Kväll

Är hemma. Började med att Ida och Daniel kom för vi skulle ha spelkväll med att döda varandra, Mohahahaha ;) haha.
Ida lagade mat och sedan satte vi igång på riktigt, Efter några timmar kommer Simon hitsläpandes på sin TV och då kunde det riktiga spelet sätta igång på riktigt. Så galat roligt!!!!!!! Danne och Ida hemma, med pojkarna Simon och Martin är kvar och spelar. Jag hoppade precis av och tar det lugnt istället, blev lite mycket stressande med massa zomnies, haha.

Underbara kläder

Attan att man ska vara så förtjust i att vara fin, haha.
Köpte en alldeles underbar jacka igår, wfter många om och men. Hade fått hela personalen att rikte in sig på mig när jag kastade på och av jacka efter jacka. Alla är galet fina´och till slut stod det mellan två stycken. Blev i alla fall den som jag drogs mot mest, så klart. En grå kappa med stor huva och läderliknande ärmar. UNDERBAR!!! :)
Nu är problemet att det inte blir så mycket mer kläder på ett tag, med utanför hemmets portar fyllt hyllor med underbara höstkläder, som jag har längtat!!! ^^

Nej, ska sminka mig lite och drick lite mer kaffe, sen gå till jobbet. I stort sätt heldag, stänger, men fick en timmes sovmorgon (A) Ganska trött så det ska bli galet skönt med helg sen :)

Borta...

Nu är hon på väg hem till Halmstad min lilla lillasyster. Haft det helt underbart nu när hon varit här och vi hade skit kul i Stockholm. Många och mycket som hänt. Hade tur att Bror kunde hjälpa oss ta oss till tåget i morse eftersom busschauffören var någon konstig typ.... aja. Hon har sina timmar med tåget att uthärda och jag ska försöka pigga på mig och bli av med halsont och huvudvärk tills jobbet börjar klockan 12 :)
Ska bli lite jobbigt att jobba, men jag ser mest fram emot det. Inte jobbat något alls denna veckan än då jag var sjuk i måndags och i tisdags och sen var jag ju iväg med lillasyster igår.

Nej, försöka trycka i mig lite mer kaffe kanske? Jag funderar på saken ett tag till.

Min underbara lillasyster

Hon är på besök hos mig nu!!! Är så galet glad!! Blir en lång dag i morgon, men gud vad vi ska ha kul, får se va det blir för kläder bara, haha!! Skrattat så tårarna sprutar och känns bara toppen. Hon sussar sött nu och jag ska försöka göra detsamma här alldeles strax, blir en tidig morgon i morgon.

sjukling

Varit hemma idag för jag blivit sjuk, heeelt fel vecka att bli sjuk! Tittar på 5 filmer, virkat och sytt ihop, bakat scones och deuckit tee. Det var nog allt jag haft för mig skulle jag tro. Och i morgon kommer lillasyster hit och så åker vi till Stockholm på onsdag morgon, så känner mig lite stressad i attbli frisk typ... NU!
Galet tråkigt att inte få jobba, blir inget jobb i morgon heller tyvärr...

Önskar jag hade en symaskin hemma också så jag skulle kunna pyssla med lite annat också, hade varit mysigt! Har en del att göra i morgon. Hitta på kläder att ha på onsdag + skor, fixa lunch och middag, städa och fixa med lite annat som jag har på listan. Hoppas jag orkar med hälften i alla fall.
Nej, ska fortsätta titta på Pretty Woman som går på tv:n nu innan jag ska försöka sova och bli pigg och kry till i morgon.

Utkast: Sep. 05, 2012

Sitter och myser hemma efter ett par timmaganska lugnt på jobbet idag, mer än igår vilket var bra! r på jobbet ovh lite träning på det. Gick på Boxmix passet idag och det var grymt kul och jobbigt. Blir det nästa vecka också skulle jag tro :)
Vill hinna med Baila också, fanns två olika pass av det, så det ska också med på schemat hade jag tänkt.

Sitter och längtar till i morgon kväll då min älskade man kommer hem från Örebro där han ju jobbar över veckan. Ska bli skönt att få hem honom så man kan krama och pussa på honom. Känns väldigt tomt när han inte är hemma, konstigt tomt.... Men i morgon så!!! <3 Annars inte så mycket, försöker träna en del och hålla mig bort från godis, haha, svårare gjort än sagt! HAHAHA!!
RSS 2.0