drog mig till Jakobsberg centrum där jag tittade runt lite och införskaffade lite nödvändigheter innan jag drog mig till IKEA i Barkaby. Där strosade jag omkring i kanske lite mer än en timma och fick även i mig, vad jag försöker inbilla mig, en välförtjänt fika (A)

I morgon blir det brandutbildning på hotellet. Måste försöka dra mig dit ganska tidigt för j ag vet inte riktigt vart vi ska vara.... Måste försöka göra lite mat idag också till i morgon så jag ska slippa köpa det ute, vill inte köpa massa när jag har hemma som jag enklet kan ta med mig. Blir lite vad jag har som kan användas för pickninck.... HAHAHAA! Ska försöka döda tiden mellan jag är klar med brandutbildningen och tills tåget går. Hoppas jag nu tar rätt tåg i morgon......
Nu ska jag snart försöka göra mitt bak så jag blir klar med det så jag sen kan kolla en dålig film jag har på min hårddisk och sedan somna in med mina nya blommor och ljus som jag köpte på IKEA idag ^^

Hoppas i alla fall ni har haft en fantastisk dag!
puss.

Snart måndag <3

I MORGON ÅKER JAG TILL ÖREBRO!!!! <3
Nu ska jag snart iväg, ska se om jag inte kan shoppa lite grand och få köpt lite saker som jag behöver genast gärna! Sen ska jag träffa Rasmus och Cassie på ett café på Drottningsgatatan. Vet inte vilken närmsta tunnelbananstation är, är det T-centralen tro? Jag vet ju ingen annan, så får la bli den och promenara i regnet!? Inte så där jätte exalterande kan jag lova! Kanske ringer fågeln och rådfrågar! :)

Jobbat igår och i förrgår lite grand. Efter jobbat lite vin och öl med Jessica och hennes vänner. Mycket trevligt! :)
Idag blir det inget jobb, ska baka och tvätta kläder när jag komemr hem, och så ska jag först före det göra ett försök med att kanske ta mig till IEA en snabbis. Får se hur det blir. Har sagt att jag ska dit ett bra tag nu men ännu har jag inte kommit dit, haha, som vanligt med andra ord.

Nej, nu ska jag kolla min bank och sen ska jag dra mig dit jag nu ska ^^
puss!

INTERNET!!!

Morfar, min underbara morfar har precis fixat min dator så den går att använda nu! Jag har word, internet, photoshop och alla tänkbara grejer jag behöver! Nu är jag göad igen (A)
Fått massa god mat har jag också fått nu när jag varit här under dagen en stund och hälsat på. Ska snart börja dra mig mot jobbet. Börja vid 18.00 och sen slutar jag väl förhoppningsvid vid 23-tiden ikväll.

Igår var jag ute och promenerade i en gård. Hur vacker som helst i solskenet som bara öste ner under den första delen av dagen. Helt fantastisk skönt var det att få gå i lite skog, höra vattenbruset och se vattnet tyst och stillsamt åka förbi mig med änderna. Jobbat lite grand, inte jätte mycket den senaste tiden tyvärr. Blir kvällsjobb fram till lördag sen är det inte mer inbokat. Ska till Örebro på måndag till tisdag. Ska bli massa mys med min lilla Josefine som bor där borta. Denna underbara flicka och jag ska glo på massa tjejfilmer och äta och tjocka (som vanligt?) haha! Hoppas på en del jobb från hotellet nu. Ska dit på brandutbildning på måndag morgon innan min Örebro-resa börjar och senda ska jag på någon klimatkurs på onsdag eftermidag. Ska bli gansak intressant faktiskt. Pilar sa att folk hade pratat massa gott om den.
Sen så håller jag på att komma fram till hur jag ska göra med min resa hem. Ska hem i mitten av november, så boka in mig då vänner ;) Men om jag kanske ska strunta i att boka och hoppas på en sista minuten med tåg eller flyg, eller om jag ska boka in tåg till tillbakaresan som var någerlunda billigt och buss hem. Ska nog ringa mamma och få lite råd och tips (A)
Försöker öra något med dagarna. Ska försöka se till at börja träna lite. Hoppas på att jag kanske kan komma och träna någon judo i nästa vecka. Ska se till att försöka komma dit på torsdag i nästa veckan, är nog då jag kan nästa gång. Då blir det närmsta judoklubb, Järfälla. Hoppas jag inte skämmer ut mig med min nuvarande kondition och styrka bara xP hahaha!! Kan inte garanteras om vi säger så xP

Nej, ska snart börja dra mig, men vi hörs.
puss&kram!

Grejerna komna nu :)

Fått mina grejer från Halmstad nu.
Även dator, dock inget internet vad det ser ut som, så blir väl att köpa ett abonemang, lika bra det antar jag.

puss, hinner inte mer nu,
möte ikväll så åker om ett tag.
puss.

Life life life

Hyr övervåningen hos Mayvor, jätte mysigt verkligen! Lite eget space och slipper bo i min väska och mina kassar. Känns ganska jätte skönt faktiskt. Till och med fått en egen hylla i kylskåpet, så det rullar på finemang. Varit ledig sen helgen men börjar jobba i morgon igen och sen jobbar jag i stort sätt konstant hela helgen. Känns la både positivt och negativt, som med allt :) Får hitskickat massa med grejer till helgen med grannarna som ska förbi då deras dotter skall tävla i lite gymnastik. NAAAAJS! Min dator och mp3-spelare som jag längtat sjukt mycket efter! Även lite kläder så jag har lite att ha på mig när allt annat blivit smutsigt och ännu inte tvättat, haha. Köpte en väska idag vilket jag faktiskt var, tro det eller ej, i bohov av! Hoppas på att min jacka där hemma som är tänkt skall upp hit är hel, för då är det bara ett par till skor jag behöver och sen är det nog ingenting mer jag egentligen verkligen behöver utan bara saker jag vill ha kvar eller saker som jag behöver men inte kan komma på ännu ;) Jag ska nog i alla fall klara mig ett tag nu efter att jag får hit mina saker hoppas jag på.
Legat på Fia's golv i stort sätt hela eftermiddagen och snackat med lillasyster med tårar i ögonen. Glädjetårar får man nog kalla dom, eller monstertårar? Skrattat så jag gråtit iaf, haha. Underbart ju! :)
Träffade Henke innan idag. Alltid kul att se pojken. Speciellt när man vet att man inte kommer få se honom på ett tag. Lite promenad, mat och "sightsing" på det så har man väl en helt okej dag ;D
Vet inte riktigt vad jag ska ha för mig ikväll. Vet pendeln inte får allt för sent så ska nog börja dra mig snart så jag vet att jag kan ta bussen hem också den biten pendeln inte går. Tack för att ni är med mig,
puss.
ring eller sms om det skulle vara något :)

BOENDE!!!

I morgon flyttar jag till mitt eget, eller, ja, nästan mitt eget. Får övervåningen hemma hos Sussies's mamma att hyra för ett tag framöver :) Flyttar redan i morgon, så i morgon förmiddag skall jag packa ner alla mina grejer och försöka göra mig hemmastadd borta i Jakobsberg :D
Känns lite ledsamt att flytta härifrån samtidigt för nu har jag vant mig vad alla här, och speciellt kommer det kännas lite ensamt utan Sigge och Piraya, men det kommer samtidigt kännas underbart med mitt eget space och kunna slippa leva i min väska och mina kassar, haha!
Tyvärr, och läs det med stora bokstäver (TYVÄRR) är det ju inte långt bort från IKEA och Barkaby köpcentra med mera..... Men jag ska nog kunna lösa det (A) Haha!

Det var det jag hade att komma med idag, sov gott!
puss.

Downtime

Fan, gråtfärdig, jag orkar inte. Känner mig en aning stressad och saknar massa folk, vet inte vad jag vill, vet inte vart jag ska, har inget boende och alex kommer snart hem och ska ha tillbaka sitt rum,vill det ena, vill inte det ena, vill det andra, vill inte det andra. Så mcket tankar som snurrar runt hela tiden och jag orkar snart inte med det mer. Säger inte att jag inte vill vara i Stockholm, för det vill jag verkligen. Trivs bra i Stockholms stad. Bara det att pusslet är pusslat fel och det saknas en Jag ska bara orka ett tag till sen ska jag se att det löser sig, bara jag ser till att leta reda på dom pusselbitarna som är mest väsentliga just nu. Men krafterna börjar tyna..... jag tror jag behöver hjälp. Måste bara veta vad det är för hjälp jag behöver och vem jag ska fråga! För ett par dagar sen var jag så övertrött att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, nu är jag bara trött, uttråkad och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Inget jobb att jobba med idag heller och jag vet inte riktigt hur det blir de kommande dagarna. Har inplanerat jobb i slutet på nästa vecka, men innan dess vet jag inte riktigt hur det blir. Jag blir stressad efterrsom jag verkligen behöver pengarna. Vet inte riktigt hur hag ska klara mig om jag inte har en inkomst. (Se, tjejen är smart! x()
Nu har det gått ett par veckor och jag har verkligen försökt klara mig själv och komma frammåt i livet. Jag har verkligen gjort bra ifrån mig. Hittat ett par olika jobb, varit på ett par olika provjobb och jag hankar mig fram. Snackar med människor och försöker skaffa mig ett liv här borta. Det är verkligen kul, och som jag sa innan, så trivs jag i staden Stcokholm! Som med allt så tar det en tid att hitta rätt och framförallt hitta. Sakta men säkert är det verkligen och för en gång skulle näst intill lika mycket betoning på de båda, alltså både sakta och säkert. Det är nog därför ajg vågar fortsätta. Ja rä nästintill lite imponerad av mig själv. Inte för att skryta, men jag har gjort ett ganska bra jobb. Att jag inte har kommit länbgre nu ör för att jag är trött och för att jafyrta g inte riktigt orkar. Haft smilgroparna uppe vid öronen sen fyra veckor tillbaka och inte mycket vila. Det tär på en att träffa nytt folk dagligen, se nya saker dagligen, hela tiden vara uppmärksam på vart man går, leta sig rätt i staden och allt som hör dit till. Fan att det ska vara kul samtidigt, eller kanske tur det! Haha.
Sammanfattningsvis så har jag det bra, men just för stunden är det lite jobbigt och det går lite saktar
Vie än innan precis i början, men så är det med allt, så jag är ju inte precis förvånad om vi säger så.
Får se vad slutet av veckan kommer att komma med. Ska försöka träffa lite vänner och ta det lite lugnt, sen på måndag skall alvaret börja igen och jag ska komma upp till smilet vid öronen igen!! Man kan inte alltid vara glad, även om man verkligen vill och försöker. "Nere"-tiden är kommen och snart förbi!
Älskar er, ta hand om er och gör det ni vill och ta hand om dagen!
kärlek.
???

if i just had you around, who did you say you were?

Inte gjort något alls idag förrutom varit och ätit lunch och druckit kaffe och ätit bulle med mormor och morfar hemma hos dom. Fick reda på att dom går och pluggar, gissa och chocken fick chock, haha. Pluggar någon skepparkurs på två timmar och 45 minuter en gång i veckan med läxor och annat på massa svåra grejer där det finns saker jag aldrig hört talas om innan xP hahahahaa!

Måste hem till Halmstad ganska snart egentligen. behöver hämta en del kläder, mp3, dator? och lite annat tjaffs som kan komma till användning. Måste bara ta reda på hur och när jag jobbar... skulle behöva lite mycket jobb just nu känner jag egentligen, jag jobbar på det ;)


Hade egentligen tänkt sätta en deg på jäsning under natten och baka ut den i morgon bitti. Tror jag väntar med det ett dygn ungefär och ska se om inte någon är sugen på lite brunch med nybakat bröd på fredag :)
Någon som direkt kan säga att den är sugen? (A)
Annars är det inte så mycket planerat den kommande tiden......

kram.
jag vet inte vem jag saknar mest eller vad jag vill..... kan man få lite vägledning här kanske??? NUUU!!!!!

Öl och fotboll med några av världens roligaste pojkar! :)

Underbar frukost; 2 koppar kaffe, skål med gröt och mjölk till det samt en remsa Marabou choklad!

Till slut igårkväll blev jag uppmött av Rasmus på Thorildsplan och han tog med mig till lärarpuben där vi drack ett par öl och jag skrattade så tårarna sprutade, som vanligt med de där två stollarna, haha! Gustav satt och väntade snällt på oss där när jag och Rasmus kom dit. Sedan vidare till Fridhemsplan där vi hittade en pub att titta fotboll i. Kan ju inte precis prisa Sverige för deras insats och ibland går det inte riktigt som det ska. Med det sagt säger vi inget mer om fotbollen!

Idag är planen att jag ska hälsa på min Mormor och Morfar. Mormor blev överlycklig när jag ringde, var skönt att höra :D Ska la snart börja göra mig i ordning för en ny dag efter att ha vaknat vid 6 tiden för då var N eo pigg och glad, haha! Så jäkla gullig unge Annie har eller vad!! :D

Lite bilder från min Stockholmstid kommer här. Inte de roligaste bilder kanske, konstigt nog har jag inte använt kameran så jätte mycket. Chockerande, jag vet! 

 

I alla fall,
puss.

ÖREBRO! <:)

Lite i efterhand, men några bilder från min Örebro-tripp till lilla Josefine, min vänsterfot ! <3

KAFFEMISSBRUK!

Vad har hänt!???
Är det Sussie?
Är det Stockholm?
Är det hotellet?
Är det jag?
Är det vad?
Hahahaa, galet kaffesugen hela tiden... jag skyller på Sussie, känns bäst då ;)
Precis druckit en kanna kaffe, mumma (A)

Idag är jag helledig, håller på att tävtta och jag har bakat jätte gott bröd! Lite småmissar och följde inte receptet helt, men blev jätte bra! Aprikosbröd :D
I morgon ska jag till hotellet och jobba lunch. Skrev in mig i boken och hoppas på att de ringer upp mig och bokar in mig för jobb. Både vill och behöver!
Ska se om jag inte kan komma ut i det fina vädret om en liten stund, solen skiner och inga moln på himlen vad jag kan se härifrån ^^

Shit, skulle vara gott med lite kaffe.... NEJ!

puss.


Vet jag är sämst på att höra av mig och hålla kontakten, förlåt! Skriver här lite grand för att folk ska ha lite koll på mig och sådär. Hoppas ni vet att jag älskar er vänner och saknar er alla!
KÄRLEK!

Skulle varit galet skönt att sova

Vaken sedan näst intill en timma nu. Ska alldeles strax bege mig mot tunnelbanan och till Clarion Hotell för att jobba frukost idag. Blir ingen lunch, om de intr frågar, men då ska jag försöka säga nej eftersom jag börjar på Haket klockan 17,00 senare idag. Fan, jag måste verkligen bestämma mig nu! Ska jag säga ja på Haket där jag får ganska många timmar men inte har så kul, eller på stället jag provjobbade på igår där jag faktiskt trivs ganska så bra, har att göra men där hon kanske, inte helt säkert, kan "garantera" mig fredag och lördag, möjligtvis också torsdag om hon/jag har tur...... ???
Måste bestämma mig inom ett par timmar också eftersom turken vill veta ikväll hur jag ska göra..... måste ta reda på vad jag får för län oh så så jag vet vad jag har att gå på.... Ibland har man värdsliga problem! =)
puss, ha en bra dag!

Solna

Provjobb idag i Solna. Börjar klockan 17,00, måste dock dit lite tidigare för att snacka med chefen som jag verkligen hoppas är där idag! Sovit sådär i natt, haft en snarkandes, tjurig gubbstrutt bredvid mig i sängen hela natten, fy katten vad han låter.... antar att det också kunde varit värre xP

ska försöka lägga in lite bilder här de kommande dagarna!
puss.

J.O!

Vi

Som två träd med samma rot

Å jag är för alltid din vän

När jag kan ger jag svar

På den kraft vår kärlek har

Den ger mer än vi ser

Vi är en

 

är en hör ihop<3

Boende

Söker boende som en tok nu. Tingde ett par samtal idag, men dom hade redan hyrt ut dom. Inte bra. Sitter och mailar en massa och försöker komma på om jag känner någon som känner någon. Sakta och... nja, kanske inte säkert, men i alla fall framåt än så länge.
Tträffade Rasmus på en kaffe och Fia lite grand också, mina fåglar ;)
Sen så strosade jag runt lite i innerstaden och bara gick. Skönt att promenera lite, ska se om jag inte snart kan börja träna igen också, BEHÖVER VERKLIGEN DET NU! Saknar judon som en tok kan jag lova! Gråter nästan när jag ser klipp på datorn och grejer, attens ^^
Om ni vet ngt boende ett par månader frammåt i Stockholm för en rimlig peng så hör av er snarast! :D
I morgon ska jag försöka köpa lite naglack (A) innan jag börjar jobba klockan 17,00. Ska provjobba i Solna som servetris då på ett hak ;).
Nej, Tv:n kallar,
puss.

Jobb

Har varit på en s.k. jobbintervju idag, jag tror jag kan kalla det för det! Ett sunkhak i Solna, men det är iaf ett jobb ^^ Jag vet bara inte, först var det ett par dagar i veckan, nu är det heltidsanställning.... Vi får se, ska provjobba på onsdag så får vi se hur det blir efter det. Ska snacka med en Jessica också. Det bästa vore ju om jag fick hos Jessica för då är det nära till Hotellet också. Har fått timmar att jobba på Clarion hotell som jag varit på intervju hos. Sjukt kul!! :D Vet inte om jag nämt det, men jag var ju på intervju på hotellet då, trodde verkligen inte att de tyckte om mig. Jag var så sjukt nervös när jag kom in i det där rummet och där sitter 3 stycken "dommare" som ska tycka och tänka om mig medans jag i tre minuter ska stå och babbla om hur bra och duktig jag är... hmf. Men det gick tydligen ganska bra iaf :)
Sitter och väntar lite på Sussie på att hon ska göra sig i ordning så att vi sen kan gå till posten och hämta mina grejer som ligger där sen mer en vecka tillbaka. Ingen kommentar på det! xD
Jag kämpar på, söker boende för fullt! Vet ni något i stockholm, gärna en lägenhet, men även hyra rum, så hör gärna av er!!!
Kram!

Fredag

Öppnar restaurangen klockan 15,00 idag och har öppet till 02,00 i natt. Igår hade vi 3 st. 4:or och en 2:a. Ganska så segt! Idag hoppas vi på mycket bättre, och jag tror nog det blir det också. Många kommer inte förrän idag till Öland p.g.a. jobb och så, och sedan så är det ju även fredag idag vilket är lite mer av en "gå-ut-dag" som vi alla vet. I morgon vet jag som vanligt inte hur vi har öppet, men öppnar antaligen lite tidigare och stänger nog också en aning tidigare. har bokat idag för 18 personer vilket är skit kul! :)
På söndag är det bara att plocka undan allt och städa och sedan åka tillbaka till Stockholm.
På måndag har jag möte och även på onsdag, spännande :)

Nu kom Björn som hjälper Sussie och Magnus med fönstret som skall fixas, duktigt, duktigt.
Ha en bra dag folk,
puss.
RSS 2.0