TV - serier gör en galen :)

Jag har tränat judo idag, kul var det också. Tränade kata med Marko, nu är graderingen på lördag nästa vecka! Gick väldigt bra idag! Förvånandsvärt bra med tanke på hur det gick igår, haha. Skola idag.. eller neej. PALLA!
Ska till stan om ett tag ist. Jag måste ha en BH till balklänningen eftersom den ska sys in i morgon och så. Så då bär det av till Gisslaved, wiieehhoooo ;D I morgon då alltså.

Jag har ont i nacken och sen så har jag träningsvärk i hela kroppen i stort sätt också. Tur att jag gillar träningsverk. Då känns det som att man har gjort nytta!! :) Blev ingen massage i morse.... Levander var sjuk, så det blir att ha ont i nacken ett par dagar till. Men vi har varit med om värre så vi ska inte klaga. Pluggat lite idag också, på geografin. Hade tänkt gå på lektionen som är nu egentligen. Men blev lite geografi och dator istället och sen till stan då som sagt.


Fråga inte, hade bara tråkigt ^^
Tittar man på TV så gör man =)
    

   






 
 




 




Kommentarer
Stina

Sv: Hahah, det håller jag med om :D

2009-05-05 @ 14:38:13
URL: http://obsessivecuteness.blogg.se/
Emma

Jahaa okej, så kan det gå ;) Nej det var ju trots alllt en vanlig veckor dag men skola, jobb osv. så jag förstår at många tog det lungt. För mig är det en fylletradition och det slutade lyckligt och berusat ;) Så jag är heel nöjd :) Har du haft en bra dag annars? Puss

2009-05-05 @ 14:48:10
URL: http://mssmidth.blogg.se/
Anna

jag gillar tv-serier, gillar främst gossip gril.

2009-05-06 @ 06:39:09
URL: http://smultronet1.blogg.se/
Lady Gagas fanblogg

ser inte på en enda tv serie.när jag var liten såg jag jämnt på baywatch haha.

2009-05-08 @ 11:39:09
URL: http://pokerfacegaga.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0