Öland, skördefest

Skördefesten är på torsdag till söndag, dock så har vi inte öppet restaurangen på söndag. Vi ska stänga ner på söndag fram till sommaren då.
Kom fram till Sussie och Magnus stuga runt 4 tiden på måndag morgon. Jag körde fram till Norrköping och sedan körde Magnus resten medans jag låg och sov i baksätet ^^ Satt uppe fram till 6 ungefär och sedan gick jag och la mig ett par timmar. Vaknade och vi åkte till restaurangen och kollade läget och hälsa på Jonny. Det såg ut som vi lämnade det i stort sättFram tills "festen" börjar så ska vi göra i ordning allt där borta så som medf städning, fylla kylarna etc. Sedan är det jobba och ha kul som gäller! :)

Tagit det lugnt hela förmiddagen idag och fått göra mig till människa igeg vilket känns helt underbart!
Hej för så länge,
P.S. Letar efter en telefon att ringa och sms med, samt möjligtvis surfa med. Något förslag på vilken jag skall satsa på???
puss.

Trött som ett jävla djur!

Galet trött, nej förlåt, jävligt trött och jävligt ont i fötterna.
i morgon upp klockan 05,00 igen.... baaaaaaaaaaaaaaaajs, jäääääääääääääääääääääävlar, skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit!!!

At Sussie's

Blir galen på allt skällande som dessa, just nu, förbaskade hundar har fört idag! Nu är dom tysta och sover på varsin sovplats. Sitter hos Sussie och ska sova här ett par nätter nu. På söndag så åker jag ju med Sussie och Magnus till Ölands. Ska bli förbaskat skönt att åka bil dit och slippa bära all min packning och grejer från tåg till tåg och tåg till buss!
Är helt slut idag, fattar bara inte varför! Jag har inte gjort så himmla mycket de seanste dagarna egentligen. Hos Fia har jag lekt med katten och suttit vid internet en del och sökt boende och grejer. Idag har jag tagit mig från Fia till Sussie. Umgåtts med Sussie lite grand innan hon skulle till jobbet, två mindre promenader med hundarna (eftersom den ena inte riktigt hinner med trots att den har 4 ben!) och sedan varit i Solna centrum och på Drottninggatan och letat skor och jacka. Städade lite i köket här för att ha något att göra, haha. Nu sitter jag vid datorn och bara slösurfar.
Ska duscha alldeles strax då jag inte känner för att göra det klockan 4,30 i morgon natt! Haha. Ska vara på plats kl. 07,00 och jag är nervös att jag ska försova mig, inte hinna i tid, glömma kläder, glömma fixa håret, ha tandkräm i hela ansiktet, göra bort mig, snubbla och skräpa upp händerna så jag inte kan lyfta saker... ja, det finns en del som kan gå snett..... Nej, detta är ingenfara, detta kommer jag att klara!


Nej, ska försöka hoppa in i duschen nu, ska sno åt mig en handduk som jag hoppas jag kan hitta och sen, tro det eller ej, men strax därefter krypa ner i kojen eftersom lilla jag ska upp vid 05,00....... Snälla, håll alla tummer ni kan hitta och få tag på,
puss.
J.O - Kärlek!

Underbara Fia-Lisa!

Sitter hemma hos Fia. Hon jobbar och Rasmus är snart på väg hit. Jag kan inte ha det bättre för stunden! Fia har en underbart fin lägenhet och en alldeles underbart söt katt som är umgängessjuk. Ska hon inte sitta i knät skall hon sitta framför mig vid datorn eller bredvid mig i soffan eller ligga framför fötterna där jag står för sekundrarna. Mormor och morfar åkte ut på utflykt med båten och ska vara borta hela vecka då det är sista chansen för dom att åka ut innan de skall ta upp båten. Därför sover jag nu hos Fia. Mysigare soffa får man leta efter, jag trivs här kan jag lova! I morgon beger jag mig dock till Sussie för att slagga fram till söndag och sedan åker jag med i deras bil till Öland där jag ska jobba från torsdag till söndag. Sen så kommer jag till Stockholm och så får vi se hur liviet ser ut efter där.
Det är ganska kul att ta dagen som den kommer så här, det är lite spännande. Skulle ju vilja ha jobb, vill verkligen ha jobb, jag ska ha jobb snart. Kan meddela att jag skall på provanställning, men vi får se hur dom trivs med mig och hur jag trivs med dom och själva jobbet, haha. Jag hoppas på det allra bästa då jag hitills har en väldigt god syn på det hela! Håll tummarna för mig folk, jag kan behöva det!! :D
Sitter och kollar min mail stup i kvarten för att se om jag fått något nytt mail som kan vara till intresse för mig. Skickat iväg en del mail och vill nu ha svart på de flesta, så klart. Precis gjort en liten överraskning till Falk'arna. Jag vet att de kommer tycka om det, så väl känner jag dom (A) haha!
Nej, nu ska jag titta på TV där det är ungefär ingenting bra alls! Tror katten behöver lite kärlek och sedan hoppas jag på att Rasmus kommer snart så han kan underhålla med mig alla hans skämt och tokigheter! :D
Puss.
Tänker på dig min underbara vän, du är värd så mycket, önskar jag kunde göra ngt för dig nu. Finns iaf här för dig! <3

Stockholm

Kanske inte har all tur och flyt i hela världen, m en ingen kan säga att jag inte kämpar. Förhoppningsvis ger det utdelning till mig snart! Sitter just nu hemma hos underbara Fia-Lotta där jag ska sova i natt. Ska iväg på ett möte här snart så dax att börja göra mig i ordning och liknande. Ska försöka hitta dit också och han som jag snackade med sa att det var ganska svårt, inte kul att höra för en med lokalsinne som en uggla. På tal om att, har ugglor bra lokalsinne? Kanske.....
Nej, snott lite kaffe av Fia-Lotta och suttit och knaprat på alldeles för mycket choklad som jag fick med mig och mormor som jag köpte till dom... hmf... Just nu för stunden känns livet intressant och roligt, får se hur det känns i morgon. Måste tillägga att Fia har köpt en alldeles fantastisk lägenhet och jag önskar att den var min. Inte fel kunde varit om den låg vid medelhavet, men man kan inte få allt här i världen! ;)
Nej som sagt, göra sig i ordning, saknar och förhoppningsvis säkert kommer jag nog kunna ta mig dit jag ska idag. Hoppas jag hittar tillbaka till lägenheten sen bara när jag ska tillbaka, xD hahaha, så jävla komiskt det hade varit om jag inte gjorde det! xP
Puss&Kram!
Tycker om min mamma!

Vad världen har att erbjuda kan bara jag bestämma!

Sitter i Stockholm har börjar bli ru´skigt nervös nu! Har lite saker för mig i morgon, vi får se hur det går. Mer säger jag inte ^^
Varit med Rasmus hela dagen idag! :)))))) dagen började med massa fnitter och skratt och in på Fotografiska. Kom ut från museumet med eftertänksamma miner och ganska tystlåtna. Haha, fick oss massa tankeställare där inne, och massa massa inspiration! Tog oss promenaden med Fia och hennes resturang där vi fick i oss mat och kaffe. Dagen fortsätter ner på Götabacken och sedan lite runt om i staden i söder innan klockan är över fem och vi båda drar oss åt varsitt håll. Hann ta oss en sväng dit jag ska i morgon så att jag skulle hitta, underbart!

Gårdagen spenderades med Gustav. Möttes upp i Täby Centrum med en mindre promenad eftersom (förlåt Gustav om du läser detta) Gustav inte har det bästa lokalsinner fast han har bott här ett bra tag, haha, och jag var sugen på kaffe. Mot Gamla stan och Stor Torget! :) Där satt vi i minst 2 timmar och fikade på kaffe och blåbärskaka och pratade på en himmla massa på detta underbart mysiga café i halv som halv regn och rusk.

Var ju då innan detta i Örebro och hade det helt underbart med min underbara Josefine! Kom dit fredag och på kvällen var det fest och vin, i massor! (A) Träffade en gammal judokompis och jag kände verkligen inte igen honom, haha, underbart! ^^
Lördag blev det lite rundvandring i Örebro och massa mys på kvällen med film och tjejsnack med Sussie. Söndag var det vila innan vi gick och åt på en helt fantastisk Asiatisk resturang med en väldigt god buffe och efter det hem till lilla Josefine för att chilla sista kvällen.
Märkte idag att jag glömt min plattång hos Sussie, inte bra!

Vet inte vad framtiden har att erbjuda, men något ska jag nog kunna rota fram! :)

Sov så gott mina vänner så ska jag försöka komma med uppdatering snart igen! 
Kramar

Halmstad - Örebro - Stockholm

I morgon bär det av till Vänsterfoten Josefine, ska bli så underbart kul! :D
Josefine är, vad ni förstår, en flicka som jag träffade på Öland som jag ska åka till i morgon och umgås med. Det blir lite av varje skulle jag tro. Fest i morgon, film på lördag och mat och bio på söndag om jag har förstått det hela rätt. Låter ju helt enkelt toppen :)
Åker därifrån på måndag, och då bär det av till Stokholm där jag ska vara i ungefär en vecka vad det ser ut som nu. Ska fixa lite grejer och sedan träffa lite kompisar!
Så från och med i morgon kommer det bli en massa mys och det på hög nivå! Ser fram emot de kommande dagarna så jag snart spricker!! ::::))))

JOSEFINE, HERE I COME!!! ;D

Annars har det inte hänt mycket, har varit ganska sjuk i veckan, men nu är det borta vare sig allt! Har småstädat lite här hemma, vilket dock ingen märkt, och så har jag bakat, inte mycket, har inte pallat. Skulle bakat massa bröd idag men hade ingen jäst eller brödsirap hemma, så blev en god sockerkaka ist ;) Har ganska mycket bröd som jag skulle vilja prova att baka, speciellt ett som jag fick av farfar (som vanligt) och en kanalbröd som verkar vara super gott :)

Nej, om jag skulle packa klart för den kommande veckan kanske... har bl.a. lite papper jag behöver få med mig. Ta hand om er, kärlek.


jag vet inte vad jag ska säga eller göra. jag har sagt, men bara skrattat bort. så jag skitit i det. är så rädd att göra ledsen. vet hur du iaf varit. kan inte säga är, vill, men kan inte. saknar dig. vet du vet att det är du. eller jag hoppas det iaf. har skrivit till dig, bara inte skickat. det kommer! igår är inte idag helt enkelt.

This far this day

 


Vaknade tidigt idag, har sovit en del de senaste dagarna, kanske äntligen har sovit ikapp mig lite nu, underbart :) Åkte till stan av en anledning, den behöver vi inte ta upp här precis då det inte riktigt gick som det skulle, haha! Fick med mig lite vantar och öronhängen hem, som jag faktiskt, tro det eller ej, men som jag behöver (A). Kom hem och såg att jag hade fått ett mail. Blev riktigt glad, ska se om jag kommer iväg och får det gjort, det hoppas jag att jag ska. Säger inget eftersom man aldrig vet. Hellre kunna säga att det faktiskt gick bra när man gjort ngt än att behöva säga till alla att det inte riktigt gick hela vägen. Så sitter och planerar lite och kollar grejer på internet, går sådär kan jag tillägga.
Nej, nu till verkligenheter, puss.

Sjuka dagar

 

Har försökt att sysselsäta mig lite grand nu när jag är sjuk. Har gjort en ansiktsmask, plcoakt lite bär på vår buske, städat garderoben och håller på att städa allt annat också - sakta med saker försöker jag se det....
Sätdat micron, tvättat, dammsugit, fixat med lite bilder, tittat på film m.m. Jag försöker iaf lite grand.

de senaste dagarna

Blivit sjuk, jävla fanskap! Jag ska ju till Örebro på fredag. Bara se till att bli frisk tills dess, inget annat går, jag SKA dit!!!!

Annars så är det ganska segt. Dagarna går fortare än fortast och jag gör inte ett smack på dom i stort sätt. Jag var hos farmor och farfar i torsdags-fredags och i fredags hade jag lite fest här hemma. BX och Elin från Öland kom, kul kul kul! Full och glad var jag och det märkte jag dagen efter också. Eller jag kände mig väldigt hängig och lite ont i huvudet. Eftermiddagen kom och jag kände att bakfyllan var borta, den lilla jag faktiskt hadde, men jag mådde frotfarande piss. FÖRSKYLNINGEN hade brutit ut, underbart. Åkte i vilket fall som helst till Helsingborg där Rebecca hade lite fest. Blev inte riktigt riktigt då det slutade med att Elin och jag efter mycket burrande hamnade i ett parkeringshus och satt och huttrade xP Det är vad vi gör en lördagskväll, vad gör ni? xP
Efter en jobbig natt på många sätt och vis så åkte vi mot Halmstad tidigt på morgonen. De släppte av mig hemma och sen begav de sig mot Göteborg och Liseberg.
Jag sov heeeela dagen men vaken på kvällen. Då kom dom små rackarna och kröp ner på min vind igen. Skönt med lite sälskap en sjuklig måndagsmorgon, så jag klagar inte :)
Igår var jag iväg lite med mamma och lillasyster och sen satt jag och kollade på TV hemma i mitt andra hem. Dom är guld värda mina "extra föräldrar"/vänner! Vet inte vart jag skulle ta vägen utan dom, tack för att ni alltid ställer upp!!!

Nu sitter jag här och faktiskt äter den godaste sockerkaka jag någonsin ätit, och jag har gjort den själv!!! Den här gången lyckades jag allt!! :D Ska snart gå ut med min hund som har klagat hela morgonen ( hmmf... kanske inte direkt morgonen med tanke på att jag kom upp vid 12 xP)  på att hon vill gå ut. Sitter bara och funderar på hur kaffe-kicken kommer slå ut idag. Har inte druckit kaffe på nästan en vecka och plus att jag är sjuk och inte ätit så mycket.... jaja, sämre kan man ha det xP

Avrundning,
puss.



Galet vilken reaktion jag fick när jag såg att du fatiskt ska iväg, saknar dig redan nu. Vad kommer jag inte göra nu!? Trodde jag skulle få se dig om ett par veckor, men icke sa nicke. Önskar dig all lycka och lite till, du är värd det och ännu mer!
RSS 2.0