lev livet så som du vill leva det

 



Jag är nu färdig för dagen, antagligen försöka sova om ett tag, ganska trött idag, har dock redan tagit en eftermidadgstupplur, på gott och på ont antar jag. Märker jag sen när jag väl hoppas i säng och ska sova. Träningen gick ganska bra. Märker att jagt tränat ett apr gången nu för nu börjar det gå riktigt dåligt. Men detta ska vi övervinna! Ska skicka in alla papprena i morgon till au pair - grejen :)

puss.

yellow is my colour

måndag

Ahhh, blir galen på minidatorn som pappa har här hemma som bara mamma använder. Den är alldeles för liten för min del. Använder bara pekfingrarna när jag skriver på den, jag känner mig en gammal gubbe, dock lite fartfullare, hahahahahahaaa!!!


  
(hitta ett fel på bilderna och du kan vinna en välförkänt kram)


Gick upp för en halvtimme sen kanske. Legat i kanske en och en halv timma och lyssnar på min mobil som så gärna spelar upp väckarklockans äckliga toner. Hunden ligger i soffan fast i andra hörnet och tittar lite surt på mig. Hon vill att jag ska kägga tid på henne och inte datorn antagligen. Hon är gsanska trött just nu och breder ut sig i soffan, men jag vet att hon mer än gärna helst skullew vilja komma ut och busa en massa!

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´
Nu har det blivit riktigt höstväder. Det är kallt ochman behver nu en jacka på sig när man går ut, eller är detta bara idag? Jsg hade glömt hur kallt det faktiskt känns under hösten, men än så länge ångrar jag
inte att jag längtar efter den.


Nu ska jag se till att få lite saker gjorde idag, tipsar dig om att göra detsamma då man känner sig lite duktigare då. Förresten, ni som börjar högskolan idag, lycka till!! :)

puss.

Jag och min dator en mysig och mörk kväll

Ballerinakex och te skall det bli efter detta <3

50 års kalas i form av öppet hus för Mats. Efter det var det att ta bilen hem till fröken Wallentin för mat, kom precis lagom till att maten var kvar. Sa att jag kände detta hemifrån på lukten. Vi mumsade i oss vår mat i soffan tillsammans med ägarna för huset, alltså mamma och pappa Wallentin. Eftersom Carros glömska fick unga fröken Wallentin och den dampiga fröken Österman åka ner till Ica för att köpa popcorn. Poppade popcorn och fixade dricka i köket och valde film, men under denna korta tiden hann de båda fröknarna i stort sätt äta upp hela skålen med popcorn, så vi poppade snabbt en ny påse och skyndade ner till TV:n. Tittade på "Stomp the yard", kanske inte den bästa filmen så, men bra handling och jag gillade den!  Efter filmen fick den den söta fröken Österman ett dampanfall och låg och asgarvade och hoppade och studsade i sängen... hmf. Fröken Wallentin som var väldigt trött höll på att somna så jag tog min bil och körde. Körde runt i staden i kanske en halvtimma och bara körde för att... kom hem vid halv tolv tiden.. Somnade efter att jag gått och lagt mig direkt i stort sätt. Tror att jag var lite tröttade än vad jag trodde igår med tanke på att jag vaknade första gången av klockan vid tio och noll noll. Somnade sedan (olyckligvis?) om och vid tretton och noll noll vaknade jag och kände mig då tvingad att gå upp. Nu sitter jag bara och gäspar. Blåser som fan ute och det regnar då och då, ibland öser det ner. Höst är på väg, jag känner det. Känner det på vinden, solen, stämningen, färgerna, tröttheten, kroppen.
Visst, jag längtar till hösten, det gör jag, just nu, men jag vet hur jag blir när det är höst. Eller jag ändrar mig, jag vet hur jag blivit när det varit höst. I dagsläget vet jag inte, allting kanske ändrar sig nu. Jag är en annan människa, och framför allt så lever jag ett annat liv.
puss.

 

-

sitter med massa smink på mig, min tjocktröja och mina älsklingstrosor och ska snart gå coh lägga mig. kom hem från wallentin för en stund sedan. fick mat där, mums! åkte och inhandlade popcorn och poppade dom i micron medans vi hällde upp ett varsit glas med cola. hamnade i alex rum och tittade på "stomt the yard". filmen tog slut och jag fick damp medans lilla wallentin försökte sova, yeh, good luck with that darlin'! haha! var iaf en väldigt mysig kväll. åkte hem för hon var trött och jag var fortfarande pigg och skulle inte somna vid ratten. körde runt i stan i kanske en halvtimma innan jag landade hemma. hann bli irriterad på mamma under mina fem minuter i vardagsrummet där hon och lillasyster satt och pratade. så därför sitter jag här sedan tjugo minuter tillbaka åp ett ungefär.

"kan man toppa sitt rumphår här?"

puss.

Bästa kompisar

Tog en promenad med Ellie innan idag och gick förbi Rio.

planerna sprack

och jag blev tjurig.
och vad ska jag göra nu egentligen?


fan gubbfan!

Jag är bra som jag är

Bara lite smådetaljer som behöver "lagas" :)

Satte klockan idag, men sov gott, sov inte så bra igår natt, så behövde sova ikapp mig lite grand.
Åh, jag behöver hjälp att skriva mitt jäkla brev som j ag ska skicka. Vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Ska be familjen kolla på det ikväll, kanske inte Douglas dock, han tycker nog inte att det är det roligaste.
Hon vill nog mer att jag verkligen ska åka, men jag vet ärligt talat inte direkt varför ;)
Ska träffa Moa och Evelina om en timme ungefär. Ska snart sätta på en kanna kaffe och hitta termosen. För fan, jag låter ju bara mer och mer vuxen för var dag som går, synd bara att jag själsligt inte efterföljer detta, haha!
Tittade på film igår med Mia, Sandra, Emin och Melwin. Blev Schrek 3. Alltså, sötare unge har jag nog inte stött på innan, helt underbar var han, och lite överpigg möjligtvis, ostbågarna gör ju inte heller att det försvinner i det första laget! ^^

Mer idag vet jag inte vad jag ska göra, var på stan igår innan träning med lillasyster en snabbis och kollade lite, hittade ingenting jag ville ha då, tack gode gud för detta!! (A) Träningen gick inte så bra. Hade inte ätit bra under gårdagen eller dagen före det plus att jag hade sovit dåligt. Kom dit och var skit trött, tränade i 50 minuter ungefär, eller jag var där i 50 minuter på matten i alla fall innan jag gick ner och duschade och åkte hem och sedan stack till Mia. Där skulle jag förresten parkera i värsta minimala luckan, men jag tyckte att det skulle gå, m en det gjorde det ju så klart inte. Då strejkade jag och parkerade 50 meter bort istället för på de tomma parkeringsplatserna bara 10 meter bort! Där fick dom så de teg!

Hoppas det inte börjar regna nu eftersom Moa, Evelina och jag hade tänkt att ta en liten picknick under mötet, tabbe om det skulle börja regna! Aja, nu ska jag printa ut judokallendern och sen ska jag sätta på kaffet, göra mig i ordníng och ta cykeln till stan.

Ha en härlig dag!
Puss
jag saknar dig nu!

27 augusti (exakt en månad sendan jag fyllde 19)

Wallentin åkte härifrån nyss. 
Snick snackade lite och åt lite av min bror chokladkaka och
drack kaffe efter att jag lånat mjölk av grannen. 
Najs som bajs =))))) 
Var på Arbetsförmedlingen idag hos min jobbcoach som var väldigt trevlig. 
Hon undrade varför jag inte fått ngt jobb ännu, och det gör jag också kan jag lova! ^^ 
Funderar på England... får se vad jag kan hosta fram med. 
Vill till stan och kolla lite med syster uster, men hon skulle på gitarrlektion, suck för henne. 
Ska träna judo ikv, längtar!!! 
Hjälpte pappa med båda träningarna igår, suck vad jag inte gillar att köra med nybörjare, jag får så ont då ^^ 
Om ni vill kan ni komma ner och prova på! 
Onsdagar 19,00 / Söndagar 17,00 är det nybörjarträning för vuxna.
 
Rekomenderar varmt att komma ner och prova på i alla fall en gång! 
Hör av er om det är något ni undrar över!! :) 
Planerat en filmkväll ikv med Sandra och Mia,
och sen så blir det antagligen filmkväll med Wallentin med mat och popcorn hemma hos henne på lördag! :)
Nu dags att försöka göra lite mer nytta än vad jag gjort de senaste tre timmarna ^^ 

Puss  
P.S. Glöm inte kommentera mig i min kanske snart nyiköpta pälsgrej på huvudet ;D


now i'm lucky i don't have you, just wait until I change my mind

Judon gick bara bra. Jag kan ju det hära, hehe ;)
Funderar på läger i helgen, är bara över dagen, men jag kan inte bestämma mig bara :S Ska tänka på det en timme till tror jag. Dagen annars har jag redan berättat om, och det jag skulle hitt' på innan idag var att träffa lilla Petra. Gick runt i stan och snackade en del, eller satt mest utanför museumet eftersom jag hade ont i ryggen, haha! Så det kan gå :)

I morgon blir det mys med flickorna från skolan efter mitt kanske lite mysko sms, haha! Glömmer både skriva dag och vem det är från då jag lånade min lillaysters mobiltelefon, mohahahaha =)

Nej, sovdags snart tror jag, vill upp tidigt i morgon. Glor nog lite på Prison break. Vill egentligen inte eftersom jag vill se alla avsnitt innan jag ser det sista, ni vet i följd. Så ska göra ett försök att ladda hem det någon dag, annars utnyttjar jag någon vän jag har (A)

Förresten, dum som jag var kollade jag runt i lite affärer medans jag väntade på att jag skulle träffa Petra idag, dumt gjort av mig!

Pussis och godnattis,
puss

 
misses en jätte mycket real bit

Tro det eller ej!

Jag saknar skriva ett tjock arbete om något, vad som helst, franska krigen, amerikanska krigen, om kristendomen, om något VM år 1996 eller vad som helst. Jag är fan helt tossig!
Jag har börjat bli riktigt hösttokig nu också, Wallentins fel alltihopa!! =)
Mysigt med massa kläder på dig, stora tekoppar med massa varmt te i, jeans, stickade tröjor, massa halsdukar och vantar. Om ett par veckor kommer jag ångra allt jag skrivit om att jag saknar skolan och hösten, men den smällen får jag ta då!

Åt upp min naturgodis för bara några få minuter sedan, ska snart ta cykeln in till stan. Ska ta en sväng på arbetsförmedlingen och sen så ska jag träffa Petra, vet inte vad vi ska göra, promenad antagligen med tanke på min ekonomi. Och undrar ni varför min ekonomi är som den är så tycker jag ni kan fråga alla arbetsgivare som jag sökt jobb hos!! På det humöret är jag idag!
Nej, men börjar bli lite halvgalen, vill verkligen itne gå runt och dra så här som jag gör nu egentligen, inte utan pengar iaf! Fick inte jobbet i Norge, fan att jag inte kunde gå på intervjun när jag fick den, men har man planerade saker sen ett år tillbaka så är det lite svårt att ändra, och jag tror inte flyget ville vänta på mig heller.... hmf!
Gick upp vad åtta i morse. Satte mig vad datorn och sökte arbete, kollade lite om vad jag ska fixa om jag får jobb i Norge. Funderar på att ta en tripp till storstaden och se om jag kan hitta något att göra där i höst. Morföräldrarna bor ju där uppe, så har ju boende... men fortfarande bara en tanke. Får se vad som händer..
Men snart måste någonting hända!

Nu ska jag dra mig, arbetssökande som jag är så har jag ju dock itne så brottom, men varför vänta?
Puss Caroline

betänketid med väldigt få ord

Nu vill jag ta tag i mitt liv och göra det jag verkligen vill göra. Problemet är att jag inte riktigt exakt vet vad jag vill göra! Jag vet många saker som jag vill göra, men till det behöver jag pengar, massor med pengar. Problem efter problem, men jag har det bra också! Jag har mina vänner, min syster, min hund, träning, möjligheter, en framtid, just nu massa "fritid" HAHAHA!!, en dator, musik, mp3, säng och massa underbara minnen som jag värderar högre än mycket annat!

puss & kram
på er
mina
underbara
människor


tänk
positivt

Gårdagskvällen, 22 aug 2009



 
Började hemma hos Robin efter en liten väntan på österskans med mig själv. Hamnade i stan till slut och kom hem efter 45 minuters gångfärd när vi var klara med att göra staden osäker. Måste bara säga att Den yngre fru Wallentin är klockren och jag gillar verkligen den tjejen!! Tack för både eftermiddagen och kvällen <3



Dagen än så länge har bestått av att jag bakat våfflor, sökt jobb, suttit vid datorn, kollat lite tv, varit ute med hunden. Om ett tag ska jag iväg till Linnea. Får se vad/vilka jag hittar där :)

 
puss caroline

mina fötter är flygplansfötter, jag är hemma nu förresten

Öl - keo, drinkar, sol, pool, hav, varmt, skalmann, chabba, miklow (?), katter, mat, linn, stekarna, "enda" svenska flickorna på hotellet, jullan, full, parasoll, solstol, *itta nemo, peachsnaps - äppelsnapps, natt, castle, fotter, sår, volleyboll, Stefan (A), judo, dusch, kläder, plockepinn, musik, bar, shower, dans, prat, strand, backe, promenad, taxi, vänster sidan, 120 på 50 väg, shoppa, palmer, stjärnor, pizaslice, chokladglass, kex, katter, sola, waterpoolo, dennis i baddräkt, vattengymnastik.......................
..keep on..


 
(har fler bilder men orkar inte nu )

Cypern om väldigt få timmar. Efter ett år är det äntligen dags, önska oss lycka till ;D

Väcker pappa om 25 minuter så ska vi sedan ta oss med bilen  till Malmös flygplats, eller pappa ska ta oss dit emd tanke på att det är han som kör. Jag kan offra mig att köra dit, men troligtvis har nog ingen av oss lust att jag ska köra, haha. Inget mer snack om detta! Jullan och lillasyster ligger sött och sussar i hennes rum medans jag sitter uppe och gör ltie allt möjligt. Ska bara ladda kameran en liten stund innan vi åker. Väcka Douglas (A) för att säga hej då, och mamma, som dock ligger halvvaken i soffan där nere, ska säga hej då på henne i alla fall. Var och tränade innan, eller jag gjorde itne så mycekt nytta för min egen del dock, ingen annan heller, haha! Men börjat bli trött i kroppen nu, nu känner man att man har tränat...
Så åker man till Cypern förstör hälsan igen och börjar om på nystart igen när man kommer hem med träningen, haha. Men det kan jag faktiskt stå ut med, för denna gång ;)
Kommer sakna min lillasystrer (men säg inte det till henne!!!!)
Nej, dags att kolla igenom packningen en sista gång (förhoppningsvis) och se till att jag har med mig allt och slänga ner det jag glömt som jag antagligen inte kommer behöva och hoppas på att det jag glömmer inte heller är användningsbart under veckans gång.


Ta hand om er här hemme i detta regniga land just nu så ses vi när jag kommer hem.
Massa kramar och pussar, kärlek!

Cypern

2008

 

 






2009

........ den som lever får se ;D


Åker från Halmstad runt 3 tiden torsdag natt då planet lyfter klockan 7 fredag morgon. I Cypern runt 11 tiden på förmiddagen och på hotellet runt klockan ett kanske. Sen börjar veckan och jag kanske börjar höra ordentligt morgonen därpå om jag har tur. Haha. Får sån lock för öronen när jag flyger.....
Kommer hem fredag en vecka senare, den 21 alltså någon gång.
Ta hand om er här hemma, så hörs och ses vi, puss!

Nya kusinen

Sofie 4 veckor gammal på ett ungefär kom och hälsade på på min födelsedag den 27 juli :)
Sicken sötnos !!!!



Långt bort, men ändå nära =)



Jag vet inte om jag kanske är lite dum.
Men jag bryr mig fan inte!


Det åskar och regnar i natt. Rasmus lämnade precis av mig hemma igen....




Judo träning i morgon! "Stora" Rasmus kommer dit, ska bli kul att se honom igen, var ett tag sen nu så det är verkligen behövligt!
Ska försöka beställa masagetid i morgon också till innan Cypern någon gång... skulle nog behövas (A)



Jävla mongo mög!
Lova mig att aldrig försvinna och att det inte skall bli som vi vet vad!
Det var vad vi båda sa!



puss !
Cypern snart! - torsdag
alltid

lördagens strandbesök och after beach med linda, mia och pehr, östra stranden på kvällen

Värme, sol, snart Cypern!

Blir det stranden idag eller?
Vad ska jag annars göra liksom?
Rasmus, när kommer du hem??? :)


puss.

Köttbullespjut

Lite småbakis idag tyvärr, mén inget som man dör av precis ^^ haha.
Kvällen började med en lugn judoträning vid 18,00. Satt och snackade med Marko innan träningen och han sa att han kunde skjutsa mig till Söndrum dit jag då skulle på förfest, hos Rebecca. Så efter träningn gjorde jag mig i ordning och vidare till Wallentin. Grillade och hade det mysigt med nya vänner. Träffa en gammal Örjan-elev, haha!!
Alla kom med sian fina korvar i påsar och fina köttbitar, så kommer jag med mitt spätt med köttbullar, jag fattar inte riktigt varför alla hackade så mycket på mig för det, haha!
Kvällen gick vidare och det var dags att dra sig till Fiesta. Haha, Dag trodde man kunde gå in från baksidan, så vi fick oss en promenad innan vi kom in. Tackar Gudarna att Sandra var där, glömde ju fan mitt legg pucko som jag är. Kom in tack vare henne, tack (F) : )
Dansade loss, träffade vänner och hade det riktigt bra!
Till slut var det dags att dra sig hemmåt, fick skjuts av en väldigt gammal vän hem till Frennarp, tack :)
Kom hem, borstade tänderna och allt det där man ska göra innan man går och lägger sig. Somnade som en prinsesse efter ett fåtal sekunder med huvudet på kudden ;)

Idag är det underbart väder och jag hoppas jag hamnar ute och myser till slut!
Jag ska fixa lite här hemma nu för mamma och dom kommer hem om ett par timmar. Tänkte att dom kanske skulle bli glada då. Och jag litar inte på att den lilla minigrisen skall hjälpa till, överhuvud taget........ :@

Nej, dags till att göra, fixa och dona.

Tack Wallentin och resten för igår :)
Och jag hoppas verkligen inte att jag kommer bli ihågkommen som köttbullespjutkvinnan eller liknande!

PUSS !

jävla cp dator!!!

Innanpå - utanpå!!!
JÄVLA CP SKIT!
HATA HATA HATA HATA TILL FULLO!!

Du kan aldrig förstå mig, för jag kommer aldrig förstå mig!







Varit hos fármor och farfar idag, jag hade den bästa dagen där någonsin nästan. Älskar verkligen dom!!
Elin sov över här från igår till idag. Kollade Eva & Adam och någon annan film, käkade och snackade.













puss.

Lite besök för att lite grand fira mig och mest för att träffas =)

 


Började kvällen med att möta upp Wallentin.
Hon handlade sin mat till kvällen och vi tog oss sedan
till Marinfestivalen för att se Melody Club spela.
"M-cluben" var riktigt bra, kul att se på!
Medan alle, Hampus och Wallentin tog bussen hem till
mig tog jag min trogna springare (cykeln).
Linda, Sandra och Mia kommer lite senare då våran
mat var klar. Jullan kom senare på kvällen då hon
kvicknat till lite grand ;D
Kom ut på stan, dansade på tre hjärtan
och vidare med Jullan då vi alla splittrades.
Träffade Nisse, Admir och Anna och några till.
Kom hem vid halv fyra efter en sista gång träffat
på en full Hampus, hahahahaha!!!
Kom la i säng vid 04-04,30...
ZzzzZZZZzzZZz.....

Tack gänget =) <3

"Där regnbågen slutar"

Bara läst min bok ikväll typ.
Varit hemma hela dagen. Christer kom med bilen, skjutsade honom till hans bil och körde hem igen. Kände att jag inte hade lust att sitta hemma för en stund och ville ha tyag på någon/några bra filmer till ikväll. Så jag tog bilen och körde hem till Janike och Anders där även Janikes pappa var. Lämnade böcker som jag lånat av Janike och rotade igenom hennes bok-samling ännu en gång och fick med mig tre nya böcker hem denna gången också. Ska först läsa klart den boken jag redan påbörjat innan jag börjar på någon jag lånade av henne dock. Fick med mig en hel kassa med filmer hem. Inte lönt att stå där i skåpet och leta sa både Janike och Anders, så kastade ner ett par i en kasse och tog hem. Antagligen inte så många bra, men fick med mig en "time out"- säsong och två "Parlament"-säsonger =)

Följde med dom och kollade på båtarna som åkte ut ur hamnen, och lika snabbt tillbaka, hahahaha, ganska jätte komiskt enligt mig så där lite grand. Sen så åkte vi hem till dom igen efter att ha lämnat Janikes pappa hemma hos sig. Hämtade min kasse med innehåll jag skulle låna och tog sedan bilen hem. Åkte inom Konsum och handlade vindruvor, kakor och sylt. Hade tänkt att ha pankakor till middag, men pallade inte äta det, vet hur äckligt mätt jag blir, så blev istället min delikatess, omelett =) Älskar det, helt underbart gott (tycker jag nu efter 18 år!!! Värt att påpeka ;D)

Nej, nu dags att i mitt äckligt varme hus krypa ner i sängen och försöka somna in så man kan vakna i morgon (ej en ny dag då den redan påbörjats den nya dagen som jag ville vakna upp till).
Hoppas att ni sover gott i natt och att ni kanske till och med får drömma om något fantastiskt och lyckligt, eller i alla fall något utav det.

Massa kärlek, puss
saknar dig!
baj de wej
, bilder kommer snart då jag använder mammas kamera för tillfället =)

Marinfestivalen

Började hemma hos Rebecca och Emma där det var fullt med folk och barn. Vi gick sedan till marinfestivalen och satt vid öltälten i stort sätt hela tiden eftersom ingen utav de andra ville röra på sig. Rebecca och Emma gick hem efter ett tag. Jag träffde Malin, Hanna, Carro och Carola där. Kul att se dom och snacka lite då det var väldigt länge sen nu.... Alex, Jullan, Mimmi och jag drog in till stan. hamnade på Ashian där vi träffade Nissa, Anna och Admir. Mimmi ville dansa och jag var också sugen på det så vi drog oss ner på B&B där vi skakade lite rumpa, eller vad det nu är man gör på dansgolvet, haha!
Åkte hem med Jullan i blåblå och åkte sedan tillbaka till B&B och träffade en full Alex utanför. Satte oss ner och väntade in Mimmi. De skulle ju självklart ha kebabbkungen innan de skulle ta bussen hem till Hylte igen. Mycket trevlig kväll och det var underbart kul att få träffa Alex och Mimmi då det känns som att det var alldeles för länge sen, i alla fall Mimmi som der var flera månader sedan jag träffade henne. Hon är en kul prick, haha =)

Ska bli riktigt mysigt ikväll, hoppas det går bra.

Ska snart ta min cykel och cykla ner till Friskis där jag hade tänkt att ta och basta och mysa lite och så med att tvätta håret etc. Sådant som man behöver någon gång då och då, om jag pallar kanske jag även tränar, men tror inte att jag pallar det dock ^^

Puss och kram så länge

RSS 2.0