sommaren slut... =(

Nu är sommaren slut för mig del.... jag är rent ut sagt gråtfärdig. Jag har inte ens varit i skolan än och jag är redan trött på den... Hur fan ska detta gå egentligen? Alla säge ratt 3:an är bäst, visst, jag tror er, men det betyder inte att lilla jag inte är skoltrött, att jag tycker att skolan är bäst och att jag längtar. Nej, inte alls faktiskt. Cypern var underbart, och jag längtar tillbaka!! Förhoppningsvis blir det nästa år med, samma plats, samma tid, samma kanal :) Och så hoppas vi ju att Balash är kvar ;D


god natt och hoppas er höst blir bra, för jag tänker kämpa för att min ska bli det!
Bättre än förra, och bättre än förra igen, mycket bättre! <3


jävla cp dator!!

den är så jävla seg nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen riktigt. men jag kan tro det är för att jag har så jävla mkt grjer på den. finler, bilder, serier, musik etc. och det mesta använder jag inte ens eller tittar på, eller jo, bilderna då ==) älskar mina bilder, eller inte alla, men många utav dom. hahahha. men jag pallar inte med att den ska vara så seg just nu. jag ser just nu inte vad jag skriver för den hinner inte visa det innan ajg har skrivit ett helt jävla stycka så det blir att känna ordentligt vart man sätter fingrarna på tengentbordet. och det går inte så bra alltid,men just nu, fast jags ka nog inte säga så mkt tror jag. jag skriver fatksikt ganska så snabbt nu, fastän jag inte varit vid datorn på en hel vecka om inte mer faktiskt. eller nej det var en hel vecka och inte en dag mer faktiskt Xd hahahahahaha :P men men, så skoj har jag iaf. jag har tittar på film nu för en stund sen iaf, den var faktiskt ganska så skoj, tycklte om slutet iaf =)
det var KUng Fu panda :D mys. fick flytta hela sången fram till datorn för att jag skulle kunna se på den ordentligt.



fy fan om denna tixten inte kommer med nu för att min dator har fått ännu mer ryck. ska fixa datorn när detta är klart. pallar inte mer, sen blir det nog att pappa får göra en operation på den också kanske. kan behöva damsuga bort damm i den, men va fan vet jag egentligen??? :S
Ganaska så mycket vet jag faktiskt ändå :)

puss

=/

Sitter utanför och ska snart äta ost med Brita och Örjan med mamma, pappa och syster tror jag. Sen ska jag till Andrea snart också. Mys, Mys :)

Känns inte så bra att vara hemma, vill tillbaka!!

<3

CYPERN - hemma

Cypern var underbart!
Kom hem idag runt halv 8, så satt jag och Jullan och berättade lite grand vad som hänt under veckan och vad vi har gjort och lite så.

Haft det så underbart och bra måste jag säga. Tack för veckan Jullan, Janike, Anders och alla vi träffade där :)
Orkar inte skriva mer nu, men jag har haft det riktigt bra och skoj. Haha, skrattat mycket det har man gjort i alla fall =)

bilder och mer indo senare i morgon kanske om jag orkar, vilket jag hoppas att jag gör !


PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
känns dock inget vidare att vara hemma igen, saknar palmerna, värmen, poolen, baren, människorna...

Inte långt kvar

Snart så åker man då iväg, inte långt kvar nu =)
Ska la till Jullan och hennes päron runt 9 och så sitter vi la där och lamar oss, och runt 2 i natt så lämnar vi Halmstad för att bege oss till Malmö därifrån planet lyfter.Tar la 3,5 timme med planet, känns mindre skoj, men det kan jag nog stå ut med för det som sedan väntar ;D haha. Fy fan säger jag bara om det är dåligt väder, då brister jag ut i tårar och sätter mig när där jag är och beter mig som en bäbid (A) Mohahaha!!! =)

Nästan packat klart nu i alla fall, hur långt innan jag än börjar packa så blir jag ändå aldrig klar förrän precis när man ska åka och då är jag jätte hyper för jag är rädd jag har glömt något. Sen så lugnar jag ner mig efter ett par sekunder eller någin minut och kommer fram till; "har jag glömt något så får jag hoppas det är något hjag inte behöver!!" :D Funkar aldeles utmärkt xD haha

Funderar på vad det är jag ska ha till fruost typ med mig, blir en mini meal, banan, naturgodis, vatten, Och det var nog allt. Jag får helt enkelt klara mig!! =)


Puss så länge <3

Träningsnarkomanen i mig håller på att släppas lös igen, jag har saknar mig själv!

NU äntligen ska man snart dra sig till dene fterlängtade handbollsträningen! :)
Dum som jag är smkade jag på Josefines kladdkaka, vilken inte egentligen var så god. Förlåt syster, men den var faktiskt inte det (F)

Well, well. När man kommer hem ska man fixa benen, ögonfransarna, tvätta och lite så. Och leta efter den jävla mp3:n som är borta här någon stans. Men den måste logga i huset någon stans.. hoppas jag :$


Träningsnarkomanen i mig håller på att släppas lös igen, jag har saknar mig själv!
Love me as I am, please! <3

Ruset efter heorin bör alla känna hela tiden, fast utan heorinet

Jag har nu på förmiddagen tittat på Oprah som jag allt som oftast brukar om TV:n är på. Ganska skoj tycker jag faktiskt att det är, och ibland är det mäktat intressant måste jag säga. Idag (reprisen från igår skulle jag tro) handlade det om energi, kroppslgt och själslig energi. I det stora hela att man skall respektera sig själv och att den energin man utstrålar smittar av sig på andra.
Ja, detta visste kanske ni också, men vet ni hur man ska respektera sig själv och hur man skall må kroppsligt bra och hur man ska göra för att utstråla en så positiv energi som möjligt?

Men det jag tyckte var så bra att dom sa var att man skall känna sig glad, positiv och trygg och alla bra saker alltid, varje dag, och inte bara ibland. Som överskriften, att det ruset man får efter heorin skall man alltid känna, fast man skall få det från något annat än heorin då så klart!

Det gjorde mig glad, men också lite ledsen, eller inte ledsen, men fundersam. Jag menar, hur många är det egentligen som känner sig glada dag ut och dag in, INGEN! egentligen. den lilla procenthalt kan lika gärna räknas till ingen.

Vet inte vad mer jag ska säga 

 

Gymmet

Okej, det var inte länge eller mycket gjort, men jag var där, svettades och tränade lite. :) hehe
Träffade Micke, vilket faktiskt var ganska skoj, snackade lite och så medans vi tränade. Skoj var det att träna på roddmaskinen idag faktiskt, brukar det inte vara :) Kanske för att det kändes som att det tog idag? :S fan, jag har blvit klen xD

Ska träna handboll i morgon. Skoj, skoj, skoj! :)

Snart börja packa med, PÅ FREDAG, PÅ FREDAG, PÅ FREDAG!!!  :D


Poss

jag hoppas så mycket
gör jag det förgäves?

Körkortsteori

Och kan du gissa vad jag sitter och gör just nu? Jag läser teori till körkortet ^^
Var í stan och bokade lektioner igår, men hade inte med mig allt jag behövde och så, kom in till stan idag igen coh fick ut alla böcker och papper som jag ska komma att behöva. :)
Jag vet, lite sent, fyllde ju faktiskt 18 för två veckor sedan, men har man inte haft tid innan så har man inte (eller tagit sig tid menar jag :S) Inte lätt när hela familjen har sina egna grejer att hitta på hela tiden...... Men men, nu har jag i alla fall fatgit tag i det på riktigt :)
Träffade Andrea i stan, lämnade först in hennes cykel inna jag gick och hämtade ut mina grejer. Sen så träffade vi Alexandra med. Hon har haft sin första körlektion in, jag tror nog det gick bra, hon var ganska så nervös innan, förhoppningsvis i onödan ;D hehe.
Jag köpte en likadans bok som jag köpte för ett par dagar sen, kom fram till att den inte kommer räcka allt för länge. A5 block med helvita sidor, behövligt för min del :)
Sen så köpte jag solkräm eftersom jag på fredag åker till Cypern <3 Längtar som ett as just nu!!!! Snart dags!
Fan vad solkräm och sånt är dyrt... blev lite tjurig på mamma när hon sa jag skulle köpa det själv, men men ^^ haha!

Ska försöka träna om en stund, ut och springa en lite stund tror jag. Sen försöka komma till judon ikväll i alla fall. Linnea ringde innan och frågade om jag skulle träna, jag sa nej. Men jag vet jag behöver träna. Ska träna i morgon med, handboll, längtar som fan tills handbollsträningen i morgon måste jag säga!! Något måste jag göra idag i alla fall, är väldigt behövligt nu tror jag, mår nog också bättre då, ska i alla fall försöka komma ut och springa i minst en halvtimma i alla fall xD haha. Bästa att inte hoppas på för mycket ;D


Flr så länge
PÅ FREDAG, PÅ FREDAG, PÅ FREDAG!!! :D

BOKAT KÖRLEKTIONER!! :d

BOKAT KÖRLEKTIONER IDAG!!! SÅ NU BÖRJAR JAG! :D ^^
Jag vet, lite sent kanske, men bättre sent än aldrig :D =)

Hemma nu igen, suck.
Snart åker vi, FREDAG!!!!! :D
Ska bli så underbart!! I morgon ska man då packa så man kan tvätta om man behöver innan man åker. Jag ska då åka till Cypern för er som inte vet. Samma dag som skolan börjar, så blir en extra veckars somamrlov =) :D LOVE IT!!! <333

Varit i Hylte hos min Jullan idag :)
Någon var ju tvungen att försöka bota henne mot det man kan kalla "sjukdom" xD hahah =) (A)
Men det var inte så farligt som vi båda var rädda för att det skulle blir, mohahah!!! :P xD Eller vad säger du Jullet med Krullet ;D

För så länge
/ Caroline

vill bara träffa dig innan, hoppas *

Jag vet att jag är någonstans där ni inte är !

Fixade kötlektioner idag, så nu ska man äntligen blrja med det. Sen så ska jag snart börja med teorin snart och sen är vi på rätt spår äntligen =)

Ska snart äta hos min kära vän. Hpn fixar maten, men jag får la se till att hjälpa till lite jag med skulle jag tro. Någon mpste ju hålla koll och se till att huset eller i alla fall inte köket brinner ner.

Well, well. Så jävla ont i magen också. doktorn snart kanske?

För så länge

Ju äldre desto visare

Eller? Vad sägs?
Tyvärr gäller detta inte alla, men vad kan man göra åt det? Vi slänger dom i sjön!

Jag har klistrat lite.   


Vissa människor blir jag lite smått irreterade på, och vad jag ska göra åt saken vet jag inte, men de bör!



om jag bara kunde !!! =)

poss

För så länge

Idag har varit en väldigt jobbig dag egentligen, konstigt nog med tanke på att jag inte gjort ett skit. Jag har sovit, pratat i telefon med Jullan, sovit mer.... ja, det var nog allt. Hade planer från början, men de gick i kras tyvärr! Fast var trött och sjukligt ont i magen så kanske bäst detm, vad vet jag?

Kom hem vid halv 3 i natt med Andreas mamma som skjutsade oss. Kom till stan med halv 11 bussen hemifrån, träffade Linnea och vi hamnade en snabbis på Tre Hjärtan och lyssnade på en trubadur, mycket mysigt :) Sen så träffade vi Andrea, Robin, Johanna, Fidde, Betti, Nina och Caroline. Hamnade på 11 men fort därifrån, Asian och sen Vallentine.

Ali, du är min man xD hahahahah

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa & lllllllllllllllllllllllllllllllll ! :S


för så länge

Kräftskiva

Sitter på framsidan med någora grannar och familjen då. Inte nu när jag sitter vid datorn då ^^ mohahah x)
Ska dra in till stan om en timme, blir nog det i alla fall, tror inte jag pallar vara hemma, as usually!
Ska träffa ´Linnea då, sen kommer Andrea, Johanna, Robin, Betti och då ska vi träffa dom :)
Snackar lite på msn nu, ska snart byta kläder då xD tar halv bussen till stan så ni vet ^^


aaaahhhh
poss

13,00

Mamma väckte mig för en liten stund sen och sa att klockan strax var ett. Jag kom hem vid 2 igår och det var inte så farligt, men eftersom jag inte sov något natten före så är det nog inte så konstigt. Fast just nu är jag ändå ganska så pigg, men det tar la ut sin rätt det också skulle jag tro ^^

Kräftskiva på gatan idag med grannarna, ska bli gott att äta kräftor! Jag har lust att gå på kräftskiva med vänner och ha skoj, eller tja, ni fattar la ;D haha. Skulle vara ruuligt :)
Men sen så ikv så ska jag med Andrea ut tror jag. Robin och Johanna skulle också följa med vet jag. Hoppas att det blir något roligt. Om jag orkar förlja med då vill säga. Kanske, kanske ínte ^^



Var så sjukt arg igår, fy fan! Egentligen
har jag nog inget att vara arg över, egentligen.
Men jag kan inte hjälpa det.
Jag kan verkligen inte hjälpa det.
Och jag är fortfarande så sjukt arg med!
:@ :@ :@ :@ :@

det behövs inte mycket väldigt ofta

lite smått irreterande säger vi ett par gånger om =)

var på stan ikväll med linnea, gick runt på olika ställen och hon träffade sina arbetskamrater. jag träffade min biff kompis "lillen" erik, skojskoj :)

ff

FIIIIIKA med the people :)

Bestämde med Linnea att vi skulle ses i stan runt halv 2, vilket vi gjorde :) Träffade Pernilla först och stod och snackade med henne, sedan lite annat folk. Rebecca mötte upp oss i bikaffären vid Stadium, letade efter block och kallender and so on. Och sen mötte vi upp ampus vi MQ typ. Gick och fikade på Espersso House och satt där i ca. 2 timmar och 45 minuter. Hade det jätte mysigt. Blev lite kaffe och macka och såm mmmm =)
Efter att jag gått med på att vi ska resa och förflytta oss så gick vi runt och tittade på lite skor innan alla skulle med sin buss/skjuts hem. Ska träffa Linnea ikv igen. Ska sätta oss någonstans på stan och ta något att dricka eller något och snacka och ta det chill typ, om ingen har något annat att ge förslag på ;D

Är rädd bara att min trötthet skall ta ut5 sin rätt om ett tag.Koffeinet i mig håller på att försvinna nu med känner jag.... jäjä. Sånt man får leva med xD


puss babes

klockan just nu: 9,46. Jag vaken i: 7 h 30 minuter

Somnade vid ett någon gång i natt, sen vaknade jag 20 över tre (03,17)
och kunde inte somna om igen. Låg vaken ett bra tag, dock så gick klockan
förvånansvärt fort faktiskt. Vid fem hade jag gått och kissat tre gånger och pallade
inte fortsätta att försöka somna.
Satte på TV:n och tittade lite på OS. Gick upp vid halv sju för tänkte äta
(eftersom jag varit hungrig i ett par timmar ^^) och gå ut med hunden.
Och det var exakt vad jag gjorde.
Kom hem och fixade lite i trädgården efter att pappa bett mig om det och
sen tittade på handbollsmatchen mellan Sverige-Tyskland.
Sverige vann med ett mål, resultaten blev 27-26. INgen dålig match det där :)


Ska till stan idag (igen).
Ska dit lite efter luch eller en
timme eller något. Ska kolla
lite i affärerna, fika med Linnea,
kolla lite på volleybollen bl.a.
Ta det lugnt och lite så, bara
mysa lite (som en viss person skulle ha sagt) :)



Väldigt pigg faktiskt. Förstår inte varför jag inte kunnat somna och är så pigg, men det går väl jämt ut ikväll istället är jag ju rädd för.. Fast jag har sovit väldigt mycket den senaste veckan, vilket jag inte är väldigt van vid, så kan vara det att kroppen min är trött på det nu xD haha. Jämfört med många andra så KAN jag sova FÖR MYCKEN xD

poss.

I don't have a way to work this out

Saker och ting löser sig alltid, det är underbart att de gör det!
Frågan är bara hur och när.
Oftast så beror det på en själv, och det vet jag mycket väl!
Varför händer inget då tro?
För jag saknar dig!



__________________________________________



Ahhh, jag bara behöver dig, NU!
Och alltid annars också!
Jag vet inte hur jag ska säga det till dig.
Vet inte varför det ska vara så svårt.
Det är ju Du!


Sitter och lyssnar på musik som jag aldrig ska glömma, det har jag lovar dig!
Because you are loved !  <3

snicksnack, sånt man verkligen vill veta typ :)

Snackade med Rebecca och Felicia precis, Douglas kompisar :D
Usch och fy vad man kan få reda på roliga saker. Ska snacka med dom snart igen, behövligt tror jag ;D haha!! :D

Varit på stan med Rasmus, kollade lite volleyboll och fikade på Espresso House idag :)

     



orka !
poss

Try to shine !

Ska nog snart till stan och kolla lite på volleybollen, om jag får låna min systers busskort, för jag cyklar fan inte i den här blåsten xD hahah!! =)
Blåst tycker vi inte om ! 
Ska nog äta något först så slipper jag köpa ngt i stan coh slösa pengar på det ^^ Ska nog köpa hudkräm i alla fall, för det är jag i stort behöv av just nu! LDB passade inte mig, det var skit på mig, blev bara torrare :O jäjä.
Kollade på Let's Dance igår lite, riktigt skoj att titta på det faktiskt. Kommer på mig själv med att sitta och kritisera de dansande, hehe, sjyst ^^

Saknar min egen mobil nu med, fast det jag har nu är inte jätte kass, förutom knapparna som inte går att skriva sms med! :@
Jag är så jäkla trött nu för tiden vet inte vad det är med mig. Idag beror det antagligen på att jag var och träna¨de igår, men det är inte bara idag som jag menar som ni kanske förstår. Usch och fy!


Tjenatjena, gnugga lugnt !
Varför längtar jag? - dy

   
Puss på er flickor och pojkar (dy med)

Svett, svett och åter svett

Idag mina damer och herrar, har Caroline (jag) varit på sin första handbollsträning på väldigt länge. Första träningen med "laget" sedan novenmber förra året och första träningen allt som allt för den här kommande hösten. Nu har det börjat. Och det var verkligen skit kul att få spela/träna igen. Jag har verkligen längtat efter handbollen och det känns så underbart skönt att äntligen få ha tränat det igen, och veta att det kommer bli mer av det den här hösten. Våren kändes tom utan handbollen, att det verkligen var något som saknades. Visst, jag tränade handboll i skolan och så... men det är inte samma sak. Nu ska jag även spela ett par handbollsmatcher också, det ser jag fram emot väldigt mycket!!! :)

Underbart att få träna igen i alla fall, och det måste alla förstå!!

Snackar med Jullan nu igen, nu har hon rast, så nu ska jag sluta skriva här och skriva mer i morgon antagligen.

HA RÉ!! :D <3

hittade inga bilder på mig i handbollskläder eller situation så även detta inlägget får bli bildlöst xD

tid, onsdag, varför, lillördag (som jag vill stava med 3 L :D)

Ovanligt va? Eller kanske inte!
Att jag sitte vid datorn, haha. Men vad ska jag annars göra med min tid. Myyyyyycket finsn att göra, men mycket kostar också pengar, och jag vill verkligen inte slösa på pengar nu, vill spela så mycket som möjligt. Länga kännt att jag inte behöver käpa kläder och så för jag känner jag har det mesta, men idag kom jag på att jag vill och behöver en massa saker =/

svart väst •
mini-mjukis-shorts • 
kofta • 
solkräm med vattenresistans • 
springskor • 
svart tunika • 



Måsta snart ta vara på den här dagen känns det som, något måste jag ju hitta på, i värsta fall blir det att läsa ^^ Ska försöka ta mig till stan för att hämta mina grejer hos Caisa (igen), får la se hur det går den här gången då. Skulle vara skoj att titta i alla fall fem minuter på volleybollen. Rasmus informerade mig om att idag var det företagsmacher och i morgon är det då eliten som spelar. Så i morgon ska jag i alla fall dit och titta :)



jag mår illa som en gorilla
>
POSS

skor skor skor skor skor =)


jag har köpt nya skor den senaste tiden;

        

De första två paren kostade 199 kr sammanlagt istället för 900 kr sammanlagt =)
stövlarna köpte jag i Danmark när jag var där senast, och ja, de kostade la lite mer ^^

redigerad blogg

Så, nu har jag ändrat utseendet, får la se hur länge jag pallar med att ha det så här ;D Vehöver läggas till och ras bort ltie grejer, men fattar mig inte riktigt på det än ^^

Riktigt seg dag, ska snart göra mat till the famila, eftersom mamma inte är hemma ikv så blir det på Josefines begäran soppa ikv, rotfruktssoppa för att vara petig ^^


För så länge

Möte

Var på möte idag, med handbollen. Planen är att jag i höst ska börja träna lite mer handboll. Och med det menas, för de som inte vet, att jag ska träna handboll på fritiden och inte bara i skolan. Jag klara inte av att bara träna judo nu längre tror jag, usch och fy! Men vi får la se hur det blir med detta. I år, sista året, ska verkligen skolan komma först, och det är ju också lite studentfester och skoj med som jag ska ha tid till/med. Försökt att planera lite grand nu när jag kommit hem och ätit och lite så, hösten och så då. Men det går inte så bra då det är mycket jag som inte vet när/hur/var/varför etc. Vissa saker beror också på om/hur/när jag tränar och så vidare.

Mötet då, kom inte fram till så mycket och fick inte veta så mycket heller. Har ett dam-lag i div. 3 och inte mer. Har DJ- SM i Helsingborg den 27-28 som jag egentligen skulle vilja vara med på tror jag, för att få spela handboll då, men då är det också SWOP (i år igen :@), så får se hur det blir med den helgen. Usch och fy, jag HATA när det krocker, och det menar jag från botten av mitt hjärta!! Just nu verkjar det inte vara så mycket att göra i höst egentligen, alla stora tävlingar med judon var i våras, nu är det mest småtävlingar. Jag brukar inte vilja vara med på dom för att det blir alldeles för mycket då, men blir nog någon sån i höst. Jag vet ju inte heller hur det blir med landlaget i höst, antagligen inte så mycket....
JAG VANN I ALLA FALL MOT ANNA!!!!! :D:D Wiiiee, underbart var det! :)

I morgon ska jag träffa Rasmus, ska ut och cykla och lite så, ska faktiskt bli ganska så skönt, men då måste ajg få fast min cykelsadel och pumpa däcken tror jag. I alla fall få fast min jävla sadel!!!


PPPoossss.

Raggarträff

Hylte i helgen dåå :)
Åkte dit i fredes till Jullan då och kollade OS-invigningen (gäsp) ^^ Sen på kvällen så stack vi hem till Elin som hade lite folk över :) Beställde respektive grillade och snackade och spelade "sanning eller konsekvens" eftersom jag hade fått det spelet av Linda, Becca och Sandra ; tack så jätte mkt, det kommer till användning ;D Fast vissa kort skulle inte vara med i den kortleken, detta var snälla jag fick.. och vissa kort var ju lite mindra snälla samt fräscha xD hahaha!!
Sen så i lördes så åkte vi ner till Sjönevad och gick på marknade. Jullan, Alex, Junior och jag åkte dit under dagen, runt 2 faktiskt, hehe. Gick där och kollade och Alex träffade släktingar xD haha. Träffade även min pappa som stod där och reklamerade för Energimannen. Mammas bil trodde jag också att jag såg, men det kan det tydligen inte ha varit... jaja. Åkte hem runt fem någon gång och åkte och beställde Kinamat. Innan vi fick det åkte vi hem till Jullan för att hämta lite grejer och så. Åkte och hämtade maten och sen så åkte vi hem till Alex där vi åt den, haha. Jag lekte lite med Otto och sen blev det power nap för hela bunten, myys ^^ Sen så var det bara att börja vakna till för att åter igen åka upp till Sjönevad, men denna gången hade vi ett annat syfte ^^ det var nämligen fest där, raggarträff typ ^^ De hade hyrt in ett band som spelade på en av deras lastbilar. Ganska trevligt, förutom vissa typer..h mm. Vissa förstår inte mycket dom, men några måste la ha det jobbet med antar jag. Hahahha!!! Åkte till slut hem och jag somnade bokstavligen direkt (?) Idag då (söndag) kollade vi en del på OS. Jag tror jag kom upp vid halv två någon gång, då hade jag visserligen varit vaken i en halvtimme om inte mer, men iaf. Käkade och gjorde som vanligt ingenting. Sedan skulle Jullan till jobbet då och jag blev avsläppt hemma hos Alex med hans paraply. Han spelade guitarr heros när jag kom men det slutade med att vi satt och tittade på en film, som vi till slut tyckte var ganska så bra. Busade med Otto tills han förstod att man skulle vila ^^ haha. Fick skjuts ner till bussen eftersom han och hans syster ändå skulle iväg för de skulle kolla på en bio. Skoj för dom.

Sist jag sa detta som jag nu ska säga så blev det inte av. Men kanske ska kolla på en film lite senare xD
Precis köpt 2 par skor i fredes (och ett par när  jag avr i Danmark för ca. 2 veckor sedan).. men funderar på att åka in en snabbis till stan för att kolla på ett par skor. ^^ Jag vill ha ett par nya pumps med någerlunda hög klack och ett par med väldigt lite klack. Men får se. Ska försöka hitta tyg och dyna i morgon med så jag kan få klart min stol jag håller på med. Den är färdigmålad, om jag inte får för mig lite senare att jag vill måla dit något mönster. Vill även ha mer tyg så jag kan så något annat med. Men jag vill ha en bättre symaskin till det egebtligen, men som sagt, de som känner mig vet la redan detta. Det kan ta ett tag. Nu har jag iaf erkännt det för folk, haha, så nu kanske det blir gjrot inom en månad iaf xD

PPPPPP

Ännu en gång, det gamla vanliga stället

Ännu en gång är man i Hylte, och som alltid så har man en väldigt bra tid :)
Igår kom jag hit vid två och satt och tittade på OS-invigningen med JUllan, inte det roligaste måste jag faktiskt säga. Jg tog en powernapp mitt i allt och Jullan tog sin i slutet. Vid kvart i åtta gick vi hem till Elin som bjudit hem lite folk till hennes lya :) SAtt där och käkade budmat till slut. SKulle egentligen grillat, men blev inte så för majoriteten. RAsmus, Alle och Calle grillade så klart, och det tog ju så klart sin lilla tid. Men vid 10 fick de i alla fall sin mat klar och de hade ätit upp det de ville ha med skulle jag tro.

Lyssnade på musik, snackade, spelade tv-spel, singstar, mat, godis etc. HAde det allmänt trevligt :) Kom hem till JUllan igen vid halv två, o´ch vi givk och la oss vid 2. Vaknade ngr gånger under natten/morgonen, men hann inte reagera att klockan var halv fem innan jag hann somna. Handbollsmactehn var ju´kvart i fem och den hade jag tänkt titta på. MEn blev visst inte så xD haha.

Jaja, nu så måste jag gå och göra mig i ordning för vi ska iväg. Junior kommer vid 2 och då ska vi åka och hämta ALex och sen bege oss till Sjönevads marknad. Och nu är klockan halv två så det gäller att rappa på ;D


poss
vem är det som går sist från festen?




- gåsen (gå sen)
hahahahah :D

not powerless

                          

Skulle gå ut och ta en promenad hade jag tänkt, så enormt varmt inne på mitt rum med så skulle vara skönt att få lite luft samtidigt som man får röra på sig lite grand. Men eftersom det precis började regna, och "husen" på lekplatsen var upptagen, så tog jag vårt solparasoll och en solsäng och ställde upp mitt i trädgården och satte mig där. Sedan tände jag också tre värmeljus, myys på hög nivå ^^ hehe. Sen så blev det också lite äppelpaj på det.


             

Just nu sitter jag vid min dator på rummet, med fötterna i en balja med ljummet vatten och fotsalt i. Tar mig alltså ett fotbad ^^ hehe. Kända att mina fötter behövde pysslas om lite nu, så tänkte att jag gör det. När jag satt ute i trädgården kom jag på massa saker jag ville titta på på min dator och kolla runt lite och så, men nästan allt har jag glömt =/ Ska göra om min blogg snart med, jag vet inte om det är det jag ska göra ikväll nu efter detta eller om jag ska välja att kolla på en film, har några på datorn som jag vills länga så den slipper gå så jäkla segt. Okej, inte bara på grund av dom som den går sent, men dom har i alla fall en liten del att göra med det problemet.

                         

Vissa saker förstår jag mig inte riktigt på, vem vad hur när varför etcetra  !

I morgon Hylte i alla fall. Hade tänkt jag skulle hinna med halv 1 bussen dit, så kan jag underhålla Jullan medans hon tittar på OS - invigningen ^^ haha. Innan det ska jag till stan, kolla körlektionerna, fixa busskortet, förmodligen hämta mina saker hos Caisa. Sen ska jag hinna hem, lämna saker och hämta saker för att sedan åka till Hylte. På kvällen ska vi till Hylte där vi förhoppningsvis kan grilla eller något, umgås blir det i alla fall. :)

Nej, nu ska jag ta tag i fötterna så de blir rena och fina igen.

POSs
föresten, jag kan göra saker och ting annorlunda  !

1 augusti hemma hos mig, för jag fyllt 18 år äntligen ^^

                         

Lite så här såg det ut den 1 agusti hos mig. För jag fyllt 18 :)
Tack alla för ni kom, härligt att se er !

Idag är en ny dag

Men ändå är det mesta sig likt.


jag okar bara inte med detta, men det gör jag aldrig.
Jag känner för mycket just nu tror jag !



Jag ska få massage idag, min rygg och nacke är helt paj i stort sätt, ont gör det och stelt är det. Men jag får också skylla mig själv. Som med så många andra saker jag gjort och inte gjort. Jag får panik rent ut sagt! Just nu vet jag inte vart jag ska ta vägen och lägga alla saker inom mig som jag inte vill ha där. Och om jag nu skulle kunnat lägga dom någonstans är jag inte skulle ha med dom att göra skulle jag antagligen få det emot mig ändå lite senare. Det är alltid så det blir.
Jag ska nog också försöka hämta mina grejer hemma hos Caisa som jag lämnade där igår kväll. Ska försöka ta mnig en promenad dit så kanske jag kan få någon motion.

Jag har verkligen en klump i magen för träningen, jag har fan inte rört mig något alls i sommar, och äter dåligt gör jag med.
Förlåt att ni måstea läsa detta !!  

poss



hemma från kvällens planer

Började kvällen med att bli hämtad av caisa, fick skjuts hem till henne (jag och Andrea) och sen gjorde vi mat och käkade och drack lite cider :) Sedan senare så stack vi in till stan och gick in på Kräm. Va där till 2, nu är klockan 10 i 3 och jag var hemma för cirka en halvtimme sen. Sitter nu här och sms med jullan bl.a. Tack för allt Caisa!! Sesigen  när jag hämtar mina prylar ^^

Tänker.

Tänk om jag inte var den blyga, utan den framåtgående, då skulle nog detta inte vara ett problem alls.

Jag saknar dig, jag gör verkligen det.


poss

onsdag och stan och mobiljävel :@

Varit i stan idag igen, idag var jag där med Andrea. Så klart så försov jag mig och glömde saker hela tiden så jag var tvungen att springa in och ut ur huset ett antal gånger. I stan i alla fall så shoppade Andrea loss, jag köpte en tröja och en eyeliner. Känner att jag inte behöver så mycket just nu, och det är en helt annan sak jämfört med vad jag vill ha, så ni tänker på det !!

Sitter just nu på mitt rum och tömmer den "nya" mobilen. Min är alldeles CP och behöver lagas, den stänger av sig heeela tiden och jag kan kanppt göra något med den alls, jag blir så ledsen! Så blev till att jag letat fram en gammal vi har här hemma att använda just nu och sen lämna in min andra nu i veckan. Funderar på att köpa en ny, men jag har ingen aning om vilken, jag är inte sugen på någon alls just nu, någon som vet någon bra? Jag vill kunna ah en del musik på den, radio, en fungerande kamera (iaf 2 mp) och, tjaah, det var väl allt jag kommer fram till hitills iaf, sen vill jag att den ska vaar snygg med självklart ^^


PÖSS så länge

         detta var det jag köpte :)

Aftonbladet - Föräldrar varnas i kampanj mot fetma

LONDON. Föräldrar till överviktiga barn i Storbritannien
kommer att få en skriftlig varning hemskickad i en ny kampanj
mot fetma. Skolsköterskor landet runt ska i fortsättningen mäta
elevernas längd och vikt för att kunna räkna ut BMI (kroppsmasse-index).

Barnen delas in i fyra grupper: hälsosam, överviktig, väldigt överviktig och
underviktig, skriver Evening Standard.

Närmare en tredjedel av alla brittiska sjätteklassare är överviktiga och
en miljon barn under 16 år lider av kraftig fetma.


Jag måste bara skriav om detta, eftersom jag tycker att detta är ett väldigt intressant ämne!
Alltså, jag tycker att detta kan vara en bra idé, men har man verkligen tänkt igeno den tillräckligt noga? Visst, föräldrarna får veta hur deras barns hälsa är i stora drag, men sen då? Vad händer sen när de får reda på det? Är deras unge överviktig, vad ska dom göra då? vet egentligen föräldrarna detta? Antagligen inte eftersom ungen har blivit överviktig! Och vad ska skolan göra åt det då? Bara för att föräldrarna får veta att deras barn är överviktig (om nu beskedet skulle vara så) så vetyder det ju inte att det kommer bli en ändring på det, främst eftersom de inte vet hur de skall ordna situationen!

Det första skolan bör göra i sådanna fall är att informera om hur man skall förhindra fetma och få bort det, och sen att man har det eller inte. Och sedan bara för att ens BMI-värde inte pekar på fetma betyder det inte att barnets kropp mår och att dom är hälsosamma, vissa har DNA att gå upp snabbt medans andra inte har det och det inte synd utvändigt!

LONDON. Föräldrar till överviktiga barn i Storbritannien kommer att få en skriftlig varning hemskickad i en ny kampanj mot fetma. Skolsköterskor landet runt ska i fortsättningen mäta elevernas längd och vikt för att kunna räkna ut BMI (kroppsmasse-index).

Barnen delas in i fyra grupper: hälsosam, överviktig, väldigt överviktig och underviktig, skriver Evening Standard.

Närmare en tredjedel av alla brittiska sjätteklassare är överviktiga och en miljon barn under 16 år lider av kraftig fetma.


tyck gärna och skriv =)
intressant för mig iaf ^^

telefonen är mitt allt

och det ligger just nu på dödsbädden =(
jag ska kolla på en ny ängel i morgon, måste hitta en någerlunda billig, eftersom antagligen måste köpa den själv =( XD haha
men jag måste hitta en ny, min är alvarligt snart död på heltid!!! =/

ute och gått två timmar ikväll med andrea och min hund, myyyys :)
stan i morgon med henne. var där idag med fast med sandra, och sen var jag hos rasmus idag också och fick presenter, gud vad glad jag blev, asbra presenter!! TACK!!!! <3 :D
och ellenor är frisk och hemma äntligen !!! :D

pöss :)

Sen en tid tillbaka - Melissa Horn

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är 

Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya kläder
Och samlat damm på min gitarr
Men i vad jag än tar på mig känner jag mig alltför kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Ja jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort
Har jag förmågan att glömma bort 


       

hur är jag egentligen funtad?

jag sitter här på mitt rum.
ensam.
jag har tänt två stearinljus i fina glasljushållare.m
ljusen är röda, egentligen vinterns ljus, men vill ha dom röda.
dom är fina, och rött betyder mycket.
sitter och lyssnar på skivan jag fick. sitter och lyssnar på texten.
varför blir jag alltid så känslomässig?
när jag lyssnar på den. kommer på massa saker
tänker på allt och ingenting
alla och ingen

jag saknar människor
jag sakar tider
jag saknar mig själv som den människan jag varit
jag saknar grejer
jag saknar morfar
och jag är jävligt avundsjuk på folk som har saker som jag inte har
men framförallt för vara med om saker jag inte får eller har varit med om

jag blir sur över att jag är den människan jag är emellanåt
tyst,
vågar inte öppna käften
blyg
och fortfarande tyst

det finns så mycket jag skulle vilja säga
som jag inte vågar säga, eller till och med inte vill säga
jag vill inte såra folk
jag är så rädd att de ska bli ledsna, även fast jag vet att det kommer gå över

jag tänker på för mycket tror jag
för mycket som pågår där uppe
ändå går hissen inte ändå upp för det mesta
tror det är glapp i kontakterna, eller vad tror ni?

men mest av állt så saknar jag folk
det värsta är att jag saknar fler än vad jag får egentligen
hur fan är man funtad då egentligen?
hur fan är jag funtad?

jag är inte nöjd
jag är verkligen inte nöjd med mycket just nu
jag längtar tills om 18 dagar
sen så vet jag inte riktigt vad jag längtar mer efter just nu
mer än de personerna jag längtar efter
det går la att ordna, men samtidigt inte
för då blir allt fel

jag har sovit hela dagen
varit jätte trött
fortfarande trött
sov trött
och trött på mig själv

hur är jag egentligen funtad?

http://www.youtube.com/watch?v=GjxOt2u2BGM

http://www.youtube.com/watch?v=GjxOt2u2BGM

kolla de andra med

söndag den 3 juli / måndag den 4 juli

Jag skulle kunna göra så mycket mera, men frågan är vad. Jag skulle vilja göra allt för dig, men jag kan inte. Jag gör så gott jag kan och jag bryr mig så mycket om dig! Du har blivit den du är på grund av det också. Men fy fan asså! Skulle göra så mycket för att det skulle kunna försvinna. Älskar dig min vän och jag skulle så gärna vilja att allt var annorlunda! <3 cheap sunday? nej, jag fick träffa dig min vän. Igen. Sommaren har varit underbar, att se dig så mycket gör mig glad! Bara 19 dagar kvar nu! det ska bli underbart!


titta framåt, annars kanske du trampar snett! <3
 
det måste finnas ett alternativ till,
bara det att vi ännu inte funnit det,
det kommer komma fram,
vi kommer se det,
för att vi måste!
och vi är starka tillsammans !



så underbart fint skrivit - dikt?

Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag.
Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång.
Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.
Du kommer att gräla med din bästa vän. Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.
Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.
Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.
Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova.
Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner.
Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig.
Vänta på honom som säger till alla sina vänner: " Det är hon... " Om du har öppnat detta mejl, är du tvungen att skicka det vidare till de flickor du känner...
Om du inte skickar det tillbaka till mig, tar jag för givet att du inte ser mig som din vän.
Skicka det vidare och inom 5 minuter kommer ditt Livs Kärlek att ringa dig eller skicka ett meddelande. Ikväll, vid midnatt, kommer din Stora Kärlek att inse att han älskar dig.

igår

Det var skoj igår ! :)
Jag hade iaf tevligt, jag hoppas verkligen alla andra hade det också! Gud vad kul det var att se alla! Kim var här med, jag vet, jag tjatar, men inte sett henne på typ 2 år =/ Ska på poolparty/inflyttningsfest till henne på fredag! WIIHOOOOE! :D

Först när de som till slut åt där kom så fick de vinbål som jag gjrot aldleles själv, skitgod!!! Fråga Elin eller mig ;D haha. Åt grillat med potatis, sallad och bröd typ, väldigt gott, grillmästarn Jullan fixade :D
Sedan så började det droppa in folk lite då och då under kvällens gång :D
Tack alla för ni kom! PUss på er ! :) <3

Jullan sov över. Hon hjälpte till med städningen igår och idag, tack så hemskt mycket verkligen!!!! Sen diag så bakade vi och kolalde tv och försökte vakna typ. En snabbis till hennes föräldrar och sen åkte vi och handlade. Sedan hem till mig och Jullan åkte till Hylte igen. Men vi ses snart jue :) Cyklade till Andrea innan ikv vid 9. Vi stack til hennes jobb där vi mötte en jobbarkompis. Hon drack och vi drog snart till stan. Gått runt och träffat lite folk, för trött för något så åkte till slut hem.

För så länge

Fredag - party :)


Pöss :)


Många har sagt nu efterhand att de kommer senare, jätte tråkigt. bara de kommer senare då! :)
Hoppas det blir skoj ikv! :)
Men det blir la vad man gör det till ;D ahha.



För så länge, och kram
RSS 2.0