Tropikcenter och jordgubbar

Dagen började med att möta Elin som kom och mötte mig på min färd mot henne. Vi gick ett tag vid Nissan bort mot hamnen och tittade på båtar. Bytte sedan sida när vi inte kom längre och vi hamnade (efter en rundtur runt hela huset) inne på Tropikcenter där vi gick och tittade på alla djuren. Jag tror det var krokodilerna som tog mest uppmärksamhet av oss faktiskt. Jag är glad att dörren de där hade glömt att stänga var till "Herr Nilsson" - aporna och inte något annat djur..... och fy fan vad hon skrämde mi´g sen Elin, bus på dig ^^

Blev att jag hamnade på Espresso House och sedan även ute i det fina vädret och hade en väldigt filosofisk och djup stund, mysigt var det i alla fall. En utav de många diskussionerna handlade om bögar, som övergick till pålar och avslutade med tortyr........ jag vet inte, men vi fick ihop det i alla fall  =)

Kom hem och satte mig och kollade på massa bartenderutbildningar. Elin och jag kom att snacka om det idag och det är något som jag velat göra ett tag faktiskt. Fan att det ska vara så dyrt bara och att jag ska vara så fattig och utan jobb. Ibland är livet hårt!! ..... gör jag det inte nu så gör jag det sen !!

Kom till träningen, uttråkad som jag var tog jag mig igenom träningen som många andra gånger. Körde sen med Levander och det gick ruskigt bra, sen precis innan vi skulle sluta skada jag mitt knä, underbart kul :@ hatar det, men det är väl bara att leva med antar jag.

I morgon blir det skola, plugga och sen massage och sen kanske lite mer plugg, får se vad lilla Carros huvud orkar med, antagligen inte så mycket, det brukar det i alla fall inte vara...

PENGAR = KÄRLEK! :S



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0