My friends are colorful, just like I want to be

Sitter som vanligt framför datorn. Borde ta mig en promenad på minst en timma eller cykla ett tag, men jag har verkligen ingen som helst lust. Kanske skulle försöka att ringa om en massage.... då kanske man kan få ett lite enklare liv för en stund. MTV is on but as usually it's shitmusic on.... palla.
Alexandra kommer på lunch idag igen. För mig blir det soppa till lunch. Potatis och purjolökssoppa om ni vill veta :) Judo ikväll igen.

Gårdagsträningen gick inte bra alls kan jag lova. Jag vet inte vad det är med mig. Varit konstig hur länge som helst nu, när sk det vända? Jag vill bara vara mitt vanliga jag där allt är frid och fröjd. Jag orkar ingenting längre men samtidigt måste jag hela tiden ha saker för mig att göra. Hur tolkar man det? Jag vill för sekunden träna judo... hmmm, jobbigt värre. Var tvungen att cykla till judon innan för att väga mig. Kul att jag bara har gått ner 2 hg under natten.... fy fan! Brukar gå ner en aning mer, typ 6 hg allt som allt... men jag kan väl inte begära allt för mycket på min kropp när jag inte är riktigt i det stadiet jag en gång var. Åhh, vad jag längtar tillbaka tills dess. Då jag tävlade varje helg, tränade som en tok och mådde så jävla bra!!!! Kommer aldrig glömma hösten då jag hade en ledig helg på hela terminen. Underbara tid! <3

Helgen blir nog inte som planerat. Åker antaligen hem på söndagen. Fast jag funderar på att stanna hos mina morföräldrar ändå.... jag vet inte. Får se hur det blir med hemfärd då! Tankar, tankar, tankar... vart är min externa hårddisk när jag behöver den!? (Hittade den)

Ellie överlever, var hos veterinären igår efter olyckan som hände för ett tag sen. Fick en pinne i magen, eller hon hoppade på den rättare sagt. Kommer val alltid ha en bula på tutten, men hon är fin ändå! :)
puss.
mitt liv i solen i bilder;
 

Give me your smile and you will make my day

Sitter i soffen i vardagsrummet med spotify på på TV:n och pappar laptop i knät och skriver på. Varit ute på en promenad på en timme med X antal lager kläder på. Ska se om jag inte kán komma ner lite i vikt till frredag då invägningen är. Just nu kommer jag att tävla till 96%.... usch, skitnervös, antaligen därför jag tvekar. Aja :)

Alexandra kommer om en timme ungefär och då ska vi äta lite lunch. När Alle åkt härifrån igen ska jag ta en till prmenad och sedan ska jag se till att städa lite i köket och sedan på mitt rum. Försöka fixa alla mina kläder som av någon anledning har ökat i antal... Har införskaffat ett par plagg, men sedan rensade mamma garderoben och där hittade vi kläder jag kunde använda. Ett par oanvända kläder som bara legat, det tackar jag inte nej till. Sitter och funderar på vad min lunch skall bli.

Igår lite gymträning och sedan 45 minuter i bastung ungefär. Underbart, mycket bättre kan man inte ha det ^^
Ta hand om er allehopa!
puss.

Vill bara

berätta att judomattan är nu färdiglagd och nästan allt är klart.
Upp vid sju i morgon och vara i Arenahallen lite innan 08,00 för att ha hand om invägningen för att sedan sitta i seketeriatet hela dagen förutom när jag smoter för att se på Drott!


Ha en underbar helg,
puss.

The day is the day, tell me when?

Varför är det alltid så att man alltid är jätte hungrig och sugen på en massa när man måste gå ner i vikt!? Har inte mycket jag behöver gå ner, men ska se om jag kanske kan äta lite på fredag i nästa vecka innan invägningen, man är på lite bättre hunör då! ^^
Har inte kollat mitt mail från pappa än, han skickade vilka som ska vara med på SM i min viktklass. Ska göra det alldeles strax, sjukt nervös inför tävlingen kan jag lova. Jag hatar att vara så nervös som jag är nu. Jag har inte tävlat på två år typ... och här stårt jag och ska vara med på SM. Många tankar som far i huvudet nu kring detta.

Hr vart ute på en lite längre promenad med hunden idag. Gick till stan och skulle ha ut mina kort från engångskameran. Men korten verkar vara förstörda... ska se på negativen sen... man fy fan vad tråkigt!!! Var massa bilder från London som jag verkligen såg fram emot att få fram nu! Skit också! Aja, bättre lycka nästa gång!

Okej, jag tittade på listan för SM nu. Det kan ju blu hur jävla kul som helst! Jag ser mig inte vinna alla matcher, men katten vilka roliga matcher det kan komma att bli!! Galet, jag vet inte hur jag ska göra.... jaja, jag kommer nog på en lösning i sinom tid :)

I helgen är det judotävling i Arenahallen i pingishallen. Kom ner och ta en titt vet jag! :)
Jag ska mest sitta i seketeriatet och roa mig med alla andra som hjälper till som håller sig intill mig. Alltså inte så många när jag tänker efter... jaja, får la ha koppel på dom ;)

Ska försöka träna ikv. Känner att jag börjar gå neråt i hälsa, känner att förskylning eller liknande är på väg. Ska se om jag inte kan hindra detta med en massa ntigga saker som frukt, sol och idrott :D

puss.

Pytteliten småsak

Snart dags att fixa mig lite lunch tror jag. Det är informationmöte och grejer ikväll för judotävlingen som är på lördag. Kom och titta in om ni vill, är ungdomar och juniorer som är med och tävlar. Kan ju vara kul att se hur det går till kanske, eller inte... Aja. Lillebror åker antaligen till Polen idag om flygen går vill säga. Vet inte om det ser positivt eller negativt ut egentligen för alla säger olika. Så kul kan det vara. Hoppas att de kommer iväg iaf, inte kul att missa träningslägret som de ska på. Sitter nu och lyssnar på Elvis med Lillebror. Nej, nu till lite mer anständiga saker, eller nej vad säger jag!? puss.

London - miss you babe !

Man ska våga leva

och jag försöker göra det också.
Rasmus var här igårkväll till idag. Han fick sova bredvid hunden i vardagsrummet, haha! Skulle gå upp och snacka lite skit med honom nu på morgonen, men när ja kommer upp vid halv åtta så skulle han till jobbet, Jobbigt värre. Jaja, jag ser honom på fredag och lördag och det är jag nöjd med :) Annars är jag i stort sätt gråtfärfig för att jag inte vet vad jag ska hitta på idag. Känner mig uttråkad till tusen. Funderar på att åka och träna lite nu på förmiddagen/lunch, men jag är inte säker på om jag pallar det. Judon igår gick kasst. Om någon inte drog i min axel så smällar jag i mitt äckelknä i mattan hela tiden. Bajsont gör det kan jag lova! Knäskålen flyttar på sig varje gång och snart sitter den nog inte kvar. Men jag har ju som tur ett knä till och som fortfarande är användbart. Nej, frukost nu kanske!?
puss.


you always make my days!

Att bordet gick av gjorde inte kvällen sämre! :D

Det bästa med denna dagen är att jag ikväll ska träna judo. Det sämsta är att jag just nu är jätte sockerdugen.... aja, vi löser det snart ska vi se (A) Kom på i lördags efter många om och men att det är två veckor och inte en vecka kvar, jag blev superlycklig vill jag tillägga! :)
Hylte i lördags. Var inställd på en lugn kväll men blevhelt tvärt om, men jag ska inte klaga =) Först innebandyfinalen för damerna. Sedan bestämdes det till slut att vi skulle med till Helen på förfest. Där hamnade vi ett tag innan de andra skulle på årsfesten. De som inte skulle dit tog sig till Jullan och sedan därifrån tog vi oss till Forum där alla andra var. Mycket dans, mycket sång (skrikande för min del xP) och mycket körandes. Jag vill sammanfatta kvällen så här: Efter ett par om och men hamnade vi alla på Forum, och efter många alkoholhaltiga drycker hamnade hälften av oss på bordet och PAAAAANG! :D

Jag vet inte när jag hade så kul åt någon senast, hahahahahaa!!
Vaknde på söndagsmorgon om ville inte gå upp för jag visste att det låg två bakfulla i Jullans vardagsrum. Till slut vaknade dom och jag fick gå upp efter ett par timmars snozzande av pigghet. Jag kan lova er att pojkarna i vardagsrummet inte mådde bra, SKADEGLÄDJE!!!! :D

Nisse och Elin kom och vi fick mat och sedan åkte jag hemåt. Lugn kväll med bubbelvatten och några pepparkakor (A)
Idag träffa Sandra vid halv tre med en promenad och sedan endast träning antar jag.
puss.

Jag vet inte vad jag ska göra med det som inte finns längre

Jag är rädd att tiden på Heagård är slut. Har ett par timmar kvar, ska kanske bl.a. ha butiken helt själv om ett par veckor vilket ska bli spännande :) Det som kändes som en evighetsgöra som aldrig skulle ta slut har nu tagit slut. Det känns faktiskt ledsamt. Jag har trivts där borta med tjejerna och har haft det riktigt trivsamt. Visst att det har varit lite smått uttråkande emellanåt då det varit massa varor och olika artikelkoder och så vidare, men det har varit något att göra, nya sakar att lära mig, nytt folk att träffa och lära känna och lite så. I alla fall, ska till Hylte idag. Vet inte riktigt vad jag ska göra då de andra två ska kolla på Innebandy....... jaja, jag hittar säkert på något.... ^^

Jobbat hela veckan och tränat. Fy fan vad judo är kul! Prova på och jag kan lova att vi kan göra det till något skoj ;D Ville tränat idag, men vi får se, har fortfarande en stund på mig! Glömde ringa Sandra igår, så ska försöka göra det idag också, ska försöka komma ihåg det denna gången! Annars så händer det i så mycket. Jag ska träna som en galning i veckan typ och hålla alla tummar jag har!!!

See ya,
puss.

sol vind och vatten höga berg och djupa hav

Jobb änne en dag. Det är kul när det blir lite ombytligt så jag slipper stå vid datorn i 6 timmar... nu håller vi på att möblera om. Kom till Heagård och titta runt i affärerna vet jag :)
Torsdag idag, innebär judoträning (som nästan alla andra dagar). Sen så blir det hylte på lördag.

Kan berätta jag har fått jobb till i sommar. Öland 2 månader är inte helt fel för mig =)

Nej, ska till stan nu hade jag tänkt.
puss.

Onsdag kom med sol!

Började dagen med en jätte god frukost och tog mig sedan till gymmet med Josefine. Askalas att träna :)
Sedan hade jag väl planer men jag visste väl att det inte skulle bli så. Aldrig mer säger jag bara. Nästa gång blir det inte roligt det kan jag lova! Aja, varit skit fint väder idag, massa värme med. Jag är jätte ledsen att jag inte tog vara på dagen men jag blev bara väldigt depp och trött på allt.... Äntligen ringde Rasmus till slut och sedan fick jag även prata med den andra Rasmus också. Bättre kan det inte bli, eller!? ;)

Hade planerat ännu ett gymbersök ikväll, men vi får se om jag hinner det. Maten var planerad till om en 25 minter, men jag vet att det inte kommer att bli så. Kommer antagligen få försöka mig på en lite längre promenad, men jag pallar inte gå själv egentligen, men samtidigt är det också kanske vad jag skulle behöva. Tyvärr, jobbigt värre, måste jag fylla på mp3 med musik egentligen. Annars får jag stå ut med den jag har där i redan, det går, men inte mer än så egentligen. Har tyvärr inte så  mycket bättre musik på datorn ändå, så det kan kanske spela roll ändå. Vi får se.

I morgon är det jobb igen och även judoträning på kvällen antagligen. Måste kolla igenom lite papper också nu innan helgen. Kanske gör ett försök idag, annar har jag inget val än att göra det i morgon. Kanske inte kommer bli av alls, inga roliga papper alls egentligen.

Nej, slut för nu.
puss.

In my heart i always have you

Satt precis och tittade på en film som Evelina lagt upp på Facebook om Oxelösundtävlingen som var nu i förra helgen. Fy farao vad ledsen jag blev att jag missade tävlingen. Jag både vekligen ville vara med och behövde vara med egentligen, men, men. Blev sjukligt sugen på att tävla! Det är alltid lite nervös och alltid en sån där underbar känsla att kunna gå bland alla judokas fram och tillbaka mellan mattorna och se massa judo och träffa massa folk och bara vara. Sedan kunna värma upp för att sedan komma upp på mattan och bara... döda... Ja, lite så faktiskt. Bara kunna dra, slita, kämpa och allt det där för att vara så bra man kan vara och kämpa in i det sista. Känner mig alltid så i nuet när jag är och tävlar, och jag saknar det som aldrig förr! Mer än ett år sedan jag tävlade nu och innan det var det ca 9 månader. Jag har tävlat i hela mitt liv, men dessa två åren har det varit väldigt tunnt på den fronten tyvärr! Men det kommer snart, i alla fall en tävling. Jag verkligen hoppas att jag kommer igång och har fått upp både konditionen och styrkan till SM. Jag känner att jag redan har teknikerna och tänker. Gud vad jag älskar judon just nu! Jag känner mig verkligen hemma på mattan och att jag vet vad jag gör. Vet jag inte så lär jag mig det utan tvekan. jag vet inte vart jag ska ta vägen om jag inte hade judon att förlita mig på. Det är där jag känner mig trygg och glad, som mest arg och ledsen och jag älskar det.
Ja, detta är en kärleksförklaring till judon, hahahaha.
Men vadå då?! :)

puss.
RSS 2.0