Hylte i helgen

Jullan kom och hämtade mig på busshållsplatsen och hon körde hem oss till henne där vi tog det lugnt, kolalde tv och åt och ltie så. Sedan så blev det att vi gick hem till Robert som hade lökfest med grillkorv och bastu. Jullan skulle bara dricka 2 öl, det slutade med en högre siffra ;D
I går (lördag) var vi hos Alex. Tog det lugnt och hade det trevligt. Han villa ha en liten mina inflyttningsfest, till slut blev det det också :) Folk kom och det var trevligt. Senare gick vi ner till Forum och hade väldans skoj med massa skratt, prat och lite oro ;D Sedan hem till Alex igen på efter fest. Jullan och jag fick skjuts hem tack och lov, host! XD
Idag har det varit en ganska så jobbig dag. Jag fick skjuts hem från Alex som jag blev väldigt glad för, tack du :) Lisa och Otto var med i bilden på vägen också, bara trevligt. Otto är Alex nya hund, åh, han är så jäkal söt, Lisa är då hans syster ;D  :P Hon konstaterade själv att hon var konstig, och det var hon ju faktiskt också med ;D  :P

Nu är det snart dags för at sova. Trött, ganska så jätte mycket, och sedan så ska man ju orka shoppa i morgon, ska ju till Gekås :) Sedan på onsdag så ska jag till Stockholm, till min mormor och morfar. Ska shoppa, chilla, bada, läsa, äta, segla och så vidare!!! JAG SKA LÅNA MORFARS KAMERA OCH TA MASSA KORT MED OCKSÅ :D ÄLSKAR HANS KAMERA, <3<3<3<3
Ska bli mycket tervligt både på gekås och i Stockholm. Länge sen jag träffade mina morföräldrar också ju. Men blir alltid så omhändertagen och bortskämd när man är där. (A) underbart

Hade riktigt skoj i lördes :D

För så länge


Tack!!
Du är min trygghet, verkligen.
Och jag ver om förlåtelse för att jag gjorde dig rädd.
Jag är glad att det var du som var där hos mig.
Jag älskar dig så otrligt mycket, för att du är du och jag är jag!
<3<3<3<3<3<3

Att ta hand om sig själv - LÄS!!!

Att ta hand om sig själv kan vara mycket svårt. Att tänka om sig själv att man är smart, snygg, vacker, omtänktsam, söt, bra vänn and so on är så väldigt svårt för så väldigt många. Fast man vet att man skall ta tag i saker som gör att man skall må bättre är svårt att göra väldigt ofta, speciellt om det är frastiska och större saker. Vissa saker vågar man inte göra för att man är rädd att man skall anses vara egoistisk, att konsekvenserna skall bli ännu värre eller kanske att man skall tappa vänner eller anses att man är dum eller något i den stilen.

Alla är vi olika, men vi har också mycket gemensamt alla vi. Vi som läser detta, de som inte gör det, de som just nu sover eller de som just nu jobbar. Vi behöver alla ta hand om oss själva för att vi skall må bra och för att vi skall göra att andra runt omkring oss mår bra. Det som gör oss olika är det vi behöver. Medans du behöver en sak behöver jag en annan sak för att jag ska må bra. Frågan är, vad behöver jag?

Varför tar vi då oftast inte om av oss själva? Istället tar vi hand om alla runt omkring oss. Vänner, familj, främlingar... Varför?? Jag har en del förslag. Eller förslag och förslag, det jag tror det beror på.

Jag tror att varför vi inte tar hand om oss själva och andra istället är för att vi vill inte vara egoistiska bl.a. Många tycker att man skall lägga så lite tid som möjligt på alla andra för att de skall må bra. Men vad blir då konsekvenserna av det? Jo, man själv lägger på en väldigt stor hög med sina egna problem samt de andras problem som man också tar på sig. Plus alla andra bekymmer man har. Men tömmer inte glöaset man fyller, och snart blir glaset överfullt. Då sprutar allt åt alla håll och man kan inte längre hålla saker och ting på plats för det är för mycket att hålla kontroll på.

För att vi inte vågar ta hand om oss själva. Vi är rädda att mer sår skall rivas upp. Att de gamla skall vara till problen igen eller ännu mer. Man inte orkar inte ta tag i det för det är så mycket jobb. Man vill inte ha det i huvudet och man gör eller kanske har gjort allt för ayy förtränga det istället för att kanske göra något åt det. Ja, vissa saker kan man inet göra något åt. Vissa saker finns där hela tiden vad man än gör eller inte gör. Men man kan kanske göra något så att det känns lite bättre. Eller jag är ganska säker på att man kan göra något så att det känns bättre. Inte helt bra, men bättre!

Eller att andra skall se att man har problem eller att de ser vad man har för porblem. Men vill inte att andra skall veta av en del olika skäl. Kanske för att man inte vill att de skall tycka synd om en. Eller kanske för att man inte vill att de skall tycka det är jobbigt att dela med sig av sina problem till en för att de tycker att man har så mycket själv. Man vill att de ska vara öppna för en och att de skall prata med en för att de skall må bra och känna sig så lyckliga de kan.
Men vad blir konsekvenserna av detta då? De kan ju tro att man döljer något, eller att de inet går att lita på. de känner att de inte kan hjälpa den som inte säger något, och det är precios vad det är. Men kan inte få hjälp om den/de andra inte vet vad det är som är problemet. Men varför låter man sig inte bli hjälp om det kan bli så mycket bättre än vad det reda är?


Vad jag vill komma fram till bland annat är i alla fall att jag tycker att vi alla skall försöka må bättre. Alla har sina egna sätt att göra det på och det är så klart sin egen grej man ska köra med då så att man verkligen börjar på bättre. Ta hand om dig för det är du värd!!

För så länge!

Nyss hemkommen

Idag varit hos Andrea, Jullan och hennes parent's och Rasmus :)
Mysdag!
Måste säga just nu att vänner är något utav det finaste man kan ha. Det är de man har skoj med, busar med, gråter med, skrattar med, skämtar åt med (haha) och så vidare.

Ibland måste man vara lite ego - du vet vad jag menar. Du får. Jag lovar, jag ställer upp!!


För så länge.
undra hur det blir!

nu är sängen bäddad efter en väldigt kort natt

Midsommar igår! Hade ganska så skoj faktiskt :D

Dagen började hemma med blommplockning och som vanligt ett försök med att göra en midsommarkrans. Och som varje år blir det alltid komplott :) haha. Jag fick mamma att vänta tills jag gjorde mig i ordning att åka och köpa jordgubbar och kolla runt lite i staden. det var ju Midsommar och då kunde jag ju inte gå runt och se ut som en uteliggare =) Hittade en ny butik i stan, kanske inte så ny för de allra flesta, men jag har inte varit i stadan på ett väldigt bra tag faktiskt. Jag har jobbar (A) =)
Va där ett tag och lullade runt lite innan vi åkte hem igen.
Hemma så tog vi det lugnt, jag klagade över att jag var hungrig och väntade på Jullan som skulle komma med Jaja, Emmas hund. När hon kom fick Ellie hälsa lite och bli uppfostrad utav Jaja, mohaha! Kan Ellie verkligen behöva om jag får säga mitt, jäkla tonårsfasoner min hund har för sig, usch och fy vett jag! Jullan och jag tog med en varsin hund och gick till hundgården där de fick busa och göra vad de ville egentligen. jaja var tjurig och ville inte riktigt busa med Ellie på samma vilkor. Och med tanke på att Eliie är 10 gånger snabbare så var det inte så skoj för Jaja att springa och leka 'approt'. Så Jaja körde sen på taktik. Snurra och morra =) hahahahaha !!

Vi gick ut på ängen här tillsammans, Jullan fick till och med vara med på våra traditioner. Fast hon fick inte se oss åka den årliga traktorturen. Jag kände att det var på tiden att vi började med nya traditioner, gå de max 100 metrarna till ången xD hahaha. Lite tråkigt är det, åkt traktor dit alla år, TILL OCH MED FÖRRA ÅRET!! Lillasyster blev ju faktiskt ganska så ledsen, mamma också, men jag och Douglas var bestämda och Lillasyeter ille inte åka själv, så det fick bli en promenad för oss alla. Stod där, och vi fick inte gå hem för mamma förrän de andra börjat dansa runt midsommarstången.
Och till och med här bröt vi också på traditionerna. Inte alla år, tror jag, men i alla fall i stort sätt alla år har Caroline (jag) dansat runt midsommarstången tillsammans med alla andra småbarn och föräldrar samt de andra tånåringarna som känner att man inte kan bryta på traditionerna. Men i år bröt ja på dom också, så det blev inget dansande runt midsommarstången..... lite småtråkigt det med måste jag faktiskt säga. 

Jullan stack hemåt och jag fick till slut något att äta :) Det blev goda snittar, vill ni ha recept, så säg till ;D
Va hemma och tog det lugnt, tills jag frågade mamma vad klockan var. Jag tänkte att hon är la någonstans runt halv 4, hon kan ju inte vara så mycket mer. Men gud så fel jag hade. Klockan var redan halv 5 och jag ska vara hos Andrea om en halvtimme och jag ska hinna göra mig i ordning. Det blev att stressa och hoppas på att jag inte skulle komma allt för sent! Mohahah!!

Så det blev att byta kläder, sminka mig, välja assesoarer, ta med allt jag behövde ha med dig, inte glömma blommorna till Janike och Anders och så vidare. Kom till slut iväg på min mors cykel och kom "bara" en kvart för sent =)

Kom dit och hälsade på alla, gamla som nya ansikten. Käkade Rabeccas goda mat. men inte mycket eftersom jag var väldigt mätt sen snittarna och det hemma måste jag faktiskt erkänna. Sen så började de att leka 'jag har aldrig' ioch jag var snart på väg till bussen för att åka en snabbis till Janike och Anders. Skulle hälsa på dom och önska glad midsommar etc. Sen för att hämta Jullan, för att sedan hämta Rasmus för att Sedan hämta Alex. Jag fick med mig de två förstnämda och Alex kom lite senare på kvällen. Fick jordgubbstårta av Rasmus mamma!! TACK RASMUS MAMMA, DEN VAR JÄÄÄTTE GOD! :D Vi tog bussen till Andrea där de hade utvacklats till lite fler folk, och det kom fler lite senare på kvällen. Mycket skratt och glada ord denna kvällen måste jag säga att det var. Hade det trevligt :D

Tack för en väldigt trevlig Midsommar, det måste vi göra någon gång igen. Men tack och lov att det bara är Midsmmar en gång om året! x) elelr? :P



Men detta året har med sig massa saker som vänder och försvinner och blir till annat.

För så länge !!! och glad midsommar! =)  

ja, rubriken då, va hemma vid kvart över 3 så somnade vid halv 4 någon gång. Vaknade upp, i stort sätt klarvaken, tjaa, när tror ni? Jo, kvart över 8, SUCK! jaja, bara att gå upp och kissa så det inte blir blött i sängen i alla fall!

tråkigt inlägg!

Kom hem från Andrea för en liten stund sen.
Hemma hos henne hade vi fixat med mitt utseende på bloggen, som jag ändrade nu. För jag beaämde mig för hur jag ville att den skulle se ut nu, innan visste jag inte rikigt, men nu vet jag ;D
Jobbat hela dagen idag igen, hela veckan skall det jobbar. Bara att tänka 'pengar' :)

På onsdag ska jag nog träna.
- 'Herrejävlar' tänker nu säkert då. 
Jag känner på något vis att det är dags nu. Rebecca är där så kanske får någon motivation. Hon har ju börjar i Halmstad HP:s junior/dam lag. Sen är ju Andrea där med, och det gör absolut inte saken värre :D


Dagarna rullar på. Midsommar på fredag, ska till Andrea, sen nog till Johan. Håller tummarna för en trevlig kväll :)
Ska träffa Jullan på torsdag med <3

Nu ska jag lägga mig och läsa, läser en boks om jag tror de flesta tycker är ganska tråkig, ja det är inte den bästa boken jag läst heller. Men jag försöker följa en författare, är på 3:dje boken med henne nu. ;P Denna boken har jag faktiskt lånat av Janike :)
Hon och Anders är underbara, atck för allt!!! (F)


Nu ska jag snacka klart med Jullan och sen läsa om jag orkar innan jag somnar. Borde egentligen sova om max 20 minuter, men kommer antagligen inte att bli så, om jag känner mig själv rätt ;D Sen så är jag också ganska så pigg. ^^


För så länge

saker och ting blir bättre med tiden

En ny framtid väntar, för oss alla. Men allting har två sidor !

En helg som inte blev som förväntningarna jag hade. En helg med mycket av något jag inte trodde skulle existerade men som jag ändå var rädd skulle.

Jag mår bra, men jag vet andra som inte gör.


Jag älskar min mamma sjukt mycket och jag kommer alltid göra, för hon alltid försöker och vill väl. han är fin, snäll, omtänktsam, tänker inte bara på sig själv och än en gång, hon försöker alltid! <3


För så länge :)

regn är något utav det vackraste som finns

Regn
Visst, det är blött, kallt, jobbigt och irriteranden.
Men har ni sett regnets andra sida? Den vackra och ljuvliga som kan ge liv igen. Varför längtar ingen tll regnet? Något utav det bästa jag vet är regn, inte alltid på sommaren och så vidare... Men att sitta inne med en filt om sig bland massa mysiga kuddar i en soffa/fotölj med en gd kopp te och en utav de bättre böckerna - det är godis!

Vad behövs efter ett par veckors sol? Vad behövs för att släcka törsten? Vad behövs för att svalka? vad behövs för att byta miljö? - Jo regn. Utan regnet skulle vi inte längre tillbaka till solen, sommaren, det varma, utan den skulle vi leva i en öken där inte mycket eller många kan leva.

Efter att det regnat alldeles för mycket kan det leda till katastrofer, men det gör sol i en för stor mängd också. Så lite av varje, eller jag menar, mycket av solen och sen lite regndagar då och en då.
Lagom är bäst!

Funderar på att gå upp på mitt rum nu och sätta mig och läsa en god bok, jag har ett par som jag vill läsa som jag itne börjat på och sen har jag en som jag börjat på för väldigt länge sen som jag fortfarande inte läst ut. Jag tror jag fick vänta på den lite för länge. Det är så många böcker jag vill läsa att jag inte kan bestämma mi och hålla mig till en, men jag vill samtidigt inte blanda och läsa flera åt gången. Detta är svårt, hehe.

Nu regnar det mer än vad det gjort på ett par veckor, mysigt måste jag säga.
Jag har hur det ordentligt droppar ner på vårt uterumstak, hur det slår i asfalten på framsidan. Den fuktiga luften som tränger in bland oss alla som gör att många går in och stänger om sig. Mina fönster är öppna där uppe, jag låter dom gärna stå öppna. Så att den svala luften kommer in i rummet och jag kan sova ordentligt. Jag tror jag kan det nu, jag har inte kunnat göra det på ett tag. Värmen i mitt rum är olidlig. Har solen som går från morgon till klväll och lyser in i mitt rum. Jag har det jobbigt jag.


För så länge

och njut av vädert :)

vad ska man göra när sker och ting inte går som man vill

Jobbat hela vecka. Slutade vid 3 idag, gick upp till Energimannen för att häls på pappa snabbt innan jag skulle hem. Det slutade med att jag jobbade där en timme för pappas skull. Behöver jobba där ett par timmar till dock. Visst bra att få pengar, men fy fan vad tråigt det är att sätta in dom jävla fakturorna i dom jävla pärmara xD haha

Nu är det helg, och det är vila för min del. Idag har jag bara varit hemma. Städar upp lite på rummet, vill få upp en del saker, man jag vet inte om det är lönt, kanske bör fråga(?)

I morgon ska jag försöka träna på frisik, gärna något pass så det blir lite mer ordentlig träning, sen kanske gymmet en stund efter i sånna fall.

Nu har jag tagit mitt 3:dje hål i örat äntligen och sen fixat sommarbusskort :D
Så nu kan jag ¨åka buss när jag vill och utan att betala :) (jag vet, är assnål) xD


för så länge

Sommarlovet är här men ändå inte

helt jävla slut, tack för att det snart är helg :)
Jag vet, jag har sommarlov, men jag jobbar, och det är ett väldigt6 krävande jobb, i alla fall om man har sommarlov! xD haha. Vill bara vila just nu, ta det lugnt, göra vad jag vill..... men jag jobbar.. men jag måste ju ha pengar, så får la stå ut ett tag till.
jag har ingen aning om hur mycket jag kommer få jobba i sommar, jag har i alla fall på tryckeriet nästa vecka också, sen får jag se, men jag tror jag har ett par veckor till, kanske inte hela dagarn, men det vill jag heller inte ha ^^
Sen så har jag lite annat med, inte lika mycket, som tur är :) Ska se till att fixa det också.

Skrivit ut en del bilder bara för en lite stund sen, ska få upp dom på väggen, men jag vet inte riktigt hur jag ska få upp dom..
är det ens lönt med tanke på?

För så länge

är det ens lönt med tanke på?

Strand och minigolf :)

Vad ska man göra för att få vara perfekt?

^^

Dagen igår började med att jag inte visste hur jag skulle ta mig till Städningen med judon för att sedan ta mig vidare till stranden. det blev till slut me cykle jag tog mig framåt med. Kom till SAndhamn för att hjälpa till med såg inte en kotte, gick dit alla bilarna stod och vi brukar grilla och fann allihopa där, med korv och bröd i högsta hugg.
- "Hmm" tänker jag, gruilla brukar vi ju göra efter att vi städat, och de kan ju inte ha städat på bara 22 minuter eftersom jag var 22 minuter försenad). Frågade om de redan hade städat, och det hade dom, de började 9 då det var samling....
-"Ojj" säger jag, som trodde att det började vid 10.
Tur i oturen kanske man ska säga, hehe; Slapp ju städa ;D
Cyklade ner till Tylösand, Linnea följde med och va där ett par timmar med flockorna. Ngr utav oss hjälpa en kille med ahsn svensexa, det skulel sjungas som 3 av oss tälde upp på. Duktigt av dom xD Sen så ville han att vi skulle göra ett mammografi... hmmm.... han hade en låda på huvudet med 2 stora hål i. Såg att han var på väg fram till oss igen efter ett tag, så jag knäppte bikinin och låg kvar på min handduk. Alla hans kompisar skrattade åt mig, men va fan, jag blev lite rädd där xD han fick till slut gå vidare och försöka få hjälp från några andra :P

Min ängel till mamma kom och hämtade mig och cykeln, åkte och handlade på vägen och sedan släppte av mig i stan. träffade Hanna på Hemköp där jag köpte en minimeal och en banan och soyabönor för att stilla min hunger.
Gick sedan till tågstationen för att möta Jullan som kom hem till "Sverige" igen xD :D Gick till hennes föräldrar och sedan tog jag bussen hem för jag ville duscha innan vi skulle iväg. Åkte hem och duschade och sedan hämtad och åkte och handlade mat, blev tacos så klart ;)
Sen efter maten Östra stranden för att spela lite minigolf. Jag kom 3:a :D:D (av 4 xD)
Sopelade minigolf för ngr dagar sen med, så kan jag på 2:a plats med ett slag efter 1:an, fick då 53 slag, igår 57... Men igår fick jag tre stycken 1:or i rad och sammanlagt 4 under hela banan :D fast mina två 10:or gjorde att min segerf rösvann :P haha

sen hem... det gick som det gick... =/

Idag stranden med mamma och syster och sen hem. va på flygstaden både före och efter strandebesöket xD


För så länge

Ojj

Sov idag till 14,17... aldrig gjort det, shitt. Längst innan är till 12, kanske ngr minuter över xD haha
Vaknade dock ett par gånger där innan, men inte länge.
Sov på vinden, va asgott, förutom det att servern står och låter hela natten, men det kan jag klara mig med, blir inte att sova där i natt igen, eftersom jag vill upp till morronen. Ska till stranden, men jag vet inte när riktigt. Ska snacka med Andrea i morgon bitti. Vet inte om jag hinner städa med judon, har en del att göra i morgon med, får ta och försöka nå ngn, kanske går dit en stund, bara för att verka dukttig xD haha, ska snrt sova.

Va och lämnade lite saker på HBP:s loppmarknad som ska vara i morgon kl 10,00 till 16,00 på Bongoalliansen. Kom dit vettja ;D

Sen s åkte vi alla och handlade förutom bror min, sedan så åkte jag och mamma tillbaka till loppisen, vilket vi verkligen inte skulle från början!, men vi va där i cirkus 2 timmar. Det enda roliga var att jag fick träffa Svenne :D:D och att vi fick med oss ett kinaschack hem ;D hehe


Flr så länge

SKOLAVSLUTNING!

Snackar just nu med Jullan på telefonen, kollade "Gossip girl" innan :)

Ska till Rebecca ikväll och grilla, sen får vi se vad som händer  :D

Alle och Sandra sover här idag, så ni vet ;D haha


SKOLAVSLUTNING IDAG!!! Fy fan vad skönt att man har slutat skolan idag. nu är det sommarlov. Nu ska jag ha lugn och ro ett tag. Lite träning, stranden, picknick, cykla och så vidare!!! :D::D:D:D:D


För så länge

tajming

trodde jag glömt dig i telefonen, men du kom in precis när jag lyfta på den xD


ska man våga träffa någon som man bara snackat på msn med?

jobbar

varit på tryckeriet, ska nu käka med pappa och sen ner till energimannen och jobba

soligt väder ute, dock lite blåsigt, men det blåser dock inte kallt.

ikväll träna tror jag, fast jobbet på tryckeriet är precis som ett träningspass xD haha

ska kolla på "Horton" eller "Gossip girl" ikväll, igårkväll blev det "Gossip gilr" :)

sjukt varmt i natt, vaknade 20 över 5 som först, fyyy säger jag. solen skiner in i mitt rum under hela dagen också...

jaja, ska iväg nu, ville bara meddela ;D


För så länge

ganska kul ändå ^^

Stranden + balen

Finfin dag idag måste jag först och främst säga.
Först var det att gå upp ganska tidigt för att jag skulle hinna göra allt i lugn och ro, ni vet, massäck, packning och klä sig ;D
Sedan så var det att ta bussen till stan för att möta upp Alexandra och Sandra. Gick in på Hemköp och köpte lite rekvesita och tillbehör och tog sedan bussen till Tylösand. Låg och glassade där ett tag innan vi gick upp till hotellet för att vänta på balgästerna. Gick dit väldigt tidigt, och det var nog bra, fick väldigt bra platser :) dcok så var det några j*vlar som inte ville göra som man skulle. Tur man hade Ida på plats som tog hand om allt =) ;D
Kollade på alla som gick på röda mattan, fina var dom :) Stod där i cirkus 4 timmar, det tog en del, hade inte tillräckligt mycket med dricka med oss tyvärr... men men, vi klarade ju oss bra i alla fall :)
Sedan Så fick vi åka bil med Andrea hem som var en ängel och skjutsade oss hem till mig där vi fick i oss lite mat. Blev grillad kyckling och potatissallad med pappa senapssås. Jag är stolt över Alexandra idag måste jag säga, hon tyckte om potatissalladen, eller det var i alla fal vad hon sa x) hahaha.

Har nu duschat och sitter och väntar på Johan som ska komma in på msn eller något, var ett tag sen nu man hörde av honom, så det är la på tiden ;D


För så länge

förlåt(?)
RSS 2.0