Har i alla fall varit och handlat idag

Det är mörkt och det har knappt varit ljust idag. Sov länge idag. Skönt. Sov gott sa Patrik när han gick och det gjorde jag! :)

Åker till Halmstad onsdag den 21 december vilket är i näste vecka.
Har lite saker planerade redan så klart.
Vet inte när jag åker hem till Avesta igen, beror lite på olika faktorer.
Ska i alla fall snart få se min underbara vän Ellie <3

Den fula lilla ankungen växte aldrig upp

Sitter och fixar med en julklapp :)
Tänkte jag skulle gå en långpromenad innan idag för att röra lite på mig och bli av med i alla fall fem kalorier. Blev ingen vidare promenad kan jag lova. Skit halt överallt och precis när jag tänkte bege mig hemmåt så ramlar jag på röven. Arg som ett bi bev jag! Blev nog lite rädd för axeln bara, var ju inte så farligt egentligen....
Var en pojke som gick förbi mig precis när jag ramlade, och jag såg att han var på väg till mig om jag inte skulle komma upp, tyckte jag var lite gulligt, en fin tanke :)

Har julradio.se på och tyvärr taklampan på... mycket mysigare på all mysbelysning på och inget annat, men ser tyvärr inte så mycket av det jag håller på med då tyvärr... Måste skaffa en lampa vid soffan snart!

Hundvakt

Igår var jag i Västerås på Erikslund som jag tror det heter. Var inne på IKEA och i en del butiken och tittade. Fick med mig en bricka från IKEA och fotopapper och färg till min printer. Helt slut i hela kroppen efter ha haft ett par skitskor på mig och gått i hela dagen. Surt!
Idag passar jag Kasper. Han ligger bredvid mig i soffan nu och vilar eftersom jag inte orkar busa med honom just nu. Varit ute på promenad och busat lite och jag har också diskat det som var och torkat av lite småpysslat lite :) Idag kom och lämnade honom i morse, vaknade när hon öppnade dörren. Sen försökte jag sova ett tag till, men det tyckte inte Kaper jag skulle göra så vid åtta gick jag upp och vi fick lite frukost i oss. (Jag fick frukost och han en godis. Alla nöjda :D)

Sitter och fryser som bara den och tycker synd om mig själv. Så arg att alla andra (okej inte alla, men de få som åker blir väldigt många...) får åka iväg på solsemester och jag sitter här och fryser.... aja, det blir min tur någong gång med antar jag.

La köttet i marinad innan så nu vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på...

Julgransletande!

 
Vi började med att göra läger.... 
 
Tittade på mång fina granar...  
Dom alla var väldigt höga...  
Men man fick i alla fall bra utsikt :)


(Har inte så mycket att göra på dagarna så jag ser till att hitta på något då och då! HAHAHAH!! Ja, jag vet, men jag orkar inte xP)
Undra vad jag ska baka idag....
Igår bakade jag en sockerkaka med kardemumma och lite hasselnötter i, tycker nog faktiskt att den var ganska god! Blir lite sånt idag också skulle jag tro! ;D
Dagen vet jag inte alls hur den ser ut än, det ena eller det andra, förhoppningsvis får jag veta om ett par timmar. Ja tack, helst!

SNÖ

 
Rekordkallt någonstans högt upp i landet i natt, -23 grader sa dom på nyheterna.
Sitter i soffan och myser, ätit gröt och tänt ett ljus samt julstjärnan i fönstret och så klart den lilla granen på bänken! :)
Har lite jag kan behöva göra idag, får se hur långt jag kommer i min så fullt späckade dag.....

Utkast: Dec. 6, 2011

 

Kom precis hem från Ida & Daniel.
Nu kväll.

Fyllehund :D



 

Helgen.
Sista bilden här blir enda bilden från i fredags då jag var på julbord med Patrik och hans företag. Åt sill och lax och sen kom jag inte längre för blev så galet mätt.... haha, bättre lycka nästa gång!
I lördags var vi hos Ida och drack lite vin och spelade spel. Skulle ut men vi kom inte längre än till kön för vakterna låg och kramades med några gubbar på marken. Så blev att gå hem och sova istället.
I söndags tog vi det lugnt. Åkte och handlade brunch och kom hem med ett mindre julbord :)

Idag har jag städat lite, bakat chokladmuffins och stickat klart mössan till Patrik. Så i morgon blit det att börja på en ny mössa :D Kanske ska starta ett möss-företag, hahhahahaaa... jaja.

Ska snart titta på Bilar 2 på datorn medans vi somnar in för natten. I morgon blir det lite mer pyssel :D
Kram

Tidigt i morse

 
Halvgalen på att jag inte har photoshop att leka med bilderna i, men lägge rupp dom ändå. Tycker om bilderna men jag skulle kunna göra dom så mycket bättre, mer rättvisa typ. Annars är jag hätte arg på att saker och ting inte riktigt går vägen som jag vill. Men men. Löser sig allt eftersom!
Idag är det julbord i Sala med Patriks företag. Ska bli jätte mysigt! Tar buss och tåg mot Sala i eftermiddag och blir hämtad i Sala till företaget. Så dit kommer jag :)

Annars idag ska jag fixa lite. Ska till stan om en stund, måla naglarna och lite andra tjejgrejer :)
RSS 2.0