Vågar man gå ute med paraply när det åskar och blixtrar?

Tänk om blixten slår ner i just mitt paraply?

Sommarnatt

Absolut ingen

förstår hur mycket jag längtar tills jag har mitt eget. Snart hoppas jag fan i Nissan......

Jobbade igår, var riktigt kul faktiskt, även om jag hade någon grad feber. Camilla har nu kommit igång med kassasytemet och det är jätte enkelt och smidigt. Tänkte kanske jag skulle poppa upp där lite i eftermiddag precis när de öppnar, vi får se. Ska försöka ta mig till stan och sno bilen mamma ställt på jobbet. Hon skulle iväg över natten med jobbet på rolig resa. Vill också resa iväg och hitta på ngt skoj, NÄMEN, det får jag ju göra på måndag för anda gången på väääldigt kort tid. Ibland har man det lite bättre än vad man tror ;)

I morgon lite mys hemma hos mig med de som kommer. Inte så många, men desto mer mys och skitsnack kanske!? Jag kan komma att trivas ! <3

Igår skulle jag köpa skor och göra inlägg. Åkte till stan och hittde till slut skor som jag trodde skulle bli bra, inte allt för dyra heller, skulle behålla ett par de som var bäst till att använda. Kom till Daniel som skulle göra inläggen åt mig och sådär och han tittade på skorna och sa att de inte var så bra (vilket jag dock viste). Slutade med att han ínte bara gjorde inlägg åt mig utan även sålde ett par skor till mig. Kändes jobbigt när jag skulle välja skor. Inga skor jag själv skulel valt eller så, men fy fan vad sköna de var! Nu i efterhand ångrar jag mig inte alls att jag köpte dom. Flr de var riktigt bekväma och är skor som jag kan se mig själv använda väldigt mycket. Speciellt nu när jag ska jobba på cementgolv och stå och gå hela dagarna. Kommer bli kalas detta! Nu ska jag bara lämna tillbaka de andra skorna jag köpte under dagen, haha. men det kommer bli kalas detta :)

ÖLAND SNAAAAARRT!!!! Fy farao vad jag längtar dit eller vad!! Sett bilder på Facebook nu. Bli medlem i gruppen B.H.R. och se bilder på vart jag ska vara och så. Sussie verkar helt underbar och jag tror att detta kan bli en helt fantastisk sommar! Det enda som skulle vara lite bättre just nu skulle vara sol och X antal grader varmare!

Funderar på vad jag ska hitta på i höst, alla funderingar jag har är helt underbara och betyder ävemntyr, skoj, skratt, jobb, kämpa och bara massa bra saker! Om jag har tur kanske det också blir massa av det! Något förslag från er kanske!? Skulle kunna vara kul så att man kanske kan bestämma sig något. Allt hänger lite på jobb och pengar faktiskt, men det kan man ju få tag på lite vart som! :)

Kommer sakna alla här hemma, älskar er, men äventyren väntar, och det hoppas jag ni också gör! :) <3
xxx
Carro


old pic on me from, i guess, last summer
am i not cute!? ^^

Underbara dagar i Uppsala med fantastiska människor och presterade till tusen

Nu är man hemma igen. Liten smäll på axeln, många gapflabb och enormt jävla kul har funnits med på listan över vad man känns under resan. Träffat månbga enormt underbara människor vilket känns fantastiskt! :)
Gud vad jag vill göra om det igen! 
I morgon blir det stan och hitta skor och förhoppningsvis träffa Syren lite grand. Sen så är det antagligen jobb för min del, om jag mår bra vill säga, just nu känns det sådär måste jag tyvärr erkänna. Kan vara för att man är lite trött fortfarande och lite spänd och sådär. Aja, kämpa vidare är vad jag gör.



Om ni vill åka som au pair eller känner någon som vill åka, snälla säg till, finns så många familjer som söker au pair nu så behövs fler au pairer så att alla kan få hjälp, och vad kul man kan ha på resan om man åker :)
sök på google: swedish connection så tror jag att ni kan hitta länken till hemsidan. Säg så att ni har fått infon av mig. Vill ni ha mer info om det så är det bara att fråga mig eller Marie som jobbar med det :)


Skulle vilja skriva så mycket mer, men inte idag, en annan dag.
puss.

Uppsala

Idag väntas en tågtur till Uppsala. Känns lite nervöst nu....... jaja. Lycka till säger jag till mig själv i alla fall, jag kan ju inte mer än att skämma ut  mig för hela landet, det kunde ju varit internationellt........ HAHA!!
Elin och Nisse kommer lite innan så tar vi osds sen till stationen förr att möte upp de flesta andra. Peter åkte igår och Sussane träffar/hämtar vi upp i Göteborg. Kom igen nu för fan, nu ska vi se till att vinna och ha sjukt roligt! :D Jag har gjort meterial till Hejarklacken, och det  går inte att klaga på! :)
Packade igårkväll, jag vet inte om jag kanske behöver ha med mig mer varma kläder... jag vetta fan hur detta fungerar ju. Hmm, jaja. Vi får hoppas att vi har allt vi behöver och det jag kommer glömma att jag inte behöver det!

Nej, nu ska jag försöka borsta mina tänder och ta en vänskaplig promenad med min hund!
puss.

P.S. Kommer hem onsdag morgon.

Fun fun fun

Jävla skit vad jag har svårt att bestämma mig ibland, och ibland gör jag bara bort mig totalt, och ibland blir bara allt fel och ibland har ja jävlar mig tur och jag är lycklig till tusen. Allt detta har hänt igår och i förrgår ett par gånger om!
- Jag ska till Uppsala för att vara med i Postkodkampen. Kämpa för Halmstad tillsammans med mitt lag och Sussande Ljungskog. Fy fan vad jag kommer skämma ut mig i min våtdråkt, flytväst och hjälm, men fy fan vad kul jag ska ha!!!
- Borde jobba idag, men jag vill v erkligen inte egentligen, behöver pengarna, men jag ska ju jobba hela sommaren.... får se, ska bestämma mig inom en timma.
- Allt blir fel på fredag, måste se till att jag kan åka till Alex en liten stund iaf, trodde ju vi skulle vara där klockan 4 så det inte skulle vara några problem att jobba på kvällen, men nu ska vi vara där klockan 18,00 vilket jag sa att jag skulle vara på jobbet också..... måste ringa och ser om det går att orda på jobbet, rädd för att det inte gör det.
- Missade min massagetid.
- Elin åker med mig till Uppsala!!!
- Träningen igår gick kalas bra.
- Helgen var mycket, mycket lyckad!!
-  Fick min mörka choklad igår till slut :)
- Ska jobba i morgon
- Träffa Alle till helgen blev planerat
- Köper förhoppningsvis en systemkamera i veckan!!!!!!!!

Ja, detta och en massa annat. Fun, fun, fun!!!
puss.

Vågar ni doppa er?

Göteborg med underbara vänner, sol och massa mys

 

Tog tåget från Halmstad till Göteborg och hämtade upp Emelie från Falkenberg söndagen den 6 juni på nationaldagen. Hittade till slut dit vi skulle och till dom vi skulle. Linnea och Jonas väntade på oss och vi tog oss upp till Avenyn igen för Vattenkrigen fullastade med vattenpistoler, vattenballonger och kassar. När vi var klara med kriget tog vi oss efter lite ombyte till några affärer. Shoppade en större cardigan som är helt underbar! (A)
Efter lite mat och kaffe tog vi oss till Parken där Piknickfestivalen höll på sedan tidigare eftermiddag. Lyssnade på Emil Jenssen och sjöng nationalsången medans vi senare drog vi oss i bilen mot Halmstad igen vid sju tiden på kvällen. En helt underbar dag med vänner och sol och massa mys!! Tack tjejer och Jonas för en jätte bra dag! :)

puss.

Where we're walking on

Sitter i Hylte inne, när det är helt underbart väder ute.... kollade på tennisen innan. Aldrig kollat på det innan, jag är bra jag. Det var i alla fall en bra match så jag kollade i alla fall rätt dag :)
Hoppas ni har en bra dag och att ni får tillvara på dagen. Ska hem i natt då jag ska jobba i miorgon, jäääääsp!


puss.

Med en glass i min mun och sandaler av plast

Sommaren bör snart vara här, men vart är den nu då?
Ska snart ta bilen till Heagård och städa på skafferiet. Har bara så jävla ont i min fot och lite i axeln idag så jag vet inte hur snabbt det kommer gå bara. Hoppas inte de har gäster vid 3 tiden för jag vette fan om jag kommer hinna tills dess då! xP Ska städa hela lokalen idag. Ganska chill jobb om jag får lyssna på lite musik :) Ska ta och fixa mp3 innan jag åker, eller i alla fall försöka klara av det.
Tränade igår. Gicka ganska bra förutom att jag fick ett knä på foten, knä på handen och landade på axeln..... men annars så gick det ganska bra x(
Annars blir det nog inte så mycket idag. behöver fixa en del saker så kanske gör det efter jobbet idag. Ska försöka träna med, vill verkligen träna, men får se om jag klarar av det bara..............
Har sån himmla lust att komma ut och cykla!! Får se om jag pallar det när jag kommer hem bara!! På tal om det, behöver lämna in min cykel! HAHA! jäjä...

Don't miss Cugar Town tonight people!!!
puss.

Remider: Mp3 Mp3 Mp3 Mp3 Mp3 Mp3
RSS 2.0