Avesta igen

Det var ju inte riktigt planerat att jag skulle med till Avesta... men nu sitter jag här en söndag eftermidag i alla fall :)
Vissa mår bra, andra mindre bra och vissa mår lite sämre ändå. Det positiva är att vi lever, i alla fall kan vissa säga så, andra inte, haha. Fredags var det bara chill, spelade tv-spel, vann inte, säger inte mer! Haha. Annars gorde vi inte så mycket mer. Igår så gjorde vi inte så mkt heller på dagen. Var till Hedemora, svängde förbi Systemet innan vi tog oss hem igen. Hälsa på Karps mor och sedan hem och inte göra något alls igen i väntan på Poppo och Sandra som skulle komma över lite tidigare för mat. Sandra och jag åt och va de andra två gjorde vet jag inte, haha. Sedan så kom resterande folk lite indroppandes allt eftersom och det blev liv i luckan. Folket drog till den s.k. stan och gick ut och vi kom eftersläntrandes.
Ska snart åka med lilla Josefine till tåget för avfärd hem....... lite smått jobbigt, men vi ses snart igen!! Jag ska försöka ta hand om den "sjuke" och hoppas på att han kvicknar till innan jobbat börjar i morgon ^^

Nej, dags att börja dra så man kan vinka hejdå på Josefine.
puss.

Nya tag?

Gissa vart jag är om inte på jobbet... ögonen vill bara inte riktigt som jag vill. Dom lyser röda och gör ont... och jag som jobbar på Globen ikväll också, underbart! Äsch, jag har det inte riktigt värsta, när jobbade jag senast liksom? Vill inte riktigt tänka på det! ^^

Helgen var bra. Mamma, pappa, lillasyster och hunden var i Sthlm och mös. Var hemma hos mormor och morfar eftersom mormor fyllde 65 i lördags. Åkte under lördagsdagen till Kisa och gick på "Äntligen Hemma" Mässan. Var inte riktigt vad vi hade tänkt oss så vi gick till Kisa centrum för att fika och kolla en liten snabbis. Det hela slutade med att Josefine och jag fick en varsin present. Herre Jissanes vad glad jag blev! :D
(Säg inget till pappa, men var och bytte till en annan färg igår!! xP) haha!
De kom i fredags och då åkte de direkt till mig och kollade in lägenheten jag bor i och sen åkte vi till mormor och morfar och fick massa mat och vin och hade det väldigt trevligt.

I morgon ska jag förhoppningsvis kunna träffa lilla Rasmus, på torsdag heldag med globen folket och på fredag dag ska jag träffa min underabra och efterlängtade Josefine Olofsson! <3

Jag skulle inte dricka ngn kaffe idag sa jag, men tror det blir svårt att inte göra det då suget redan är framme! Haha! Nej men, nej men...
Åhhh, vill bara ha kväll, vara klar med jobb för dagen, sova och sen få sova ut i morgon! :D


Jag vet inte om det är för att jag printar in det i mig själv eller om det faktiskt är så... men känns som det händer mer omrking mig än vad jag fattar, eller är det så att det inte är ngt som händer och jag printar in i mig själv att det är det för att.... för att... nej för katten, vad vet jag!?


Nej, om jag skulle...
puss.

Mitt liv i Sthlm fortsätter

Massa mys i veckan, mys på den :)

Torsdagen var en bra dag att dl på kan jag lova. Skulle inte ens önska min värsta fiende att må som jag gjorde. Var i J.centrum och satte mig på puben där som jag varit på ett par gånger innan som jag gillar. Satt där själv och lyssnade på live musiken och försökte svara rätt på iaf en fråga på pop-quizen, haha, gick la sådär! Sen så kom Sean in på puben så snackade med honom ett tag tills det var dags att gå hem. Fick följe en bit på vägen vilket var otroligt skönt! Kom hem hel och glad :)

Sitter i Täby hos morföräldrarna med familjen - bror. Ätiti och myst lite. Familjen är uppe i Sthlm eftersom mormor fyller tant i morgon, hela 65 år fyller hon. Så henne ska vi gratta och sjunga för! :D
Sen hoppas jag verkligen att vi kan komma iväg till Kista där jag vill gå på "Äntligen Hemma" mässan som det är näst sista dagen på i morgon. Vill, vill, vill!!! :D Ska fjäska lite för mammsen (A)

Syster stannar ett par dagar extra i Sthlm efter att föräldrarna begett sig hem på sönsdag. Ska bli kul att mysa lite med henne. SKa jobba på tisdag, minst på globen ett par timmar, kanske på hotellet också, är inte riktigt hundra på den..... aja.

puss.

saker och ting är nog bra.... :)
J.O - Önskar jag kunde göra något för dig älskling!

Tisdagsångest och BDEHÖVER träna!

Skulle ju vara kul att lägga upp lite bilder, men då måste jag tajma in kamera, hårddisk och én dator med internet samtidigt, inte det allra enklaste för mig, hahaa!
Jobbat.......... säger inget mer, jävla bajs! Har lite jobbiga dagar nu, men detta tar vi oss igenom, varför inte liksom? På tal om liksom, jag har kommit fram till att de s.k. "riktiga" stockholmarna säger ordet liksom liiiite för ofta. Bara så ni vet!

Vad händer för er där hemma egentligen? Skriv gärna :)


shit vad jag inte är van vid detta, vet inte riktigt vad jag ska säga, det är så mycket samtidigt och jag vet inte riktigt vad jag ska rikta in mig på. Som jag sa till Muaiad, humörsvängningar, det är min grej det ;)
puss.

Måndagsångest

Lördagen var helt enkelt toppen! Mätte upp Emelie efter jobbet och tog oss hem till mig. Tog det lugnt och jag fick mig till slut en dusch efter en svettig arbetsdag. Lagade mat, eller Emelie gjorde det, haha. Kom ut ur duschen och där stod det ett glas vin upphällt till mig, underbart! Åt mat och drack vin, pratade, pratade och pratade lite till. Så himmla mysigt!! :)
Söndag, lite seg var man allt. Kom iaf efter en lång frukost och iordningsgörande ut på en promenad i den underbara solen. Det var ju fantastiskt väder! Kom tillbaka hem till mig och slappade, sov, tittade på tv och försökta ta igen oss, haha. Emelie åkte på kvällen och jag fortsatta mitt tv-tittande samt lite plock i ordning innan jag gick och la mig på kudden.

Upp vid 8 idag och till jobbet jag for.
Ska snart hem, bör dock göra ett mindre stopp. Funderar på att gå till iaf Medborgarplatsen så jag får lite "motion" i mig och frisk luft, skulle vara bra! Får se hur vädret ser ut, haha.

Känner mig lite krasslig, ont i halsen hostar och kan vara påväg att få feber, inte att rekomendera!
puss.

Emelie

Sitter på jobbet och väntar in tiden. Ska alldeles strax gå och byta om, för jag hoppas jag har ombyta med mig, haha, för att sedan ta mig till t.centralen där jag ska möta upp min söta Emelie. Ska hem till min, just nu ganska jätte ostädade, lägenhet och mysa till det ikväll. Laga lite mat och dricka vin och catcha ikapp lite om varandras liv :) Känns toppen!

Jobbat frukost och lunch idag. Det var mycket på frukosten och ganska lugnt på lunchen, en helt okej dag på jobbet faktiskt. Ledig i morgon, blev av med frukostpasset på måndag och torsdag, annars jobbar jag hela veckan utom lördag också då. Ska försöka få Fredrík att boka in mig lite mer på förhand så jag vet lite längre innan att jag ska jobba eller inte så jag vet att jag kan planera kvällsaktiviteter lite mer utan att oroa mig för att jag kommer vara död på jobbet dagen efter xP
Hade galet kul idag på jobbet förresten, fick skrattanfall... haha. Muayard och Abou är fan för roliga! Haha!!



Jag fattar bara inte hur jag kan sakna vissa människor så otroligt mkt när jag inte har dom i min närhet. Jag fattar inte hur jag har kunnat komma så nära vissa som jag egentligen precis träffat om man jämför med så många andra....
Josefine, tack för att jag fick följa med dig hem igår, så otroligt galet mycket jag behövde det. Känner mig lättad. Förvånad är jag, trodde att jag skulle må lite halvdant idag med tanke på vad vi pratade om lite grand.. Men jag mår bra, men fortfarande förvirrad och grejer, så klart ;)

puss.

Josefine O

Sitter i Brottby hos min kära vän Josefine. Mötte upp henne, Camilla och Adam på IKEA i Barkaby och fick med mig lite saker, mestadels blommor... Mamma, tror du har gjort inverkan på mig... hmf.. haha.
Följde iaf med dom hem till skogen och har varit här hela dagen och myst med min Josefine. Vädrat oss och blottat oss och tränat en jävla massa =)

Ska snart hem, ha en toppen helg.. det vet jag att jag nästan kommer ha.
puss.


dagen idag med bästaste, <3
RSS 2.0