Ensam är kanske inte alltid så stark...

Jag saknar min liallasyster så grymt mycket!
Jag saknar min hund!


Ska alldeles strax spackla mig lite grand, duschade innan och har fått på mig hälften av de kläder som är tänkt att jag ska ha på mig idag. Kan både bli lite kallt och naket att åka så här... Ska cykla till stan strax och möta Wallentin. Känner att jag måste komma ifrån huset och röra på mig lite mer än vad jag gjort de senaste dagarna, och hon har typ samma känsla den där Walentin. Skönt. Ska gå runt och titta lite, mest för att jag inte kommer på något bätte och för att då rör man i alla fall lite grand på sig, haha. Pappa och jag, med bär-hjälpen Swerre, var och handlade mat som jag ska ha och äta i veckan så jag inte ska svälta. Glömde dock kakorna.... eller, jag glömde nog dom lite med flit, har jag inga kakor hemma, äter jag heller inga kakor =)      GOTT JOBBAR CARRO

Inte mycket har hänt den senaste tiden. i onsdags var jag hos Linda på hennes förfest, det var hon och Pehr som drack, vi andra 4 tog det lugnt, haha. Blev att dra sig hem sen när de gick in på Mårtensson, pallade inte vara ute då. Så kom hem och fixade lite innan jag gick och la mig tror jag. Pappa och kollade på film igår med, Australian. Den var inte så bra som jag trodde den skulle vara tyvärr. Fast jag vet inte vad det är med mig, alla filmer jag tittar på är tråkiga, blir så uttråkad av att sitta där i soffan och titta på film. Vad fan är det med mig egentligen!? haha!

Nej ni, dags att fixa sig och sedan göra staden osäker igen.
pussochkram

"Att ge medel och makt åt regeringsstyret är som att ge whisky och bilnycklar till tonårspojkar"

Haft en alldeles underbart 19-års dag!
Tack till alla som förgyllt den, <3

Suttit vid datorn ett tag nu ikväll för ett försök att roa mig. Pysslat lite idag också. Suttit och funderat mycket nu ikv, fy fan vad jag kommer sakna dig, du är verkligen en av de bästa och jag kommer aldrig glömma dig. Du har förgyllt så sjukt många dagar i mitt liv och jag kan bara tacka dig! Snälla, glöm mig aldrig! <3




puss
(r)

Malmö del 2 & 3, jag 19 år. <3

Malmö del 2, utgång
Vi kom hem från stan, Sandras pappa skjutsade oss. Kom hem och vilade innan vi lagade mat. Åt tacos och började sedan göra os si ordning. Det slutade med att Mia och jag fixade Sandra och i slutändan hade vi själva bara kommit halvvägs när Sandra var klar, eller jag menar när vi väl var klara med henne ;D haha.
Förfestade, sjukt kul. Massa musik, sång, dans... skämten blev bara lägre och lägre ju längre dagen gick, men vad mer kan man begära?
Kom till stan med buss som vi hann med. Efter många om och med och efter "high-five-tävlingen" kom vi till Buddah. Det var tomt när vi kom, men det visade sig att det nite hade öppnat än när vi väl kom in. Det tog inte lång tid innan stället fylldes med folk. Vi träffade folk, sanckade, dansade, och ja, haha, fråga de andra vad de gjordem, haha, nej då, skämt åsido =)
När stället stängde vid 3 blev det att dra sig därifrån, hamnade på burger king där vi fick i oss lite att äta, snackade lite med folk. Folk ville ha med oss påefterfest, men åt helt fel håll än vart vi skulle, så blev att vi tog oss hemmåt till slut. Hemma vid fyra tiden. Lite mat och godis, bort med sminket och sen i säng och somnade ganska så fort.

Malmö del 3, söndagen
3 timmar senare var det att vakna och försöka ta sig upp ur sängen och bli lite piggare. Vi gjorde oss i ordning för en ny dag och tog oss till det ganska så nya köpcentret Entré. Gick där från 11 någon gång till 15 typ. Shoppade, kollade och åt lite grand. Tog oss hemåt till Sandras pappas lägenhet, vilade benen i tio minuter och hämtade våra väskor. Sandras pappa kom och hämtade oss och tog oss till bussen som tog oss hem på två timmar och en kvart.

En underbar helg, ruskigt bra helg!
Tack tjejer för detta, detta gör vi om!


Födelsedag, 27 juli
Faster och kusinerna åkte för ett tag sedan, Rasmus också. Var inte berädd på att de skulle komma, inet över huvud taget. Carola sa att de kanske skulle komma när jag snackade med henne för ett par dagar sedan, men trodde faktiskt inte att de skulle komma, men som tur var gjorde de det!! Jocke var tyvärr inte med, men han får vi se när jag åker dit istället :) Nu har jag träffat min underbart söta och nya kusin som är ca. 4 veckor gammal.

Kom precis hem från Eurostop med mor och syster, så jag tog en paus en liten stund på skrivandet, hehe. Fick en kallender, eftersom det är min födelsedag och för att jag verkligen behöver en! Skönt att äntligen ha en igen, min gamla är slut så.. :)

Nej, det lagas mat där nere och jag sitter och slappar, ska måla lite igen. fick målargrejer av Rasmus, underbart! Älskar pyssla, ska göra det mer snart! =)

puss, och grattis på min 19 års dag.
grattis till malin också!


 
 
 
 

Malmö, del 1

Första delen av denna dagen avklarad nu. Sitter nu hemma hos Sandras pappa och vilar ut oss efter en eftermiddags shopping på stan. Ska snart börja på maten, tacos å klart ;D
Sen blir det att göra oss i ordning, tar nog ett tag med tanke på allt pyssel vi ska göra, haha. Riktigt kul och mysigt ska det bli må jag lova er!! Utgång ikväll, ska bl.a. träffa Sandras plastbror bl.a.

Nej, nu dags för lite power-napar här borta,
puss

om fantasi är viktigare än kunskap är jag den klokaste på många mil

- Ser du paddan
- Nej, eller jo, nu gör jag
- Titta vad fin den den är 
- Haha, det liknar min bror
- Du har en riktig hingst till bror du
- Haha, nej, det kan jag inte direkt påstå

Nu har di små pojkarna åkt hem till sitt hem där borta, så nu ser man inte dom på ett tag. Förhoppningsvis ser man dom någon gång inte allt för långt härifrån denna dagen. Annars, tackar för detta =)

Kom hem och åt och sov. Tvingade mig upp eftersom jag annars inte skulle sova något i natt. Blev en timma extra i min mjuka och sköna säng innan jag kom upp. Satte mig vad TV:n en lite stund och sen var det upp och leta lite grejer på internett. Blev ett par mail i alla fall, skönt!
I morgon åker jag till Malmö med Sandra och Gumserumpan Mia. Ska bli skit roligt rent ut sagt! Längtar redan nu! :)

Ikväll blir lugn myskväll med mig själv tror jag på mitt rum. Det ska städas efter maten, storstädas hade jag tänkt så jag får den skiten ut ur världen, eller jag menar rumet ^^. Sen så om jag orkar kolla lite och så på datorn med och se om jag får iväg nåpgra mail nu också, dock så känner jag, att det blir antingen eller, och jag hoppas verkligen att prio ett blir städningen, men det är inte allt för enkelt att utföra... fan också!



Alltså, jag kan inte sätta fingret på det, det är något jag saknar!
puss

i was made for loving you baby, you were made for loving me

Måndagen blev det ganska mycket att sova också faktiskt. Fixade en del under dagen och stack sedan på kvällen. Lite fest och skojigheter. Mycket vila dagen efter och sen så var det fest igen. Kul med poolbadande och mys på tisdagen som var överraskningsfest för Petra som i söndags fyllde hela 18 år. :) Grattis lilla du :) (F)
Hade Jullans lägenhet för mig själv ett par timmar, åkte sen hem på onsdags eftermidadgen. SAtt vid datorn och plockade lite på rummet, samt hade enormt tråkigt och bara satt och glodde på tråkiga program på TV:n, medans alla andra var ute på stan och roade sig. Jag orkade ju inte stan så jag får la skylla mig själva, haha.

Idag sitter jag vid datorn, men jag gör nytta. Kommer dock inte så mycket framåt, står mest på samma ställe och trampar snabba steg...

Längtar till Cypern, ska bli så underbart att få komma iväg och bara njuta av allting och ingenting!
Jag 2008 på stranden nedanför hotellet på Aya Napa =)
puss
 

Hemma i Halmstad

Nu är man hemma. Varit hemma sen i lördags, vilket betyder att jag inte blev allt för besviken för min hemresa :)
Visade sig att det hade varit för jävligt på söndagen eftersom vissa inte riktigt gjorde vad dom skulle, känner mig lite dum som fick åka hem när det var så mycket kvar ändå, vilket det inte skulle vara....

Kom hem iaf och skrämde visst livet ur mamma, mamma, hunden och Josefine blev väldigt glada att jag var hemma verkade det som, var kul att träffa lillasyster igen som jag hade saknat en massa!

Kom hem runt 21-tiden och tog det lite lugnt, duschade och gjorde mig fräsch efte alla äckelheter, haha xD
Sen så blev jag uttråkad och åkte hem till Stockholmspojkarna där jag även fann lilla Sandra =) Haha, killarna sa att jag skulle komma, men hon trodde inte på mig eftersom jag inte skulle komma hem förrän på söndagen egentligen, haha. Så hon ringde från Tims mobil och var helt chockad typ, haha.
Kul att fåt räfaf henne igen var aldeles för länge sen.... på söndagen därpå var vi två på Eurostop, hon kom hem till mig med och sedabn cyklade vi dit. OMväg som fan på ditvägen, men det behövde vi säkert ;D
Sen kollade vi på film här hemma och sen åkte hon hem. Jag satt hemma och tog det lugnt. Spelade kort med mamma och Josefine. Var lika otrevliga mit varandra som vanligt, fast med kärlek. Detta spelet tar fram det värsta... och det bästa ur oss <333333

Idag har jag inte gjort mycket, hade ställt klockan men stängde av den! Sov till 11 och sen ringde jag Jullan en stund. KOm till slut upp och fick i mig lite frukost och så. Setat vid dator, städat mitt rum lite grand, sett till att jag får lönen från tryckeriet, ringt till Ann-Sofie etc.etc.....

Nej, nu dags att fylla hungern,
PUSS

GOTHIA; sista dagen?

Klockan är nu kvart i åtta, jag har varit vaken sen tjugo över fem. Sov dock från klockan tio över sex till tio i sju på soffan, haha. Sen kom det två tränare och väckte mig för att de ville ha en sopkvast vilket jag då inte kunde ge dom för jag hade ingen här som de kunde låna, eftersom det är folk som lånat och inte lämnat tillbaka  hit ner så att fler kan ha användning för dom. Så jag gick en runda och hämtade två små med sån som man kan lägga ksiten i också, haha!

Idag ska alla lagen härifrån, och det ska bli skönt. jag hå¨ller fortfarande tummarna på att vi kan åka härifrån ikväll, men jag tror jag kommer bli lite besviken om jag ska vara örligt.. ajajaj. Det har ju varit planerat söndag hela tiden, men det var då vi inte riktigt när canadensarna skulle vara ute ur byggnaden, och det visade sig att det var redan på vid lunchtid.

Så idag blir det att utkvartera alla lagen och hoppas att det går bra för Bele Barkaryd G14 som spelar final idag klockan 8,30. Vi håller tummarna här borta (Y). 

Elin ligger fortfarande i sin säng och försöker sussa, hon är vaken, hon rör på sig en del, så det är hon, haha. Svårt att sova här när vissa bara kommer in och väsnas med sitt prat. Andra är underbara och jätte snälla och verkligen försöker vara tysta då de vet att vi sover i skift och så.

Allt för nu, Carro.

GOTHIA; Linas kvällsbok

Dagarna går mycket långsamt fram, jag sitter mest och läser min bok. Linas kvällsbok är det jag läser. Och underbar är den, skrattar mig lycklig när jag läser den. Är på andra boken nu. Lina har precis börjat få lite problem med Kevin... hur ska detta sluta tro..... :)

Hade natt rundan natten till idag. Hittade två ledare i brandtrappan, där man absolut inte får vara av flera olika anledningar som de flesta bör känna till. Har pratat om denna trappa mycket att de inte skall använda den, och så hittar man dom där. Lite små´-runda om fötterna öppnar jag fönstret och släpper in dom lite småtjurig för att de ska fatta liksom. Ahhhh, ibland alltiså, ibland! Sen så ser Ann-Sofie dom sparka boll mot fönstrena, de kan inte klara tider, de flamsar, väsnas och är allmänt ivägen och jobbiga. Fast dom är dock lite roliga också¨, en av om dyller år idag, säger dom i alla fall, haha!
Snart dags att läsa lite bok innan man sussar sött (eller sussar iaf) på moin madrass bakom skynkena på scenen, haha.

Det går förresten ganska bra för lagen på skolan, vissa lag i alla fall, kul att höra! :)

Puss och sov gott ni som gör det <3

GOTHIA; Uppe med tuppen

Idag var det min tur att ställa upp dörrarna för respektiva sovandes som vaken människa på skolan. Ska snart ta en runda ner till ytterdörren och se om den öppnas klockan 7 så vi vet när vi kan sluta sitta och funderar på om dörrstenen fortfarande är kvar och låter dörren vara öppen. Annars kanske folk får stå utanför och frysa efter att de tagit sin dusch eller frukost, ajaj. Det har börjat lugna ner sig nu massvis här. Det är väldigt skönt. Nu kan man göra lite annat än att passa upp på alla andra, dock finns det ju inte hur många saker som helst som man kan göra... skulle vara skönt att komma utanför skolområdet. Jag ska försöka mig på en promenad senare, behöver röra på mig. Massvis med rörelse på mig skulle ju vara toppen, men vi ska vara glad för det lilla jag kan få, just nu är allt bättre än detta känns det som. Elin och Emilie ligger och sover, eller de ligger i alla fall i sina tältsängar och försöker. Jag hoppas de sover, för det behöver dom. Jag har ju fått sova på mornarna nu 2 dagar. Tog nattpasset igår och sedan hade jag lite feber dagen före det som ja ville bli av med med hjälp av lite vila, vilket jag också lyckades med tror jag. Käkar frukost, just nu består den av fil på en vanlig papptallrik med ngr flingor från Kellogs. Inte mums-filli-babba precis, men det gr ner.

Vad jag ska göra nu vet jag inte, ska snart kolla dörren här nere, sen blir det väl att lama mig här, kanske tar fram min bok, om inte massa människor börjar komma snart...

PUSS

GOTHIA; Hjulen på rullen bussar runt runt runt.

Ännu en dag rullar på. Klockan är redan fem över tre. Just nu gör vi ingenting, det är ganska skönt ändå. Satt vid klicken innan en stund, men sen kom Emma och bytte av med mig för hon hade ändå inget att göra sa hon. Skönt att slippa sitta där och tråka. jag är så lycklig över att vi har en dator och internett. Underbart, och tangentbordet på denna datorn är bra och inte som alla andra jag brukar använda, än kanske. Émelie sitter och spelar Guitar Hero och Kicki och Elin sitter och tittar på. Två uttråkade flickor från hyltes bollklubb sitter i kiosken och tråkar och gapar, skriker och hoppas en del. HAHA!!!

Lillasyster sms och jag sms, mohaha ;)

Nej ni, nu dags för något, fråga inte vad för jag vet inte ´än, jäjä,
Pussen.

Gothia; Lugnet före stormen

Klockan två börjar lagen strömma in, eller det har dom skrivit på papper i alla fall. Skall visa, berätta, skrivas under etc. etc. Nu sitter ett lag här och äter frukost eftersom matsalen inte öppnar förrän vid middagstid, klockan 17 då alltså. Kul information för er.

Rasmus kommer hit på torsdag antagligen och flrhoppningsvis. Inte sett honom på år och da'r känns det som. han var i Gbg nu ett par dagar denna veckan´på semster, tur det :)
Halsen på mig krånglar, helvete vad det ä rjobbigt att svälja, känns som det blir värre också, inte bra alls måste jag säga. Vågade först inte prata innan i morse. jag fick lite sovmorgon idag, vet inte riktigt varför, men jag ska inte klaga, inte alls. I natt är det min nattrunda. Ut klockan t03.00 och kolla läget på skolan´, både ute och inne.,. Får hoppas att det inte är några spöken, monster eller våldtäksmän ute. Eller våldtäckmän spelar kanske ingen roll, dom slår vi lätt med lite judo =) (behöver säga så för att man skall ha lite självfortroende när man väl går ut ;D). Annars så är dte nog ingen speciellt.
Élin och jag trodde vi skulle ha träningsverk idag. Vi bar upp 23 tältsängar till Canadensarnas rum, fy i helvete sicket svettigt jobb. Sen fick jag bära en av sofforna tillsmmans med en annan so´m vi har är i ledarrummet, vårt sovrumt och tillhåll och det centrala med information etc. Hallao liksom =)

Så nu är det dags att sluta för nu. Ni som läser, varsågod =)
Nu vet ni lite hur jag har dét. Det är ändå ganska skoj här, massa tjöt, guitarr hero, film, skit rolig bok att läsa osv. Kul när det kommer lite mer folk idag också, lite mer folk att snacka med och lite så, Hoppas dom inte är främlingsfientliga, men det ska nog inte ara något problem ;D

Puss och hej för nu. <3

Händelser '''''''



Torsdag på Tylösand.




 



Fredag

 



Tisdag, gick ut i spöregnet.
Tröjan blev plaskvåt och det rann vatten om mig när jag kom in.
Mycket bättr kan jag inte ha det efter en lång värmebölja ^^






Onsdag
 



Jag x)

Ögonen är blinda. Man måste se med hjärtat, det viktigaste är osynligt.

Legat hemma hela dagen, i soffan och glott på TV. Inte mått bra, inte alls faktiskt, haft feber och annan massa verk, illa illa. Sov i uterummet i antt, fy i helvete vad varmt det var på mitt rum igår, kunde verkligen inte somna, men i morse när jag vaknade var det bastu i uterummet ist. Usch, vill inte klaga på värmen, men detta är något utav de väldigt få saker med värmen för mig. Ibland blir det helt enkelt alleles för varmt.
I morgon har jag en del för mig. Jag ska till stan en snabbis, tvätta, packa klart, kolla om Norge lite mer eftersom Fia fortfarande inte hört av sig. Hoppas på att hon hör av sig snart.


Puss.
dut.


Micheal Jackssons minnesstund var värd att se!




Önskar Åhus var nästa stopp, kommer sakna,
men aldrig glömma !! <'3

Lördag 4 juni 2009

Bussen till Rebecca med Sandra och Pojkarna Tim, Theo och Patrik.
Till stan och hänga och sedan efterfest hos Pojkarna.
Tack för en rolig kväll alelhopa!! =)


Himlen är oskyldigt blå !

Har en del bilder på min mobil nu, jag måset bara hitta den förbaskade sladden så jag kan få över dom på datorn.
Minnen, minnen säger jag bara. Älskar bilder! 


Igår, hade ganska jätte tråkigt på dan om jag inte minns fel... Sen så åkte jag och handlade med mamma och Josefine, så nu har jag äntligen solglasögon!! Då pappa tog sönder mina så var han skyldig mig det, (fick tre par=)) Men alla tre kostade lika mycket som mitt enda, förra par gjorde, så det så :)
Gårkvällen umgick jag med stockholmarna, trevligt värre. Blev ju dock inte som det skulla från början, men det beror inte på mig anser jag, det var i alla fall inte mitt fel ^^

Ikväll blir det att träffa flickorna och festa.
Vi får se hur detta slutar.
Stranden idag, Östra med Jullan. Men ska cykla om en halvtimme eller något,
hon hade några äventyr nu på morgonen att lösa.

Massa kul folk kan man träffa.
Älskar detta, folk är så trevliga och glada.

PUSS
ja.

Galet

 
Jag var bara tvungen. 14 år. Länge sen.


Gårdagskvällen vet jag inte riktigt vad jags ka kalla. Tog halv 9 bussen till stan coh gick till rasmus och Cassie som dock inte var hemma när jag kom. Var att sitta utanför då huset var tomt på folk och vänta. De kom inte långt efter så det var lugnt. Tog 2 glas champanj. Rasmus fick de stora glasen kan jag ju tillägga, haha! Tog bussen ut mot Tylösand och gick till Punch odch satte oss. Rasmus köpte en cider till honom och Cassie och jag väntade lite då jag var mätt av både mat och öl som jag fick i mig lite av med, men den var inte så god så Rasmus fick nästan hela. Ringde Fia och vi fick order om att gå ner på stranden där Henrik skulle vara. Så dit gick vi och där var han. Det var mycket alkohol för de som var där kan jag lova, alleled för mycket om du frågar mig dock, men dom var hur trevliga som helst och jätte roliga. Vi hamnade nu också på Ounch med resterande som satt på standen. Satt på Punch tills de stängde. Snackade massa, skrattade bl.a. åt Louie som somnade. Taxi till stan där det blev Donkenmat för Rasmus, Cassie, Fia och Emelie. Sen gick jag hem. Snackade med Jullan hela vägen. fy fan vad glad jag blev nör jag kom hem, så kissig som jag var har jag inte varit på länge kan jag lova. var la hemma halv 4 och gick och la mig ganska så snabbt då jag var liiiiite trött.
Upp kvart i 9 idag, så inte så många sovtimmar för mig inte. Tråkar runt här på dagarna. Lagar mat för att ha något att göra typ. Pallar inte ligga på stranden, jag blir så uttråkad, fast det blir jag ju här hemma också...... ajaj.

jaja, nu ska jag maila Fia så jag kan få reda lite om Norge och så nu. Vill dit till hösten!
Det var en galen kväll igår.
Inte rätt ord, men hittar inget annat passande ord heller.
Inte så mycket som hände egentligen, bara skoj.
:)

Puss

Njutning av livet !

Mys på hög nivå nu de seaste dagarna!
I lördags var det utgång med Linda, Mia, Sandra och Syrén.
I söndags var det beachfotbool med sandra och hennes fotbollskompisar mot ett Stockholmslag i handboll.
I måndags var det picnic med Wallentin i Picassoparken!!
I tisdags var det grillning och beachvolley på Tylösand med LInda, Syrén, Sandra, Linnea och Wallentin.
I onsdags var jag med våra nya vänner från Picassoparken en stund på kvällen medans de fiskade i Nissan och rökte vattenpipa.

På fredag är det fest,
på lördag är det fest,
på söndag är det krogsöndag

Jag vet inte om det kan bli så mycket bättre än så här!
Just nu njutar jag ganska så jätte mycket!
Det enda som jag kan komma på just nu som inte riktigt stämmer med vad jag vill. Min kamera har koma och är CP på samma gång kan man säga. Det är i alla fall vad jag har satt på diagnos på den =)

Vill till stranden idag och bada.
Det ska vi nog kunna se till att fixa =)


PUSS
älskar sommaren!
RSS 2.0