Wiiiieeee

Nu har mamma sett mig, dock inte hört mig då jag inte fick igång ljudet.
Någon vän som har lust att kanske skypa snart? (A)
Prata med familjen på onsdag kväll antagligen. Ikväll judo, i morgon förhoppningsvis judo.
Barnvakt fredag....

puss.

lokal pub, portobello market, cicilia & elin

 











 

(Hade fika och mys hos Elenor idag, dyndermusigt :))

Mina vänner, vi har kommet in i december. Det är första advent!

Precis ätit frukost.
Josch och Elly kom precis hem efter att varit på Waitrose och handlat. Jag ska försöka göra mig i ordning, med en dusch, fräscha kläder, en aning smink och accesoarer, och sedan ringa Elin för att möta upp henne och Cecilia någonstans. Tror det blir så. Behöver införskaffa en CHOKLADKALLENDER och en ADVENTSLJUSSTAKE då det är första advent IDAG. Det är äckligt vad tiden går snabbt mina vänner. Ska på fika hos Elenor lite senare i eftermidag idag. Vi ska fika och mysa och även öva på Lucia vilket ska bli jätte kul. Var ju inte med på förra övningen då jag väntade på en fruktansvärt sen plumber. Inget roligt, men jag överlevde det.
Shoppade igår på Portobello Market ett skiva; "Ultimate Rock n' roll". Jätte mysigt verkligen, tre sivor med massa mysig musik. Känner dock, att det blir inte samma stämning när jag sitter i min säng och lyssnar på den som det är när man går på maknad och hör den från långt håll med massa folk och tränger sig överallt på gatan... Men skivan är mycket uppskattad ändå där jag sitter just nu!
Det är regn och ruskigt. Just nu är vi nog mitt i ögan på stormen då solen lyser, men bortanför genom mitt fönster ser jag kolsvarta moln som bara väntar på att få släppa hela stormen igen och blöta ner oss alla med dess vrede. Så min kompis paraply åker med. Får dock se hur länge han ställe rupp för mig, han verkar åldrar fort och orkar inte riktigt med den han gjorde i sina unga dar'.

Jag blir galen om jag inte kan träna judo i veckan för jag inte mår bra. Jag vill dit i morgon och på tosdag, sen gymma järnet i veckan. På lördag blir det chri fair med barnen och Chris, sedan förhoppningsvis judoträning och sedan Christmasparty. Ser fram emot.

Men nu ska jag börja min dusch hade jag tänkt, ta hand om er och ha en riktigt underbar första advent!
puss.
P.S. Saknar mitt photoshop nu!! D.S.

Fredag

Lite mysig träningsverk sen gårdagen träning, underbart känns det!
Lyssnar nu på Nickelback.
Städat undan på mitt rum nu, borde dammsuga, får se vad som händer.
Tvättar mina lakan, behöver torka dom, så blir nog att slänga in i torktummlaren en stund och sedan hänga dom det sista.
Börjar känna mig någerlunda klar med julklapparna.
Jag har en del/jätte mycket kvar, men det går vägen :)

Får se vad som händer ikväll, skulle vara mysigt med en lokal pub och se vad det är för folk och stämning här. Har inte mycket mer att säga. I morgon antagligen träffa Cissi och Elin, gå på Portobello Market och mysa lite. Funderar på judo i morgon (A) Men vi får se.

puss.

Träning

Ska till gymmet nu. Elin följer dock inte med, hon är sjuk hon. Men jag måste träna innan jag blir galen och tuppar av. Ska la försöka springa lite, men vi får la se. Blir ingen simning idag, men en del bastu hade jag tänkt mig försöka på, kasnke ångbastun. Inte provat den där borta i Richmond än.
Börjat på julkorten idag. Vissa kommer bli jätte fina, andra vette jag fan vad de blir. Ha, ha.

puss.

emptyness

The worst day isn't when everything goes wrong.
The worst day is when you are feeling all alone.


Hade en tänkarkväll igår kändes det som. Tur att min kompis Johan satt med mig och pratade ut. Tror att vi båda pratade ut en del vilket var skönt. Kollade även på ett av världens bästa program: Mammas pojkar =)
Dagen igår var inte den bästa, det är denna kylan innomhus, fryser jag blir jag grinig helt enkelt. Tur det är varmare idag. Elementet på högsta nivå när det väl är igång gör en del. Fårskinnstofflorna är på dagarna långa :)

Gör en god gärning idag, gör någon glad.
Både du och den/d andre/a känner sig så mycket bättre!
puss.
P.S. ska nog kolla klart på karate kid 1 med Ollie idag efter jag hämtat honom, mys! :) D.S.

Nu är det snart dags

 

Mindre än en månad kvar till julafton, mindre än en månad jag får träffa alla i Sverige, mindre än en månad till judolägret, inte så mycket mer till ett nytt år. Tiden går alldeles för fort! Var i en affär som heter Tiger här för ett par dagar sedan och köpte lite pyssel, även i en annan butik här i East Sheene och köpte lite mer pyssel. Julklappsdags! :)
Barnvakt idag? Vet faktiskt inte om jag är det eller inte, tror inte Elly åkt hemifrån än eller om hon fortfarnade ska det. Mig gör det detsamma just nu faktiskt. Får se om det blir jazz eller träning i morgon, uppskattar de båda, men vet vad jag kanske mest av allt skulle behöva, gissa vad! ;)
Haft en ganska hemsk dag, men Ollie gjorde den bättre! Kollade på film i min säng som han skräpade ner med en stor hög ssmular från hans kex som han fick ha med upp. Men som den underbara Au Pairen har han så gjord et ingenting för stunden. Läser min underbara bok. "Män är från mars Kvinnor är från Venus". Känner man sig ensammast i världen med sina problem och inte vill känna så, så läs denna. Jag lovar att du inte gör detta och att de flesta av de problem som idag händer lite för ofta kan uteslutas.

puss.
(bilder ifrån Hammersmith)

Detta är vad vinter och jul är :)

Pub crawl

Lussekatt

Mums säger jag, julmarknad igår, och ska snart dit med tror jag. Behöver komma någon stans idag, och en lussebulle skulle inte vara fel. Får även träffa massa vänner där borta med, vara med om värsta julkänslan och få känna alla juldofter som man andas in. LOVE!
Fest i fredags, bilder senare idag.
Antagligen barnvakt ikväll.
Börjar bli sjuk. Knarkar ipren för att försöka bli kvitt det lilla som än så länge brutit ut.
Åt en toppen frukost idag. Mitt nyinköpta bröd som jag ääälskar.
Skål med gröt, plommonsylt och färska jordgubbar.
Leverpastej och gurka på mackan.
Ett glas apelsin juce med fruktkött.
Toppen.
Och snart, om jag pallar ta mig ut i ösregnet och den halva stormen, så sa jag äta lussekatt(er)

kärlekspussar

 

När jag la upp bild på skype (eftersom jag inte har webcam än) så ojj-ade mamma sig och började skratta lite grand. Så säger hon att jag var så förbaskat lik min lillasyster. Men om jag får säga så här:
0m någon är lik någon så är ju hon lik mig. Och hon ska förbanne mig vara glad att hon har en sån snygg storasyster! 
(A) <3
Jag älskar dig lillayster!

Inget kul att ha på mig ikväll

Ska rusa ut från huset ikväll och hoppas på att Hammersmith bussen är snabb så jag kan åka till Convent Garden och vara där snarast möjligen. Men som alla vet så kommer detta inte att ske. Jag kommer antagligen få vänta på bussen i 15-20 minuter som vanligt och komma senare än vad jag hade tänkt. Bare jag kommer dit innan 9 så blir jag glad :)
Men har som sagt inget kul att ha på mig, så ska ta en snabbis och kolla runt här i East Sheene om jag kan hitta ngt fluffigt, snuffigt eller luffigt att ta till mina leggins och halsband som jag vill ha på mig!

Annars tränat på gymmet idag, springmaskinen en 25 minuter, 10 minuter snabbgång och sedan sprang jag resten. Sedan 10 minuters cykling och sedan bast och långdusch med lite "hemma-spa" grejer. Så nu är jag fresch, bara naglack som saknar, och lite snyggare kläder möjligtvis.

Judoäger bokat nu. 17-21. Åker hem den 21. Hoppas bara någon kan hjälpa mig komma till judolägret härifrån och sedan därifrån till Stanstead, jag jobbar på det.

Nej, nu ska jag dra mig snart, ska kolla runt lite innan jag hämtar upp Josch. Ska INTE glömma koden denna gången, börjar bli pinsamt nu!

puss.

Släkt

Jag har en väldigt mysig släkt ändå.
Mormor mailade och sa att de har blivit så bortskämda med att få mail från mig så ofta att de nu kommer allt för sällan. Ska bättre mig skrev jag tillbaks. Och jag hoppas på att Faster med kusiner kommer inom någon gång runt jul när jag är i Sverige och säger hej och tar en fika.

Gym idag, styrka/springa 1 timme och siming ca 1 timma. Sen jacuzzi och bastu innan dusch och hemfärd.

puss.

onsdag den 18 november 2009

Ahhh, jag vet inte hur jag ska göra nu...
judoläger två dagar innan jag åker hem kanske. Men vart är det och hur mycket kostar detta tro? Skulle vara underbart. (Säger jag nu iaf ^^) Blir antagligen den 21 iaf. Varför inte, eller något. Tränade på gym idag där vi även köpte gymkort idag på. Löste sig med betalningen och så för november och december med tanke på att vi inte är här hela december, så det var väldigt gott. När ni ser mig nästa gång, kommer jag var biff! Eller något.... hmf, haha. Drömma kan man alltid göra, inget olagligt.
Josch vaknade bara för en eller två munuter sedan och storgrät, han är sjuk och hade haft en mardröm, inte kul alls. Jag lider med ungen. Ollie är nu frisk. Fick honom till skolan i morse efter ett par om och men. Ollie har nu börjat pröva mig en hel del vilket jag håller på att bli vansinnig på. Men det är la bara att stå ut, borde jag vara bra på!
Lite tända ljus, lite godis faktiskt, musik och dator. Jag kan komma långt i världen, mer behöver man knappast ;) Well, well, gym i morgon också efter jag jobbar på morgonen. Sedan tillbaka och jobba ett par timmar och sedan barnvakt på kvällen. Ska la försöka kolla lite filmer som jag har på datorn som jag aldrig orka kolla på. Har dock Karate Kid, kollade på 1:an härom kvällen, och har de två andra också. Jag överlever barnvakten ;) NOSTALGI är det bästa!!

Helgen får jag se hur det blir. Ska i alla fall bli Au Pair möte lördag och söndag, julmarknaden i svenska kyrkan, lite möte människor på fredag och kanske fest på lördag. Får se vad Tim säger och lite så. Blir antagligen inte att värd-familjen följer med till julmarknades då barnen behöver tillfriskna och även Elly. En lugn helg för dom var nog bäst sa Elly, och jag kan hålla med att det kan vara vad de behöver.

I alla fall, nu kanske Mammas pojkar vilket är underskattat. Hur mycket bättre kan det bli än att man slänger in 20 tal tjejer som ska slåss om tre killar? + att killarnas mammor är med som så klart ska ha det på sitt vis!
En mamma har alltid rätt!

puss.
Kom på idag att det snart är jul.. vi är redan i november och ett helt år har snart gått. Läste i en tidning och läste detta. Jag kunde inte tro vad det var jag läste. Jag kommer ihåg så många sker som känns som de var igår, men det är nästan ett år sedna de hände.... tiden går allt för snabbt. Och jag som trodde det skulle ta lång tid tills nästa nyår....



 

Julen är här, eller i alla fall hösten

Underbart väder igår, kändes inte som höst kan jag lova, idag som vanligt, höstväder, grått och mulet. Blåser som fan.
Sur som attan just nu! Elly ville verkligen att jag skulle stanna och jobb till den 21 då hon slutade jobba den 22 eller vad det nu var. Så jag sa att det var okej till slut. Hade ju egentligen tänkt åka hem den 17 eller 18. Igårkväll säger hon att jag kan åka hem den 18 i alla fall för de ska till Schweiz och åka skidor. Kul när jag redan bokat flyget och speciellt kul när jag ville åka hem den dagen från början som jag var bara några knapptryck från att beställa. FAAAN! 
Jag får stanna i huset och så. Men de vill egentligne inte att jag ska göra det, eftersom de blev rånade senast de lät sin förra au pair vara hemma här medans de var bortresta. Jag känner inte riktigt att ha det ansvaret på mig och sedan vill jag hem den 18 också. Men va fan.

Antagligen köpa gymkort idag. Sitter och väntar på att Elin ska höra av sig så vi kan ta oss dit och sedan träna också. Var och tittade lite på judoträningen igår. SKönt att komam bort dit, alltid berfriande med judon. Snackade lite med Simone och sedan också Peter som ska hjälpa mig med att lägg aupp en träningsprogram på gymmet till mig.
Ser fram emot mitt liv på gymmet nu. Har mian mål, hoppas i alla fall att jag kan följa dom till 75%.

puss. för nu

Joschua

Josch sa idag att han älskade mig.
Han frågade först vid matbordet om jag skulle stay forever and ever and ever och ja sa att det ska jag inte göra. Så sa han att det skulle han göra. Så tog det några sekunder, sen sa han att han ville att jag skulle stanna forever.
Sen så lekte vi efter att jag badat honom som han ville och stojade till det innan han skulle lägga sig. Så låg jag i soffan och han satt och hoppade på mig. Så kramade jag om honom och så säger han "I love you".
Alltså den pojken är alltför söt!

Tog bussen till Richmond idag med Elin och letade gym. Gick en runda och jag hittde en massa smycken på rean inne på Top shop som jag tittat på tidigare. Så klart blev det allehopa då jag fick dom för nästan lika mycket som ringen jag köpte kostade från början själv. Nu får vi se om jakten slutar i morgon eller inte på gym.


 

 

puss.

White people can't dance, you have to think black

 1









 

Visste inte riktigt hur jag skulle göra igår, men det blev ganska lyckat till slut ändå. Hade inte fått tag på Simone som vi skulle fira då hon fyllt år. Det end ajag visste var 'Dirty Martini' den 14 nov. Efter en heldag i rummet med datorn, musik och lite annat smått och gott så blev det att ta en promenad till Elin och hämta min vinflaska och hennes plattång som jag fick låna. Kom hem och slöade igen ett tag och gjorde mig sedan i ordning. Helt underbart att kunna stå och göra sakerna (klä på sig, lyssna på musik, sminka sig  osv) utan att behöva en enda tanke på att man måste skynda sig. Jag tänkte så här, efetersom jag inte visste riktigt vad det var för ställe jag skulle till och vilka som var där och när man skulle vara där så tyckte jag det var lite smidigare att komma lite senare. Tog bussen härifrån runt halv 10 tror jag då jag var tvungen att vänta på bussen och var i Convent Garden runt halv elva. HIttade till 'Dirty Martini' och tillslut fann jag Simone och de andra. Köpte mig en drink vilket tog forever. En väääldigt stark Cosmopolitan blev det. Mindre gott, men jag slurkade i mig den i alla fall. Dansade, snackade och massa stoj. Min husband försökte att lära mig dansa som svarta. Han var kritvit,  men svart i själen, gillar mixen =)
De stängde 3 och vi var kvar ett tag och chillade och väntade på att vi skulle få lite andrum att kunna ta oss ut. Blev sen promenad i ösregnet till Chinatown för de andra var hungriga. De beställde mat till en hel arme, och ändå gick allt åt, JAG FATTAR INTE!? haha. Sen fick min husband följa med mig och leta efter en busshållsplats. Hand i hand u regnet letade vi tills vi var genomblöta och jag äntligen satt på bussen hem. Kom hem när familjen gick upp, lite smått pinsamt. Missade två bussar på grund av regn, en jävel-busschaufför. Den stängde dörrarna och jag och en till knackade på dörren men han bara körde iväg. Jag vet han såg oss, den jäveln :@ 
Ni vet den här sången om en busschaufför med glatt humör!? Elin och jag har gjort om den.
"En londonchaufför, en Londonchaufför, det är en matt med hemskt humör!!"
Vi ville göra något nytt med något gammalt och visa vad vi tycker om de jävla busschaufförerna! (inte alla, men majoriteten, typ 99,99% av alla busschaufförer!!
Kom i alla fall hem på morgonen och skrev några sms, somnade kanske en timma efter jag kommit hem eller så. Sov till halv ett och sen suttit vid datorn, lyssnat på underbar musik som Joschua Radins skiva "Simple times".
Ikväll blir det ett försök att kolla på filmer så  jag sedan kan tömma datorn lite på det.

Hur var er helg?
Nu klementin, mer musik och mys.
puss.

P.S. Det sas så otroligt många underbara lines igår så det är inte klokt, men just nu kommer jag inte på en enda =( (förutom texten före kommatacknet på överskriften)D.S.

Min livs kärlek

är ingen man kan lita på men som alltid gör mig glad och varm

 

Med svenska flaggan på brösten går vi in hårt för att dansa natten lång

Gårdagen:
Dagen började som vanligt med jobb på morgonen med barnen. Efter jag lämnat Ollie i skolan blev det lite packning och gra mig i ordning för att träffa Elin och sedan åka till Virgin gymmet och träna (namnet får man tycka vad man vill om xD). Vi hade fått en provträning då vi varit där och tittat och fått information om det på tisdagen. Det kändes underbart att träna, åh vad jag älskar att träna! Fast innan jag "hoppade på" Elin med att hälsa på henne utanför en charity shop så höll jag på att köpa en kamera. Trodde det var en polarid kamera så jag köpte den. Såg till att jag kunde lämna tillbaka den om jag int ekund ehitta kort till den, vilket jag så klart inte gjortde. Och det var heller ingen polaridkamera, utan en ännu äldre som han som jobbade i Kodak inte trodde man alls kunde hitta kort till. Så om jag orkar gå ut i stormen lämnar jag tillbaka den idag, annars gör jag det på måndag.
I alla fall, efter träning så begav vi oss hemåt åt varit håll för vi båda hade jobb att stå i. Jag gjorde mig lite mat som räckte för resterande av dagen. Jobbade och slutade kl. 7. Gjorde mig snabbt som tusan i ornding och begav mig för att möta Elin för att köpa lite vin. Vi skulle hitta ett bubbelvin och hennes värdmamma och pojkvän hade bjudit henne på bara en liten stund innan. Vi hittade inte det så vi gick till butiken med rea och köpte lite vin ist. :) (Fan, kom på att jag ändå måste ut sen, vill ha min vinflaska som står hos Elin + låna hennes plattång)
Vi drog i oss en flaska tillsammans och sedan blev det att rusa iväg till bussen. Planen var från början Camden och KoKo. Vi hamnade först i Barnes. Gick och köpte lite dricka till de som behövde. Elin fick där utanför Tesco som ligger i en bensinmack för sig att använda eld. Vakten ropade på henne men Elin hörde inte och stod där i lugnan ro. Jag rusade fram lite snabbt och tog henne utanför bensinmacken, haha. Och den enda Elin sa var: "oj". Hehe. Efter det gick vi till Jessica som vi till slut hittade där även Elin och Nina var. Chillade med snack och mys innan vi begav oss till Picadelly till "Tiger Tiger". Dansade kvällen lång. Skandinavisk bar så inte så mycket skitsnack där inte ;)
På vägen dit och hem träffade vi ett par filurer. ALla kund ei alla fall 2 ord på svenska, haha. Träffade bl.a. en "gamling" som rest en massa och ett par killar som läser till ingengörer. Och han som jag satt bredvid förklarade att det är jätte tråkigt egentligen, men när de träffar tjejer säger de att det är jäte intressant och så vidare. Jag gav dom ett råd 'säg inte det till fler personer så kanske det fungerar'. Haha, han tyckte det lät som ett bra råd :)
Somnade runt halv fem med lite värk i fötter och ett par väldigt tunga ögonlock.
Idag ko jag upp vid halv ett kanske, familjen är inte i huset, de stan lite innan det. Jag vaknade av att mitt brandlarm precis utanför dörren började gå igång. Och jag har seriöst ingen aning alls om varför. Jag låg i min säng och had eprecis vaknat till liv...
Ska se vad som händer ikväll, antagligen inte riktigt som jag hade planerat, men vi får se hur de blir. Hoppas på ett kul kväll, men som sagt.

Tack för gårkvällen tjejer, trevligt värre.
puss.


♥ Familjen

♥ Försökt skypa med min familj där hemma i Sverige nu under kvällen. Gick la inte som någon av oss hade hoppats på, hehe. Jag hörde dom. Under tiden försökte jag installera min webcam, vilket inte fungerade. Jag kunde inte få upp bilden på dom. Jag skrev en massa till dom och svarade på det sättet. Det började hacka och jag hörde inte vad de sa, samtalet las på hela tiden. Jag tror helt enkelt vi får se till att öva på detta och kanske vara lite mer förberädda nästa gång.
I alla fall så var det skönt att höra deras röster. Jag har absolut inte glömt bort hur dom låter, var bara länge sedan. 

Sitter barnvakt ikväll. Bara varit här i 6 dagar (med idag) och jag skulle natta barnen. Kändes sådär eftersom jag inte riktigt vet hur mammiga de verkligan är och så. Visst, dom gillar mig lite grand liksom, men man vet ju aldrig. Men det gick bra. Ollie fick göra klart sina fotbollskort, Josch fick snack (tre stycken). Vi tittade på TV en stund. På ett program som heter Madelene...... som jag också har tittat på när jag var barn. Och det gick reklam på massa andra program som jag tittade på när jag var lite. Nostalgi på hög nivå! Läste för Ollie, läste för Josch och sa godnatt. Tror de somnade ganska snabbt.
Cameron har varit här idag, Ollies kompis. De gjorde egna fotbollskort och sprang runt lite grand. Vi gick och hämtade Josch. Ollie var så duktig som hjälpte mig övertala Josch att sitta i buggien! Blev så lycklig över detta. Jag gjorde fajitas vilket blev fel. Jag gjorde på ett sätt som de inte brukar ha det. Men de fick i sig det i alla fall. De fick lite desert och Lovisa och Rose kom sedan för att hämta Cameron. Tog ett tag. Jag och Lovisa snackade lite och Cameron och Rose ville inte hem verkade det som, hehe. Lite bus innan läggningsrutinen.

Mamma försöker fortfarande med Skype, underbart. JAG KUNDE SE HENNE NU! OCH SAMTIDIGT HÖRA HENNE! Sen hackar ljudet och massa, men vi är på väg framåt! =)

Ta hand om er och lev livet, dröm det inte.
puss. ♥

Det känns som att jag gör en god gärning när jag handlar på dessa Charity "shops'arna".
Har handlar alla mina ljus på charityshops, mina småfat/koppar och kavajen idag. Hittat en polaridkamera som jag får se hur jag gör med i morgon. Måste ju vara säker på att det fungerar, annars vill jag inte ha det, och att jag kan köpa såna där kort (glömt vad dom heter nu) till den också. Annars är det onödiga pengar som jag kunde använd till något annat.
Köpte en rosa ros till mig själv idag. För att påminna mig om alla vackra ting jag faktiskt har runt omkring mig. Vännar, familj, saker, främlingar och tankar.
När jag provade min kavaj på shop'en en sista (tredje) gång så sa tanten som gick förbi mig (När jag stod och speglade mig som värst som man egentligen bara gör när man är instängd i ett provrum eller hemma, men som jag nu när jag inte är i Sverige bryr mig om :D) och sa att det var jätte fin på mig. Hon sa även att det nog skulle pasas med en färgglad scarf när jag hade min svarta tröja på mig (vilket det inte skulle göra men vi alla har olika tycken). Jag blev så glad när hon sa den. Hon som jobbade där var lite tjurig tycker jag, men jag önskade henne en lovely dag med ett leende på läpparna vilket hon verkade uppskatta då hon sa detsamma glatt tillbaka.

Mitt nya rum i mitt nya hus i min nya värdfamilj

 
This i where I live.

ups, förlåt, lite för mycket av det goda kanske :)

Min kväll; 
♥ after eight ♥
♥ dator ♥
♥ bloggar ♥
♥ ljus ♥
♥ mys ♥
(dagens inköp på 1-pundsaffären)
 
 ♥ puss . ♥

..-..

Ska hämta Ollie alldeles strax.
Är glad jag inte glömt bort det, låter kanske hemskt, men alltid lite nervöst första dagarna på ett nytt jobb. Jag vet inte.


J - alltid här för dig, vad som än händer eller vart vi än är. alltid och förevigt som jag sagt hela tiden!

skriver mer jag behöver skriva när jag har tid lite senare.
puss så länge. ♥

Tårttävling - De tog bussen till Koko och åkte sedan hem i taxin förbi Donken

 

Temat var: London by night!
Började med att ta oss till Tesco och samla på oss material. Vi hade en massa regler som vi var tvungna att följa. Så från ca. 16,00 till 18,30 hade vi på oss att tillverka detta mästerverk (dock vårt som blev kanske något annat än mästervark, allt är beroende på hur man ser det). Samlades då i Sv. kyrkan för en bedömning av smak och utseende och domaren blev Oskar. Taxin vann bästa utseende, men hade nog dock värst smak. Koko vann smaktävlingen med längder tror jag. Haha, den smakade fantastiskt. Kan säga att taxin stod på slängbordet efteråt med all disk, haha.
Efter det blev det sing star. Yey. Jag tog inte ton så väldans mycket, blev en del i slutet kanske, mest i kören, ni som känner mig vet ju att folk gärna lämnar byggnaden om inte landet när jag tar ton. Oftast hittar jag toner ingen annan hittat innan =)
Well, vår tårta blev speciell om man säger så. Vi ville göra en London-buss ni vet. Den blev asbra till en början. Bara det, att färgen vi hade köpt blwv inte röd utan rosa..... färgen smakade SKIT! och sprutgrädden smälte. Haha, så tårtan blev inte så jätte lyckad. Men underbart kul hade vi i alla fall. Haha! Jag kan stolt säga att tanken var god ;)
Bussen hem och efter lite läsandes i min Rambo-bok så blev det natten.
Reglerna var bl.a:
- Något svart måste vara med på tårtan
- Nummer två måste vara med (tolka hur man vill)
- Något fyrkantigt
- Får inte vara hemma hos någon i laget
- Spendera max 12 pund på den
och några till regler.

Well, annars så har jag bytt familj som ni vet. Kom hit i lördags och klara mig hitills bra. Har Elin bara ett fåtal minuters promenad från mig, och Lovisa bort bara gatan bakom. Mysigt familjeområde. Det skriver verkligen FAMILJEOMRÅDE. Men jag gillar det, väldigt kärleksfullt känns det och mysigt. Har Richmond Park bara en liten promenad härifrån och en mindra shoppinggata likaså. Themsen bara ett fåtal minuters promenad till som jag hade tänkt försöka besöka nu i veckan för att titta runt där. Då får jag mig en fin promenad vilket ska bli skönt. Har cykel här borta med, inte använt den än. Får se hur mycket jag kommer använda den nu när det blivit så förbaskat kallt. Shit, snart dags för vantar inomhus. Ska se till att höja tempen här, har nog inget val, haha.
I alla fall så har det börjat bli vinter här nu med tanke på värmen som inte existerar längre. Vet att det har snöat hemma i Sverige, dock så ligger det inte kvar. HAHA! Hoppas det kommer lite snö till julafton och så, älskar det!

Mamma, glöm inte min strumpa! Den har hängt där i 18 år innan, och den ska hänga där ett tag till ;)
Lillasyster, jag har gjort en mindre önskalista som jag tycker du kan ge till mig, tänkte bara säga det. Älskar dig :)

Ska skypa med familjen på torsdag kväll. Ska se om jag kan få tag på en mic eller något att prata i, haha. Har inte det, och inte lika kul utan. Får se hur detta komma gå, aldrig gjro det innan så x)))

Nej, sista innan jag ska träffa Elin för en gymjakt. HIttade ett igår, men gillade inte riktigt det, för litet och inte så stort utbud som jag skulle vilja ha.

Puss.

P.S http://www.youtube.com/watch?v=rrCDk5IY6KA D.S

Senaste i bilder

Tyvärr inte så mycket att komma med, men det är i alla fall något ^^

JULKÄNSLOR! <3

Harrods är en aniiiiiiiiiiing förstorat och är inte så häftigt som man kan tro. Men jag ÄLSKADE julavdelning. Haha, fann så mycket pynt och grejer som jag skulle vilja ha, mysigt som tusan var det och jag kom i ännu mer julstämning än bad jag var i innan :)
Bussen dit och bussen hem.
Tog mig en promenad. Stod och vinkade någon i en glasdörren precis när man kommer över övergångsstället. Haha, hoppas killen bakom mig ser honom tänker jag och flinar och går runt hörnet. Sneglar lite på honom i dörren, som vinkat, för att se om han kanske kommer ut och möter sin kompis. Han öppnar dörren och börjar prata med mig istället. Undrar om jag känner en Lisa, blond precis som jag, liknade en kompis till henne. Nej säger jag. Han börjar snacka en massa strunt och jag går vidare. Går en bit, och ni vet, men kollar bakåt för att titta på platsen där något hänt för att påminna sig själv och sätta sig in i den stunden igen för att ta reda på vad som faktiskt hände eller så. Och där står han kvar och glor och börjar snabbt och enkelt gå mot mig och ropar på mig. Haha. Stannar och han stannar bredvid mig och börjar snacka en massa strunt. Han sitter och röker på något som inte är en cigarett... hmf. Kommer därifrån snabbt och enkelt. Gått en bra bot och tittar bort igen av samma anledning som innan, och där står han kvar och glor. jag börjar skratta för mig själv, han står kvar. Jag börjar skratta för mig själv, eller högt, och människan på andra sidan gatan tittar lite på mig, haha.
I alla fall, trevligt med fans ;D

Hade toppen dag idag på Harrods med Elin. Gick runt och tittade, Elin skötte taktiken ;)
Tog oss ner till bottenvåningen efter ett tag och köpte oss, efter ett par om och men, en varsin macka och gick till Hyde Park för att äta upp dom små godingarna. Jag tappde en fjärdedel av min macka på marken och björ ett par (40-tal) fårglar på mat. Inte för att alla fick, men de får la se till att hitta en annan klump i parken och inte bara utnyttja mig hela tiden!! Haha. Garvade så jag grät. Elin är inte så glad i fåglar, och jag klantar mig som vanligt, behövde mig nog ett skratt. haha. Underbart. Elin försökte hela tiden ta kort på ekorrarna. Hon var så söt, Elin alltså :)

Flyttar på lördag runt tre tiden. Så packar fredag och lördag ;)
Ni vet mig, klara inte något utan press ;)

Ni får bilder senare, för ska se till att jag kanske kan kolla på ett avsnitt snart av Prison Break som inte riktigt vill göra som jag vill. By the way, fick ner fel säsong.... x(
Men denna säsngen har jag inte sett slutat av, så tittar lite på hela =)
Ska se om jag inte kanske ska fixa så att jag ska se på första säsngen, den som alltid är bäst.

puss.

& onådigt

Behöver fixa mina naglar innan jag blir av med dom helt och hållet.
Jag vet inte längre riktigt hur jag vill göra. Känner mig lite inne på fel spår. Och jag vet inte ritkigt hur jag ska göra.
Langtar till jul, då kommer man hem. 6,5 vecka kvar.
Ska i alla fall resa, behöver jobb så jag kan käna en massa och komma en bit. Jobba där, ja! Olika.


Plaster jag vill till/Saker jag vill göra:
Tågluffa i Europa
Frankrike
USA
Japan och träna judo och se allt
Australien
Nya Zeland
Kina
Afrika
Egyptern
Regnskogen
Indien

Detta är dock bara ett urval, tycker det är viktigt att lägga till.

I morgon ska jag med Elin till Harrods. Ska kolla om en stund så att jag hittar dit, möjligtvis be om hjälp med att hitta vägen av Becky. Brukar vara så, diskutera hur jag ska ta mig till ställen, sen åker jag och blir förvirrad men hittar alltid till slut, ibland fler om och men och ibland mindre.
Lissnat på Michael Bubble almost the whole day. Easy and nice. Have had a really calm day, have been spending it mostly on my room. Have been practising judo and been bicycling all over the city so I needed some time off from everything. But we start having a living day tomorrow again, so don't worry ;)

Will look at the last seasong of Prison Break tonight when I am babysitting. (Babysitting for me on night means just be home if something skulle hända när barnen ligger och sover, haha, vad som liksom. Nödvändigt? Nej, egentligen inte). Have just seen a few episodes at the telly, and really wants to see all of them. Gosch, one of the best shows ever! :)
Well, will spare you the rest for this time.
Sorry for the swenglish. Just fel like going a bit craxy tonight.
Pics will come when I can remember myself of where a putted the camera....

kisskiss.
puss.

Känns skönt att ha snabela på rätt ställe på skrivbordet igen

Kan hända att det blir lite ord utan å, ä, ö fast jag använder mitt egent skrivbord. Eller kanske blivit av med den vanen tills nu. Haha. Laget är ganska bra. Ska snart äta lunch med barnen, Becky, Lucy och hennes 2 barn som är över. MAAAAT!!! Hungrig hela tiden, jobbigt, men gott =)
I alla fall, lägeskontroll:

Jag ska byta familj. Flyttar nu till helgen. Jag ska försöka ringa Elly, som mamman i den nya värdfamiljen heter, och se om de kan hämta mig eller om Becky och James ska skicka migh med en taxi, vilket jag hoppas på. Har ännu inte åkt taxi här i London och det börjar bli hög tid! I alla fall, varför jag ska byta värdfamilj är på grund utav att familjen jag bor hos och jobbar för fortfarande, behöver rummet jag bor i till Beckys sjuka mamma emellanåt och även Beckys syster som ska spendera mer tid i London än vad hon har gjort innan. Det finns liksom inte så mycket mer att säga om det. Jag förstår som fullt ut, absolut!
Känns faktiskt skönt dock. Barnen och jag klickar inte dirket vilket är jobbigt. Skall nu flytta till East Sheene som ligger i sydvästra london. Över vattnet, haha. Det är en bit, men jag överlever antar jag. Fick i alla fall mina måndagar lediga till slut så jag kan träna judo då, underbart. De verkar vara urmysiga den nya värdfamiljen. Barnen verkar vara jätte gulliga och roliga och jag hoppas verkligen att jag kommer komma överens med de alla. Var där i måndag (efter att jag fått nyheten om att jag inte kan jobba kvar i denna vardfamiljen) på eftermiddagen och träffade Mamman, Elly och tre åringen (minsta Joshua. Gick till Olivers (6 åringens) skola och han skulle direkt efter spela fotboll. Så blev inte så mycket prat och bus med honom. Hon tyckte det var hur coolt som helst att jag tränade judo, och framförallt att jag har svart bälte. Hehe.

Well, nu mat då ;)
puss.

Sondag den 1 november

IKEA idag, gick upp tidigt for trodde jag hade jatte mycket att gora. Hade en del att gora, men tog kortare tid an vad jagt rodde. Vardfamiljen kommer hem idag nagon gang. Ska se om jag kan boka biljetter hem ikvall. Maste snacka med Becky och James forst. Fraga mig inte varfor... Aja.
Ska forsoka hitta till IKEA idag. Hade tankt cykla faktiskt. Men det osregnar och blaser som bara den... aja, jag overlever. Filmkvall ikvall i kyrkan? Vi far se om det ar nagon och om folk ska dit. Skulle vara lite mysigt faktiskt anda. :)

Aja, gjort mitt nu i alla fall, stadat upp efter mig och lite sa, hoppas det ser ut som det gjorde efter att staderskan varit har. Pinsamt, men kommer inte ihag hennes namn... aja. Ska forsoka komma pa det och minnas det till nasta gang hon kommer. Mycket trevlig kvinna maste jag saga :)

Sa om kanske 45 minuter starta resan mot IKEA. Mats fylla pa oystercardet, fraga folk efter vagen, komma dit och sa vidare. Kommer kanske for tidigt (om jag har tur kanske) men hellre det an for sent!

Nej, ska se vad som ska goras och lite sa, ha en toppen sondag, hoppas ni inte ar allt for bakfulla dar ute i varlden ;)

puss.
P.S. Glom inte gratta Sandra i morgon pa hennes fodelsedag =)

En valdigt lugn lordag

Inte vad jag hade planerat eller hoppats pa egentligen.
Blev promenad i Queen Park och runt omkring. Hem till huset och satt vid datorn ett tag till. Gjorde mig sedan i ordning efter att jag kastat i ett tvatt i tvattmaskinen och kommit pa att det ar "trick or treat"-dag idag. Gick till Starbucks och satt och laste min bok tills de ville ha ut mig for att lasa dorrarna, hehe. Tog mig en promenad runt omkring lite sa och checkade laget innan jag hamnade i huset igen. Lugnt och skont. Blev kolla pa en film (Madagaskar ;)), datorn och lasa boken. Last klart om Lola, funderar pa att lasa om de andra flickorna.... ska i alla fall strax upp till overvaningen, hanga min tvatt pa tork, kanske kasta i min morka tvatt, stada undan en snabbis pa rummet. Sedan lite TV, kanske lasning och sedan sova.
Ska forsoka komm aupp tidigt i morgon och sedan ta mig till IEA till kokcna 13.00. Far se nar resan dit borjar, haha.

Aja, pallar inte mer har nu, sov gott,
puss.
RSS 2.0