Julieta & Sandra & Caroline

 

BLev hämtad av Jullan i fredags och vi åkte in till stan. Först ett stopp hos hennes föräldrars lägenhet då jag behövde låna internett då vårat hemma cp:ade i fredags... Sen gick vi in till stan där Jullan som vanligt shoppade loss =) Gick och Fikade på Espresso House. Sandra och Emma kom inom, dom gick och Wallentin kom dit också. Hon satt dock och näst intill somnade, men vad gör det? ^^
Vi gick vidare och in på systemet vi tre. Träffade sedan Sandra, Linnea, LillEmma vid Kicks där Wallentin skulle hoppa på bussen sin. Hon åkte hemmåt och Linnea och LillEmma gick vidare åt sitt håll. Blev ett stopp på Stora Torg och sen vidare till en av de fina parkerna vi har här i Halmstad centrum. Satte oss på en parkbänk vid biblan någon stans och snackade och njöt av det fina vädret. Gick hem till Jullan päron igen och Sandra begav sig hemmåt. Kom hem vid sju tiden och åt. Spontanåkte hem till Linda. Vi åt upp godiset hennes mamma hade köpt och kollade TV med lite cola till. Mys på hög nivå, sådär lagom för oss två den kvällen, haha!
Förresten, det var denna eftermiddag som jag bestämde mig för att åka till Eadie familjen i London! Marie från Swedish Connection ringde mig och sa att familjen efter att jag pratat med mamma jätte gärna skulle vilja att jag valde att jobba hos dom. Lite snack kring det och det var bestämt. Då var det bara färddatum som skulle bestämmas.
Mailade till familjen direkt efter maten och berättade att jag tackat ja till att jobba hos dom. Dagen däpå började all information och lite annat snack.
Börjat bli ruskigt nervös nu måste jag medge. Igår var jag coollugn, idag är det nervöst, där då om bara ett par veckor.....

Snart dags för bingen och sussa gott.
Kom hem från Helena för bara en lite stund sedan. Åkte hem till henne efter att jag ätit lite knäckebröd här hemma, haha. Snackade lite, kollade TV, lyssnade på musik och lite dator, så som det brukar vara =) Hade hunden med mig, så vi gick en promenad med henne. Så klart så blev Helena lite sockersugen och jääääätte sugen på en lyxshake på Max. SÅ det blev att vända och ta bilen till Max. Hämtade upp Hampus på vägen så han också skulle få i sig en lyxshake, hehe.
Lämnade honom hemma och tillbaka till Marbäck. Kollade lite film, började en precis när vi kom hem dit typ. Blev trött och kände att det var dags att dra sig hemmåt, och här sitter vi nu, ännu en gång..
puss.


Kommentarer
Siriporn

Tror dom kommer växa ifrån varandra snart! =)

2009-09-14 @ 08:46:17
URL: http://ssschhh.blogg.se/
v e v v e

sv; hihi okej =D

2009-09-14 @ 15:22:09
URL: http://vevvz.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0